iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem akar valaki nyitni egy 3G iphone topikot, mert ide úgynézem hogy már csak az újjal kapcs jönnek a kommentek.
!Forza Ferrari!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Töltsük le az internetet!
2. ez majd júli 11 után derül ki, valószínûleg meg lesz oldva, hogy nem csak appstore-on keresztül lehessen feltenni programokat.
3. nem, csak ituneson keresztül tehetsz fel rá cuccokat. a korábi iphone-nál volt rá lehetõség hogy ftp-klienssel közvetlenül pakolj fel fileokat, de ez nem az igazi.
4. persze hogy van!
5. itthoni szolgáltatókkal gyárilag biztos h nem kompatibilis, csak a t-mobillal lesz, mikor behozzák Magyarországra. Viszont, ha az 1. pontban levõ okosok feltörik, azzal valószínûleg függetleníteni is lehet majd.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1. Vajon be lehet majd valahogy úgy szerezni, hogy valóban 200$ környékén maradjon a sok szarság nékül, akár külföldrõl és itthon meg rendesen használni? (akár feltörve vagy mittomén, hogy mit kell vele csinálni)
2. Programokat a netrõl mennyire lehet rátenni? Úgy tudom, hogy már lehet rá tenni programokat, de mi a helyzet a házilag megírtakkal vagy az esetleg lewarezolt fizetõs programokkal?
3. Zenét, videót, pdf-et lehet rá tenni, nem? Ez is használható PCre kötve kb úgy, mintha egy pendrive lenne, azaz ráteszem, ami kell, a telefon meg kezeli?
4. Az új iphone-ban van wifi? Olvastam olyat, hogy nem, meg oylat is, hogy mérne lenne, de most akkor melyik igaz?
5. Itthoni szolgáltatókkal kompatibilis, pl pannonnal? (már amennyire tudni lehet ezt így elõre)
Ennyi lenne, köszönöm a válaszokat elõre is, meg hogy felvilágosítotok egy tudatlant. Jelen pillanat egy N95-öm van, amivel meg is vagyok maximálisan elégedve, de az iphone régóta tetszik és most árban is olyan lesz (ha valóban 200-300$), hogy simán megéri. Gondolkozom egy iPhone 3G jövõbeli beszerzését, de amíg ezeket nem tudom, addig nem nagyon merek.
Töltsük le az internetet!
Azok valahogy sokkal érzéketlenebbenk.
Az os-x ráadásul iszonyat gyors, télleg egybõl reagál az ujjak motgására.
Gyakorlatilag már kint van 1 éve az iPhone, mégse jelent meg azóta más olyan készülék, amin annyira egyszerû lenne internetezni. Adja magát, rém egyszerû, utánna arra gondolsz hogy erre eddig a többi mobilgyártó miért nem volt képes?
nem azt mondom hogy rossz, vagy hogy nem egyedi... de messze nem tökéletes
Bazinga!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
letílt? úgyis meghekkelik elõbb-utóbb a rendszert
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én ezt úgy értelmezem h 30 napon belüli bontásnál kell csak visszaadni. v folytatódik a story csak ide nem lett bekopizva? 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A kérdés az, hogy mennyit drágít a telefojnon a szerzõdésbontás, lehet jobban megéri itthon venni (már ha számít a pénz)
én nem akarom elhinni, h itthon csak a t-kommunizmus lesz életben 😞
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
50ért egy 8gigásra beruháznék szívesen 😊
Bazinga!
Bazinga!
De a 3G-s iPhone sajnos nem lehet csak úgy behozni Amerikából, az aktiválás miatt. Vagyis behozhatod, csak nem fogod tudni használni. A szürkepiacnak lõttek.
Ez áll az AT&T közleményében.
"Ha megveszed Londonban pay&go-val akkor mivel vagy elobbre? Itthon akarod hasznalni az angol sim kartyat? "
Nyilván nem, kivárom míg itthon lehet kapni (eddig is erre vártam, ezt a pár hónapot már kibírom). Csak azoknak írtam, akik külföldön akarják beszerezni még az itthoni start elõtt. Bár ahogy írod valszeg csak töréssel fog mûködni -> nuku garancia, nuku SW update.
