Üsd, vágd, focizzál! (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
a 69hsz-re ne is figyeljetek :D
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
tudod melyik fasza még? a Fight back to school 1-2-3,Mad monk.
de még egy csomó jó van. Szerintem simán megérdemelne külön topikot
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lassan idõt szakítok a többi filmjére is, már jó sokat beszereztem.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Utána megcsinálta a Kung Fu Hustle-t ami szarabb film mégis jobban terjedt.Szóval lassan az amerikai gyökerek is kezdenek rájönni,hogy ázsiából jönnek a tuti filmek nem pudingföldrõl.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ellenben a sok amerikai szarral-amit valószínüsítettem hogy szeretsz- ha nem igy van akkor visszaszivva, csak általában azok szokták szidni a kicsit elvontabb dolgokat akik az elõbb emlitett amerikai stiluson nöttek fel.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Márpedig az ázsiai humor simán veri hálivúdot.
Ne tessék Bruce Willis-es vagy Árpa Attila szintet várni mert ez sokkal jobb.
Fõleg, hogy az egyik régi kedvenc anime -omról mintázták.
Szánalom
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Hát ez az a film amire azt mondjuk, hogy annyira szar, hogy már jó xD
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"