iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akit érdekelnek Amerikából beutaztatott iPhone-nok az írjon e-mailt a [email protected] címre! ha lesz rendelés, hoznak. a telók várható max. összege minden költséggel 180 000 HUF!rövid szállítási idõvel!

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

PyRex
de ezt még mindig a - feltehetõen - kamu tmobil reklám alapján írták. persze én is szeretném ha igaz lenne a hír, bár egy vodás magyarországi forgalmazásnak jobban örülnék, menne is rá a voda internete egybõl :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Sly06
Novemberben Európába is megérkezik az iPhone, azonban nem ugyanaz, mint ami Amerikában kapható.
Az Apple a mi kontinensünkre egy erõteljesebb változatot szállít, ez ugyanis már 3G-képes lesz, ellentétben az amerikai verzióval. Szintén pluszt jelent, hogy 16 gigabájt adat tárolására lesz alkalmas a készülék.
Ez azt jelenti, hogy a Nokia N95-höz hasonlóan eltérõ modellek kerülnek forgalomba a különbözõ más-más piacokon. Az iPhone esetében viszont az Apple az európai felhasználóknak kedvez. A készülék várható ára a T-Mobile-nál 600 euró (150.000 forint).
(mobilnegyed.hu)

PyRex
basszus ezen hangosan felröhögtem :))))))

GregSB
jé tényleg!

apple iPod van írva nempedig iPhone.

2 lehetõség van:

-vagy fake és akkor ez egy rettentõ amatõr hiba
-vagy eredeti és akkor ez egy rettentõ amatõr hiba

Az iPod-nak van egy új változata, az iPod Touch, ami külsõleg szakasztott iPhone:
http://www.apple.com/ipodtouch/

De azon a T-Online-os képen akkor is egy iPhone van. Szal átverés szagú a dolog. :)

én is úgy tudtam, h az esetleges fejlesztések nem a tárhelyet érintik. elméletileg 3G meg ilyenek. de gondolom mindenki észrevette h a kéen nem is iPhone felirat van.mármint a 16Gb elõtt<#action>

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Hi! :)

misterkrisz
ez nem fake? mert én ugy olvastam 4 és 8 gigás változatok lesznek.<#wow1>

iPhone 3G

szeva Pesta!

Szevasz Sugar!

Te véletlenül nem T.J. vagy Jakab City-bõl? :)

Hétvégén kipróbáltam az iPhone-t a W960-al egyetemben! számomra még nyílt a verseny, de talán egy picit az S.E. vezet. Bár az apple teló is nagyon meggyõzõ!remélem az esetleges hiányosságokat az új szoftverekkel javítják!

igen de az apple boltban is gondolom az eredeti butítottat lehet még kapni. Ergo 499 ajró nem sok a 3g-s változatért, majd max függetleníted.

Tehát ha jól értem, akkor ezek az árak a kártyás T-Online változatokra lesznek igazak. Akkor vajon a kártyafüggetlen sokkal drágább lehet majd? :(

Egyébként az érdekes, hogy az Apple boltban az iPhone most 399 dolcsi, tehát kb. 70ezer forint. Itt az új T-Online-os változat Európában pedig 499 EURÓ lesz, ami kb. 120ezer forint.

Szerintam anyagilag akkor járnánk a legjobban, ha az Európai 3G-s változat ki jönne Amerikában is (akár az AT&T hálozatán belül), és dollárban fizetve meg lehetne rendelni a tengerentúlról, itthon pedig rárakni az Európai kártyafüggetlen szoftvert az ékezetes betûkkel. Ha egy Randolph napszemcsit elhoznak amerikából USPS postával 2000 forintért 9 nap alatt, akkor úgy hiszem, hogy a szállítási költég egy picit nagyobb iPhone csomag esetében sem lenne meredek, szóval amire ki akarok jukadni, hogy így spórolhatnánk kb. 50ezer forintot, ami nem kis pénz. Ha rosszul látok valamit, akkor javítsatok ki.

A legelsõ iPhone-vásárlók elõször örültek, hogy õk voltak az elsõk. Aztán bosszankodtak, hogy sokkal drágábban vették meg a mobilt. Aztán levásárolható pénzt kaptak vissza. Aztán fejlesztéseket követeltek. Mit szólnának most ahhoz, ha igaznak bizonyulna a pletyka, hogy az európai iPhone nem csak, hogy kétszeres tárhellyel rendelkezik majd, hanem 3G-s is lesz?

A MacBidouille.com oldalon jelent meg egy T-Mobile (õk az egyik szolgáltató, mely megállapodott az Apple-lel, de még titkolják) hirdetés, melybõl kiderül, november 12-tõl kapható Németországban az iPhone, 16 GB-os lesz és 3G-s. Állítólag 499 euróba kerül majd, a legolcsóbb elõfizetés 49, a legdrágább 69 euró lesz. Hasonló értesülések már korábban is voltak, igaz, akkor még 450 eurós árról beszéltek.

Az egész persze kamunak tûnik, nem nehéz ilyen hirdetést összerakni Photoshopban. De felmerül két kérdés. Meddig lehet még semmibe venni az európai vásárlókat? És az Apple bevállalja-e, hogy Európában egy sokkal jobb iPhone-t dob piacra a mostani balhé után.

Utólag néztem a Macbolt-ot, hogy azért már ez év végén elérhetõ lesz itthon is a mobil. De akkor vajon hol olvastam én 2008. végét?

Sziasztok!

