iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, tudom, hogy ez elõfizetéses és többszörösét fizetem be a telefon árának.
Töltsük le az internetet!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
!Forza Ferrari!
Szóval igazából kint így nem lett olcsóbb a telefon, 2 év végére $160-al többet kell fizetni és pariban van a riválisokkal.
nincs ilyen szétszedõ cuccom hozzá és nem akarom összekarcolni.
tehát valami nagyon fékony erõs dolog kéne.
ötletek?
köszi
!Forza Ferrari!
Azért remélem, hogy lehet majd kapni 30e Ft körül aktiválás nélkül, mert megtûrnék egy ilyet.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
4. akumlátort szervízbe cserélnek tudtommal, de minden nap lehet tanulni😊
5. annyi biztos, hogy Apple termékeket látja, azt gondoltam, hogy mivel nem apple termékek ezek a kihangosítók, azokkal se lehet.
6. ezt se hallottam még, de biztos úgy van😊
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
-Minek van?(lehet én vagyok a hülye)"
Ez baromság, a régi iPhone esetében külsõs alkalmazás kell hozzá, a 3Gsben meg ott van gyárilag.
Az ázsiai szövegbevitel panelje értelmezi a normál karaktereket is.
"4. Nem cserélhetõ az akkumulátor.
-Ez télleg szar nekem is."
Cserélhetõ.
A megvásárolható akksi mellé csomagolnak egy kitet amivel 3 perc alatt ki lehet cserélni.
"-Semmilyen bluetooth-ot nem támogat, ami nem Apple. Ez is tényleg szopás."
Ez nem igaz, bármilyen BT headsettel és a legtöbb BT-s kihangosítóval együttmûködik az iPhone.
"6. Nincsen hangfelismeréssel történõ híváskezelés.
-Nemigaz, hogy ennyit nem lehet kibírni azt a pár érintést😊"
Van rá külsõs fejlesztés.
Ez így nem igaz 😊
Azok az alkalmazások nem tudnak a háttérben futni, amik az Apple SDK-jával készültek, mert ott le van tiltva ez a lehetõség.
Azok az alkalmazások, amik nem az SDK-val készültek lazán tudnak futni a háttérben is, jellemzõen az üzenetkezelõk ilyenek (pl.: Fring, Apollo, Mobile Messenger)
Egyébként a WWDC-n készítettek egy felmérést a software fejlesztõkkel, és végeredménynek az jött ki, hogy a jelenleg iPhone-ra készülõ programok (amiket majd az AppStoreon keresztül lehet letölteni) 70%-a ingyenes lesz!
Szóval el leszünk látva velük bõven, tuti lesz majd program, amivel lehet MMS-ezni, kopipésztelni, lesz Instant Messenger is, stb..
Ez utóbbit is meg tudják csinálnimultitasking nélkül, olvassátok el az elõbb belinkelt cikket (#1855 -> push notification).
-Szerintem hülyeség: amikor kell elõjön, most hogy érinted vagy nyomod nem tökmind1?
2. Emellett nincsen kézírás felismerés.
-Minek van?(lehet én vagyok a hülye)
3. Egyszerre csak egy alkalmazás fut rajta, nem multitaskos.
-Najó, hát ez igaz, de ha bezárod a safarit, hogy addig telefonálhass, ugyanonnan folytathatod.
4. Nem cserélhetõ az akkumulátor.
-Ez télleg szar nekem is.
5. Nem támogatja a szokásos szabványos sztereo Bluetooth-füleseket.
-Semmilyen bluetooth-ot nem támogat, ami nem Apple. Ez is tényleg szopás.
6. Nincsen hangfelismeréssel történõ híváskezelés.
-Nemigaz, hogy ennyit nem lehet kibírni azt a pár érintést😊
7. Nem vesz fel videót.
-iPhoneVideoRecorder. Nagyon jól mûködik.
8. Nincsen benne hagyományos Copy/Paste parancs.
-Nekem eddig nem volt rá szükségem. Ellentétbe az N95el minden nap használtam.
9. Nem küld és fogad MMS-eket.
-SwirlyMMS.
10. Nincsen frontkamera, így videohívás sem, pedig van benne HSDPA-képesség.
-Szintén egy rossz tulajdonság, de kibírható
Ez a véleményem.
Bõvrbb infó
10 dolog, amiért utálom az iPhone 3G-t
a legtöbb érv igazából felejtõs, viszont az egyiken megakadt a szemem:
"Egyszerre csak egy alkalmazás fut rajta, nem multitaskos."
ez igaz lenne? mert ez hiba, méghozzá nem kicsi. ha ez igaz, akkor így nem fogják megnyerni a power usereket, akik mondjuk szeretnének egyszerre letölteni valamit, zenét hallgatni és játszani, miközben online vannak msn-en és skype-on, ezek maradnának továbbra is az S60-nál, v. Win. Mobile-nál..
nem írok alá semmilyen szerzõdést, csak idehozzák nekem a készûléket.
en pannonos vagyok, es nem is fogok valtani t-foslanyra foleg emiatt...
eljenek a multik!(?)
fröccs off.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
!Forza Ferrari!
Viszont 30 nap után febonthatod a szerzõdést, természetesen pénz ellenében. Ha kint leszel 3 hónapig lehet ez lenne a legjobb megoldás, bár nem tudom mennyi a kilépési díj.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
írnak sokmindent hogy online nem lehet majd megvásárolni, de ezt kétlem mert osotobaság lenne az apple részérõl. Viszont ha online vásárolom meg akkor hogy aktiválják? no mindegy.
Azt is írták több helyen hogy ha nem aktiválom 30 napon belül akkor ki kell fizetnem a maradék költséget, de hogyha nem kötöttem velük szezõdést akkor mit fizessek? ez nekem még elég homályos, van valakinek valamilyen infoja?
Bazinga!
Árak: €499/€569 - 8GB/16GB.
Enyhén szólva is sok :S