Üsd, vágd, focizzál! (TV)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

metaxa92
aha.

Seth
hát õ az a #63-ban, de te olyan képet keresel ami a filmben van a hajbelógós??

PSN ID.: Beegabor

metaxa92
nem. bocs rosszul fogalmaztam meg. naszóval arról a csajról, aki csinállja a buktákat. még avval a hajjal,ami a film elején van,és nem a kopasszal:D :D :D

Doomista
jaj ne mláttam hogy már adtad is a linket.köszi mindenki nevében is :)

a 69hsz-re ne is figyeljetek :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Doomista
hát ha valaki nem látta,akkor sajnos szerintem nagyon sokáig nem fogják vetiteni a tv-ben.hbo-n talán,de nem hiszem.szoval link akkor jöhetne...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

PetruZ
Lehet. :) Régen láttam már, nem emlékszem arra a jelenetre. Majd a hétvégén megnézem újra. :)
baggins
Akkor mi nagyon jóban leszünk. Imádom ezt a két hülye filmet!!!<#szeret>

http://www.torrentspy.com/torrent/832304/Shaolin_Soccer_Extended_LIMITED_DVDRip_XviD_SAPHiRE

Stephen(Sing Chi) Chow forever

szerintem nem erre a csajra gondoltak hanem arra aki elcsúszik a banánhéjon. Hui Li-ra.

Jó csaj<#eljen><#finom>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

PetruZ
Õt keresed? :)
Baazzzzz<#rinya>.

metaxa92
tegnap volt igen.

Áááá....<#rinya>... ha jól látom tegnap volt és teljesen kiment a fejembõl....áááá<#rinya>. Letölthetõ ez torrentrõl, vagy ilyen helyekrõl?...

Basszus....tegnap volt a film? :S Nem hétvégén lesz? :S....

metaxa92
szerintem elején,annak a csajnak faja volt a haja:D nemtud valaki egy képet róla szerválni? :P

az összeset le lehet húzni egy helyrõl :)
tudod melyik fasza még? a Fight back to school 1-2-3,Mad monk.
de még egy csomó jó van. Szerintem simán megérdemelne külön topikot

Sir Quno Jedi
Aki szerint a Shaolin Soccer, avagy a Kung Fu Hustle szarok, azt szépen megkérném, hogy a jövõben ne szóljon hozzám és ne is olvassa a hozzászólásaimat! Vegye úgy, hogy itt sem vagyok és én is úgy veszem, mintha õk sem lennének itt (jó, kivéve a büntipontokat, mert azt sajnos osztani kell)! Köszike! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PJack
ez tényleg jó volt:)
bár a végét nem láttam:(

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Doomista
szerintem jo film volt,én élveztem,sokat röhögtem :=)

Loál János
Szerintem a Hustle a jobb, de mindkét film iszonyat nagy. A Chinese Odyssey 1-2 is jó volt, pár jeleneten bepisáltam.
Lassan idõt szakítok a többi filmjére is, már jó sokat beszereztem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hát az egyszer biztos hogy vannak nagyon gáz filmek. Ezeknek az ázsiai filmeknek viszont megvan a sajátos humora. Aki nem érti ne nézze...
Chow egyébként ezzel a filmmel tört be az USA -ba és egész jól fogadták,fõleg a DVD fogyott rendesen.
Utána megcsinálta a Kung Fu Hustle-t ami szarabb film mégis jobban terjedt.Szóval lassan az amerikai gyökerek is kezdenek rájönni,hogy ázsiából jönnek a tuti filmek nem pudingföldrõl.

na ezzel abszolút egyetértek.

Szasztok. Én is megnéztem este. Pfffffffff... majdnem dobtam egy hátast. Hát elég durva volt. Mindenképpen egy paródia lett és szerintem elég vicces is volt. Fõleg ahogy a hasával lövi ki a "golyót" :D
Bucser
Inkább aza durva, hogy ez a film szarnak számít itthon... Amit nem rágnakaz ember szájba z már nem is jó.. pedig ordít róla a paródia jelleg...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grizzly21
ez egy 5 éves film, ahhoz képest nagyon korrekt technikailag. egyébként paródia leginkább, meg eltúlzott ökörködés, de ügyes. és egyedi
ellenben a sok amerikai szarral-amit valószínüsítettem hogy szeretsz- ha nem igy van akkor visszaszivva, csak általában azok szokták szidni a kicsit elvontabb dolgokat akik az elõbb emlitett amerikai stiluson nöttek fel.

REALista
Ez nagyon szar duma!Azért mert neked tetszik valami még nem kell fikázni a másik izlését!Honnan tudod hogy én milyen filmeket szeretek?Ha neked az ázsiai "tömegszemét" tetszik az a te dolgod...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

grizzly21
ez egy kurva jó film, azért nem veszed észre mert a tömegszeméten nöttél fel.

Dynamic
Mondjuk én ki nem állhatom azt a focis, kézilabdás stb. animekat, de ez a film nagyon jól parodizálja ezekbõl a rajzfilmekbõl ismert elemeket.Szóval elsõ látszatra lehet, hogy gagyi baromságnak tûnik a film, de amúgy meg nyílvánvaló, hogy minden egyes jelenete egy utalás valamire és/vagy paródia.Vak aki nem veszi észre.
JonDavis
Uwe Boll is rendezhetne egy ilyen filmet nyugodtan:D

Casillas
imdb-n egy csomo jo filmet lehuznak, de persze az ÖSSZES heripoter ott van a top20-ba kb :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

OrioN the S
XDDDDDDD übergáz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

REALista
Nem a szinkronnal van a baj!:D

Seth
nem a Puma szponzorálta a filmet véletlenül?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

sweech
itt is jónak számít, én pl 3x néztem meg ::D lehet hogy a magyar szinkrontól tûnik akkora fosnak, nemtudom milyen az.

hellnight
imdb-n 7.3-as átlaga van, szal annyira nem lehet szar film :D

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

REALista
Ez a film jónak számít Ázsiában??????Na ez durva!!!!<#wow2><#levele>

CSak jelzem annak aki szarozza Stephen Chow filmjeit,hogy Ázsia legnépszerûbb és -szerintem legkreatívabb- színésze.
Márpedig az ázsiai humor simán veri hálivúdot.
Ne tessék Bruce Willis-es vagy Árpa Attila szintet várni mert ez sokkal jobb.

InfectedMann
Már az bemutató sem tetszett.
Fõleg, hogy az egyik régi kedvenc anime -omról mintázták.
Szánalom

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

hellnight
Vááááááá látom sokan nézik a filmet.
Hát ez az a film amire azt mondjuk, hogy annyira szar, hogy már jó xD

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

OrioN the S
XDDD de nagyon.. az a széél :DDA:D:AD:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

desigo
kb...
OrioN the S
fú már most sz@r..

desigo
enjoy:)
Doomista
22:15

Serpa

akyyy
hánytól lesz? a 24 elsõbbséget élvezz a coolon:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Brolly
Ez naon cool film, egyszer megvolt a gépen, de azóta is keresem, de naon nagy film, aki sírni akar a röhögéstõl az mindenképpen nézze meg, sztem megéri.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Oldal 1 / 2Következő →