45063
-
trebron #41291 Repülő módba kell tenni és semmi vezeték néküli kommunikációt nem csinál. -
trebron #41290 6 plus aksija 15-20%ot merül nekem nincs töltőn. - 5-ösömet töltőn kellett hagyni, de annak két év alatt se változot sokat a kapacitása, a gyári 1430 mAh-ról 1300 mAh-ra csökkent 1170 ciklus alatt.
Bevált régóta minden éjszaka használom. Fél órával a beállított idő előtt elkezd ébreszteni és ha az ágyra ütök kézzel, akkor abbahagyja, de újraindul, amíg fel nem ébredek vagy el nem jön az idő. A statisztikai adatokat átküldi a Health appnak, ébredés után az alvás minőségét kérdezi és a pulzust a kamerás módszerrel méri. -
#41289 persze, értem én, vicceltem csak:) -
#41288 Ismerem az appot mert mar 6 éve meg van, volt mikor használtam folyamatosan.
Persze hogy sugárzás vesz körül egész nap, de akkor miért növeljem még éjszaka is?:) -
#41287 Mondjuk úgy hogy egy telefonbeszélgetés 2-3 perc, naponta max 20perc. Aludni 8 órát szoktam, ami 8x60perc, egy heten 56x60perc, számoljuk tovább?? Igaz, ilyenkor nincs folyamatos kapcsolat, de csak a fejem mellett van egy vevő, nem? -
#41286 nálam az a gond, hogy én nem tudom úgy odatenni az ágyra, hogy biztos legyek benne, hogy nem fekszem rá, vagy rántom le -
Xing #41285
Elenyésző a telefonod által kibocsájtott sugárzás ahhoz képest, ami nap mint nap folyamatosan körülvesz. De ha nagyon zavar repülő módban is felébreszt.
Én kb egy éve használom és szerintem elég hatékony. Ami még tetszik, hogy snoozehoz például elég ha megkopogtatod a telefonodat akár a hátulján is és abba marad az ébresztés.
-
Xing #41284 A mozgásodból tudja mikor jó neked felkelni. -
#41283 hogy szoktál telefonálni?:D -
#41282 én jobban tartok attól, hogy a fejem mellett van a telefon.... -
#41281 Nyugodtan töltheted bármeddig. Nekem csak akkor nincs töltőn a telefonom, mikor úton vagyok. Az akkunak nem árt, hiszen a készülék nem tölti tovább ha 100%-on van. Ekkor vár amíg merül 2-3%-ot majd rátölt. Szóval nyugodtan töltheted.
Nekem a 2G-m több mint 5 éve 0-24-ben töltőn van és még ma is bír fél napot:) -
#41280 és beválik? én szkteptikus vagyok ezekkel kapcsolatban... most ha a párna alatt van abból ő honnan fogja tudni nekem miokr jó felkelni? ráadásul gondolom töltőre kell tenni egész estére az meg nem egy akku kímélő dolog -
#41279 tudom, de arra nekem nincs szükségem. az egyetlen funkció ami egy kicsit hiányzik az android után (vagy lehet hogy csak touchwiz funkció volt), az az "intelligens ébresztés". ez beállítástól függően 1-3-5 perccel az időpont előtt kezdi el az egyébként természetes, nyugis ébresztó dallamot, először nagyon halkan, folyamatosan hangosítva, és az eredetileg beállított dallamot csak akkor kezdi el, ha addig nem állítom le (amit akár hangvezérléssel is lehet). igazából nem olyan nagy cucc, mert beállítok egy olyan zeneszámot legfeljebb ami nyugisabb, de ha lenne ilyesmi akkor használnám azt.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.08. 13:47:19 -
trebron #41278 Alvás figyelő, 3 éve használom.
Nem lehet csak ébresztésre, mert a beállított ébresztési idő előtt már figyeli a mozgolódásodat és az alapján ébreszt mennyire vagy mély álomban. - ettől lightos az ébresztése :) -
#41277 a sleep cycle appot lehet használni kizárólag ébresztésre? telefonnal nem akarok együtt aludni, de a lájtos ébresztés jó lenne. -
#41276 #41271-re ment válaszul -
#41275 Valahol a kettő között lesz az igazság szerintem. Emlékeztek még hogy az iPhone 5-nél is a fekete telefonok bizonyos aránya irreálisan kopott az elején? Meg hogy írtam anno hogy új generációs terméket nem szabad azonnal venni a lehetséges gyártási hibák miatt?
Szerintem itt is a készülékek egy része érintett csak, azért lehet hogy valakinél hajlk valakinél nem (3-4 különböző gyárban csináljak a telefont, valamelyikben elkurhattak valamit). Az hogy 300 esetről töltöttek fel youtubera videót az meg mindig egy "egészséges arány" ahhoz képest hogy már több tízen-milliót eladtak belőle.
