iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Én is ezekre számítok. Kérdés mit fog tudni az óra, mivel lesz más mint az eddigi bemutatottak.

Nekem ha tippelnem kéne akkor elsősorban egy olyan eszköz lesz ami támogatja a már most meglévő ecosystemet. WWDC-n láttuk hogy a Yosemitee és iOS8 eléggé fog építeni a "proximity" fícsörökre. Érzékelni fogják egymást a készülékek, egyiken el tudsz kezdeni egy folyamatot, a másikon folytatod (handoff), telefonálni / netezbi tudsz Macről automatikusan ha közel van a szifon, stb.

Ha az óra is érzékelni fogja a többi készüléket akkor szerintem be tudsz majd olyat állítani hogy ha nem vagy otthon és a szifonod pl 10m-nél távolabb kerül tőled akkor rezegtesse meg a csuklodat. Lehet hogy egy pass/kulcskérdés is fog funkcionálni, azaz csak akkor tudsz majd beloginolni Macedre a saját profiloddal ha rajtad van óra. A technológia adott hozzá hogy ezt megcsinálják (Bluetooth LE, más néven iBeacons).

passatgt
szerintem nem lesz óra, home automation-ra fognak ráfeküdni, lehet, hogy az új appletv-be lesz integrálva valami, hangvezérlés stb

GregSB
At azért nem hitem hogy lesz, de félek bármivel rukkolnak elő az első körben csaj USA / NY-EU-ban fog működni 😞

Jim Morrison
Én pont ezt várom, és ahogy írtad "csak a saját ecosystemükön belül fog működni" - azért remélhetőleg apple pénztárgép meg ilyenek nem lesznek 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Ne az Appletől várd hogy létrehozzon egy "nyílt", mindenki által használt fizetési rendszert. Ha létrehoznak valamit az csak a saját ecosystemükön belül fog működni, azon belül viszont baromi egyszerűen és kényelmesen.

GregSB
Nem értem minek adják hozzá, amikor annyira nem terjedt el, és a saját megoldásuk (iBeacons) sokkal kevésbé korlátozott (távolságban).

Én nem lepődnék meg ha ez csak pletyka lenne és nem kerülne bele. Persze úgy is lehet nézni hogyártani nem fog ártani ha beleteszik és legalább +1 szabvány amit támogatnak.

GregSB
Úgy tűnik az az első Mac bemutatása óta nem változott 😄 😄 😄

Kongy
Köti őket az embargó. <#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
2014/8/28/6078359/iphone-6-will-feature-nfc-and-apple-mobile-payments
Apple's own mobile payments platform. Remélem annyira saját, hogy még a pénztárakat is le kell cserélni. appletől kitelik <#beka2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
weblapjuk odabasz😄

csak az iOS8-cal kalkuláljanak 😊 akkor tuti nem csalódnak

jövő héten szerintem jön a gold verzió, mint tavaly
passatgt
szerintem mindenki kalkuláljon azzal, hogy lesz ios8 meg új iphone, így nem lesz csalódás...😊

Jim Morrison
Ne vegyétek meg a bioshockot, pár napon belül megjelenik egy magyar fejlesztés, arra költsétek a pénzeteket 😊

Ora, Telefon, iOS8, OSX Vadaspark

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
"Atypically, Apple is holding the event at a new venue, the Flint Center for the Performing Arts in Cupertino. This is the same venue that Apple introduced the original Mac, over 30 years ago."

GregSB
Vagy ez a mondat csak a "poszterre" vonatkozik 😊

GregSB

szerintem arra vonatkozik, hogy Bárcsak többet mondhatnánk, mert már annyira megosztanánk veletek, de 9-éig nem mondhatjuk el 😄
GregSB
"wish we could say more"

WTF? Magyarán kevesebb dolgot fognak bejelenteni mint amit szerettek volna? 😄

Apple announces special event for September 9th: ‘Wish we could say more’
Botond
xcomban sem volt, pedig a dlc-ket meg a kieget kiadhatnák hozzá iapként. 😞
szucsy89
majd szóljatok hogy milyen aki megvette, ha AAA játék és megy iphone5-ön (mármint úgy értem, hogy élvezetes ilyen kis képernyőn is) akkor lehet megveszem
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2014.08.28. 13:57:34
Kongy
Nos, akkor lehet megveszem. Bár azért mertem remélni, hogy egy AAA-portnál nem lesz benne, ahogy pl KotOR-ban se volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

robotnyk
nincs benne IAP
Kongy
Van ára az tuti... Ennyi pénzért remélem nincs benne IAP, meg normálisan fut...

