iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha túlleszek a vizsgáimon majd lefordítom magyarra és megy majd a bannerba...
laptopot nem tudom/akarom mindenhova vinni magammal, umpckkel szemezek - de vagy tul nagy, vagy tul draga.. perpill iPhone a fav
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Azt szeretném kérdezni hogy az Iphone 3g Magyarországon a T-mobile-nál mikor jelenik meg.Mert én <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
nincs touchscreenje, de QVGA felbontás pont jó, hogy natívban lehessen ezeket a játékokat nyomni 😊 de tényleg sok az off, én is befejezem inkább 😊
viszont, ahogy elnézem, egyre kezd elemnni a telefon pda irányba, ami persze nem baj 😊
bár azért jó lenne, ha feltörés nélkül is lehetne rendesen nyomni a játékokat, de majd kiderül
legalább nem kell memoria kártyát belevenni 16gb sok hely 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ehh, kezd hiányozni az iphone...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
amiket eddig próbáltam: Monkey Island 1-2, Sam & Max Hit the Road, ezek tökéletesen mentek.
billentyuzetet nem? 😊 egyre jobban tetszik ez az iPhone 😄
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
hát akkor ez lesz a kedvenc telom 😊
amugy olyan játékokat amik futnak pda-n, szoval fel kell rá telepiteni, azokat rá lehet pakolni iphone-ra?
pl. van pda-ra pocket heroes(ami a pc-s heroes mása), meg lehet oldani, h fusson az iphone-on?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jaja, közben feltettem a telómra, Monkey Island 2 tökéletesen megy rajta, most épp egy Broken Sword-ért kutatok akkor már 😊
azon gondolkoztam, hogy pl Worms 1 emulálásra van-e vmilyen megoldás 😊
nomond1, kicsit elmentünk offba. van rollercoaster tycoon lenne még nagyon jó, transport tycoon is van S60-ra, remélem az is lesz késõbb.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A másikat már megválaszolták. Én ezt fogom rajta majd tolni ha lesz 😄
DOS emu, java, Monkey island 2? 😊 sztem iPhone-ra ezek nem léteznek mind. S60-as Nokia-kra sztem ezek mind léteznek (DOS emut már próbáltam, java játékokat/programokat természetesen támogat, Monkey Island 2-re is van megoldás, bár még nem próbáltam, sztem nem lesz vele gond, futott ezen már Doom 1-tõl kezdve és Duke 3D-n keresztül Quake 2-ig minden). ellenben iPhone-ra lesz (van?) Quake 3, ami nem egy gyenge dolog, egyelõre asszem ilyen nincs S60-ra, nemtom lesz-e.
ha jon a szoftverfrissites akkor nem tudom mi akadalyozna meg h leszedjem es feltoltsem szimplan ra
- lehet rá mp3-mat feltölteni?
- van rá mondjuk DOS emulátor? Javat tud futtatni? Játszhatok végre rajta a Monkey Island 2-vel?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Töltsük le az internetet!
Mert nincs Store itthon, de ez a hivatalos közleményben is benne van, 70 országban lesz kapható az iPhone, de csak 62 országban lesz az App Store elérhetõ.
Itt le van írva lépésrõl lépésre.
Töltsük le az internetet!
Nem tudja valaki hogy hogyan lehet fejleszteni iPhone-ra? Ugyanugy, mint osx-re?
legalábbis számomra nem logikus
gondolom, ha fizetni nem is legális a programokért itthon, mert esetleg nem lennénk benne, de ingyenes progikat akkor is biztos vagyok benne, h törés nélkül le lehetne szedni a store-on át
Ne várd, itthon nem lesz elérhetõ..
Hagyd az Apollot, mert elavult régiség, használd a Fring-et, az minden ma használt protokollt ismer MSN-tõl a Skype-ig.
Ez nem probléma, a fejlesztõk fejéhez senki senki nem tart pisztolyt, hogy kötelezõ az Apple SDK-ját használnia és a programját az iTunes Store-on keresztül terjesztenie.
Eddig is elkészültek az alkalmazások és eztán is el fognak. Sok fejlesztõ már kijelentette, hogy továbbra is az Installert támogatja az Apple Store-al szemben. Ez egyébként nekünk magyaroknak jó hír, mert iTunes hiányában hiába lehet hivatalosan megvásárolni a T-Mobilnál a készüléket, programokat nem fogunk tudni az iTunes-ból letölteni hivatalosan, mindenképp meg kell törni majd a készüléket.
Ez igaz is meg nem is 😊
Szerintem nem baj, ha a program írója meg tudja ezt határozni, mert pl. egy játékprogramnak, vagy e-book olvasónak miért kéne a háttérben futnia? Csak olyan alkalmazás lehessen háttérbe küldeni, aminek a funkciója ezt megkívánhatja. Így nem fog az iPhone rendszere ugyanúgy belassulni és szétesni mint a Windows Mobile rendszerek. Ott azért fontos a háttérben futás lehetõsége, mert adott alkalmazások néha 3-4 másodperc alatt indulnak el és gyorsabb elõrehívni õket, mint újraindítani. iPhone esetén a gyorsabb memória, vagy az átgondoltabb rendszer miatt nincsenek ilyen sok másodperces várakozások. Idõben gyakorlatilag alig van különbség a program elindítása és a háttérbõl elõhívása között.
Tehát megveszed a telefont: $200. Kifizetsz egy hónapot $30. Felbontod a szerzõdést 1 hónap után: $175. Ez összesen $405, azaz kb 64,200 Ft. Szerintem még így is bõven megéri, ha kint lennék több mint egy hónapot USA-ban tuti erre játszanék, és utánna lenne fél áron (olasz árakhoz képest) egy független legális iPhoneom.
lenne egy olyan kérdésem hogy hogy megéri-e iphone-t venni (telefon vásárlás elõtt állok), meg éri-e az árát, irányítása, telefonálás, vannak-e vele gondok stb... minden egyes hibára kíváncsi lennék(ha van xD)!!!
elõre is thx!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#worship>#worship><#worship>#worship>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II