A gáz az lenne ha az Apple nem cserélne, de a Verge cikkben írták hogy szó nélkül cserélték újra. Ezt kell tenni ha véletlenül belenyúlsz a rossz szériába.
Igen, ez egy nagyon drága készülék, és igen, tömeggyártásban ezeknél is előfordulnak ilyen esetek. Get over it.
(Ismerős BMW-nél dolgozott évekig, ő mondta azt hogy új generációs szériát nem szabad venni semmiből, a 3-4 év után érkező "ráncfelvarrott" verzióra növi ki minden gyártási gyermekbetegségét egy új modell, azt érdemes venni) -
trebron #41274 Ugyanúgy, ahogy telefon nélkül. -
#41273 hogyan lehet úgy egy átlagos lépcsőn felmenni,ha a farzsebben van egy telefon? ami ráadásul 5.5 inches? -
trebron #41272 Mi a baj azzal, ha valaki ott hordja? -
trebron #41271 Óriási kamu az egész.
Hátsó zsebemben hordom a 6 Plusomat amióta megvan, egy fólia van rajta elöl és nem hajlik meg, nem kell ráülni - azért fotót tolhatna, akinek csupán attól, hogy a zsebében hordta meghajolt :D ha meg rajta üldögél, akkor ne is csodálkozzon. -
#41270 ja.
(inb4 nemjóhelyenhajlítottákésegyébkéntislefizetteazapple)
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.11.07. 23:37:09 -
#41269 HTC One M8 -
#41268 Műanyag telefon vagy fél kilós telefon. Ha igényes kinézetű aluházat szeretnél, kis tömeggel, akkor az hajolni fog bármit csinálsz. A fizika és a kémia már csak ilyen. -
#41267 Egyetértek, hogy az balfasz aki farzsebbe tesz telefont, de ettől még nem szabadna elhajlania egy telefonnak. -
#41266 Majd a 6s jobb lesz. -
#41265 szóval a farzsebében volt... no comment -
#41264 Most néztem meg enyémet(sima 6-os), asztal szélre raktam, hogy a kamerán ne billegjen és ez is meg van hajolva. Nem nagyon, szabad szemmel nem látszik, de kb 1mm van benne, ha egyik felét lenyomom, másik felemelkedik picit. Hátsó zsebemben soha nem hordtam, elsőből is ki szoktam venni, ha kocsiba vagy valami alacsonyabb helyre ülök. Szóval simán attól hajlik, hogy zsebben hordja az ember. Maradjunk annyiban, hogy ez a legszarabb iphone ever:) -
#41263 Bónusz link azoknak, akik azt mondanák, hogy ez csupán a 10. alkalom, hogy elhajlott egy iPhone. :D -
#41262 I was understandably skeptical of the early reports of iPhones bending, but obviously it's a real issue.
De ehhez képest lazán kezelte a dolgot. -
#41261 Frostbite Tech Demo: Battlefield 4 on iOS -
#41260 Szokták mondani, hogy foltos a képernyő, meg hogy zörög a hangszóró. Ja, meg van aki azzal áll elő, hogy lötyögnek a gombok. Én még ilyeneket nem fedeztem fel, viszont az i4-em gyári hibás volt, nem rezgett sehogy sem. Visszavittem, adtak újat. -
#41259 a felhasználó -
#41258 Nem jellemző. Úgy általában egyik tipusnál sem. Vannak balszerencsés példányok, mint minden gyártónál, de relatív ritkák. Nekem minden iPhone-om hibátlanul működik a mai napig, még a 2007-es "2G" is.
i4-nél volt egy felső hangszórócserém, de annak a meghibásodásáról is én tehetek, mert egy házibuliban rádugtam valami házibarkács erősítőre:D
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.06. 15:38:49 -
#41257 Sziasztok!
Iphone 5s nél lehet tudni valamilyen tipus hibáról?
Ami sűrűn meg szokott hibásodni?
-
#41256 Tudtok olyan androidos hdmi sticket mondani, ami airplay kompatibilis és hackelés nélkül lehet használni iphone-al? Ha egyáltalán létezik ilyen -
#41255 Hát engem zavar. Ott van nekem az iPad, ha nagyobb kijelzőn akarom tolni olyan játékkal, amit 5s-en nem kényelmes pl. -
#41254 megnéztem a 6-ot és nagyon tetszik
5s-em van, ezért nem akarok váltani, de nagyon tetszik a 6 formája és tényleg kicsit elavultnak tűnik az 5 mellette. egy kézzel is használható a 6 amúgy, pedig kicsit kezem van -
#41253 Az 5sre tenyleg ralehet mondani h telefon, rossz erzes volna csak a nagyobb kepernyo miatt a 6t, nemereztem azt a vonzast a 6nal mikor meglattam, 5s feketebe nagyon minoseginek nez ki, szerintem o lesz az -
#41252 simán elfér egy normál méretű zsebben
én nem nevezném nem mobilnak... picit nagy, huha... cserébe vékony