Üsd, vágd, focizzál! (TV)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
régen ment vmi focis anime a retken, egybõl az jutott eszembe errõl.

Doomista
hát ezt az egyet elnézzük 😄
viszont nem mindennapi látvány egy ijen brutál foci 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Seth
jah tudom, csak az ordibálások,kiabálások is szánalmasak szoktak lenni, ebben meg gondolom jó sok van 😄

PSN ID.: Beegabor

Doomista
hát szivesen meghallgatnám shaloin nyelven is 😄 érdekes lenne 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

sweech
sokszor az a vicces ahogy beszélnek 😄 eredeti nyelven rulz

Doomista
hol érdekel a szinkron ilyen jó humoros filmnél ? 😄 tudod mi a lényeg ebben a filmben? maga a tartalom

Seth
jajj errõl már annyit hallottam, végre megnézhetem 😄
csak az ilyen filmekhez írtógagyi szinkron dukál, ez megszokott a hongkongi filmeknél, nademindegy,végigszenvedem😄

PSN ID.: Beegabor

sweech
kurvajó film, de ez a magyar cím szánalmas

Doomista
szeszélyest kellet volna ez a film után rakni....biztos hogy nem birom végignézni...most is hulla vagyok...

Bucser
A film nagyon állat csak éppen a retek klub tolja ilyen balfasz néven.... üsd vágd focizzál.. ezt a faszságot.... Miért nem lehet eredeti címen:

Shaolin fociként küldeni?? Azért ennyire szar címe adni neki.. azt hittem elhányom magam mikor elõször hallottam..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

desigo
desigo
Doomista
1 képnél mintha látnánk a kezein,lábain valami nagyon vékony erös damilt..hmmm...

desigo

Doomista
mért lenne pocsék? ismét nevethetünk kicsit...mikor az a labda ot megy minta nitro,és leszakitja a csávo ruháit teljesen xDDDD

desigo
7.3-at kapott IMDBn ugyhogy nem lehet olyan pocsék.
Zsolti9014
ez nagyon nagy, a dagadt hogy repül már!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
focihoz nem sok köze van, de biztos jó lesz 😄

Hajrá Magyarország!

Benc16
Oké megnézzük 😛

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

a bemutatója alapján egy újabb retek film a retek klubbon :SSS

Doomista
nem.de ott a tv...
sajnos 10 óra után lesz 😞(

Benc16
Van egy oldal vagyis tudsz olyan oldalt ahol meg lehet nézni?

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Doomista
Szerintem egy giga jó film,humorral együtt !
Én megnézem ma 😊
----------------
Eredeti cím: Shaolin Soccer
Hongkongi–amerikai akcióvígjáték (2001 – 81')

Rendezte: Stephen Chow
Fõszereplõk:
Stephen Chow – Sing
Man Tat Ng – Fung
Zhao Wei – Mui
Yin Tse – Patrick Tse Yin

Shaolin SoccerEgy véletlen találkozás során összeismerkedik az egykori csodacsatárral, az immáron két évtizede kripli Funggal (Man Tat Ng), aki meglátja a fiatalemberben a focitehetséget. Singet nem kell sokáig gyõzködni, beszervezi öt egykori társát, és megkezdõdik kiképzésük.
A cél: sikerrel szerepelni a focibajnokságon, amelyet Fung nemezise, a milliárdos klubtulajdonos Hung (Patrick Tse Yin) szervez.

← ElőzőOldal 2 / 2