iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a tegnapi segítséget. Már elvileg aktív a vodafonos gprs wap, de még mindig nem megy a böngészés. Azt írja, hogy EDGE nem lesz aktív. Pedig beállítottam az APN-t, a felh. nevet és a jelszót is. Ilyenkor mit lehet tenni?
Köszi!
A vodafonnak van edge hálózata? és ha van, a lefedettségröl van valami infó? (kerestem googlén, de csak utalásokat talátam blogokon, stb. Semmi konkrét..
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
most van már costumieze de nem lehet még vele semmit leszedni:S
Summerboard nem lesz?vagy van már?
!Forza Ferrari!
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
amugy nekem is kb. havi 10000-t kell fizetnem, de ezert a T adni fog 600 percet, 500 SMS-t, korlatlan 3G hasznalatot?:-)
http://gaborszantai.co.uk/
Jót röhögtem<#circling>#circling>
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
http://gaborszantai.co.uk/
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
a másik kérdésedre is a kártyafüggetlenség kérdése a kulcsszó, tudtommal az USAban csak függõ telefont árulnak, így itthon nem lehet majd használni (egészen a szoftveres hack megjelenéséig, aminek idejét nem tudjuk, valószínûleg még egy-két hónap - már ha egyáltalán lesz)
viszont ha tévedek, és az öcséd elõfizetés nélkül, kártyafüggetlenül tud hozni 300 dolcsiért akkor szólj és szerintem mindenki vesz egyet innen a fórumból 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Öcsém most kint Amerikában és 300 dollár körül tudna hozni egyet. Ezt a telefont itthon lehet használni? Azért kiváncsi lennék, hogy egy 300 dolláros telefonból, hogy lesz itthon 180 ezer ft.
Ezek egyálatlán nem fix infok, de körülbelül ilyesmire kell számítani.
más: szerintetek reális, ha kártyafüggetlen, behozott 3G iphone-t 90-100 ezer környékén árulnak? Nekem nagyon olcsónak hangzik az 500 euróhoz képest.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
elvileg... minden akkor válik biztossá ha T-Mobil nyilatkozik majd
Bazinga!
Valaki megtudná azt mondani, hogy várhatóan milyen áron fog indulni a T-Mobil-nál az iPhone és mikortól lesz kapható?
Hogyha elõfizetek a vodafone internet 200-ra (3125ft, 200 M😎, az edge-n fog e menni, valamint a telefonnal fel tudom e használni, tehát nem a wap-ra akar-e csatlakozni.
és igazábol mire elég ez a 200mega iphone-al, mert 5000-ért már van 5 gigás csoamg, ami kb 20x jobban megéri.
Köszi a választ elõre is, akárki válaszol😊
t-mobile edge -nél kell csak trükközni egy kicsit de azt is csak 2.0 -ás firmware alatt... a voda tökéletesen mûködik minden szoftver alatt
Bazinga!
Elsõ generációs iPhone-on szeretném beállítani a GPRS WAP-ot (vodafononos), de az EDGE menüpont alatt nem tudok megadni ip-címet és portot, csak az APN-t, felh. nevet és jelszót. Lehet, hogy ennyi elég is hozzá? (még nem rendeltem meg a szolgáltatást)
Köszi!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Bazinga!
köszi
ja és hátteret sem tudok változtatni
!Forza Ferrari!
#3044 hozzászólásnál
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
szóval ja, fel lehet rakni akármilyen ipodra szerintem
Bazinga!
meg sok ember ütközött bele ebbe a problémába, és senki sem tudott érdemben mondani semmit... az uninstall/reinstall, ne a desktopra mentsd és hasonló tippek nem mûködnek.Elméletileg a köv verzióban már nem lesznek ilyen problémák, megvárom : |
bár nemtom, nekem 1.1.4 jailbreak volt az iphoneomon mielõtt winpwn -oltam és simán ment
megpróbálhatod hogy így nekiállsz hogy eredeti 2.0 van rajta, ha nem sikerül nincs semmi veszve, mert akkor 1.1.4 -et ráteszel és winpwn 2.0 újra
Bazinga!
1. winpwn -t elindítod, ipsw builderbe betallózod az apple.com -ról való megfelelõ, hivatalos 2.0 -ás restore ipsw -t
2. ha kész még mindig winpwn, iPwner gomb, betallózod neki az 1. pontban létrehozott CUSTOM firwmare filet
3. winpwn elvileg kérni fogja hogy rakd DFU módba a telefont (bedugott usbvel home+power majd 10 sec után power elenged és csak a home marad nyomva... megjelenik az usb ikon a kijelzõn, ez a DFU mód)
4. ha sikerült a dfu mód az itunes -nak auto el kell indulnia ha még nem futna, és ott elmész oda ahol amúgy restore -t kéne nyomni, csak a restore gombra SHIFT kísérete mellett nyomsz rá...ekkor bead egy browser ablakot, megadod neki ugyancsak az 1. pontban létrehozott custom firmware -t és kész
Bazinga!
Bazinga!
nem fog semmit szólni hogy van fent crackelt program... ehhez majd kell egy itunes store account, ha nincs bankkártyád az se baj, 1phone.hu -n van leírás hogyan kell regelni redeem kóddal, azzal is használható az appstore ingyenes programok telepítésére
apple oldaláról ha leszeded a hivatalos restore filet és azt felrakod akkor elvileg nyoma sem marad a jailbreakelésnek
cydia olyan mint az installer, jelenleg kevesebb programmal, de folyamatosan bõvül... scummvm speciel már elérhetõ cydian is
Bazinga!
.NET Framework 2.0 fent van?
Bazinga!
ezt írja ki a winpwn mikor elindítanám...