iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
um, olyankor mi a teendõ, ha nem akar rámásolni semmit az applications mappába, mert nincs hely neki?

Helló!

Köszi a tegnapi segítséget. Már elvileg aktív a vodafonos gprs wap, de még mindig nem megy a böngészés. Azt írja, hogy EDGE nem lesz aktív. Pedig beállítottam az APN-t, a felh. nevet és a jelszót is. Ilyenkor mit lehet tenni?

Köszi!
magus
um, egy kérdés, ha cydián keresztül felrakok valamit, az nem kerül ki a springboardra? feltettem az openssh-t (kb 3x kifagyott, de elméletileg fenn van már), cydian belül látom, hogy ott van, de nem akar csatlakozni winscp-vel vmiert : /

AleXXXXX
Nekem egy oylan kérdésem lenne:
A vodafonnak van edge hálózata? és ha van, a lefedettségröl van valami infó? (kerestem googlén, de csak utalásokat talátam blogokon, stb. Semmi konkrét..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

oneal1
a timákkal most 2.0 alatt mi a helyzet?

most van már costumieze de nem lehet még vele semmit leszedni:S

Summerboard nem lesz?vagy van már?

!Forza Ferrari!

nem tartom kizartnak, mert a felhasznalok sztem toredeke fogja csak kihasznalni ... legalabbis magambol kiindulva, havi 120 ingyen sms-t szinte csak karacsonykor szoktam kihasznalni 😄 3G hasznalat meg havi 100megabol 20-40et porgetek le(bar iPhone-nal lehet hajlamos leszek tobb hasznalatra)

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

en pl. csak 159£-ot fizettem a 16Gb-os valtozatert...:-)

amugy nekem is kb. havi 10000-t kell fizetnem, de ezert a T adni fog 600 percet, 500 SMS-t, korlatlan 3G hasznalatot?:-)

http://gaborszantai.co.uk/

AleXXXXX
höhöh ez jó volt😊
Jót röhögtem<#circling>

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

szo szerint, ugyanis elojott az Apple termekeire nagyon is jellemzo hiba: sok usernel hajszalrepedesek jottek elo a muanyag burkolaton...

http://gaborszantai.co.uk/

Megtörik az átok. <#smile>

PyRex
szerintem 2 hét és megtörik a 3g-t is.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Örm
Kösz a segítséget! Akkor megvárom amíg itthon megjelenik. Amúgyis T-mobilos vagyok. Remélem a meglébõ elõfizetéshez is tudok venni egyet.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Lacee
ezer helyen le lett írva már, hogy a 180ezer a KÁRTYAFÜGGETLEN készülék ára, kint pedig szerzõdéssel kerül 300ba. ez az ár nálunk olyan 50e körül alakul várhatóan.
a másik kérdésedre is a kártyafüggetlenség kérdése a kulcsszó, tudtommal az USAban csak függõ telefont árulnak, így itthon nem lehet majd használni (egészen a szoftveres hack megjelenéséig, aminek idejét nem tudjuk, valószínûleg még egy-két hónap - már ha egyáltalán lesz)

viszont ha tévedek, és az öcséd elõfizetés nélkül, kártyafüggetlenül tud hozni 300 dolcsiért akkor szólj és szerintem mindenki vesz egyet innen a fórumból 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Örm
Hello!
Öcsém most kint Amerikában és 300 dollár körül tudna hozni egyet. Ezt a telefont itthon lehet használni? Azért kiváncsi lennék, hogy egy 300 dolláros telefonból, hogy lesz itthon 180 ezer ft.

Lacee
csak pletykákat tudunk, állítólag már augusztus 22-tõl forgalmazzák itthon is, bár szerintem akkor már reklámozni kellene. A kártyafüggetlen árnak 180 ezret emlegetnek, hûségnyilatkozattal ennek kb harmada lesz (50ezer-70ezer), amihez viszont hozzájön egy 8-15ezer forintos elõfizetés is.
Ezek egyálatlán nem fix infok, de körülbelül ilyesmire kell számítani.

más: szerintetek reális, ha kártyafüggetlen, behozott 3G iphone-t 90-100 ezer környékén árulnak? Nekem nagyon olcsónak hangzik az 500 euróhoz képest.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
elvileg aug 22, elvileg 180 lesz a kártyafüggetlen, elvileg 30-50 körüli lesz az elõfizus, elvileg 10e körüli havidíjjal

elvileg... minden akkor válik biztossá ha T-Mobil nyilatkozik majd

Bazinga!

