iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
csak annyi hogy most mindenki ámul, hogy juj a felhő, feltörték... ha nem akarod hogy a nude képeid kikerüljenek, akkor nem töltöd fel sehova és nem küldöd el senkinek, ahogy Archangel mondja...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem csak a felhő miatt kell a 2 lépcsős, hanem ugy általában, fiók védelem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
"Twitter user @hackappcom posted a proof of concept, called iBrute, to GitHub on Saturday, that took advantage of an alleged hole in Find My iPhone to access AppleID accounts.

This morning, the post was amended with this line:

"The end of fun, Apple have just patched"

Magyarul az Apple maá javította is a bugot amit a hekkerek kihasználtak. Ettől függetlenül tuti szép kis pereknek néznek elébe.

és a kettőnek mi köze egymáshoz?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jim Morrison
az még egy dolog, hogy nincs két lépcsős beléptetése, de állítólag sima bruteforce módszerrel jutottak be az elkövetők 😊 findmyiphone oldalon 3 hibás bejelentkezés után nem dob ki captchat, semmit, így simán próbálgathatták a kódokat. ez a 'vicces'.

Greg: Kiderült közben, hogy a szexvideó (új film) promóhoz tartozott ez a szivárogtatás, csak az apple késett a szivárogtatással<#alien2>

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.01. 16:01:15

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

a legerosebb biztonsagi rendszer te vagy - amit nem osztasz meg, azt nem lophatjak el 😊
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.01. 15:57:56

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Egyébként a felhő előtt még nem volt nude picture szivárogtatás? De.

Tikal
Az Apple igazán bekaphatja, hogy még mindig nincs két lépcsős beléptetése, más cégek már évekkel ezelőtt megcsinálták.. itt az eredménye...

GregSB
Jaj ne ennyire 1 bitesen gondolkodjál már.

Nyilván nem így működik ez, de már az is elég hogy a héten van az IFA, most jelentik be az új Samukat, Sonykat, stb, és olyan cikkek jelennek meg, hogy "Óriási Keleb Botrány! Az Apple, aki jövőhéten mutatja be új okostelefonját most nagy bajban lesz ám!" Sok embernek már ez is felketheti az érdeklődését a jövőhéttel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.01. 13:59:43

Jim Morrison
"Hú az apple felhőszolgáltatása nem biztonságos, simán fel lehet törni. Jövőhéten megnézem az apple konferenciát és veszek egy új iphonet."
Said no one ever

Btw a szaklapok eddig is velük foglalkoztak, mert kaptak egy meghívót (vagy kikerült az a kép), a nem szaklapok max annyit foglalkoznak vele, hogy nem biztonságos és kedves celebjeinkről kikerültek meztelen képek.
Negatív reklám is reklám, de nem hiszem hogy ez jót fog tenni az almás cégnek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Ez szerintem sem érint minket "földi halandókat". Itt is a hekkerek celebek accountjaira mentek rá céltudatosan. Kb semmi értelme nem lenne hogy hétköznapi embereket kezdjenek el feltörni.

Mindenesetre jó figyelemfelkeltés, és ugye tudjuk hogy a negatív reklám is reklám, Applenek ez még kapóra is jön 1 héttel az eventjük előtt, már most mindenki velük foglalkozik.

vagy amazont, vagy dropboxot vagy... ja, mar ezek is voltak feltorve 😊

Dynamic
Érthető, hogy ha nagyon ritkán történik hasonló eset, akkor sokan kicsit paranoiásak lesznek, de szerintem hamarabb fogják/fogom ellopni/elhagyni a telefonom, mint hogy valaki az én a huszadik senki, internet alapú tárhelyem baszkurálja. Számszerűen is több az utóbbira a példa, mint a tárhely feltörésre.
precision
itt most nem arról van szó hogy ki mit tárol rajta, hanem hogy az emberek túlságosan megbíznak a felhő alapú adattárolásban
ott van a neten a te személyes cuccod és sarkosan fogalmazva egy jelszó választja el a világot attól, hogy belekukkantson
mindegy mi az, nyaralási kép vagy sem, akkor is a tudat hogy bárki megnézheti a személyes dolgaimat, legyen az fotó, videó, szöveges dokumentum...stb. elég "rémisztő" 😊
persze a google tudja hogy mire keresek, mit emailezek, a facebook meg minden egyéb dolgot tud rólam, nem vagyok naív 😊
de a személyes cuccaimat inkább fizikai adathordozón tárolom, nem az interneten

Bazinga!

Jim Morrison
Minden celeb google drive-ot fog használni!!!4

itt az eredmény annak hogy túlságosan megbíztak a cloudban, éppeszű ember ilyen képeket távol tart az internettől, de remélem az apple is kap a nyakába egy szép kis pert mert így vigyáz az adataimra mikor az eulába meg megigérte hogy minden adat kettőnk között marad

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Dynamic
Tulajdonképpen én is erről beszéltem a #40118 első mondatában. Egyébként dropboxot én is használom az iCloud mellett.
mindent, de en ki is rakhatnam a linket, mert nem fotozom magam vagy a baratnom ilyen helyzetben, semmi nincs se a telefonomon, se kozossegi oldalakon, amit szegyelnem kellene

