45064
-
Persze, hát egy GPS-től minimum elvárható :)
Amúgy 3G nélkül is megmutatja, csak sokkal pontatlanabb és nem annyira real-time, mivel a mobil antennák cellainformációi alapján próbál meg lokalizálni :) -
Felidegel az Apple...
Valaki ossza már meg velem, hogy PC-re lehet-e telepíteni iTunes-t QuickTime nélkül (multkor még lehetett, ha jól emlékszem) és ha igen, akkor egy url-t is kérnék a letöltéshez. Thx! -
mintha lenne benne gps:D -
Azt mondta az egyik ismerosom, hogy ja kimegyek egy 3G iphonnal a parkba, bekapcsolom a 3G-t es a Maps-et majd Locate Me, akkor megmutatja hol vagyok...
Ez most igaz, vagy poenkodik?
(nem kell kirohogni, errol nem tudtam eddig ha igaz) -
na erre nem mondok semmit, ezért nincs bekapcsolva a netem szinte sosem, de hogy most még telepítés után ezt is ellenőrizzem, hogy ezt a szart tartalmazza-e...
alapból milyen jogon küld információkat a telefonról bárkinek is? Apple-nak itunes-on keresztül még jól van, elhiszem, talán még el is fogadom. És nem az zavar, hogy illegálisan van meg a fájl, és esetleg ezt közli a készítővel, hanem akár még a GPS koordinátákat is megadja? az igen... -
ehhh :)
azért kicsit durva... lassan már tűzfal kell a szifonra is, korlátozni hogy melyik app milyen serverre milyen adatokat küldhet el... -
nálunk is, lévén infó szak, mi is ötletesek vagyunk, pl én mindig kereshető és bookmarkos PDF-eket szerkesztek, szóval gyorsan megtalálni a dolgokat, viszont az "elnézést csak az időt néztem" szöveget egyre kevesebben kajálják be. -
AirSharing frankón tárolja és olvassa is a doksikat. Minimálisra kell fogni a puskát, 0 grafikon, kis méretű betű, mint az oldszkúl puskáknál, és akkor nem lesz nagy a file mérete se ;) -
nálunk is ugranak egyböl ha látnak valakinél telefont :S
bár mondjuk az a baj, h nagy pdf/word fájl-t nem tud kezelni a telefon, pedig egy bevmat/analizis vizsgához jó lenne :D -
Középiskolában ez lehet még el fog menni, de fősulin / egyetemen már akkora mennyiségű anyagot kell puskába megcsinálni 1-1 ZH-ra és vizsgára hogy beleőszülnél ha mindegyikre képeket szerkesztgetnél. Sokkal értelmesebb egy Word/PDF olvasót rárakni (quickoffice pl), amivel rá is tudsz keresni szavakra.
Az a baj, hogy a tanárok se hülyék, egyre több szól be ha kinthagyom a telefonomat vizsgán :S -
Deszar xD
Én nekem is csak puskázásra kéne a szifon...
Meghegesztek egy 5000x5000 pixeles jpeg vagy bmp képet, és kikeresn belőle a puskát: D
MIkor jön a tanár gyorsan belököm a párát a képernyőre és mikor kérdi, hogy mit csinálsz akk mondom emmit ^^ -
Na vajon miért? :D
Nézd meg az eddigi reakciókat, mind arról szól hogy lehetne meghekkelni az ellenőrző progit :)
Haverom volt kint japánban cserediák egy hónapig, ő mondta hogy tök más a kinti diákok mentalitása, puskázni szinte nem is szoktak :P -
Beszarás..Nállunk mé inncs ilyen?:C
Gundelbe úgy is csak 4 gyereknek van tudtommal szályfónnya: D -
beküldik haverral a telefont, aki megy órára -
BeInSchool.ipa :) -
tuti meghekkelik majd, hogy úgy tűnjön, az egyetemen vannak -
Ingyen iPhone-t kapnak egy japán egyetem diákjai
"Az egyetem ingyen adja a készüléket, és fizeti a telefonszámlát is, viszont a gps-szel ellenőrzi, hogy a diákok bejárnak-e az előadásokra."
ha ilyen lenne nálunk esköszöm többet járnék be suliba :DD -
Office jóság ám OSX-en:) Kicsit fura látni rajta, de jó:) Mondjuk ez MS legprofibb termékcsaládja. -
Ulkesh #9304 http://www.microsoft.com/mac/default.mspx -
nah ezt nem tudtam, h az ms is készit rá programot
MerlinW: olyanra gondoltam ami hivatalos :)
mert végülis ebuddy-n keresztül is lehetne msn-ezni mindegyik oprendszer alól :P -
Ulkesh #9302 "miért, láttál már msn-t OSX v linux alá? :O"
Igen.
