45063
-
#41251 Szerintem 5s-t vegyél. Életem legjobb telefonja eddig, ezt túlzás nélkül állíthatom. Volt Androidos csúcstelóm ezelőtt, meg WP-m is, de ez magasan a legjobb eddig. Nem váltanám le 6-ra, mert egy MOBILtelefon legyen tényleg mobil. És férjen be a zsebembe...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.05. 14:38:58 -
#41250 Szerintem az 5s is baromi jó telefon még. Nyers erőben (proci / VGA) / RAM) alig van különbség a 6 és 5s között, kamera is marginálisan jobb csak a 6-ban.
Ha nagyon nem tud megbékélni a 6-os méretével akkor az 5s is nagyon jó vétel. -
#41249 ha már sok pénzt elköltesz a telefonra, akkor vedd a 6-ot, a mérethez hozzászoksz pár hét alatt. egy 3,5-es kijelzőhöz képest persze, hogy elsőre minden túl nagy. -
trebron #41248 Ha a 4-hez szoktál, akkor nagy váltás lesz az 5-is. - nekem is az volt két éve
Viszont az 5-höz képest a 6 is nagy váltás :) Szóval a 6 neked lehet elviselhetetlenül nagy váltás lenne :D
Kérdés, mihez tudsz adaptálódni? -
#41247 Ma voltam lecsekkolni kezben a 6-t, nekem meg mindig 4s-m van es nekem ez akkora valtas lenne hogy nemis ereznem jol magam szerintem, eloszor azthittem h a 6+ de amikor azt meglattam "kac-kac". Egy ekkora kepernyoju telefonnak mint a 6 nincs maganszfereja barki belekukkanthat, probaltam kezben tartani es picit feltettem fogni, eleg fura a keretje. Nemtudom h bevallaljam-e mivel a 4s-m kb 1evesen sikerult elejtenem ugy hogy pokhlosra torjon, aztan kilett cserelve a kepernyoje utana ra egy evre meghalt az aksija. Ezutan eselyt adtam az androidos asus padfone 2-nek amit anyam nem hasznalt, sajnos annyira bovitheto h mindig csak szerkesztettem h hogynezzen ki, nem eleg stabil rendszer :D, aztan megjott ujra a 4s-m. Most az 5s es a 6 kozott gondolkozom :S Nagy az elteres a 2 keszulek kozott? -
trebron #41246 Tegnap néztem haverom 4-esét(tokban) fele olyan vékony a 6+ :)
Iszonyat módon akadnak már iOS7-en az appok meg az UI a 4esen. -
trebron #41245 Sokat javít ám a csúszósságon a ZAGG fólia, nem tudom mások miért, de én nem akarom ledobni, viszont egyetértek tokba rakni egy ilyen telefont vétek.
Nagyon tetszik az új Touch ID, ahogy Home gombbal feloldod a zárolt kijelzőt, csak egy kicsit kell rajtfelejtened az ujjad és máris unlockolja. 5 ujjamat rendeltem hozzá 2 hüvelyket két mutatót és a jobb középsőt.
Brutálisan jó a healt is, súly, alváselemzés, aktívkalóriák, gyaloglás futás távolsága, vérnyomás, pulzus, lépések, megtett emeletek ezeket figyelem rendszeresen. A vércukor továbbra sem jó a mértékegység miatt kivették egyelőre.
Akksi továbbra is hatalmas, most értem haza melóból 6-tól és egész nap nyüstöltem most van 65%-on.
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.11.04. 17:51:00 -
#41244 4-ről milyen brutál ugrás lehet a 6 :D -
#41243 nem 5sről, hanem 4ről vált, csak az 5s és a 6 között vacilál -
#41242 Nem vagyok én olyan biztos, hogy jó döntés 6-osra váltani. 5S-ről pláne nem. Én valszeg kihagyom és megvárom a következőt. -
#41241 ide a bökőt hogy a későbbi ios updatekben gyorsabb lesz a reachability animációja, mert reviewkban látom én is hogy elég lassú
amúgy meg jobban jársz az i6 -al, az egykezes használat szokható, ha még néha igénybe veszed a bal kezed mutatóujját nem fogsz belehalni
én is drukkolok, hogy a 6ot vedd :) na nem azért mert bármennyire is hatással lenne rám hogy mit veszel :D csak ha már kiadsz egy rakás pénzt, akkor ne tavalyi telefont vegyél :) a 6plust nem akarod megnyomogatni? :D :P -
#41240 Céges Telefon, szóval mindegy igazából, annyire nem foglalkoztat, hogy gariztassam ilyenek miatt, ha én vettem volna, persze megy vissza(más gondja is van, de azt már írtam korábban)
Érzésre szerintem az 5c strapabíróbb, viszont az 5/5s-nél jobban fogja bírni hosszútávon -
#41239 És sérülékeny? Ütődések / karcolódások vannak rajta?
