45063
10255461851509447102.jpg
  • kabel15
    Egyik haverom is leszedte és ő is tud letölteni ingyen térképet.
    De akkor mihez van ez az EU térkép 40Euróért. Az mivel tud többet?
  • ProGabe #41210
  • precision
    http://hvg.hu/tudomany/20141030_tim_cook_buszke_vagyok_ra_hogy_meleg_vagy

azta. micsoda sokkoló, megdöbbentő coming out
    I didnt see that coming... :P
  • Solt
    No több napos tapogatás, fogdosás, próbálkozás ellenére nekem az i6 nem jön be... nem áll kézre, állandóan úgy éreztem, hogy, ha egy pillanatra nem figyelek, akkor kicsúszik a kezemből, plusz ennyi pénzért az a kamera kilógás nekem ultra gagyi...

Maradt az 5s... elleszek vele az i7-ig... :)
  • Livius
    Nincs iPhone-om, de pont ez érdeklne, hogy melyik iPhone olyan, aminek még a csatlakozója megegyezik a 3Gen-es iPod Nano-val.
    A töltőről egyébként ennyit tudok!

Output Voltage: 12.5 Volts DC
    Amperage: 0.67 A

Számomra fura ez a 12.5 V, mivel ha USB-ről van töltva az iPod, akkor az csak 5V-ot kaphat. De érdekes módon ezzel is tölt! Az érdekelne hogy az ugyan ilyen csatlakozós iPhone-okra is így működne-e a töltés.
  • trebron
    amilyen csatlakozód van hozzá olyan iPhone-t tud tölteni és azt nézd meg, hány amperes, ha 1A akkor tuti jó
  • Livius
    Hello!
    Van egy Apple FireWire csatlakozós hálózati töltőm, ami a 3Gen-es iPod Nano-mat tökéletesen tölti. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a töltő az iPhone-okhoz is használható? Ha igen melyik verzióig? A legújabbnak láttam, hogy a csatlakozója már teljesen más mint a régi iPod-oknak.
  • trebron
    Ki jön rajtra? - melyikre
  • GregSB
    Egyetértek.

Amin nem tudok túllépni, hogy mennyire szar helyre rakták a power gombot a 6-oson. Nagyon fent van, UFO ujjakkal talán el lehet érni amikor 1 kézzel fogod a telefont. Nekem nyújtózkodni kellett hogy elérjem, és közben egyáltalán nem tudtam biztosan ráfogni a telefonra.

Lumia 925 amikor a jobb kezemben van akkor pontosan a hüvelykujjam begyénél van a power gombja.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.28. 21:22:57
  • GregSB
    Mond azt hogy "shuffle music". Radion nincs shuffle, szóval így tuti a telón lévő zenéket kezdi el játszani.
  • passatgt
    Nekem siri kérdésem lenne... ha azt mondom, hogy play music, állandóan az itunes rádiót akarja elindítani. Mit kell mondani, hogy simán a telefonon lévő zenéket kezdje el lejátszani?
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.10.28. 12:51:08
  • Tikal #41200
    van itt köztetek app fejlesztő? A kérdésem talán ők jobban meg tudják válaszolni: miért korlátozza egy fejlesztő azoknak az országoknak a számát ahol letölthető az appja?? Kurvára felidegesít mikor nem tudok letölteni valamit, mert csak US store, mi értelme ennek?
  • G_ArchAngel #41199
    Nalam ha nem aktiv a Photo app, akkor nem teker az aktiv adatforgalmat jelzo kis koralaku logo a balfelso sarokban.
  • Bercy #41198
    Nem, hatterben is szinkronizal. Csak neha fajdalmasan lassu.
  • G_ArchAngel #41197
    iCloud kerdes: a kepeket csak akkor szinkronizalja, ha a Photo app az aktiv, keptelen a hatterben?
  • Dzsega #41196
    Valóban elég nagy részt eltárol, amit aztán meg lehet nézni offline is, de a navigálás csak akkor megy, ha nem térsz le az általa kijelölt útról, ahhoz, hogy újra tervezzen, már kell net.
    Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2014.10.28. 07:05:02
  • GregSB
    Őőő beépített térképhez _nem_ kell folyamatos net. Ha megnézel egy várost és környékét, akkor offline tárolja pár napig / amíg használod net nélkül. Autós navigálni is lehet így elvileg rajta, bár arra én inkább egy deikált offline navit használnék. Arra viszont tökéletes hogy ha gyalogosan bolyongsz egy idegen városban akkor feltaláld magadat.
  • Dzsega #41194
    Sygic: GPS Navigation, Maps & POI, Route Directions by Sygic a. s.
    https://appsto.re/hu/YCv4I.i
    Nekem ennél sikerült letöltenem a térképeket. Nem csomagban, hanem egyesével. Offline, nem kell benne venni semmit, hogy működjön.
    Bár, pár ezer ft-ért kapsz egy teljes navit, ami kb évente frissül, plusz fél évente frissül a térkép is.
    Ha vodás vagy akkor van igo magyarország ingyen.
  • Tikal #41193
    maps.me
  • kabel15
    Köszönöm a választ.
    Sygic et néztem és használom is jelenlegi Androidos telefonomon, viszont ahogy néztem az Apple Store-t külön kell vásárolni hozzá térképeket.
    (Közbe rájöttem, meg lehet vásárolni a térképeket és akkor nem kell hozzá net, viszont ha nem veszem meg a térképet akkor nem fogom tudni net nélkül külföldön használni.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2014.10.27. 21:23:34
  • robotnyk
    nem ez volt a kérdés.
  • trebron
    mindegyikhez kell, hogy rátöltsd :D
  • robotnyk
    ahhoz is kell net
  • robotnyk
    nekem arra kell, hogy pl nadrágon az a patent ne húzza meg a zsebnél a képernyőt, a zsebben lévő szösz ne menjen bele a portokba, nem törésvédelemre
  • trebron
    Waze
  • Dzsega #41186
    Hali!
    Igen. Van jobb is, de jól használható. Igen (Sygic, offline térképekkel rendelkezik).
    Igen. Nem bizony.
    :)
  • kabel15
    Sziasztok!

