iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos vannak olyan emberek akiknek jobban tetszik a négyzetes forma, gondolom ezért négyzet alakú a karórák többsége már 200 éve.. aham...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kézbe kéne fogni a sima 6 ost, bár nem szeretem a nagy telefonokat :S
!Forza Ferrari!
Az óra mutatja, hogy mennyi az idő ez az egyetlen alapdefiníció van hozzá, a többi szabadon választható feature. Kinek ez kinek az tetszik.
Nézd meg a klasszikus órákat, szinte mind kerek, bár gyártanak szögletest is de a 80-90%-a az óráiknak kerek.
Most direkt körbenéztem és kevés a szögletes . Ezeket néztem: Tissot, Tag Heuer, Rolex, Certina, Omega
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Semmi ketseg, hogy ennek ellenere fogyni fog szepen.
http://gaborszantai.co.uk/
Ne nyilatkozz már általánosságban ízlésről. Képzeld lehetnek olyan emberek akiknek ez jobban tetszik mint a kör alakú óra. Én pl ismerek olyan 30-40 közötti nőt, aki régi kocka Casio-t hord 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.10. 11:22:09
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem tudom linkelni a képet de van egy Home Automation-ös app rá már most, amivel tudod kapcsolgatni otthon a lámpákat, zárni / nyitni az ajtókat.
Szól ha elmész otthonról és felkapcsolva maradt valami, 1 gombnyomással lekapcsolhatod.
Ezt azért így ne jelentsd ki. Pl nőknek kifejezetten nem tetszik a 360, túl nagy a kezükre és férfias. Nekik a kissebb Watch jobb választás lehet valami csajosabb szíjjal.
Ja es UK-ben asszem csak EE ugyfeleknek elerheto, azaz a mobilelofizetok 20%-nak, az amugysem elterjedt szolgaltatas. Zsenialis.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.10. 10:50:50
Egyébként design-ban a Moto 360 veri a Watch-t, ami elég ciki...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De videon impressziv 😄DD
"Remote Camera. Apple Watch doubles as a remote for the iSight camera on your iPhone. Use Apple Watch to display a live preview of what your iPhone sees, snap the photo, or set the timer on the camera."
"Settings. Enable or disable Airplane mode, Bluetooth, and Do Not Disturb. Also turn mute on or off, or ping your iPhone to determine its location."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.09.10. 00:35:17
Borzalom ! Brrr...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az az igazság, amit elhiszel.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az óra pedig tökéletes kiegészítője lett, nem kell minden üzenetnél előkapnom a telót és külön szenzorokkal figyel, nem esett szó róla, hogy vízálló-e
Legszarabb keynote* és termékek eddig. <#levele>#levele>
*A stream minősége egyszerűen szánalmas volt.
egyébként greg, moto360, nexus5, meg még pár teló holnapja olyan mint az iphone6é, vagy nagyon hasonló 😊
Óra egyelőre nem nyerte meg a tetszésemet, kezelőfelülettől idegenkedek így első látásra. Nehezen tudom elképzelni, hogy kényelmesen tudjam böködni a felületét pl utazás közben. De azért kíváncsi vagyok, biztos meg fogok nyomogatni egyet, amint lehet😊
/*WTF?!*/
<#alien2>#alien2>