12
-
#12 "Egyértelmű, hogy felel! Mivel ingyenesen bárki bármit feltehet, könnyen sértheti mások jogait, és mivel más nincsen akinek joga van módosítani a tartalmat, EGYEDÜL A SZOLGÁLTATÓNAK KELL EZT MEGTENNIE, vagy szüntesse azt meg. szerintem így demokratikus."
A szolgáltató megtette a szükséges lépéseket: 12 órán belül eltávolította az irritáló felvételeket. Ezek után a képviseleti csoport maximum annyit tehet, hogy feljelentést tesz a videó FELTÖLTŐJÉVEL/KÉSZÍTŐJÉVEL szemben.
A Google-t nem perelheti, mint az például Audi-t se, ha balesetet okoznak az általuk gyártott autóval; mert a vezető kissé italozott, mielőtt járműbe szállt. -
#11 "Az ügy mozgatórugója vélhetően az a közelmúltban benyújtott olasz indítvány, mely korlátozná a 17 év alattiakról készült fényképek világhálón való közzétételét."
Höhö :)) Az iwiw illegális lenne náluk? :D Vagy a Hotdog.hu? :) -
#10 látszik, hogy 21 vagy -
#9 Egyértelmű, hogy felel! Mivel ingyenesen bárki bármit feltehet, könnyen sértheti mások jogait, és mivel más nincsen akinek joga van módosítani a tartalmat, EGYEDÜL A SZOLGÁLTATÓNAK KELL EZT MEGTENNIE, vagy szüntesse azt meg. szerintem így demokratikus. Szerintem ez egyértelmű! kész egyre többet kell csalódnunk a Google-ben? szánalom -
#8 Ebben az országban már megszokhattuk, hogy soha nem arra másznak rá akire kellene!
Nem baj...Hiába van UNIO ide vagy oda ... még 50év múlva is ugyanott fogunk tartani kb. ahol most. -
#7 pedig megtanulhatnád, hogy a média a hibás
mint amikor felkerült a netre ki mennyit kér egy szülésért
nem az orvosokra mászott rá az apeh, rendőrség, nem
arra aki erre helyet biztosított -
#6 Görögo-ban meg betiltották egy időre a játékokat
tiltsuk be a zenét is, pfuj -
#5 be kell tiltani mindent, az egész internetet is
pfuj
legyen világbíróság, hogy már az országhatárok se számítsanak
remélem jönnek majd az idegenek, és majd jól bemutatnak a sok földi majomnak -
#4 Hiába... találhatók olyan oldalak, amiken keresztül bármit megnézhetsz. Akkor ezeket is tiltani kellene, végsősoron az ország internethozzáférését kellene elvenni inkább, mondjuk 3 órára
Ezzel csak az a baj, hogy nagyon fogat-fogért jellegű. Te is ártatlanokat büntetnél néhány ember pöcssége miatt... -
#3 Szintén egyetértek. Miért lenne a szolgáltató a megjelenített tartalomért felelős?? -
#2 egyetértek. -
#1 Ezek tényleg betegek. Ha az én (ekkora) cégemet beperelnék ilyen baromságért, amiért EGYÉRTELMŰEN és az európai törvények és egyezmények szerint sem én vagyok a felelős, akkor végleg kivonulnék abból az országból és én MAGAM tiltanám az abból az országból a site-unkra irányuló konnekciókat, amiért nem is pereskedhetnének, hiszen szerintük én felelek azért, hogy mi van a feltöltő site-omon, tehát akkor én is döntöm el kinek engedem megnézni, avagy sem.
Másrészt, ha valakikről efféle amúgy bűnjelnek/bizonyítéknak számító videó kerül a médiába, azért a média a hibás?! Azokat kell elfogni és megbüntetni, akik a videót csinálták!