iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
1-2 órán belül le lehet tölteni ugyaninnen HD-ben, egyszerűbb megvárni mint szenvedni a szar streamekkel

Jim Morrison
tudom, hogy így volt, de ez egy vicc.... mindegy valakik úgyis streamelik majd ustreamen.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
mindig is így volt, gondolom kevesebben nézik így, bár legutóbb is nézhetetlenül akadozott sajnos😊

Jim Morrison
Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
http://www.apple.com/live

Ennyire nem szoktak hájpolni, szóval tuti valami nagyobb dolog lesz. Több helyen írták, hogy egy gagyi samsung féle okosóra koncepcióra kell számítani, de nagyon remélem, hogy valami más lesz, mert abból nem kérek<#pardon1>

a 4chan/reddit userek tobbsege zsigerbol utalja az Apple-t, igy eleg volt a pillangonak megrebegtetni a szarnyait es borult is a szar a cupertinoi cegre

http://gaborszantai.co.uk/

nagy kamu volt az egész hír, cloudokból leszedhettek pár képet, de nem csak az iCloudból, azért volt ott több samsungos és dropboxos kép is
GregSB
Apple azt állítja nem volt biztonsági hiba az iClouddal / Find my friendssel, az ő adatbázisukba nek törtek be, a kelebek jelszavait phisinggel / egyéb úton szerezték meg.

GregSB
Verge már készpénznek veszi az iWatch bejelentést:

Join us next Tuesday, September 9th for Apple's iPhone 6 and iWatch event

ez egyenlőre valami samsung copypaste szarnak tünik eddig

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

szerintem nagyon gyatra, foleg a hatulja. kerekitesek, meg eleg muanyag latszata van, fuggetlenul attol, hogy gondolom nem az.
4/4s volt a csucs, az elegans es szep is volt.

Krisztiam
Ne haragudjatok, de ez nagyon csúnya, ha ilyen lesz 5s tényleg szebb

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

GregSB
iPhone 4 csak wifin tud FaeTimeot.

GregSB
IPod Touch / iPad Air dizájnja egyáltalán nem hiszonévesekek tetszik csak. Azért mert neked nem jön be nem kell ilyeneket belemagyarázni 😉

LoSA
<#eljen>

Tikal
T-Mobile-on engedélyezett a Facetime 3G-n? Lehetséges, hogy régebbi készülék, iPhone 4 nem tudja? Wifin müködik, csak 3G-n nem megy a facetime

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Valakinek biztos ez is tetszik majd... 😊

Négyesről akartam váltani, de ezek után asszem marad az 5s... Elleszek vele 2-3 generációt, addig meg hátha rájönnek, hogy egy prémium kategóriás telefont nem biztos, hogy a huszonévesek ízléséhez kell belőni... 😊

www.smart-bus.hu

Aha, annyira, hogy nem is vettem 😄
Az otos is tokban, de legalabb mar nem Nokia 3210 meretu a kijelzoje, mint a 4-esnek. Remelem az 5.5-os kijon oktoberben.

Amugy mennyiert lehet eladni egy fuggetlen 5-ost? (feher 16GB, egy karc van a szelen, 9 honapos)

passatgt
nekem sem tetszik különösöbben, sajtófotón biztos szép lesz majd...

GregSB
Még szerencse hogy nem kötelező iPhonet venni 😄

Egyébként kísértetiesen hasonlítanak a kommentek a kiszivárgott 4-eséhez. Az is kapott apait anyait hogy milyen ocsmány, aztán végül valamiért mégis tetszett az embereknek...
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.02. 15:57:31

Az eleje tetszik, a hatlap a legolcsobb kinai telefonokat idezi, hiaba lesz jo fogni es kivalo az anyagminoseg. Egy szoval: okadek.

szucsy89
Az 5/5S dizájn bucira veri ezt... egyébként nem csúnya, de az 5-höz képest nem szebb, sőt...

nekem csalódás
Az jól néz ki, de ugyanaz a forma egy csúcstelefonhoz nem illik... szerintem. A 4/4s - 5/5s elegáns volt... ez meg... á, inkább nem is mondom.

www.smart-bus.hu

GregSB
Ízlések és pofonok. Volt már kezedben 5th gen iPod Touch? Szerintem az is baromi jól néz ki és ez is olyan lesz.

A 4/4s volt maga a tökély a formát tekintve... Ez a szarrá gömbölyítettt forma vicc kategória. 😞

www.smart-bus.hu

Kongy
Engem nem zavar igazán, gondoltam is rá, mikor volt iPodom, hogy milyen jó lenne ezzel telefonálni, mert könnyű, és vékony. Hát most itt a lehetőség 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GregSB
Meg iPados. Az összes mobil cuccuk így néz ki egy ideje, az iPhone kilógott a sorból eddig, most egységes lesz a dizájn.