Dynamic
Bizonyos szempontból mi a különbség? Azt is feltörhetik, nem? 😉
dropbox camera upload is szinkronizal es van 1TB-om havi 10 USD-ert
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.01. 11:20:59

Jim Morrison
Huhú <#idiota>

Dynamic
Hát, ha valaki ellopja a nyaralási képeimet, egészségére 😊 Én mindenesetre alapvetően örülök az iCloud létének. Évek óta nem kellett PC-re dugnom a telefonom, és tök jó dolog, hogy pl. minden fotózás után a számítógépemen is egyből ott figyelnek a képek.
precision
lol bazki 😄 😄 😄
ez mekkora ciki...

pont ezért nem tárolok semmi szenzitív tartalmat felhőben... meg úgy általában semmit sem ha lehet
Utoljára szerkesztette: precision, 2014.09.01. 09:22:13

Bazinga!

passatgt
videó is van közte, az meg nincs icloudon, de majd úgyis kiderül(vagy nem)

GregSB
Linkt 😄

Inkabb az lesz az erekes, hogy mikent fog hatni a cegre az iCloud allitolag gyenge vedelmet kihasznalo hackerek altal kiszivagogtaott tobb, mint 100 celeb privat fotoja.
Olyan nincs, hogy csak celebek galeriait neztek vegig, valoszinuleg barki iCloud accountjahoz hozzafertek.

GregSB
"Apple reportedly reaches agreements with Visa, MasterCard, and American Express for iPhone mobile payments"

GregSB
"AnandTech founder and EiC Anand Shimpi announced last night via a post on the site that he had decided to retire from technology journalism, but didn’t specify what he’d be doing instead. Today, Re/code reports that Shimpi will be going to Apple, as confirmed by the tech firm’s representative, though his exact role is still unknown."

adam46
Sziasztok, eladó egy Logitech powershell controller + battery. Teljesen új, bontatlan állapotban, 3 év gyártói garanciával.
Támogatott eszközök: iphone 5, iphone 5s vagy ipod touch (5. generációs)

Akit érdekel, az kérem jelezze privátban.
MerlinW
Talán. Feld&Volk nem sz*rral gurigázik, aranyba önti az ájfonokat😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 13:11:58

[merlinw.org]

GregSB
Fake

Dynamic
Sajnos ez ilyen szar. Nekem is volt, hogy egyszer csak gondolt egyet és onnantól kezdve nem láttam az új képeket a gépemen. Gyanítom, hogy alapvetően a Windows (win7) lehet a ludas. Néhány helyen olvastam, hogy próbáljuk meg az iCloud alkalmazásból kijelentkezni, újraindítani a gépet, és megint bejelentkezni, de ez nekem nem segített.
Nálam az iCloud újratelepítése (pontosabban a telepítőt futtatva a javítást választottam, majd újraindítottam a gépet) oldotta meg a problémát.
ja, az azért jó, hogy az alkatrészekből össze tudtak rakni egy iPhone-t 😊
Kongy
Na igen, egy nagyobb akksinak én is örülnék, még ha a vékonyság rovására is menne.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

asysoft
Apple-től lassan több dolog szivárog ki, mint az összes többi mobilcégtől együttvéve... Egész kulturáltan néz ki (első szivárgásokhoz képest legalábbis biztosan), bár kilógó kamera kicsit furcsa. Nem értem, miért hajkurásszák ennyire a vékonyságot, +pár mm-rel még picit nagyobb akkut is lehetne bele pakolni.

/*WTF?!*/

Jim Morrison
lerakod az asztalra, asztalon ott marad a kamera nyoma<#kuss>

Ja és az iTunes ikon sem kék már, hanem piros

Alakul a kinézet, már csak a kameráról kell kiderülnie, hogy optikai zoommal lesz 😊

Utoljára szerkesztette: ayurnara, 2014.08.30. 17:46:41
GregSB
"Support for 3x image assets found in latest iOS 8 beta ahead of larger display iPhone 6"

+ recodeosok mostmár azt írják bemutatják a wearable cuccot, de csak valamikor jövő év elején lesz elérető. Ez várható volt, szifont is januárban mutatták be és csak júniustól lehetett kapni.

szucsy89
Kezd egyre szebb lenni.
rooney8
ez sem olyan rossz

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.08.29. 17:30:44

GregSB
*elcsalogatását

GregSB
A Nikeos emberke epcsaligatását aki a Fuelbanden dolgozott még talán meg lehetne magyarázni a HealthKit-el, de az ember aki a Tag Heuernél volt sales vice president nem tudom mit keresne az Applenél ha nem hoznak ki valami karon hordható cuccot.

LoSA
Az se kerül bele, amit tegnap készítettem, vagy éppen ma... <#confused>

GregSB
Akkor azt a tucatnyi szakembert / felsővezetőt a fitnesz és divatiparból csak azért vették fel hogy eltereljék az emberek figyelmét... Lehet nem karóra lesz, de tuti valami hasonló termék

Dzsega
Ha jól tudom csak az új képek kerülnek be.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoSA

Srácok, mi lehet a gond? Miért nem szinkronizálja a képeket, az adott mappába? Már 3 napja várom, hogy megjelenjenek a képek, de semmi. Újra kellett tenni a gépemet, régen ez gond nélkül működött. Telefonomon is be van kapcsolva a Fotóstream, tehát passz. Tipp?