62
  • baggins
    Mennyi ész kell ahhoz, hogy vki ilyen hülyeségeket mondjon?
  • macselek #61
    Télleg zaki itt mindenki:D Először is: A wii kontrollerét senki nem fogja megunni 2 óra alatt, és szerintem kifejezetten nagyon kurva poén ugrálni a tv előttXD Legalább mozogsz kicsit és nem fogsz belerohadni a fotelbaXD A ps3 grafikailag télleg halomra veri a wiit, ezt mindenki tudja, csakhogy a wii kerül kb. 50000 ftba a ps3 meg 180000 ftba. Gondolom látjátok a difit. Ez nem képmutatás, nem kérnek el érte annyit amennyit ne érne. én wiit fogok venni miután megnéztem a gamovertXD Az kész mennyit lehet röhögni miközben ezzel játszolXD Fogadni mernék hogy akárki játszana egy wiivel, nemmondaná hogy szar. Ha grafika kell akkor vegyél ps3at. Ennyi
  • pylu
    Jó sok őrült ember van itt... Minek szidalmazni meg haragudni konzolokra meg mindenhol hogy melyik az erősebb... Pfff... ki nem tolja le... közel azonos teljesítménnyel bírnak jó a wii picit lemarad... de az emberek olyan játékokért vesznek meg egy konzolt ami csak arra van és egyedülállóan jó legalábbis sokan így gondolkoznak... például ott a Gran Turismo nem multiplatform-os csak ps-es brilliáns szal ha vennék ps3at akkor az a GT5 miatt lenne aki meg a grafikát nézi csak meg az élethűséget az vonuljon be katonának az iraki meg afgán háborúnak tuti jobb a grafikája és élethűbb vagy vegyen egy ladát és racingoljon a jó magyar utakon bár ott csak rally-zni lehet. Nah mind1 az a lényeg szeressük egymást éljenek a csajok meg a vizespoló!
  • Inquisitor
    "Teljesítményben még egy ps2 is veri a wii-t."
    Azért kellett a GameCube-on méltán sikeres Resident Evil 4-et lebutítani PS2-re, mi? A Wii meg ugye erősebb a GC-nél ...
  • bry
    "Teljesítményben még egy ps2 is veri a wii-t."
    Ez azért 1 kicsit durva.
    Már a GC is erősebb volt mint a ps2.
  • archkoven
    Nem vagyok egy grafikabuzi, de látva a másik két konzol grafikáját a wii jelentős lemaradásban van. A gamespot szerint a Call of Duty 3 lényegesen gyengébb wii-n mint xbox360-on vagy akár ps3-on, és nem csak a grafika miatt, szerintük a kontroller sem igazán alkalmas egy fps-re. Nem mondom nem rossz ötlet, de én személy szerint nem hiszek abban a nagy forradalomban amit hirdetnek. Sokan játszák billnetyűzetről az autós játékokat is és eszükbe sem jut, hogy kormányt kellene hozzá venni, pedig ott minőségi ugrás lenne, mert a kormány az érzésre analóg beviteli eszközként működne.
    Nekem jelen pillanatban az xbox360 kellene, lehet hogy majd veszek is egyet, de csak akkor ha lehet idehaza is nyomulni vele a neten. A ps3 is ígéretesnek tűnik, a wii-től viszint nem dobom el magam.
  • Devvo
    maradjunk annyiban hogy a ps2 hardwere nem veri a wiit es ha nem hiszel nekunk akkor megnezheted a wikpedian de ez mar a te csodalatos feladatod aztan hogy ps3 alazza a wii grafikailag az teny nem kell megemlitened de elmondok egy valamit hogy ez mar egy teljesen szubjektiv tema hogy kinek mi tetszik
  • HJPOWER
    Sokaknak a játékélmény fontosabb, mint a komoly grafika és a Nintendo megoldása erre a legjobb.
    Még soha nem volt ilyen "modern" konzolom, de úgy érzem, ez hamar meg fog változni ;)
  • vgez
    a 8-as képen az micsoda? pénzbedobó?
  • IceMan84
    Nem ártana előbb egy indoklást írni mielőtt hülyeségnek nyilvánítod más véleményét. Ez a balabalázás meg komoly inteligenciahiányra utal.
  • kanduhr
    Én maradok a jööreg PC-nél. ARra minden ilyet ki tudnak majd adni.
  • Zenty
    balabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalabalaba és balabal hülyeség...
    Elöször informálodj mielött ilyen hülyeségeket írsz!
  • IceMan84
    Sztem a wii egy nagy pofátlanság, majdnem teljesen megegyezik a nintendo bukott gamecube konzoljával, csak hozzáadtak egy új kontrollert, meg jó nagy adag marketinget.
    PS3 technikailag messze a wii fölött van.
    Játékélmény? Lehet hogy pár órát elhadonászik az ember a tv előtt, de egy idő után megunja, visszatér a jól megszokott irányításhoz, de akkor minek új konzol?
    Teljesítményben még egy ps2 is veri a wii-t.
  • sylverangel
    wii sokkal nagyobb poén és élmény, mint a többi konzol :)

