iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apollo-ba milyen szervert és portot kell beírni?
KILLER2
És mielõtt beszóltok:
Igen, tudom, hogy ez elõfizetéses és többszörösét fizetem be a telefon árának.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Mosz hülye vagyok? Csak szólok, nem. Ok, nem 30 körül, 35-40, mert ennyi a 200$. Most ha elõfizetése, ha nem, ennyi.

Zomil
ráadásul nemcsak hogy iphone 30-ért, de hasonlo tudásu más telefont, pl. nokiát sem fogsz soha kapni ennyiért 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

oneal1
semmivel nem lesz itt olcsóbban független 3g-s teló mind 120k vagy 130k az elején az tuti

!Forza Ferrari!

GregSB
Amcsi árak:

Szóval igazából kint így nem lett olcsóbb a telefon, 2 év végére $160-al többet kell fizetni és pariban van a riválisokkal.

grizzly21
30ert aktivalas nelkul, hol elsz te?😊 ez a gyartasi koltseg alatt van

KILLER2
Nekem is alapvetõen az a bajom az iPhone-al, hogy túlzottan kötött, hogy mit lehet vele csinálni, az Apple túlzottan korlátozza a programokat.

5c0rp330n
ez jó dolog, viszont igazándiból az lenne a korrekt, ha nem õk mondanák meg, hogy mi futhat a háttérben, hanem azt futtathatsz a háttérben, amit akarsz.. szóval nem eléggé nyílt a dolog, ez egy alapvetõ funkciója egy okostelefonnak..

oneal1
hát igen sajnos nincs sok esély erre

!Forza Ferrari!

oneal1
ahha 5 rugót azért a mûanyagért, jóvicc😄 aksi meg még nem kell

!Forza Ferrari!

KILLER2
Ja, tudom. Csak hátha majd lesz valahogy neten elõfizu nélkül is ennyiért. Bár erre nincs túl sok esély.

oneal1
ja de azt akrtiválnod kell, tehát elõfizus

!Forza Ferrari!

KILLER2
Körül. Ha 200$-ért adják, akkor az olyan 35e Ft. Ha ennek környékén lehet majd venni, akkor veszek.

oneal1
hátlapot akarok cserélni a telón, az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám szétszedni?

nincs ilyen szétszedõ cuccom hozzá és nem akarom összekarcolni.
tehát valami nagyon fékony erõs dolog kéne.

ötletek?

köszi

!Forza Ferrari!

oneal1
hát 30 ért még elõfizuval sem kapsz majd

!Forza Ferrari!

KILLER2
Nem tud alapból videót felvenni? Ezt nem is tudtam. Érdekes. Azért ez elég nagy hiányosság, hiába van rá külön progi, manapság ez már nagyon alap. Mondjuk ezzel úgy se nagyon fotóznék, de akkor is.
Azért remélem, hogy lehet majd kapni 30e Ft körül aktiválás nélkül, mert megtûrnék egy ilyet.

PyRex
multitaskról annyit, hogy pl. az Apollo nevû 3rd party messenger kliens simán fut a háttérben...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

oneal1
speeshop.hu-n ott az aksi a szétszedõ kit-el😉

!Forza Ferrari!

2. kézírás felismerés alatt én azt értem, amit tollal lehet bevinni. laptopokhoz lehet venni én ezért néztem rá furán, de csak hülye vagyok és félreértelmeztem😊

4. akumlátort szervízbe cserélnek tudtommal, de minden nap lehet tanulni😊

5. annyi biztos, hogy Apple termékeket látja, azt gondoltam, hogy mivel nem apple termékek ezek a kihangosítók, azokkal se lehet.

6. ezt se hallottam még, de biztos úgy van😊
ez így ebben az esetben fontos informácio szamomra is, mert pl jelen pillanatban is mp3 + fring + opera mini kombot hasznalom altalaban, hatterben meg email szinkronizal 😊 (nokia e61) es taskmanagger se egy hulye dolog

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

"2. Emellett nincsen kézírás felismerés.
-Minek van?(lehet én vagyok a hülye)"

Ez baromság, a régi iPhone esetében külsõs alkalmazás kell hozzá, a 3Gsben meg ott van gyárilag.
Az ázsiai szövegbevitel panelje értelmezi a normál karaktereket is.

