iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
1. Elõször is nem a hi-tech.hu hozta be elõször - elõttük már jóval elõbb lehetett kapni egy sráctól...
2. A srác már kártyafüggetlenül árulja a telcsit! Amire a hi-tech.hu kihozott egy "ellenhirdetést", hogy "márpedig nem lehet függetleníteni!"...
3. Erre leközöltetnek valahol egy ilyen cikket, mintha õk szarták volna a spanyol viaszt, hát komolyan mondom, ezek után hánynom kell a hi-tech.hu -tól...
4. Ráadásul ha az Apple Magyarország olvassa ezt a cikket és benne azt, hogy: "hamarosan a függetlenítésre is lesz megoldás", vajon nem szállnak rá a hi-tech.hu -ra? Merthogyugyekurvaillegális ami a cikkben van...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lacee
egyetértek veled hogy lehúzás, de számljuk bele a vámot + a vámolt összérték x százalékát kitevõ ÁFA-t, nem is beszélve az adathordozókra kötelezõ artisjus-címkérõl... ha "rendesen" lesz majd itthoni forgalmazás, szerintem nem fgo ennyibe kerülni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

grizzly21
szépen ráraktak egy másfélszeres hasznot..

grizzly21
ez kispályás

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Nekem nem tetszik ez a telo. Amugy se nagyon talaltam rola semmit. Szerintem igy elsore veri az iphone. Ha van rola normalis info vagy teszt akkor nyilatkoznek rola erdemben de igy maradok az iphonenal
Sly06
Samsung SGH-P520

Specifications:

GSM 900 / 1800 / 1900 + EDGE
88 x 54 x 8.9 mm, 102 grams
240 x 320 képpontos 262 ezer színû érintõkijelzõ
3 megapixeles kamera
50MB belsõ memória + microSD kártyhely
Bluetooth (A2DP sztereó átvitellel)
WiFi + UMA
Word, Excel, PowerPoint és PDF megjelenítõ
960mAh akkumulátor, mely 3 óra beszélgetést és 220 óra készenlétet garantál

Hat igen erjen ide. Ha jol olvastam az elottem 2vel belinkelt cikket 2008 ev vegen jon hozzank, de angliaba elobb megy fuggetlenul. (remelem nem eliras mert akkor kintrol lehet behozni a magyar nyelvet meg utolag frissitessel beletenni. (bar en nem hasznalok ugyse ekezetet 😄 )
Lacee
hiába fanyalogtak elõtte sokan, még enm láttam olyan értékelést ahol ne lelkesedtek volna érte.
korrekt kis cucc lesz, csak érjen ide! titkos vágyam egy 16gigás verzió, rendes bluetooth-al 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sly06
Szerintem csak kamu, lehet hogy csak felmérik milyen kereslet lenne rá..<#nemtudom>

PyRex
Ahamm, de azt nem vágom, hogy most akkor akik pl. a magyar apróhirdetési oldalakon függetlenként hirdetik és direkt kihangsúlyozzák, hogy mind3 mobilszolgáltató kártyáival használható, akkor az kamu?

Sly06
így van, ettõl még nem lesz független a teló. Az aktiválás az elõfizetés része, így kitudod kerülni hogy csak elõfizuval üzemeljen a teló, de még így is csak az AT&T-s hálózaton képes mûködni a masina..

PyRex
De most ezt nem vágom, az AT&T aktiváció kikerülése nem egyenlõ a kártyafüggetlenséggel igaz?

Sly06
FtranX
Mert nem támogatja az (mp3, aac, Windows media) audio/video streameket, kivéve(?) a Quicktime videókat.

link 1
link 2

Sly06
így van ,csak nem akartam az oldalra hivatkozni...jönnek itt az okosságok <#eljen> mire ideér már meglesz hozzá minden 😄

Lacee
a video végén ott a cím a részletes leírással. hát, egy gonddal kevesebb 😊

Sly06
PyRex
méne

FtranX
nem lehet

Sly06
Rádió nincs benne, de szeritem wifin online lehet hallgatni ..

WOW
Én eddig nem nagyon voltam oda a telcsiért de miután megnéztem a mobilport-on a videót engem lenyügözött.Igaz az nem derült ki , hogy van e benne pl rádió.Reméllem nem csak a T-mobil fogja forgalmazni.

