Vityi Péter: Én már Vistát használok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem is kell. Ugyanis Õ ÜZLETEMBER!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Persze ettõl még lehet egy cégvezetõ kiváló szakember, de abban a pozícióban arra van a legkevésbé szüksége.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amugy mindegy nem zavar, hogy kitörölték csak furcsáltam. Gondolom nem akarták, hogy a kinézetérõl szóljanak a hozzászólások (mondjuk akkor meg minek mellékeltek a cikkhez képet).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
a fikázóknak és egyéb fizetett megmondóembereknek meg: <#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#ejnye1>#ejnye1>
Pár órás ökörködés után a következõ kép alakult ki bennem. (nem kell velem egyetérteni) Az office 2007 tényleg nagyon rendben van. A funkciók kb: 70% most sem használnám ki, mint eddig, de! Az igazán nagy alkotás benne szvsz az ergonómia. Baromira kézre áll, tényleg. És jól átgondoltak a szalagos menük elemei is, mindíg azt kapod, amire éppen szükség van. Helyenként olyan érzésem volt, hogy gondolatolvasó. Két gondom van vele mindössze: Nem megy linuxon, és nekem drága. (ugyanis én a szoftvert igyekszem venni, és nem lopni) Magyarul csak emiatt a két ok miatt marad az openoffice nálam.
A vista. Arról viszont baromria nincs jó véleményem. A winek között valóban nagyon nagy a ejlõdés. De engedtessék meg nekem: nem cserélném el a linnuxomat rá. A GUI valóban csili-vili, és nekem tetszik. De a KDE-tõl azért még messze van. A kismillió kis segédrogi is hiányzott keményen. Sebességben azért alulmarad egy ubuntuhoz képest. (a 6.10-es edgy 400-as celeron I procin 256 MB rammal is nagyon korrektül ment) Ehhez képest a vista tényleg csak a nagyon über, vagy inkább úgy fogalmaznék a mostani felsõ kategóriába éppen belépõ gépeken értelmes használni. Persze 1-2 év, és ezek a géepk középkategória, vagy az alá esnek. Ám amondó vagyok, hogy az ár/teljesítmény illetve a tudás/erõforrás igény kedvezõtlen. Szal office2007 szvsz jól sikerült, ha az említett két tényezõ teljesülbe használnám, de vista-t szerintem nincs értelme.Az nem gyõzött meg. De ismétlem. Windows-ok között tényleg a legjobb, de szeritnem csak ott.
elõny:
- gyorsabb boot
- szép felület
- több integrált driver
hátrány:
- indokolatlanul nagy hely- és memóriaigény (7,5 GB, illetve 500 MB induláskor)
- kiforratlanság
Az MS-nél ugyanabból indulnak ki, mint eddig: olcsó a vinyó és a RAM, ezért nem számít, hogy mekkora igénye van az oprendszernek. Eddig ez bejött, valszeg most is be fog.
Én amúgy párszor élõben találkoztam a fenti úriemberrel és élõben nem ennyire feltûnõek ezek a foltok, inkább a kamera és megvilágítás hozza ki. Nekem pl. egyik adatbázis konzulensünk (aki egyébként etéren a tankönyveket írja és világhírû, kint amcsiban is tanít) volt hasonló, õ összeégett, fõleg a keze és az arca, aztán addig mûtögették amíg emberi formája lett (nagyjából), de azért még így is kicsit ijesztõ maradt. Ettõl azonban az esze nem sérült ugyebár, szal. manapság (is) a teljesítmény/tudás számít a szakmában, nem pedig a kinézet. (még szép) Nekem is volt idén két arcidegzsábám (különbözõ oldali ráadásul), na én is érdekesen néztem ki lebénult félarccal (mintha Kvazimódót keresztezték volna az Operaház Fantomjával 😄DD). Még most sem jöttem teljesen rendbe, de még azért tudok kettõvel osztani... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tényleg vistát használ az ms magyar fõnöke!! Jé! Azthittem linuxra fog váltani!
Mennyit fizettek az sg-nek ezért a cikkért?
A miért éri meg vistára váltani kérdést nagyon ügyesen elsinkófálták valami fasza általánosítással (mintha kéne váltani, mert attól fú de jó lesz nekünk)!
Az viszont világos volt, hogy senki ne fog a boltba rohanni itthona vistáért, és majd oem-be bejön 3-4 év alatt.
Ja és persze a kalóz verziókban nem lesz benne az aero (micsoda csapás), de frissíthetõ lesz az is (nehogy már a gépek fele tönkremenjen egy megint nyitva hagyott rés miatt (merthogy a gépek felén tuti megint kalóz verzó fog futni))
A másik részlet mégjobb:
Elsõ körben mindkét esetben a játékipart látom átfordulni, hiszen az új hardverigények miatt ez a terület az elsõ minden fejlõdésben.
Na szép lesz, mikor követelmény lesz a vista egy gaméhoz. 1Gb RAM a vistának 1Gb ram a gaménak, és persze nem árt ha dual magos a cucc.
Pedig õ az!
Hát igen, azért érdekes, hogy mindezek ellenére ilyen poziciót tölt be...
Biztos iszonyu nagy koponya lehet, mert van rajta kívûl is jópár szakember, de mégi közüllük is kiemelkedhet tudásban... vagy valakinek a seggevége 😊
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV