45063
-
#41733 Én fólia néllül használom, zsebben hordom, 2 hét használat után 0 karc van rajta. -
momoxp #41732 Sziasztok!
Mik a tapasztalatok az iPhone 6 készülékek karcállóságáról? Holnap kapom a telót, de fólia csak keden jön hozzá! -
#41731 lett egy 4S-em és kicsit gyengélkedik a némító gombja, valahogy le tudom némítani a telefont? jó 5 évig 3GS-t használtam, így az új iosokat még annyira nem ismerem, van esetleg egy megoldás erre? a hangok lehúzását ismerem a beállításoknál, egy egyszerűbb megoldás érdekelne, vagy max javítás. -
#41729 szar az akksi. a 2 éves i5-öm nekem is ezt csinálja már egy jó ideje. -
trebron #41728 Ez alapján nem. Kopó alkatrészre nincs garancia sehol. Egyedül a ZAGG fóliáira van élettartam garancia. -
#41727 dehogy lehet :) elhasználtad.... elsétálsz szépen egy szervizbe és kicserélteted... -
#41726 és akkor ezt lehet garanciálisan cseréltetni?vagy hogy bizonyítom be hogy fenáll ez a probléma? -
trebron #41725 Nézd meg az iBackupBot-tal, hogy hány ciklus van benne, ha 1500 fölött akkor reális.
-
#41724 lehet szar már az akksi.. vagy ráférne egy kalibrálás... vagy csak hideg van ( ha kint fordul ez elő ) -
#41723 elkezdett az 5s-em 20-30% körül csak úgy random kikapcsolni mintha lemerült volna.Bekapcsolni általában még be lehet de utána újra kikapcsol.Ez mennyire számít átlagos hibának? -
KaBuTo666 #41722 trolololol.... -
trebron #41721 Nekem szerencsére két kezem van, így nem probléma. -
#41720 Egykezes használati problémáktól mentes boldog új évet minden Szifon felhasználónak :-)) -
#41719 Siri meglepően jol mukodik. Külföldi ismerősnek küldtem vele SMS-t angolul, mert egyik kezem se volt szabad (telefon zsebben, headset a fülemben, két kezemben csomagok).
Kár hogy nem működik még magyarul, ilyen helyzetekre tökéletes lenne. Alapból sokkal macerásabb a zsebből ki-be művelet a 6-ossal, pedig nem szűk nadrágokat hordok. Egyébként egyedül ezért kezdem értelmét látni az órának is. 4" mellé annyira nem, de ezt a "nagy dögöt" nem olyan kényelmes előkapni... -
#41718 Tévedés. Az apple vezetői rakják ki G_ArchAngel képét, és felé fordulva imádkoznak minden bónuszosztás után. :) -
#41717 az apple vezetőiről saját képeket raktál ki a halószobád falára? küldjél már róla képet hadd nézzem meg .... :D -
#41716 -
G_ArchAngel #41715 van meg iMac, Macbook Pro, iPod Classic, iPod Shuffle (a touch screen-es) - TV nincs, de ora lesz termeszetesen, mert egy rendes Apple-family anelkul nem lehet meg
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.12.30. 14:52:54 -
G_ArchAngel #41714 nem, mert szerzodeses az Air, majd jovore jar le :) -
#41713 iwatch? -
#41712 apple tv smafu? -
#41711 iPad mini 3 = mini 2 kivétel Touch ID-t, meg pár ezer forintot. :) -
#41710 és neked nem Air 2 van? ez szentségtörés! -
KaBuTo666 #41709 lol... -
G_ArchAngel #41708 Nalunk osszeallt az Apple-love:
nekem iPad Air + iPhone 6+, neki iPad mini3 + iPhone 6 :)
most mar csak a laptopjat kell lecserelnunk Air-re... -
#41707 Ígérem mindent megteszek, hogy következő életemben kosaras legyek. Addig viszont be kell érnem a kis kezemmel :D -
G_ArchAngel #41706 Pont ma nezte a baratnom, hogy a 6+-t mennyire termeszetesen kezelem egy kezzel reachability nelkul :)
Jo dolog magasnak, hosszu ujjunak lenni :D -
#41705 Kivéve ha nincs, mert sör van épp a masikban :D
64GB space grayt akartam, de mindenki más is azt akar, arra kb január végéig várnom kellett volna. Silver 128GB lett, úgyis kell a tárhely mert sokat akarok videozni vele. -
#41704 a következő napokban rájössz majd, hogy két funkcionális kezed van
amúgy grat. 64es space gray? -
#41703 Ha ettől féltem volna nem vettem volna 6-ost. Próbálgattam nyilván mielőtt megvettem, tisztában voltam vele mit veszek :)
Egyelőre szokni kell nagyon. Nagyon sok művelet 2 kezes rajta, amiket 4-esen simán csinaltam 1 kézzel. Reachibility segít, de lassú, azt veszem észre ha szabad mindkét kezén inkabb bevonom a másikat is mert sokkal gyorsabb mint reachibilityvel vacakolni. Csak ez ugye akkor kényelmetlen ha nem szabad a másik kezem.
Most még ugy tűnik hogy az en kezmeretemnek ideálisabb lenne egy 4,3-4,4" cucc. Az a +0,4" számomra nem ad annyi pluszt, inkabb szeretném kényelmesebben átérni és fogni a telefont...
Ez az első benyomás, persze ez még lehet változni fog a következő hetekben. -
#41702 Ahh, a 6+ túl kicsi, inkabb veszek egy 10" iPadet és azzal fogok telefonálni is. -
#41701 1 hét múlva már írja, hogy lecserélte 6+-ra -
#41700 na, és a félelmed miszerint ez neked túl nagy beigazolódott? bár ezt inkább majd 1 hét után válaszold meg :D -
#41699 iPhone 6 in da hauz. Űrhajó i4 után :D -
#41698 Itt egy árlista (a lenti 3G-s problémára is) -
#41697 beragadt home gomb javítás mennyibe fáj? valaki járt már hasonlóan? -
#41696 Jobb esetben antenna hiba, aminek relatíve egyszerű / olcsó a cseréje.
Rosszabb esetben Wifi chip hiba, ami viszont alaplapra van integralva, nem lehet külön cserélni, csak teljes alaplap csere oldja meg. -
#41695 egyik ismerősömnek is volt ilyen gondja, talán neki is még 3g-vel. hardveres gond, csak szerviz, ha egyáltalán lehet javítani, de kérdés, hogy megéri-e még rákölteni arra a telóra.
esetleg egy hálózati beállítások visszsaállítását megpróbálhatsz, vagy végső esetben egy restore, de szerintem biztos hardveres hiba. -
#41694 Sziasztok!
Van egy Iphone 3G típusú készülékem(kártyafüggetlen).
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha wifizni szeretnék, akor oda kell mennem a wifihez 2 méterre, vagy azon belülre. Tehát az egyik szobából a másikba nem látja a wifi jelet.
Ez mitől van? Van egy Lumiam is az meg látja.
Csak ígytudok wifizni hogy odamegyek közvetlen a wifi mellé hogy tudjak netezni. Mitől van ez? -
#41693 Koszi sracok, kiprobaljuk!