Sima telefonon lévő maps program használható? illetve érdemes azt használni? Van valami jobb alternatíva ami ingyenes?
    Maps hoz szükség van folyamatos internet kapcsolatra? Szóval ha külföldön vagyok és nem akarom hogy a telefonom a kinti netet használja és kilövöm akkor onnantól az sem működik?
  • Tikal #41184
    te leszel az akinek majd elhajlik mert ráült
  • trebron
    röviden és tömören

• theone91
    De ez is csak akkor van a telefonon kb. amikor a zsebedben hordod.

Mellesleg egy jó bumper igencsak redukálja a képernyőpókhálósodás esélyét.
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.27. 19:10:58
  • robotnyk
    a műanyag, vagy szilikon tokok csak a hátulját védik, a képernyőt és a portokat nem, és rondábbak, vastagabbak lesznek azokkal a telefonok használat közben. a flipes tokok lehetnének alternatívák, de azok nem jönnek be, szóval azért használok ilyeneket
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.10.27. 19:08:04
  • trebron
    én fóliázni fogom, elöl ZAGG invisible HD, hátul meg valami skin
  • trebron
    tényleg nem hallottad még? :D
  • theone91
    Sosem értettem az ilyen tokokat. Mintha beraknád egy zsebbe a telefont mielőtt beraknád egy zsebbe.
  • Tikal #41177
    hátsó zseb? :))
  • Tikal #41176
    a 4s-em 3 éves, konkrétan használhatatlan.. lehet az iOS8 miatt, de szar...
  • robotnyk
    Ma hozta a postás, bár a belevaló még hiányzik:

• ddany7
    En meg nem szeretem elovenni... :D Ne lassa azt senki, hogy milyen telom van, nem akarok vele villogni, vagy mutogatni. En mondjuk nem hatso zsebben hordom, hanem jobbosban altalaban, vagy neha kabat belsoben. Nekem zsebben van, kiveve ha hasznalom.
  • trebron
    nem értem ezeket a leülős dolgokat

akár hányszor leülök eszem ágában sincs, hogy a telefont a zsebemben hagyjam, mindig hátsó zsebben hordom

autóban a mobiltartóba teszem, ha meg kajálok az asztalra, nincs olyan körülmény, amikor a zsebemben hagynám - kivéve, ha állok egy helyben vagy ha sétálok
  • Solt
    Félreértettem... ezeket én is szinkronizálom.

Nem tudom nálad mi lehet, de szerintem nem normális, hogy a 4S + 8.1 ennyivel szarabb nálad, mint nálunk a 4 + 7.2...