Egy konzollal az ember játszani akar, akár csak napi 1-2 órát, nem pedig bd-t hddvd-t nézni, netezni és így tovább...

Arra ott van a pc, sokkal jobban kezelhető ilyen dolgokra, és használhatóbb is..

Grafikailag azért nem annyira csúnya a wii, a zelda új részében elég szépen virít (bloom és sok egyéb effektel)...

Sokan féltek attól szétmegy a kezük a nunchuk miatt, de a teszteken elég jó eredményeket ért el, és sokan nagyon jó véleménnyel vannak róla :)

A legjobb WII-s játék

Rayman raving rabbids

Nagyon beteg, és gyakran elsüti a wcpumpát elő és üvölteni poént, de jóóóó
  • Inquisitor
    "és még wii-t sem látok sehol."
    Egy hét és fogsz. :)
    2x annyit eladtak csak az USA-ban, mint PS3-ból egész világon, és pár nap múlva jön Japánban és Eurűpában is, szóval sacc. 1-1,5 millió meglesz karácsonyig.
  • Daveee
    30 éve voltak emberek :P?
  • cateran
    izé,20 éves......
  • cateran
    Tudom ajánlani a kb. 30 éves Elite nevü progit,c 64-re:) Lehet igénytelen vagyok,de nekem még mindig a csúcs(mind programozás,mind játékélmény szempontjából)pedig már az akkori szinten sem volt csúcs grafikája........
  • Skynet
    Na megint ugatnak a pumuklik: Ps3jobb...Blabla...Wiii jobb blabla...Lópöcst...Teljesen más a két gép játékkínálata és most nem arra célzok hogy a nintendo gyerekeknek lenne mert nem...A nintendo 5letekkel teli cuccokkal van tele míg a ps3-mon főleg akció,autós játékokra kihegyezés megy.Mivel engem jobban érdekelnek az akciós cuccok és azok akár tetszi akár nem ps-en komolyak így azt szerzek be...Ha lenne annyi stexem mindenesetre wii is kerülne mellé mer sok cucc van ami azon is teszik.
    A 360-ról meg ne kuruttyoljunk gyk kb 1-2 hónap és le lesz mosva joggal hála és köszönet a játékkínálatának gyengesége miatt (nem a jáétkok színvonala a gond,hanem az exkluzív cuccok minimális mennyisége kb 1 komolyabb csak xbox cuccra jut vagy 20 komoly ps cucc)....
  • Zenty
    game jön a jövőben :D
  • Zenty
    Az igaz,hogy nem kiván versenyezni ugymond a wii a többivel( leginká
    b marketing kijelentés)

Téves kiejenetés:
    NIntendo gyereknek szól...
    Önmagában is a wii az jelenti ,hogy mindenkinek! Több fps launch game lesz wii-re mint a másik kettöhöz volt lesz.És nintendo részéről is jónéhány akció game a jövőben!
    Ezért is hagyuk már a negativ sztereotipiákat.
  • Loverman
    magyar ill. európai, jelenlegi szempontból u.a.
  • Loverman
    mellesleg, ha xbox 360 kb ugye egy éve jelent meg (vki ezt írta itt), és most jött meg magyarországra, ők nem szarják le kevésbé a magyar piacot?:) és még wii-t sem látok sehol.
  • Loverman
    én csak a wii-re teszek magasról.. nem vok hülye hogy ha egyedül akarok végigtolni egy 40 órás játékot végig hadonásszak:S tönkreteszi az ízületeket egy idő után
  • rotator
    Wii-vel olyan emberek is játszanak, akik egyébként magasról tesznek a videójátékokra. :D
  • Sanyix
    Nem, ha csak a grafikája jó. Minek? Elhiszem hogy szép, de unatkozni nem akarok.
  • Daveee
    játék élmény:
    élethű
    élvezhető
    megunhatatlan
    valóság alapon folyik

