Üsd, vágd, focizzál! (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont nem mindennapi látvány egy ijen brutál foci 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
PSN ID.: Beegabor
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
csak az ilyen filmekhez írtógagyi szinkron dukál, ez megszokott a hongkongi filmeknél, nademindegy,végigszenvedem😄
PSN ID.: Beegabor
Shaolin fociként küldeni?? Azért ennyire szar címe adni neki.. azt hittem elhányom magam mikor elõször hallottam..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
sajnos 10 óra után lesz 😞(
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Én megnézem ma 😊
----------------
Eredeti cím: Shaolin Soccer
Hongkongi–amerikai akcióvígjáték (2001 – 81')
Rendezte: Stephen Chow
Fõszereplõk:
Stephen Chow – Sing
Man Tat Ng – Fung
Zhao Wei – Mui
Yin Tse – Patrick Tse Yin
Shaolin SoccerEgy véletlen találkozás során összeismerkedik az egykori csodacsatárral, az immáron két évtizede kripli Funggal (Man Tat Ng), aki meglátja a fiatalemberben a focitehetséget. Singet nem kell sokáig gyõzködni, beszervezi öt egykori társát, és megkezdõdik kiképzésük.
A cél: sikerrel szerepelni a focibajnokságon, amelyet Fung nemezise, a milliárdos klubtulajdonos Hung (Patrick Tse Yin) szervez.