97
Amerikai Pite 5: Mindegyik Pite.Illetvs mien volt az 5?
-
#57 "Az 5.-ben volt pár jó poén, sőt, egy jó film"
"ez az 5. ez egy igazi szar"
fasza. -
lovaszi #56 Nem tudjátok mik voltak azoknak a számoknak a címei ami a pite 3 ban a discos rész alatt ment? -
#55 mondjuk attol, hogy 3x leirod, nem lesz jobban igazad
mindamellett, hogy egyetertek veled -
#54 Igen? :O
Valaki azt írta hogy nek ez tetszett a legjobban meg a 2. rész :D -
Bammy #53 Ez nevetséges! Az amerikai pitét a 3. rész befejeztével abba kellett volna hagyni! A többé már akarva akaratlanul sem hozza azt az érzést amit az első részek...lehet ugyanúgy vannak benne jó poénok de benne mindig az játszódott le hogy a régi Stifler mennyire állat volt, meg ilyenek. Egyedül annyiban hasonlít a 4. meg 5. a tübbire hogy bent van a Jim faterja, meg Stifler a csávók neve. Ennyi. Amúgy egyedül a Jim faterja tudott mosolyra deríteni. Az 5.-ben volt pár jó poén, sőt, egy jó film, de esküszöm elrntja hogy amerikai pite néven van kint, lett volna más a cmíe.na mindegy. De ez az 5. ez egy igazi szar. Én azt mondom az 1. 2. rész a legkirályabb, a 3. is faja azért de már az sem olyan hú de király...de ez az 5. ez annyira gyenge hogy hihetetlen. -
Bammy #52 Ez nevetséges! Az amerikai pitét a 3. rész befejeztével abba kellett volna hagyni! A többé már akarva akaratlanul sem hozza azt az érzést amit az első részek...lehet ugyanúgy vannak benne jó poénok de benne mindig az játszódott le hogy a régi Stifler mennyire állat volt, meg ilyenek. Egyedül annyiban hasonlít a 4. meg 5. a tübbire hogy bent van a Jim faterja, meg Stifler a csávók neve. Ennyi. Amúgy egyedül a Jim faterja tudott mosolyra deríteni. Az 5.-ben volt pár jó poén, sőt, egy jó film, de esküszöm elrntja hogy amerikai pite néven van kint, lett volna más a cmíe.na mindegy. De ez az 5. ez egy igazi szar. Én azt mondom az 1. 2. rész a legkirályabb, a 3. is faja azért de már az sem olyan hú de király...de ez az 5. ez annyira gyenge hogy hihetetlen. -
Bammy #51 Ez nevetséges! Az amerikai pitét a 3. rész befejeztével abba kellett volna hagyni! A többé már akarva akaratlanul sem hozza azt az érzést amit az első részek...lehet ugyanúgy vannak benne jó poénok de benne mindig az játszódott le hogy a régi Stifler mennyire állat volt, meg ilyenek. Egyedül annyiban hasonlít a 4. meg 5. a tübbire hogy bent van a Jim faterja, meg Stifler a csávók neve. Ennyi. Amúgy egyedül a Jim faterja tudott mosolyra deríteni. Az 5.-ben volt pár jó poén, sőt, egy jó film, de esküszöm elrntja hogy amerikai pite néven van kint, lett volna más a cmíe.na mindegy. De ez az 5. ez egy igazi szar. Én azt mondom az 1. 2. rész a legkirályabb, a 3. is faja azért de már az sem olyan hú de király...de ez az 5. ez annyira gyenge hogy hihetetlen. -
#50 mar 1 jo honapja -
#49 Van 5. rész? :)
Mióta? -
k16 #48 H yskacok szerintem is qva fasza ez az 5. Rész nem tudjátok mikor jön ki Magyarorszégon??? -
Kruppyx #47 Eskü az 5dik és a második rész lett a legjobb!!!!
az 5.ben az a yó h arról szól ami minden partyzni imádó tinédzser álam!!!Nálam a top5ben vana a film!!! -
Bandy #46 nah ez messze elmarad az első 3 résztől de még a 4.től is de azért 1szer meg lehet nézni :). -
Bandy #45 nah most jön le kiváncsi vagyok... Mikor megláttam hogy 5. rész, hááát nem tudom, majd kiderül :). -
#44 ugy hogy belerakod. szo szerint. mint a filmet. szia. -
inter0015 #43 HALLJÁTOK A FELIRATOT HOGYAN KELL BERAKNI A FILMBE?
