Amerikai Pite 5

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eskü az 5dik és a második rész lett a legjobb!!!!
az 5.ben az a yó h arról szól ami minden partyzni imádó tinédzser álam!!!Nálam a top5ben vana a film!!!<#taps><#taps><#taps>
nah ez messze elmarad az elsõ 3 résztõl de még a 4.tõl is de azért 1szer meg lehet nézni 😊.

nah most jön le kiváncsi vagyok... Mikor megláttam hogy 5. rész, hááát nem tudom, majd kiderül 😊.

j0nNyKa
ugy hogy belerakod. szo szerint. mint a filmet. szia.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

HALLJÁTOK A FELIRATOT HOGYAN KELL BERAKNI A FILMBE?
PLS ÍRJÁTOK MÁR LE
THANKS
nagyonállat!!!!!!!!! xD 😄😄
Én már 2X megnéztem a filmet, egyszer simán angol szinkronnal, egyszer magyarr felirattal, és mind2X nagyon tetszett, bejön ez a rész is!Az új Stifler egy állat!😄 Alig várom a magyar szinkronos verziót!😄 10/9.5 sztem...
Bandew
Neked elég fura ízlésed van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

lang14
nos ha bekerül hozzánk tuti (16)-os karikás lesz az ORTT miatt.. tele van meztelen "lányokkal" <#finom>

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Nekem a 4. rész tetszett a legjobban 1-3 rész hát szó szó ha csillagozni kéne akkor 1. rész 3 csillag, 2. rész 3,5 csillag, 3. 4 csillag 4. rész 5 csillag az 5.részt még nem láttam remélem az is jó lesz
dunga
helyesírási hiba miatt sry

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Hát meglestem a filmet. Szódával elmegy, de kár volt American Pie név alatt csinálni. Max azért jó ez így, hogy többen áltják(persze a készítõknek jó). 1-2 tényleg odavert, 4ben is ovltak jó kis poénok, de ez nemtom... érdekes.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Akkor jó, és vki nem tudna adni privibe vagy vhogy egy linket a filmhez és magyar felirathoz?elõre is kösz
Sil3nt
nincs, ha joltudom akkor dec. 19 az itthoni megjelenes...a fele lehet szamitani szinkronra

Van már ebbõl egyáltalán szinkronos verzió?
macleod2005
Akárki akármit mond, nekem õszintén szólva tetszett, egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
Talán annyit hogy nem így kellett volna neki nevet adni, hanem pl úgy hogy: The Naked Mile - An American Pie story (ez küln, kis betûvel)

lang14
de azért Mr. Eugene Levy játszik benne.. õ sem unja?

lang14
a négybe csak egyetlen jó volot... a Stiff öccsét alakító scrác elég durván le tudta utánozni a "bátyja" mozgáskultúráját.. de nekem már a 3 is kicsit erõltetettnek tûnt de még bõven elfért. A 4-gyel már bajok voltak, de a fõszereplõ csja a ki Soul Plane -be is játszott legalább valamilyen szinten aranyos volt.. de az nem sok.. nos az 5. rész? hm nem nagy nevek sõt egy kettõ már csinált elõtte "valamit" egy két rész sorozatokban, vagy nevesincs filmekben azt ennyi.. miért kell ezt erõltetni? nem értem...

Törölt felhasználó
www.hosszupuska.freeweb.hu

rvn
Felirat magyarul?????

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Pheaper
nincs benne stifler nagy muterja 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

csgery
mondjuk az igaz, h ne mondjuk a filmrõl véleményt, ha nem is láttuk, de én nem számítok semmi joura... majd ha megézem döntök
csgery
vajon az 5 mirõl fog szólni?
Hogy stifler nagymutterja elmegy egy szopás táborba?
a 4 sztem se volt valami nagy szám az elsõ 3 pedig egyszerûen klassz volt😄
...Nekem már megvan csak angolul...???

Kinek van rá felirat ???

Az szóljon mert kell nekem is ... !!!

Love is a name,sex is a game. Forget the name and play the game !!!

Pheaper
na ma megnéztem és sztem nagyon nagy jó film lett

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Hali!
Szar volt szvsz, 2-t röhögtem rajta. Elsõ 3 pitén meg kb leestem a székrõl...
Remélem nem lesz túl jövedelmezõ ez a rész mer ha igen akkor tuti csinálnak 7-et is. (vagy sorozatot <#smile> )

Hát ennél a 4 is jobb volt 😄
De egyszer meg lehet nézni.

PSN: berghold

PíszLávJuniti
miapicsa 2.rõl még tudtam. azis ultraszarvolt anno. omg

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sweech
az 1. is szar a többi nem érdekelt

InfectedMann
figyeljétek meg a végén tv sorozatot csinálnak belõle

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

stp4trick
tipikus hogyan nyúzzunk le még több bõrt
stifler unokatestvére? fasság

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Bucser
szerintem sok is.. 1. rész áûllat üt mindent második rész elmegy de a 3 az írtózatosan szánalom....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mucsácsó
lol, pont ma jöttem rá, hogy van ilyen is 😄
mert nem rég láttam a releaset:
American.Pie.The.Naked.Mile.2006.STV.DVDRiP.XViD-BOLOX

😄D kíváncsi vagyok azért rá...sztem nem lehet rossz 😊
De az imdb szerint ez már megjelent dvd-n amcsiban!
Akkor nálunk lesz hamarosan remélem vagy nem!

CSákó!
Nekem az elsõ 3 rész nagyon tetszett a 4 se volt annyira rossz,de szerintem az nem illik a régi 3 hoz!
Az 5 meg nem is tudom majd meglátjuk!

Rage47
sztem 1-3 volt az igazi... a 4 tényleg eröltetett, és gagyi volt, nem méltó az elõdökhöz. ez sztem szintén ilyesmi lesz😞
bigfoot
hát nem tom nekem már 4 is erõltetett nek tûnt
1-2 nagyon faja,3 is jó

Doomista
wááá ez egy kbszott jo film,mindenféleképp megném az 5-t !
már mind a 4 részét láttam,szerintem kafa 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pedig a 4 is naon jó volt
ColdFire
4 romantikus filmnek jobban elment volna, mint vigjátéknak...
bár a diótörõ jó volt ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

InfectedMann
LOÁL
kb annyit érdemel a film.
4 ultragáz volt.
Ez sztem valami dedós gyerekmese lesz.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

bakker ebbe meg milyen stiflerek vannak ?😄

REAL MADRID

Laky
1-3 jó volt, a többi a nevetséges.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hátjah,vagy akkor más néven futott volna már a 4 is meg most az 5 is nem amerikai pite név alatt.mert az amerikai pite az 3 részbõl áll ami qrva jó.sztem

hellnight
Jaj :S
De nem kellene már ezt folytatni. 3 rész sztem bõven elég lett volna ebbõl a filmbõl :S

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Pheaper
aztaa 😊 jó lesz remélem 😊

http://www.imdb.com/title/tt0808146/ ma találtam,kicsit elképestem h megint egy pite. a 4se volt nagyon jó az elõzõ 3hoz képest. irjatok véleményt

← ElőzőOldal 2 / 2