"4. Nem cserélhetõ az akkumulátor.
-Ez télleg szar nekem is."

Cserélhetõ.
A megvásárolható akksi mellé csomagolnak egy kitet amivel 3 perc alatt ki lehet cserélni.

"-Semmilyen bluetooth-ot nem támogat, ami nem Apple. Ez is tényleg szopás."

Ez nem igaz, bármilyen BT headsettel és a legtöbb BT-s kihangosítóval együttmûködik az iPhone.

"6. Nincsen hangfelismeréssel történõ híváskezelés.
-Nemigaz, hogy ennyit nem lehet kibírni azt a pár érintést😊"

Van rá külsõs fejlesztés.

"Az alap programok tudnak futni a háttérben, viszont a "Third party" programokanak (amiket Apple-n kívül fejlesztenek) nincs megengevde hogy fussanak a háttérben."

Ez így nem igaz 😊
Azok az alkalmazások nem tudnak a háttérben futni, amik az Apple SDK-jával készültek, mert ott le van tiltva ez a lehetõség.

Azok az alkalmazások, amik nem az SDK-val készültek lazán tudnak futni a háttérben is, jellemzõen az üzenetkezelõk ilyenek (pl.: Fring, Apollo, Mobile Messenger)

oneal1
vagy ez most az újra voantkozik?

!Forza Ferrari!

oneal1
lehet cserélni az aksit

!Forza Ferrari!

GregSB
Jah, errõl a listáról kapásból 8 olyan hogy teszek rá magasból. Nincs olyan készülék ma a piacon ami tökéletes lenne, ez sem az.

Egyébként a WWDC-n készítettek egy felmérést a software fejlesztõkkel, és végeredménynek az jött ki, hogy a jelenleg iPhone-ra készülõ programok (amiket majd az AppStoreon keresztül lehet letölteni) 70%-a ingyenes lesz!

Szóval el leszünk látva velük bõven, tuti lesz majd program, amivel lehet MMS-ezni, kopipésztelni, lesz Instant Messenger is, stb..

Ez utóbbit is meg tudják csinálnimultitasking nélkül, olvassátok el az elõbb belinkelt cikket (#1855 -> push notification).

1. Nincsen billentyûzete, pedig internetezõs masina.
-Szerintem hülyeség: amikor kell elõjön, most hogy érinted vagy nyomod nem tökmind1?
2. Emellett nincsen kézírás felismerés.
-Minek van?(lehet én vagyok a hülye)
3. Egyszerre csak egy alkalmazás fut rajta, nem multitaskos.
-Najó, hát ez igaz, de ha bezárod a safarit, hogy addig telefonálhass, ugyanonnan folytathatod.
4. Nem cserélhetõ az akkumulátor.
-Ez télleg szar nekem is.
5. Nem támogatja a szokásos szabványos sztereo Bluetooth-füleseket.
-Semmilyen bluetooth-ot nem támogat, ami nem Apple. Ez is tényleg szopás.
6. Nincsen hangfelismeréssel történõ híváskezelés.
-Nemigaz, hogy ennyit nem lehet kibírni azt a pár érintést😊
7. Nem vesz fel videót.
-iPhoneVideoRecorder. Nagyon jól mûködik.
8. Nincsen benne hagyományos Copy/Paste parancs.
-Nekem eddig nem volt rá szükségem. Ellentétbe az N95el minden nap használtam.
9. Nem küld és fogad MMS-eket.
-SwirlyMMS.
10. Nincsen frontkamera, így videohívás sem, pedig van benne HSDPA-képesség.
-Szintén egy rossz tulajdonság, de kibírható

Ez a véleményem.
GregSB
Az alap programok tudnak futni a háttérben, viszont a "Third party" programokanak (amiket Apple-n kívül fejlesztenek) nincs megengevde hogy fussanak a háttérben.

Bõvrbb infó

5c0rp330n
nem egy helyen hallottam már okostelefonnak titulálni, egyébként is fut rajta valami OS X szerû oprendszer, márpedig ezekszerint mégiscsak okosteló nem? 😊

ez csak egy telefon...