Lehet már valami közelebbit tudni az iPhone európai megjelenésével kapcsolatban? Én azt hallottam, hogy 2007. év vége, de ez elég tág. Ez lehet Dec. 31. is, de lehet Október is.

Mint tudjuk, az európai verzió többet fog tudni, mint az amerikai (3G, meg miegymás), de vajon árban meg fog egyezni az amerikaival, vagy felverik az árát?

És amit nagyon nem értek, hogy az európai kártyafüggetlen premierje 2007. vége, akkor a magyar piacra megérkezésének miért kell várnunk 2008. végéig? Hát ennyire impotensek a magyar mobilszolgáltatók?

szánalmas :P

&#63743;

Sly06
Érintõkijelzõs Nokia csúcsmobil - iPhone módra
Érdemes megnézni a videót a lap alján... iNokia <#idiota>

Még egy ok, hogy nem vagyok kiváncsi rá :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PyRex
most újra elvolvastam a kommentem... Érdekes :D Pedig nem is ittam sokat...

Sly06
Csak hogy témánál maradjunk <#buck>
Találtam egy oldalt ahonnan le lehet tölteni egy virtuális iPhone-t.
Igaz hogy nem minden funkcióját lehet használni, de aki már nagyon nem bír várni annak jó szórakozás egy kis tesztelgetésre.

iPhone Pc-re..
Ja és ebben az esetben ne az ujjatokat használjátok hanem az egeret ..<#idiota>
Have fun..

Lacee
vajh miért csak két napos a regisztrációja... no comment

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PyRex
te okos gyerek. ha én bemegyek a pékhez, akkor azzal a céllal megyek be, hogy kenyeret vegyek. te meg idepofátlankodsz a szarhülye ajánlatoddal egy nyilvános fórumra és jössz a hülye nagyszerû ajánlatoddal, pedig ez nem egy apróhirdetés / bolhapiac fórum. "na csá"

off: Szerintem csak annyi a szanalmas, hogy ide irod. A pek se megy be a kocsmaba es arulja a kenyeret csak azert mert ott arrol beszelnek. Sot meg a kenyer foruman se hirdeti magat. Mellesleg a domainnek nem sok koze van a telohoz azon kivul h benne van a nevebe. Engem nem zavar ha penzt keresel de megfelelo topicba tedd. Amugy meg nem hiszem, hogy az otleted annyira egyedi lenne, es lehet nem veleltlenul nem tudtok az arban megegyezni. Egy jotanacs ne a maximalis hasznot keresd mert a vegen meg rajtad marad Na csa /off
Nem tudom mi a szánalmas abban, ha el akarok adni valamit. Legközelebb ha bemész kenyeret venni, akkor mond meg a péknek, hogy szánalmas, mert el akar adni valamit. Egyébként meg vannak rá érdeklõdõk, csak az árban nem tudtunk még megegyezni. Csak úgy látom, itt egyeseknek csípi a szemét, ha valaki kitalál valamit, amibõl pénzt lehet csinálni. Na csá.
PyRex
szerintem meg húzzál innen a szarfos ajánlatoddal mielõtt bannolnak.

halott kijelzo na igy mar link lett :D
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1041678&tstart=15 erdekes...
szanalmas... :D Szerintem nem sok vevo lesz ra... Ha kellett volna mar reg megkerestek volna teged es nem itt hirdetned az iget :D
Sziasztok! Eladásra kínálom a WWW.APPLEIPHONE.HU domaint. Nagyon ütõs lesz, ha megérkezik Magyarországra az iPhone. A .com, .net, .org, .info, .biz, .eu végzõdésû domainjei már mind le vannak foglalva, szóval elég komoly kis portált lehet mögé rakni. A keresõkben kitûnõ helyen szerepel majd. Akit érdekel, keressen meg a [email protected] címen.
<#eplus2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

PyRex
AS:D:AS

Csak jelenne meg már nálunk is :)

&#63743;

Lacee
A Webisztánon írnak épp (illetve megint) a cuccról

Lacee
veszett hasznosnak tûnik, bár a PC-s tábor még mindig nincs kisegítve :)

Sly06
iFuntastic
Eme kis progi segítségével könnyedén szerkeszthetõvé válik az iPhone. Csengõhangok, ikonok cseréje stb..Sajnos egyenlõre csak mac-re készült a prog, de hamarosan várható pc-s verzió is. <#vigyor2>

Sly06
Lacee

Sly06
Lacee
lol

Sly06
Egy iPhone tulajdonos beszámolója szerint, miután készülékét szervizbe küldte egy különleges hivatalosan nem hivatalos kiegészítõt talált a dobozban szépen lehegesztett fóliában, használati útmutatóval. Mint oly sokszor, a lényeg itt is láthatatlan, hiszen a rajz szerint az „Open Source” eszköz célja a SIM kártya cseréjének megkönnyítése. Egyelõre nem tudni, hogy egy vicces kedvû felhasználó vagy a vicces kedvû Apple terméktámogatás jóvoltából gazdagodott-e a nem éppen szûkös Apple kiegészítõk kínálata.(mobilarena.hu)

<#idiota>

Sly06
Lacee
volt ilyen még az ipodhoz is anno, kérdés hogy hogy szuperál.

Sly06
Én ezt csak egy bepróbálkozásnak gondolom, irreálisan brutál magas árak, és egy vélemény, külön grat a Terminal.hu-nak hogy egy ilyen alacsony színvonalú "reklámot" feltolnak az oldalra..(komolytalan)Az oldal megnézése után a sírás rámjött.. <#buck><#eljen>"Szenzáció"