Egy biztos: ha mas nem, feltores megint lesz ra, csak akkor ugye ugrott a gari meg a szoftverfrissites.
Az biztos hogy fuggetlenul nem is lesz soha sehol? Szerintem csak varnak nehany hetet amig a balfaszok megveszik at&t-nel 2 evre, es amikor mar a fo hullam visszacsapott kiadjak fuggetlenul is, persze joval dragabban.
"AT&T will require in-store activation. It also describes that the customer can cancel their phone after 30 days and pay an early termination fee. Cancelation within 30 days, however, requires the customer to return the phone (and get a refund)."
Magyarul: nem lehet azt megcsinálni amit eddig, hogy megveszed a telefont és nem aktiválod rá az AT&T-s elõfizut. Ott helyben aláiratják veled a 2 éves hûségnyilatkozatot, csak akkor adják ki. A szerzõdést fel tudod bontani 30 nap után, persze kilépési díjat kell fizetni (nem ismert még). Ha 30 napon belül akarod bontani, akkor vissza kell adnod a telefont, és vissza adják az árát...
Szóval beszerzés USA-ból kilõve. Az O2 viszont fogja feltöltõ kártyával árulni a telefont angliában. Még nem ismeretes az ára, de érdemes lesz rá odafigyelni.
WM7 állítólag fogja támogatni multi táccsot, accelerometert stb... De hol van már? iPhone már 1 éve kint van, és semmi konkrét a WM7 megjelenésérõl. Nagyon le vannak maradva!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
szvsz a nokia se tul szép :S
Itt 99 Fontba kerül a telefon (kb $198 USD, szal úgy látszik tartják az árat amit Steve ígért) 18 hónapos szerzõdéssel. Havonta 30 fontot kell kicsengetni (9300 Ft). 75 perc és 125 SMS.
Ez nem hangzik túl jól, viszont ha havonta 45 fontot fizetsz (14e ft), akkor INGYEN elviheted a telefont, 1200 percet és 500 SMS-t kapsz. Ja és nincs adatforgalom.
Remélem itthon azért nem szállnak el az árakkal...
Ez sem igaz, kb 50-60 ezer Ft-ba fog kerülni itthon a 8GB-is verza.
"hackelni kell, hogy rárakhass egyáltalán bármilyen programot? nanemár"
Nem kell most vezetik be az AppStoret, tonnányi program letölthetõ lesz _ingyen_, és a legdrágábbak is $9.99-be fognak kerülni.
"nem tudsz rárakni egy pdf filet vagy egy doc filet, hogy megnyisd? nanemár"
Az újra lehet, olvassa az iWork és Office dokumentumait (+ PDf-et is asszem)
"nincs mms? nanemár"
Kb lesz@rós, csinálsz képet telefonnal és elküldöd emailben 3G-n / Wifin. MMS amit soha a büdös életben nem használnék még ha lenne is.
"nincs beépített im kliens (tudom, hogy lehet neten, de az nem az apple vívmánya)? nanemár"
MÉG nincs, szerintem már tuti fejlesztik rá.
"tele van olyan dologgal, amit nem azért nem csináltak meg, mert nem tudnák, hanem mert egyszerûen nem teszik bele. (pl flash)"
Az egyetlen jogos kritérium. Flash-t illene már berakni ha breakthrough internet device vagy mi.
Nem lesz Domino.
Kötelezõen 24 hónap a hûség és nem fizethetõ ki elõre.
Nem lesz részletfizetési lehetõség.
Az elõfizetési díjak kb. 10.000 Ft-tól indulnak.
Itt a német T-Mobil iPhone tarifa táblázata, de gondolom senkit nem fog meglepni, ha itthon ez is drágább lesz, mint egyébként az összes többi elõfizetés.
http://www.t-mobile.de/iphone/addHandset.do
De télleg lépjünk túl ezen, mert nagy hülyeség az egész vita.
Peace 😉
-Egyben kifizeted hûségnyilatkozattal és olcsóbb mint Domino csomagban (ha lehet egyáltalán Domino csomagban is kapni).
-Hûségnyilatkozat + részletfizetési lehetõség, ez kerül többe havonta de kétlem, hogy 20.000 Ft-os nagyságrendekrõl lenne szó.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.