Egyébként te írtad hogy a 6-osodon amit kaptál lötyögnek a gombok. Szerintem vidd vissza hogy adjanak újat, mert az APR-ben lévő kiállított modellen az összes gomb masszívan a helyén volt és kattant, egyáltalán nem lötyögött. -
#41238 Megtapogattam a 6+t is közvetlen 5s és 6 mellett. Továbbra is túl nagynak tartom. -
#41237 ha mások JÓL döntenek az nekem mindig örömet okoz :D -
#41236 6-ost háromszor ejtettem le mióta megvan, szerencsére szőnyegre otthon, így baja nem lett(meg tok is van rajta), az 5c-t ehhez képest több mint 1 év alatt egyszer sem sikerült...:) -
#41235 Az miben befolyásolja a te életedet ha én 6-ost veszek és nem 5s-t? :-)) -
#41234 osszad, csak én drukkolok, hogy 6os legyen, legközelebb már arról szeretném látni a képet :D -
#41233 hát nem tudom, nekem folyton ki akar esni a kezemből, épp azt remélem, hogy egy tokban biztosabban fogom tartani... nagyon csúszos ez a telefon :) -
#41232 Gondoltam megosztom a gondolataimat. De ha senkit nem érdekel akkor csendben maradok :D -
#41231 a közönség drukkol, mi veled vagyunk. hajrá hatos! :D -
#41230 Najó, így tok nélkül azért sokkal kellemesebb volt. Ez is olyan telefon amire bűn tokot tenni szerintem.
Ott volt közvetlen egymás mellett az 5s és a 6, és volt rengeteg időm fogdosni őket. Nagyon durva hogy az 5s mennyire elavult terméknek hat a 6-os mellett. Nem a kijelző mérete miatt, egyszerűen kézbe kell venni a két telefont. Főleg a fehér színű - ahogy a fekete üveg "ráolvad" a tetejére - olyan mint a WALL-E-ból a fehér robot :)
Így tok nélkül sokkal kevésbé akart kiesni a kezemből egyébként. Ha úgy van a kezemben ahogy a 4-es és 5-ös széria - az alját megtámasztom a tenyeremben - úgy érem el a legkényelmesebben a home gombot rajta. Sajnos ahhoz, hogy a képernyőt és a power gombot kényelmesen tudjam kezelni fogást kell rajta változtatni: egy kicsit lejjebb kell csúsztatni a tenyeremben. Mindezt nem lehetetlen művelet 1 kézzel, sőt, 5-6 perc játszadozás után már simán ment.
Többet próbálkoztam a reachibilityvel is, és habár tökéletesen működik, de nagyon lassítja a folyamatot. Azt amit eddig egy kinyújtott hüvelykujj koppintással elindítottam, most: felcsúsztatom a telefont a kezemben hogy kényelmesen elérjem a home gombot, duplaérintés a home gombon, lejönnek az ikonok, rátapintok, és ez a nyavajás még egy animációval is mutatja hogy arra nyomtam rá: szürkén villog egyet az ikon, felcsúsznak az ikonok, elindul az app. Idegesítő, ha valamit gyoran el akarsz indítani és csak 1 kezed szabad. Gondolom ez ellen azt lehet tenni, hogy az összes fontosabb appot és mappát a képernyő aljára rakod, akár több oldalon át. Fentre meg a "Jó hogy van de havonta 1x" használom appokat kell rakni.
Most kicsit megint meginogtam. Érzetre, kézben tartva a 6 fényévekkel az 5s előtt van. Még azt is meg merem kockáztatni hogy trükközve, de tudnám használni egy kézzel. De ez a baj: amit az 5-ösön kompromisszum nélkül, gyorsan meg tudnék csinálni, azt ezen csak zsonglőrködés után. Még alszom rá párat...
