iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
pff, most komolyan? ...

Biztos vannak olyan emberek akiknek jobban tetszik a négyzetes forma, gondolom ezért négyzet alakú a karórák többsége már 200 éve.. aham...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

oneal1
nem estem hanyatt ettől a tegnapi produkciótól 😊

kézbe kéne fogni a sima 6 ost, bár nem szeretem a nagy telefonokat :S

!Forza Ferrari!

Botond
Túlnyomó részt a kerek óra design az elterjedt, ez igaz. De közel sem annyira formabontó, vagy valóságtól elrugaszkodott egy nem kerek óra, mint ti állítjátok. Az autók is többnyire manuális váltóval szereltek, de mégsem olyan formabontó kuriózum egy automata váltó.
Botond
Az óra az kerek, nyilván. Szegény Philippe Patek bácsinak nem szóltak erről és most itt tolja a szar lekerekített sarkú négyszög órákat a budget kategóriában 4-13 milláért. Micsoda mázli, hogy megvilágítottad neki a dolgot, most majd jól kivonul a piacról!

Az óra mutatja, hogy mennyi az idő ez az egyetlen alapdefiníció van hozzá, a többi szabadon választható feature. Kinek ez kinek az tetszik.
dzsegameló
Általánosságban egy óra az kerek.
Nézd meg a klasszikus órákat, szinte mind kerek, bár gyártanak szögletest is de a 80-90%-a az óráiknak kerek.
Most direkt körbenéztem és kevés a szögletes . Ezeket néztem: Tissot, Tag Heuer, Rolex, Certina, Omega

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Jim Morrison
ezzel kapcsolatban: a videón a paypass terminálon volt ilyen ledsor. Ez most kelleni fog (visszajelzésnek) vagy nem? ugye az csak a ledsor, gondolom nem spéci terminál, ergo nem kell, ebben az esetben itthon is jó, nem hiszem, hogy most még ilyen 'kiegészítők' is beszereznek hozzá az eladók.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ez igaz, de egyelore rajtad kivul meg senki nem mondta, hogy jo, toled meg nem is vartunk mast 😊

Semmi ketseg, hogy ennek ellenere fogyni fog szepen.

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Jah, nyilván a tiniknek szánják a 18 karátos arany változatzot, meg a stainles steelt acél szíjjal 😄

Ne nyilatkozz már általánosságban ízlésről. Képzeld lehetnek olyan emberek akiknek ez jobban tetszik mint a kör alakú óra. Én pl ismerek olyan 30-40 közötti nőt, aki régi kocka Casio-t hord 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.10. 11:22:09

Annyira nincs elterjedve, hogy meg most is buszken jelentik be, ha valahol lehet vele fizetni. Orulok, hogy otthon ilyen elterjedt, itt talan tudnek mondani 5 junkfood lancot, de pl. a tomegkozlekedesi eszkozokon is csak a lent emlitette EE ugyfelei tudnak fizetni, a tobbi szolgaltatoe nem.

Tikal
Remélem viccelsz. Egy óra ugye eleve kör alakú, ez a classic design, nem véletlenül, a Watch pedig úgy néz ki mint egy némelyik farmergyártó divatórája vagy egy mini iphone a csuklómon. Lehet, hogy a Moto 360 nem jön be mindenkinek, mert nagy, de mi lett volna ha az Apple is ilyet készít két méretben mint ahogy a mostanival is tette? Egy női kerek karórát meg egy férfi kerek karórát? Máris több esélyt láttam volna rá, hogy akár komolyabb emberek is felveszik. Persze a potenciál így is benne van, és okos kis cucc lett, biztos menni fog a tinik körében és kasszasiker lesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ah ok. egyébként úgy tudtam otthon eléggé elterjedt már a paypass, nem gondoltam, hogy nálatok pont nem.

GregSB
Tikal
Hogy ez az appleblog mekkora egy fos oldal... belenéztem az uj videojukba, mogyorosi csinálta az uj termékekről, hát én csodálkozom hogy ezt a tartalmat ma el lehet adni, borzalmas amit művel, a folyamatosan próbál vicces lenni, de inkább ilyen erőltetett..pff... marad a szifon.com

GregSB
+1:

nem tudom linkelni a képet de van egy Home Automation-ös app rá már most, amivel tudod kapcsolgatni otthon a lámpákat, zárni / nyitni az ajtókat.

Szól ha elmész otthonról és felkapcsolva maradt valami, 1 gombnyomással lekapcsolhatod.

GregSB
Itthon (legalábbis Budapesten) minden második sarki közértben látok PayPass terminalt. Nehogymár Londonban ne legyen ennyire elterjedve!

GregSB
"Egyébként design-ban a Moto 360 veri a Watch-t, ami elég ciki..."

Ezt azért így ne jelentsd ki. Pl nőknek kifejezetten nem tetszik a 360, túl nagy a kezükre és férfias. Nekik a kissebb Watch jobb választás lehet valami csajosabb szíjjal.

Az NFC/ApplePay-re utaltam. Az egy olyan feature, mintha az ora automatikusan inditana a Ferrarikat es Lamborghiniket. Kb. ennyire elterjedt meg UK-ben is.