Jim Morrison
ráadásul telóról (asztali nézetben) valamiért visszavonni/törölni se tudtam 😊

GregSB
passatgt
beragad az új üzenet, és mindig azt írja, hogy 2 új üzenet...😊

GregSB
?

Jim Morrison
Hsz jelző Fix /greg töröld plz
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.27. 22:28:30

GregSB
Recode / Verge szerint 100% hog lesz iWatch bejelentés 2 hét múlva

GregSB
Ehh frissült a Swing Copters 1.1-re és könnyítettek a játékmeneten. Sokkal lassabb a játék, így simán összejött 125 pont.

Kongy
Nekem sajna nincs lehetőségem virágboltra, de ezek a mocskok azt érdemelnék.

GregSB
"Ralph Lauren has announced it’s about to introduce a new iPhone-connected, sensor-filled Polo shirt capable of tracking and sending biometric data directly to your smartphone."

LoDMaSt
Ezért töltöm le alternatív forrásból, és ezért veszem virágboltban az IAP aranyat, pénzt, stb. Kb nem lehetne végigjátszani a játékokat, ha nem csalsz, és nem akarod otthagyni a fél vagyonod.

@ Hellomarci

Dzsega
Nálam is volt ilyen, a telefon app újraindítása megoldotta.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
GregSB
Kongy
Én már nem is szeretek játékokat letölteni komolyan mondom. Ami ingyenes, az többnyire játszhatatlan, ha nem fizetsz, ami meg fizetős, az talán jó, de sokban az áron felül is szükség van IAP-ra... Az ilyet nagyon utálom. Akkor kérjenek el 5 ezret a játékért, de ne kelljen szívni vele....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.26. 20:07:07

gabi89
Nem is mondtam, hogy ilyen van iPhone-on. Tudom jól, hogy ti egyszerre egy, időben megkapjátok. Androidról irtam, hogy ott sincs ilyen ha a google referencia készüléket nézzük. (vagy független gyártói...)
#40040: WP egyébként még nálam sem fordult meg hosszabb ideig de nem először hallom, hogy 40-60ezres árszegmensben jobb vétel mint egy androidos készülék.
Utoljára szerkesztette: gabi89, 2014.08.26. 19:08:38

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Valojaban majdnem kimaxoltam mindent, igy mar nem is igazan tartogatott meglepetest, csak hegyeket bontottam es tengert toltottem fel. Szerencsere egyszer sem eltem az iAP adta lehetosegekkel, igy csak az eletembol vett el, a penzembol nem

Botond
Nem is értettem a rajongásod, nekem 10 perc után az is unistall lett, de nem szóltam, nem akartam elvenni a kedved, végülis ha akármennyi kellemesen eltöltött időt ad ingyen az jó, de én ezt a stílust már elég régen meguntam.
Igen, ugyanez lett tegnap a Godus sorsa, idovampir jatekot soha tobbet

Tikal
Pff, na meg vannak, semmit nem csináltam😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Botond
SW commander a szokásos timesink, hogy 2 percenként nézz rá beszedni a dolgokat. Ment is rá instant a delete, nem bírom az ilyeneket.
Tikal
Nincs Jb. Csak egy jatekot raktam fel... Star wars commander, ott mondjuk szarakodott higy nem tudott belépni a gamecenterbe... Lehet csak a szerverekkel van gondjuk..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Soha. JB-s teló? Pakoltál fel mostanában valamit?

[merlinw.org]

Tikal
Reggelre eltunt minden comtact a telefonkonzvembol... valakinek ötlet hogyan lehetne visszavarazsolni, icloudban minden ott van elvileg, a sync be van kapcsolva de nem tortenik semmi... Volt mar ilyen nektek??

MerlinW
Sokan jailbreak-elik a telefont és azért - a sok "jól megírt" 3rd party cucc miatt - kell újraindítgatni. Nekem egy éves az 5-ösöm és max 2x kellett újraindítanom a szoftverfrissítéseket leszámítva.

Szolgáltató szarakodás meg nincs iPhone-on, a frissítések függetlenek tőlük, minden azonnal felmegy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.26. 15:44:26

[merlinw.org]

LoSA
Ebben abszolút igazad van! Nekem is az tetszik egyébként a legeslegjobban!! <#eljen>