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.04. 09:21:22 -
trebron #41229 95 000,- -
#41228 Mennyiért adod a i5-t? -
trebron #41227 így néhány nap után már rá sem bírok nézni az i5-re :) olyan picinek tűnik és a minősége is elmarad, de ugyanígy voltam amikor i4-ről váltottam i5-re
tegnap bementem telenorba és ki volt rakva az i6 - hát, már az is kicsike :)
erősen intenzív használatnál másfél napot bír, úgy, hogy éjszaka a sleepcycle megy :D
az i6-ot nyugodtan válaszd - de a helyedben megtapogatnám a plusot is -
#41226 Én ma még beugrok egy APR-be is megtapogatni a 6-ost, mert múltkor amikor ismerősét próbáltam azon volt tok, és nem volt időm / lehetőségem leszedni.
Egy utolsó esélyt adok neki csupaszon - mert anyagilag nincs nagy különbség közte és az 5s között ahigy én venném. -
#41225 Egy hét és kiderül... -
#41224 whaaaaaat? o.O -
#41223 szerencsére két kezem van :> -
#41222 de hát nem éred át egy kézzel fogva a kijelző átlót, vidd vissza -
trebron #41221 na megvan a z i6 Plus 64 GB SG :)
péntek hajnal óta, Mammut telenorban vettem, 3. voltam a sorban, úgy, hogy meló után 7 óra körül értem oda, akkor egy gyerek ült a padon - 9kor kezdődött a show 6-7 ember volt ott, és mint kiderült akik előttem voltak, ők telenor alkalmazottak - de lehet azok is akik utám álltak sorban :)
9kor bemehettünk a boltba lehetett tapogatni az új készülékeket és kinek mi tetszett felírathatta és a regisztrációnál, minednki kapott egy sorszámot, mozijegyet 9:45-re és egy popkorn üdítő áscányvíz nachos jegyet - a mozinak pont éjfél előtt pár perccel lett vége így gyakorlatilag nem kellett várakozni
előtte beugrottam a styleboltba és vettem rá egy ZAGG Invisibleshield HDX előlap fóliát
tapasztalatok eddig:
- első kézbe vételnél nem érződik nagynak, iszonyat minőségi anyagok, jó hozzáérni
- tökéletes a súlya, jó kézben tartani, azonnal rááll a kezem a nagyobb kijelzőre, könnyű hozzászokni
- győnyörű szép, olyan mintha valami természetes szerves anyagot tartanék a kezemben, ami high tech fémes, főleg a fekete előlap miatt egybeolvad a kijelzővel
- hangszóró sokkal jobb, ezt nem mondták a keynoteon, hogy ennyivel
- akksi másnap délutánra merült le, úgy, hogy kb 60%-ig volt töltve, amikor bekapcsoltam :D pedig 3ig nyomkodtam letöltöttem rá mindent és másnap 6tól szintén - brutális minden be van rajta kapcsolva
- kamera brutális képeket csinál
ja és van egy eladó makulátlan fekete i5 16 GB független :) -
#41220 Akkor ez most lényegében lutri, vagy megy vagy nem.
De ha kifizetek EU térképért 40 dollárt akkor onnantól minden megy ingyen net nélkül nem?
Navigálás tervezés hang utasítás, minden. -
#41219 Ez a navigálás. Lépésről lépésre (szabad fordításban), amikor mutatja és vagy mondja, hogy merre menj mit csinálj.
Ez ebben a verzióban régen limitálva volt egy hétre. A mostani verzióban ez nincs limitálva. Legalábbis egy két ismerősömnek megy. -
#41218 Turn-by-turn navigation ez micsoda? -
#41217 ó, te kis butuska
-
#41216 Igen változott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mióta meleg a góré azóta nem erőteljes kézfogás van hanem cuki kéz simi... -
#41215 "Turn-by-turn navigation; Voice instructions, Lane guidance, Speed limits, and 3D"
ezek NINCSENEK az ingyenes változatban az 1 hét letelte után -
#41214 Passz.
Régen ez a verzió 1 hétig működött és utánna már csak a térképet lehetett nézni de nem tervezett útvonalat.
Frissítés óta megy 1 hét után is. Lehet valami hiba csak.... -
Solt #41213 Koin-t használ valaki? -
#41212 újra klubtag vagyok, majd valaki mondja meg, változott-e a titkos kézfogás tavaly óta. :>