Ja es UK-ben asszem csak EE ugyfeleknek elerheto, azaz a mobilelofizetok 20%-nak, az amugysem elterjedt szolgaltatas. Zsenialis.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.10. 10:50:50

Tikal
Moto 360-at márciusban mutatták be.. és most tudod megvenni. mintha nem tudnád hogy megy ez...

Egyébként design-ban a Moto 360 veri a Watch-t, ami elég ciki...

Kongy
Ez várható volt, azért mégis leginkább az USA-ban van nagy keresete az iPhone-oknak. Felmész ebay-re is, az első 1000 találat tuti USA.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GregSB
Sajnos eleinte csak USA-ban lesz elérhető (Októbertől). Még nincs infó róla mikor jön EU-ba.

Mar csak az uzletekbe kellene - ja, ott nincs!

De videon impressziv 😄DD

GregSB
Legjobb Watch fícsörök:

"Remote Camera. Apple Watch doubles as a remote for the iSight camera on your iPhone. Use Apple Watch to display a live preview of what your iPhone sees, snap the photo, or set the timer on the camera."

"Settings. Enable or disable Airplane mode, Bluetooth, and Do Not Disturb. Also turn mute on or off, or ping your iPhone to determine its location."

GregSB
"You can use Apple Pay with an iPhone 5, 5C or 5S if you also have an Apple Watch." Mivel az órában is lesz NFC.

Kongy
4s-t már most sem támogatják a komolyabb appok.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GregSB
Najó az tény hogy a 4S-t még támogatja iOS8. 4-este viszont már szerintem nem sokan fognak optimalizálni. Sok új app már most lassü rajta.

GregSB
Kivezették végleg a 3,5" méretet, a legolcsóbb modell az 5c lett. Innentől kezdve a fejlesztők nem hiszem hogy nagy erőket fogbak fektetni abba hogy erre a méretre optimalizaljanak. Muszáj lesz upgradelnem idén, legrosszabb esetben bármelyik 4"-ra.

Tikal
megnézve az óra videot nyilvánvaló mire kellett ez a sok divat szakértő 😊 rohadt sok variácót lehet összerakni szíjakból meg tokokból...nekem kicsit túl kerek ez a design de majd élőben... tinik/fiatalok tuti imádni fogják
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.09.10. 00:35:17

lac coo
Hát nem akarok trollkodni, de ez az óra olyan gáz, hogy az aluljáróban se lehetne eladni.

Borzalom ! Brrr...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kongy
Így már értem. <#worship>

és? mire akarsz ezzel kilyukadni?

Az az igazság, amit elhiszel.

rendkívül lusta vagyok és hajlandó vagyok többet dolgozni azért, hogy ne kelljen felesleges dolgokat csinálnom

Jim Morrison
kb 10 éve van olyan toll, aminek a végén van 1 led, ami villog ha jön sms vagy hívás. Ráadásul hetekig bírja!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
Igen, és ezért az egy dologért kiadnál érte 100k-t? 😄 Hallod, szeretnék én annyit keresni, hogy azért vegyek ilyen órát, hogy ne kelljen előtúrnom a szintén 100+ ezres telómat.... 😄

passatgt
Plusz pont, hogy ipaden kifagy safari, ha a streamet meg akarom nézni apple.com-on

passatgt
az órában meg lehetett volna pár szenzor, vérnyomáson kívül nem tud semmit?

passatgt
poén, hogy az apple.com-os képekről lemaradt a kilógó kamera<#idiota>

nagyon tetszik a 6 plus, azt fogom venni feketében
az óra pedig tökéletes kiegészítője lett, nem kell minden üzenetnél előkapnom a telót és külön szenzorokkal figyel, nem esett szó róla, hogy vízálló-e

DanielT
Ja, ez a másik iszonyatosan szánalmas, féreg húzás.
Jim Morrison
pedig a pc-s embereket nem is engedték nézni<#bohoc>

DanielT
Nehéz eldönteni, hogy a telefon ocsmányabb (hátlap), vagy az óra.

Legszarabb keynote* és termékek eddig. <#levele>

*A stream minősége egyszerűen szánalmas volt.
Jim Morrison
Valamire annyira hasonlít ez az iwatch, de nem jut esze,be...
egyébként greg, moto360, nexus5, meg még pár teló holnapja olyan mint az iphone6é, vagy nagyon hasonló 😊

Kongy
Szerintem a banner frissítésre szorul 😄

asysoft
Kár, hogy nincs 4" iPhone 6. Lehet amíg 5s piacon van, nem is hoznak ki újat ebben a méretben, aztán majd jön az iPhone 7 mini?
Óra egyelőre nem nyerte meg a tetszésemet, kezelőfelülettől idegenkedek így első látásra. Nehezen tudom elképzelni, hogy kényelmesen tudjam böködni a felületét pl utazás közben. De azért kíváncsi vagyok, biztos meg fogok nyomogatni egyet, amint lehet😊

/*WTF?!*/

Jim Morrison
rászakadt az SG miután greg linkelte.

nekem nem tölti be

szeptember 17-én tudod az iOS8-at

Jim Morrison
jóvan elsőre is megértettük <#banplz>
<#alien2>

GregSB
Ez a szifon honlap odabasz 😊

GregSB

GregSB