De ha megnézed az első iPhone is hasonlóan nézett ki, csak sokkal ducibb volt. Igazából az iPhone 4/5 eltért ettől az egységes dizájntól amihez most visszatérnek.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.02. 11:04:55

Kongy
Nem csúnya, de szörnyen iPodos nekem még mindig... 2 éve megvan ez a dizájn, csak kicsit módosítottak rajta, meg nagyobb kijelző.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
dat camera <#confused> ezt most miért kellett??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Ha valaki akar még valami újat látni 1 hét múlva az skippelje a SPOILER alatti tartalmat:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Baromi szép lez ez a telefon 😊

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.02. 10:50:40

ezeket a képeket a dropboxból lopták le 😄 - most néztem, hogy az egyik könyvtárban benne van a Getting started dropbox.pdf 😄
Kongy
<#eljen>

Amúgy is idegesített már, hogy minden sztárnak olyan telefonja van, mint nekem.... <#rolleyes>

41000+ seed 😄
szucsy89
ez azért mekkora presztízsveszteség az apple-nek... mostantól minden celeb samsunggal fog járkálni <#idiota>
MerlinW
Lenyomta második helyre a sárkányos rajzfilm. Micsoda világban élünk?😄

[merlinw.org]

passatgt
thepiratebay top100 első😊

Kongy
The Fappening 😄 De már nincs fenn mondom.

Jim Morrison
A megoldás: venni kell a közértben egy kodak 27 filmes eldobható fényképezőgépet, és saját laborban előhívni a képeket. Nincs benne poloska és digitálisan se tudják ellopni a képeket

már csak azt áruljátok el, milyen néven keressük a torrentet
MerlinW
Azt meg az eneszéj figyeli. Semmi sem jó... 😄
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.01. 21:23:09

[merlinw.org]

Kongy
Frászt. Elküldi mittomén facen, aztán meg feltölti a gépre. Mondjuk ez se egy biztosítás arra, hogy nem kerül illetéktelen kezekbe a kép... facebook profilt fel lehet ugyan úgy törni... Legbiztosabb, ha tartanak otthon egy kamerát csakis erre a célra 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.01. 20:56:48

Jim Morrison
és akkor a merevlemezt küldi el postán a barátjának? :>

Kongy
Hát meg ha már ilyen képet csinál, akkor talán biztos helyre kéne átmásolni, pl egy PC merevlemezére, amit nem hekkelhetnek meg a neten keresztül olyan könnyen, mint egy felhőszolgáltatást...

ncore-on fennvolt tömörítve az összes kép, de onnan is gyorsan letörölték
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.01. 20:51:07

Tikal
miért ne lenne az? ha erre izgul a barátja? 😄 Amugy melyik a model? Kate Upton? A feléről azt se tudom kicsoda 😄

Oke, de normailis egy modelltol, hogy a szethuzott anuszat fotozza? Ertem, hogy privacy es senki ne nyuljon mas dolgaihoz, kulonben is semmi kozunk hozza, de akkor is...?

Tikal
<#nevetes1>

egyébként biztos hogy minden kép icloud-ról van.. írták hogy több kép is androiddal készült, van video is, bár azt hiszem video is mehet icloudba...

GregSB
Én igazából hálás vagyok az Applenek illetve a hanyag fejlesztőiknek akik bent hagyták ezt a biztonsági rést. Rám nem volt veszélyes, kb azonnal javították, és hála nekik láthatom Jennifer Lawrence csöcseit 😄DD

Tikal
LOL, akkor nem esett le hogy kurvára nem örülök, hogy az Apple ilyen béna, hogy feltörték? nem véletlenül haragszom rájuk, hogy éveket késnek a 2 step verification-nel.. fanboyság »» #40132

A felhős posztom csak annyiról szólt volna, hogy most minden bulvár lap a "felhő biztonságos??" címmel cikkez, közben minden elkerülhető lett volna ha jobb a biztonsági rendszere az Apple-nek... nude képek meg eddig is voltak, szóval ez se nagy szám ( persze nem ilyen mennyiségben 😄 )
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.09.01. 19:19:16

jóhogy ámul, legközelebb majd a bankártya adatok mennek, akkor te is ámulni fogsz vagy megy tovább a fanboykodás?

mikor a psnt is feltörték a sony balfaszkodta el, ha itt is az apple volt a bűnös mert gyenge volt a rendszer védelme kapjon is egy szép nagy büntetést, vigyázzon úgy az adataimra, legyen az bármi, mint ahogyan az eulaba megigérte
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2014.09.01. 19:00:13

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
talán jövőre már itthon is lesz? ... vicc...