Több tucat MSN kliens van OSX alá. A MS is kiadja évek óta a sajátját erre a platformra is. -
Loll nezem a 24H versenyt, faxi elszall Nurburgringen , palank mogul elokapja iPhone-t! LAssan mar a 2 eves kisgyerek is azzal szaladgal! :P -
Tegnap mekibe kajaltam, mogottem a papi 60 ev koruli iPhone-on kartyajatekot nyomttt! Flasheltem 1-et rajta! :) -
Total Commander Tpot plugin. Nem kell telepíteni, csak bemásolni a helyére, és USB-n eléred a telefont. -
jabberrel lehet msn-ezni OSX-en:) -
miért, láttál már msn-t OSX v linux alá? :O -
HoTDoG #9296 Akkor elnézést kérek. Egyébként ez már nekem is feltűnt egy ideje. -
Ezt nem is neked irtam. Egyszeruen csodalkozom, hogy van Yahoo van Skype es Facebook de MSN meg nincs itunes-ba.
Ennyi. -
HoTDoG #9294 Lehet nem voltam elég világos...
Van egy iPhone internetes eléréssel, és van egy PC wifi/kábelnet nélkül. Tehát a telóra le tudok tölteni bármit, de PC-re nem.
PDAnettel nem tudom megosztani USB-n keresztül a netet iPhone-ról, mert kliensprogramot kell telepíteni, de telepítéshez a PC-n nincs jogosultságom, így a többi telepítős dolog is kiesik.
Így aztán tényleg bánhatom, hogy az "MSN nincs meg Itunes-ba".
Szóval egy olyan program kellene ami pendrive-ként ismertetné fel a telót, de ilyen valszeg nincs.
-
na most már végképp nem értem. akkor hogy került fel a telefonra a csatolmány? gondolom letöltötted. vagy ez régebben történt, azóta nincs net? ebben az esetben, ha nemtudod csatlakoztatni a telefont egy géphez, akár wifin, akár usb-n, akkor nem fog menni sajna. egyértelmű hogy ha mozgatni akarsz a telefonról valamit, akkor bluetooth és infra hiányában ez másképp nem lehetséges. -
hm ez elkerülte a figyelmem :S -
MSN hogy nincs meg iTunes-ba... -
HoTDoG #9290 "...PC-re, amin se internet elérés, se iTunes, se semmi."
Hiába kapom meg gmail-en, nem tudom letölteni... -
öhm elküldöd egy olyan fiokra ahol van webes elérés és letöltöd onnan? :) -
HoTDoG #9288 Valószínűleg nem megoldható, mert az adott gépen nincs jogosultság a telepítéshez, így a PDAnet is kiesett meg minden egyéb. -
Ha van WiFi akkor SSH-n keresztül, USB-n keresztül meg totalcommander+t-pot. De hogy a fájlrendszerben hol találod meg az email csatolmányokat, az jó kérdés. -
Van valahol itt egy hozzászólás, ed azt hiszem a FAQ-ban is benne van hogyan lehet az iPhone fájljait iTunnes nélkül használni...
-
HoTDoG #9285 Sziasztok!
Egy kicsit sürgős és macerás a kérdésem, de remélem tudtok segíteni.
Ha létezik egyáltalán ilyen, szerintetek mi lenne a legjobb és leggyorsabb módszer ahhoz, hogy egy e-mail csatolmányt áttöltsünk iPhone-ról egy PC-re, amin se internet elérés, se iTunes, se semmi.
Gondolok itt olyanra, hogy a telóra letöltött csatolmányt átrakni a mail kliensből egy másik progiba és azt USB-n keresztül áttölteni a PC-re. Valami pendrive szerű dolgot kellene kialakítani.
Előre is köszi a segítséget! -
IM+ is jó, abban is van mindenféle chat lehetőség (MSN, ICQ, stb) -
használj fring-et, nem a legjobb, de nekem msn-ezésre elég :)
(bár msn-en kivül még kezel pát dolgot)