, sztem ha lenne kuwwa szép graff u mario megszereznéd , nem?
  • Sanyix
    bd lejátszás? minek? ha meg neked olyan nagy látható újdonság egy prosszor, akkor vegyél egyet, és nézzed, ha ez a vágyad...
    Miért baj, hogy a gép gyenge? (amúgy miből gondolod hogy olyan gyenge?) Olcsóbb is... és a játékélmény független a gép erejétől. Mondjuk neked ez nem jó, mert a grafikán kívül más téged nem érdekel. Bár akkor nemtudom miért játszol? Nézzél hd filmeket, azok elég szépek.
  • Sanyix
    "Akkor mi a helyzet az X360-al? 4 éves csúcstechnológia...?"
    Az is 1-2 éves. Videochip erősebb mint a ps3-é, processzor meg másban jó.
  • Daveee
    2 hete sem jelent meg, szted egyből 100 game lesz rá?
  • Inquisitor
    Konzoltól várjátok? :)
  • Yv@n
    'konzoltorjátok'
    Miafranc? :D
  • Inquisitor
    Ezt most úgy írtad, mint ha nem lehetne Wii-vel netezni. PS3-nál meg elég érdekes, hogy 1 évvel az X360 UTÁN van arcuk kijönni olyan "internettes" konzollal, amin nem lehet letölteni használat közben és gagyi a hálózati támogatása. Ráadásul nem teljesen sima a DVD/BluRay/stb. lejátszás sem rajta, ami azért érdekes, mert anno a Cell-t azzal demózták, hogy 40db videot le tudott játszani egyszerre. És játékok listája se olyan hosszú, sőt egyre több játék csúszik ...

Ami aduász lehet a PS3-nál, az pont lentebb lefikázott EyeToy lesz. Eszméletlen dolgokra képes benne :)
  • Daveee
    ti tiszta hülyék vagytok? a játék élményt azt a konzoltorjátok el? attol ne fogjátok....., inkább a játék tol várjátok el hogy élményes legyen. majd ha ottlesz ninóék hogy 100 game van rá kinn, és már midenki anyira ideghes hogy a kurva szar joy miatt nembir tovább jutni akkor madj földhez basszák, mig ps3 ra lehet szar játékot is késziteni de lehet eszméletlenet is, és mivel lehet bilet hozá rakni egeeret, és még netezni is lehet, nekem mind2 konzol megvan, wii - nem vetem hozzá játékot, de a wii sport az aranyos, mégnem szált ki a joy a kezemből de tarrtok tőle, ps3 is megvan ma érkezett meg, azis fasza nekem ps3 jobban bejütt
  • Inquisitor
    A Wii-mote alapból használható "hagyományos" kontrollerként, és "régivágású" kontroller is kapható a Wii-hez. A PS3 "mozgásérzékelős" kontrollerre meg annyira új, hogy már SNintendohoz terveztek hasonlót, és PC-n is probálkoztak vele többször, na arról a kontrollerről jót még nem olvastam.
  • Inquisitor
    És aljas módon az eladott Wii-k után már van haszna a Nintendonak, a PS3-as gépek darabján meg bukik vagy 200-300USD-t a Sony (tehát a gépekhez el kell adni eghy marék játékot, hogy nullában legyenek!), ezért még sem jó a hasonlat.
  • Inquisitor
    És aljas módon az eladott Wii-k után már van haszna a Nintendonak, a PS3-as gépek darabján meg bukik vagy 200-300USD-t a Sony (tehát a gépekhez el kell adni eghy marék játékot, hogy nullában legyenek!), ezért még sem jó a hasonlat.
  • Inquisitor
    "Bár a jelentések szerint mindkét gépet hamar elkapkodták, a Sony csupán 400 ezer PS3-mal készült a november 17-i amerikai rajtra."
    Az EA PS3 ügyben (sok oka van rá!) telerinyálta a szaksajtót, állítólag ők azt állították, hog csak kb. 200.000 volt az a 400.000. Az eladási számok alapján (Japán+Usa) reális. Egyre több kiadó halasztja el, vagy teszi múltiplatformossá a PS3 játékaikat, és van olyna nagynevű kiadó, akit a csőd is fenygethet, ha nem sikerül időben elég PS3 címet eladniuk. Szóval állatira benézték a Sonynál, kérdés időben tudnak e javítani?
  • FecaA
    Nekem a játékélményt a JÁTÉK adja és nem az doboz amiből kijön a kép... és nekem a JÁTÉKÉLMÉNY nem a MArio-nál kezdődik, arra ott van a snes :D
  • Dzson
    5-6 millió gépet el tud adni mind a 3 gyártó bármikor. Utána jön az érdekesség.