PLS ÍRJÁTOK MÁR LE
THANKS
-
NuSkool #42 nagyonállat!!!!!!!!! xD :D:D -
Belliar #41 Én már 2X megnéztem a filmet, egyszer simán angol szinkronnal, egyszer magyarr felirattal, és mind2X nagyon tetszett, bejön ez a rész is!Az új Stifler egy állat!:D Alig várom a magyar szinkronos verziót!:D 10/9.5 sztem... -
#40 Neked elég fura ízlésed van. -
#39 nos ha bekerül hozzánk tuti (16)-os karikás lesz az ORTT miatt.. tele van meztelen "lányokkal" -
Joci92 #38 Nekem a 4. rész tetszett a legjobban 1-3 rész hát szó szó ha csillagozni kéne akkor 1. rész 3 csillag, 2. rész 3,5 csillag, 3. 4 csillag 4. rész 5 csillag az 5.részt még nem láttam remélem az is jó lesz -
#37 helyesírási hiba miatt sry -
#36 Hát meglestem a filmet. Szódával elmegy, de kár volt American Pie név alatt csinálni. Max azért jó ez így, hogy többen áltják(persze a készítőknek jó). 1-2 tényleg odavert, 4ben is ovltak jó kis poénok, de ez nemtom... érdekes. -
Belliar #35 Akkor jó, és vki nem tudna adni privibe vagy vhogy egy linket a filmhez és magyar felirathoz?előre is kösz -
#34 nincs, ha joltudom [nem 100%] akkor dec. 19 az itthoni megjelenes...a fele lehet szamitani szinkronra -
Belliar #33 Van már ebből egyáltalán szinkronos verzió? -
#32 Akárki akármit mond, nekem őszintén szólva tetszett, egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
Talán annyit hogy nem így kellett volna neki nevet adni, hanem pl úgy hogy: The Naked Mile - An American Pie story (ez küln, kis betűvel) -
#31 de azért Mr. Eugene Levy játszik benne.. ő sem unja? -
#30 a négybe csak egyetlen jó volot... a Stiff öccsét alakító scrác elég durván le tudta utánozni a "bátyja" mozgáskultúráját.. de nekem már a 3 is kicsit erőltetettnek tűnt de még bőven elfért. A 4-gyel már bajok voltak, de a főszereplő csja a ki Soul Plane -be is játszott legalább valamilyen szinten aranyos volt.. de az nem sok.. nos az 5. rész? hm nem nagy nevek sőt egy kettő már csinált előtte "valamit" egy két rész sorozatokban, vagy nevesincs filmekben azt ennyi.. miért kell ezt erőltetni? nem értem... -
#29 www.hosszupuska.freeweb.hu
-
#28 Felirat magyarul????? -
#27 nincs benne stifler nagy muterja :) -
#26 mondjuk az igaz, h ne mondjuk a filmről véleményt, ha nem is láttuk, de én nem számítok semmi joura... majd ha megézem döntök -
#25 vajon az 5 miről fog szólni?
Hogy stifler nagymutterja elmegy egy szopás táborba?
a 4 sztem se volt valami nagy szám az első 3 pedig egyszerűen klassz volt:D -
Molnár Barnabás #24 ...Nekem már megvan csak angolul...???
Kinek van rá felirat ???
Az szóljon mert kell nekem is ... !!! -
#23 na ma megnéztem és sztem nagyon nagy jó film lett -
mochee #22 Hali!
Szar volt szvsz, 2-t röhögtem rajta. Első 3 pitén meg kb leestem a székről...
Remélem nem lesz túl jövedelmező ez a rész mer ha igen akkor tuti csinálnak 7-et is. (vagy sorozatot ) -
amdrula #21 Hát ennél a 4 is jobb volt :D
De egyszer meg lehet nézni. -
#20 miapicsa 2.ről még tudtam. azis ultraszarvolt anno. omg -
#19 az 1. is szar a többi nem érdekelt -
#18 figyeljétek meg a végén tv sorozatot csinálnak belőle