45063
10255461851509447102.jpg
  • GregSB
    Én fólia néllül használom, zsebben hordom, 2 hét használat után 0 karc van rajta.
  • momoxp
    Sziasztok!
    Mik a tapasztalatok az iPhone 6 készülékek karcállóságáról? Holnap kapom a telót, de fólia csak keden jön hozzá!
  • sajtburger
    lett egy 4S-em és kicsit gyengélkedik a némító gombja, valahogy le tudom némítani a telefont? jó 5 évig 3GS-t használtam, így az új iosokat még annyira nem ismerem, van esetleg egy megoldás erre? a hangok lehúzását ismerem a beállításoknál, egy egyszerűbb megoldás érdekelne, vagy max javítás.
  • ForzaInter
    szar az akksi. a 2 éves i5-öm nekem is ezt csinálja már egy jó ideje.
  • trebron
    Ez alapján nem. Kopó alkatrészre nincs garancia sehol. Egyedül a ZAGG fóliáira van élettartam garancia.
  • Tikal #41727
    dehogy lehet :) elhasználtad.... elsétálsz szépen egy szervizbe és kicserélteted...
  • Snexi
    és akkor ezt lehet garanciálisan cseréltetni?vagy hogy bizonyítom be hogy fenáll ez a probléma?
  • trebron
    Nézd meg az iBackupBot-tal, hogy hány ciklus van benne, ha 1500 fölött akkor reális.
  • Tikal #41724
    lehet szar már az akksi.. vagy ráférne egy kalibrálás... vagy csak hideg van ( ha kint fordul ez elő )
  • Snexi
    elkezdett az 5s-em 20-30% körül csak úgy random kikapcsolni mintha lemerült volna.Bekapcsolni általában még be lehet de utána újra kikapcsol.Ez mennyire számít átlagos hibának?
  • KaBuTo666
    trolololol....
  • trebron
    Nekem szerencsére két kezem van, így nem probléma.
  • GregSB
    Egykezes használati problémáktól mentes boldog új évet minden Szifon felhasználónak :-))
  • GregSB
    Siri meglepően jol mukodik. Külföldi ismerősnek küldtem vele SMS-t angolul, mert egyik kezem se volt szabad (telefon zsebben, headset a fülemben, két kezemben csomagok).

Kár hogy nem működik még magyarul, ilyen helyzetekre tökéletes lenne. Alapból sokkal macerásabb a zsebből ki-be művelet a 6-ossal, pedig nem szűk nadrágokat hordok. Egyébként egyedül ezért kezdem értelmét látni az órának is. 4" mellé annyira nem, de ezt a "nagy dögöt" nem olyan kényelmes előkapni...
  • Botond #41718
    Tévedés. Az apple vezetői rakják ki G_ArchAngel képét, és felé fordulva imádkoznak minden bónuszosztás után. :)
  • Jim Morrison
    az apple vezetőiről saját képeket raktál ki a halószobád falára? küldjél már róla képet hadd nézzem meg .... :D
  • robotnyk
  • G_ArchAngel #41715
    van meg iMac, Macbook Pro, iPod Classic, iPod Shuffle (a touch screen-es) - TV nincs, de ora lesz termeszetesen, mert egy rendes Apple-family anelkul nem lehet meg
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.12.30. 14:52:54
  • G_ArchAngel #41714
    nem, mert szerzodeses az Air, majd jovore jar le :)
  • Botond #41713
    iwatch?
  • Jim Morrison
    apple tv smafu?
  • Kongy
    iPad mini 3 = mini 2 kivétel Touch ID-t, meg pár ezer forintot. :)
  • szucsy89
    és neked nem Air 2 van? ez szentségtörés!
  • KaBuTo666
    lol...
  • G_ArchAngel #41708
    Nalunk osszeallt az Apple-love:
    nekem iPad Air + iPhone 6+, neki iPad mini3 + iPhone 6 :)

most mar csak a laptopjat kell lecserelnunk Air-re...
  • GregSB
    Ígérem mindent megteszek, hogy következő életemben kosaras legyek. Addig viszont be kell érnem a kis kezemmel :D
  • G_ArchAngel #41706
    Pont ma nezte a baratnom, hogy a 6+-t mennyire termeszetesen kezelem egy kezzel reachability nelkul :)

Jo dolog magasnak, hosszu ujjunak lenni :D
  • GregSB
    Kivéve ha nincs, mert sör van épp a masikban :D

64GB space grayt akartam, de mindenki más is azt akar, arra kb január végéig várnom kellett volna. Silver 128GB lett, úgyis kell a tárhely mert sokat akarok videozni vele.
  • robotnyk
    a következő napokban rájössz majd, hogy két funkcionális kezed van

amúgy grat. 64es space gray?
  • GregSB
    Ha ettől féltem volna nem vettem volna 6-ost. Próbálgattam nyilván mielőtt megvettem, tisztában voltam vele mit veszek :)

Egyelőre szokni kell nagyon. Nagyon sok művelet 2 kezes rajta, amiket 4-esen simán csinaltam 1 kézzel. Reachibility segít, de lassú, azt veszem észre ha szabad mindkét kezén inkabb bevonom a másikat is mert sokkal gyorsabb mint reachibilityvel vacakolni. Csak ez ugye akkor kényelmetlen ha nem szabad a másik kezem.

Most még ugy tűnik hogy az en kezmeretemnek ideálisabb lenne egy 4,3-4,4" cucc. Az a +0,4" számomra nem ad annyi pluszt, inkabb szeretném kényelmesebben átérni és fogni a telefont...

Ez az első benyomás, persze ez még lehet változni fog a következő hetekben.
  • GregSB
    Ahh, a 6+ túl kicsi, inkabb veszek egy 10" iPadet és azzal fogok telefonálni is.
  • Jim Morrison
    1 hét múlva már írja, hogy lecserélte 6+-ra
  • szucsy89
    na, és a félelmed miszerint ez neked túl nagy beigazolódott? bár ezt inkább majd 1 hét után válaszold meg :D
  • GregSB
    iPhone 6 in da hauz. Űrhajó i4 után :D
  • MerlinW
    Itt egy árlista (a lenti 3G-s problémára is)
  • szucsy89
    beragadt home gomb javítás mennyibe fáj? valaki járt már hasonlóan?
  • GregSB
    Jobb esetben antenna hiba, aminek relatíve egyszerű / olcsó a cseréje.

Rosszabb esetben Wifi chip hiba, ami viszont alaplapra van integralva, nem lehet külön cserélni, csak teljes alaplap csere oldja meg.
  • rooney8
    egyik ismerősömnek is volt ilyen gondja, talán neki is még 3g-vel. hardveres gond, csak szerviz, ha egyáltalán lehet javítani, de kérdés, hogy megéri-e még rákölteni arra a telóra.
    esetleg egy hálózati beállítások visszsaállítását megpróbálhatsz, vagy végső esetben egy restore, de szerintem biztos hardveres hiba.
  • Ricsi234
    Sziasztok!
    Van egy Iphone 3G típusú készülékem(kártyafüggetlen).
    Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha wifizni szeretnék, akor oda kell mennem a wifihez 2 méterre, vagy azon belülre. Tehát az egyik szobából a másikba nem látja a wifi jelet.
    Ez mitől van? Van egy Lumiam is az meg látja.
    Csak ígytudok wifizni hogy odamegyek közvetlen a wifi mellé hogy tudjak netezni. Mitől van ez?
  • Jim Morrison
    Koszi sracok, kiprobaljuk!