Nagyon jó turmix! 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sly06
Majd tajekoztass mi volt. a cikket eddig meg nem olvastam amit linkeltel. Bar lehet az europait erdemes lesz megvarni mivel abban mar lehet lesz 3g
GregSB
Nyugat európába elõbb fog érkezni, azt hallani már karácsonykor lehet majd kapni angliában, németo.-ban stb. És ha azok is 3G-sek lesznek akkor nem kell feltétlenül várni jövõ öszig hogy behozza ide is egy szolgáltató 😊

Lacee
nos igen, viszont öröm az ürömben hogy mire idér, már egy kiforrottabb verziót kapunk, esetleges javításokkal, bõvítésekkel stb

Sly06
"A magyar forgalmazás legkorábban egy év múlva indul meg, mi mégis leteszteltük az Apple mobilját, az iPhone-t." az index teszt is így kezdõdik, akkor ezek szerint mégsem elírás.... ez nagyon elszomorít, az usában már dobálni fogják, meg sörnyitónak használni mire itt forgalomba kerül... 😞

PyRex

PyRex
Márpedig láttam a neten hírdetést független, itthon is mûködõ iphone-ról. Leveleztem is az illetõvel, miért hazudna? Azonnal kiderül, amikor találkoztok...

Nekem eddig is tetszett a telo, de olvasva a ket cikket megjobban megtettszett 😄 Gondoltam, hogy az olyan aprosagok mint az mms vagy a video rogzites nem ront annyit a telo osszertekebol. Megjegyzem ezek potolhatok utolag is mondjuk egy szoftverfrissitessel, de leehtseges h az europai valtozatban mar az is lesz. Gpsrol meg annyit, ha nagyon kell akkor bt-n (bluetoothon) csatlakoztatok hozza egyet es meg is oldotta a problemat 😄 A flash meg a java valoszinuleg szinten belekerul elobb utob b a teloba mint ahogy macen is megtalalhatok ha jol tevedek 😄 Remelem nem csak elofizetessel, hanem kartyaval is kaphato lesz mivel nem akarok meg egy elofizetest a meglevo melle, foleg nem masik szolgaltatonal.Mellesleg nem hallottam rola h fuggetlenitettek volna az iphonet, meg csak az akivalas feltoreserol hallottam ami nem ugyanaz. Aktivalassal csak a telefonszolgaltatason kivuli dolgokat lehet hasznalni, tehat itthon nem tudnad hasznalni telefonalasra hacsaknem valami roamingon keresztul ami meg nem olcso mulatsag
Lacee

PyRex
szerintem ez elírás...

Sly06
"2008. novemberében a pletykák szerint megjelenik hazánkban is hivatalosan az iPhone."
eddig 2007 karácsony volt,vagy max 2008 év eleje, most hogy lett 2008. nov ??? <#shakehead>

PyRex
Amúgy 175 /195 ezerért már lehet is kapni a neten a FÜGGETLENÍTETT (tehát itthon is használható) 4 / 8 GB-os készülékeket 😊

Egy dolog tart vissza: no 3G.
Amennyiben az Európai modellekben benne lesz, akkor mindenképpen érdemes azt megvárni.

Sly06
Kezemben az iPhone – kell ennél több? (teszt videóval)
Egy kis kedv csináló...<#smile><#eljen>

Remélem, ha itthon is megjelenik az iPhone, akkor leveri a többi mobil árát rendesen. Különösképp a Nokia N73-asát. 😊

<#vigyor2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lacee
kijelzõ nélküli iphone shuffle-t a népnek 😄
lesz rajta 5 gomb, és random felhív egy számot.

Sly06
iPhone Nano: ez is ütõs lesz!
Készülõben az Apple második mobiltelefonja!?

Lacee
igen, jelenleg csak az at'n't sim-kártyát fogadja el, csak wifin tudnál vele telefonálni

peteragoston
A vateran lattam, hogy mar valaki arulja... akkor nem lenne erdemes meg megvenni mivel nem lehet vele nalunk telefonalni... ugye?

akyyy
hát íagy elolvasva tényle gnem valami jó😞 marad akkor a jó öreg 6230😄 meg egy laptop😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
ezt láttátok már?

amugy tök érdekes ez az iPhone😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lacee
ok, ügyes vagy 😊

zola2000
Kit érdekel ha ronda egy telefon, nekem telefonnál csak az számít, hogy hány mhz a cpuja, van e 3d gyorsító csíp benne xD ha nem programozható szabadon az már nekem szóba sem jöhet. Ha valaki nem így van vele nyugodtan vegyen iphonet xD

A