5c0rp330n
elég érdekes cikk:
10 dolog, amiért utálom az iPhone 3G-t
a legtöbb érv igazából felejtõs, viszont az egyiken megakadt a szemem:
"Egyszerre csak egy alkalmazás fut rajta, nem multitaskos."
ez igaz lenne? mert ez hiba, méghozzá nem kicsi. ha ez igaz, akkor így nem fogják megnyerni a power usereket, akik mondjuk szeretnének egyszerre letölteni valamit, zenét hallgatni és játszani, miközben online vannak msn-en és skype-on, ezek maradnának továbbra is az S60-nál, v. Win. Mobile-nál..

grizzly21
Egyenlore amerikaban ugy adjak csak oda ha ott helyben alairsz ket evet. Ergo nincs semmifele online vasarlas

R0sc0
nem beszélve arról hogy az összes t-vel kezdõdõ szolgáltatás tré, így nem vagyok hajlandó váltani vodafonerol erre a rózsaszín szarra.

R0sc0
és mi a helyzet az online vásárlással?
nem írok alá semmilyen szerzõdést, csak idehozzák nekem a készûléket.

grizzly21
Itt van nehany kamu iphone, jokat rohogtem😊 (vagy 1 az 1-ben lopott a kinezet, vagy bunronda)

HTC touch

WiPhone

hiPhone

ezzel a "szerzodest kotsz ala az ordoggel" mizeriaval kapcsolatban eszembe jut a jupiszi egyik nemregiben sugarzott reklamja: "akinek nincs kabeltvje az micsinaljon? nezze a holdat?"
en pannonos vagyok, es nem is fogok valtani t-foslanyra foleg emiatt...
eljenek a multik!(?)
fröccs off.

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

oneal1
legtöbb dolgonál úgy van hogy a szerzõdésben aláírt összeget kell elõre kifizetned

!Forza Ferrari!

GregSB
Változtak a feltételek kint az elõzõ iPhone óta. Az újat már csak akkor adják ki ha aláírod a 2 éves szerzõdést az AT&T-vel és aktiválod.

Viszont 30 nap után febonthatod a szerzõdést, természetesen pénz ellenében. Ha kint leszel 3 hónapig lehet ez lenne a legjobb megoldás, bár nem tudom mennyi a kilépési díj.

Arcor
Sry dollárral számoltam <#zavart1>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arcor
A kicsi ~80.000 Ft. Szerintem nem olyan sok egy független iPhoneért. Az elõzõ verzió is ilyen árban van/volt nemrég.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

R0sc0
jövöhéten megyek ki amerikába 3 hónapra, szerintetek igazak azok a hírek hogy csak ugy lehet megvásárolni a telefont ha aláíroma a két éves szerzõdést? elõzõ iphone-mat szintén így vettem, 400 dodoért, és nem írtam alá semmit csak függetlenítettem.
írnak sokmindent hogy online nem lehet majd megvásárolni, de ezt kétlem mert osotobaság lenne az apple részérõl. Viszont ha online vásárolom meg akkor hogy aktiválják? no mindegy.
Azt is írták több helyen hogy ha nem aktiválom 30 napon belül akkor ki kell fizetnem a maradék költséget, de hogyha nem kötöttem velük szezõdést akkor mit fizessek? ez nekem még elég homályos, van valakinek valamilyen infoja?

GregSB
Én szívesen eladom majd a lelkemet 2 évre, ha nem lesznek elszállós havidíjak a telefon mellé. A mostani telefonomat is már 1,5 éve használom, és több mint 4 éve vagyok a jelenlegi szolgáltatómnál, szal nem para nem vagyok az az ember aki havonta vált telefont meg szolgáltatót.

precision
sejthetõ volt hogy csak akkor lesz 200 dollár ha eladod a lelked cserébe a szolgáltatónak

Bazinga!

GregSB
Olaszországban lehet kapni Júli 11.én függetlenül is a telefont a Vodafone-nál.

Árak: €499/€569 - 8GB/16GB.

Enyhén szólva is sok :S

GregSB
😄DDDDD

GregSB
Szerintem itt is elfér. Nyilván most a csapból is a 3G folyik, de ez le fog csengeni idõvel.

KILLER2
Mármint itt fér el az új, nem kell külön topic.

KILLER2
Szerintem is elfér.

oneal1
persze😄 kivéve az árával meg a szolgáltatóval kapcsolatos kismillió kommentet😄😄

!Forza Ferrari!