Örm
Hello!
Valaki megtudná azt mondani, hogy várhatóan milyen áron fog indulni a T-Mobil-nál az iPhone és mikortól lesz kapható?

oneal1
okés köszi!!!

!Forza Ferrari!

Cydiából telepítsd az asMailFix 2-t.

AleXXXXX
Erröl jut eszembe:
Hogyha elõfizetek a vodafone internet 200-ra (3125ft, 200 M😎, az edge-n fog e menni, valamint a telefonnal fel tudom e használni, tehát nem a wap-ra akar-e csatlakozni.
és igazábol mire elég ez a 200mega iphone-al, mert 5000-ért már van 5 gigás csoamg, ami kb 20x jobban megéri.
Köszi a választ elõre is, akárki válaszol😊

precision
elég hozzá annyi
t-mobile edge -nél kell csak trükközni egy kicsit de azt is csak 2.0 -ás firmware alatt... a voda tökéletesen mûködik minden szoftver alatt

Bazinga!

Helló!

Elsõ generációs iPhone-on szeretném beállítani a GPRS WAP-ot (vodafononos), de az EDGE menüpont alatt nem tudok megadni ip-címet és portot, csak az APN-t, felh. nevet és jelszót. Lehet, hogy ennyi elég is hozzá? (még nem rendeltem meg a szolgáltatást)

Köszi!!
Lacee
feltételezem 500 ojróért, már akinek van.

Imrusssss
Ti mennyiért vettétek meg az Iphone-3G-t?

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

oneal1
ja oks!!

köszi!

!Forza Ferrari!

precision
nekem is azt írta... fontokat rakd át az majdnem 200 mega

Bazinga!

oneal1
leszedtem de azt írja hogy apps already moved

!Forza Ferrari!

oneal1
mindent áttesz hogy maradjon jó sok hely?

!Forza Ferrari!

precision
cydiaból rakd fel a boss toolt, az átrakja a programokat, a fontokat meg a csengõhangoka a system particióról az ipod partícióra

Bazinga!

AleXXXXX
Tényleg.. valaki linkelne valamit, hogy hogyan is kell particionálni az appoknak?
köszi

oneal1
60 mb helyem van most:S

!Forza Ferrari!

oneal1
ha betelik a kiseb partició amjd akkor hová msáoljam az appokat majd?

!Forza Ferrari!

precision
mobilarena.hu apróhírdetés része
vagy beszeljukmac.com ugyancsak apróhírdetések

Bazinga!

oneal1
nem mûködik a mail programom...megnyitja egy pillre de be is zárja. ezzel mit elhet kezdeni?

ja és hátteret sem tudok változtatni

!Forza Ferrari!

Imrusssss
Valaki segítsen kérem!
#3044 hozzászólásnál

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

precision
hát mikor még nem volt 2.0 -ás winpwn csak az 1.x RC akkor netrõl szedtem ispazio által készített CUSTOM firmware -t és simán fel tudtam rakni
szóval ja, fel lehet rakni akármilyen ipodra szerintem

Bazinga!

magus
kötõdik valahogy konkrétan az én ipodomhoz a custom restore ipsw? mert neten találni ilyesmit, ha nem sikerülne nekem létrehozni. az használható?

magus
utánaolvasgattam neten, több helyen írták, hogy friss 2.0 itunes fw kell hozzá

meg sok ember ütközött bele ebbe a problémába, és senki sem tudott érdemben mondani semmit... az uninstall/reinstall, ne a desktopra mentsd és hasonló tippek nem mûködnek.Elméletileg a köv verzióban már nem lesznek ilyen problémák, megvárom : |

precision
elképzelhetõ... egy próbát megér

Bazinga!

magus
failed to create ipsw file : / ezt aközben miközben próbáltam létrehozni a custom image filet. szóval lehet mégis kéne az 1.1.4?

precision
elvileg nem mind1 mert winpwn csak kisebb módosításokat csinál az itunes custom firmwares restore elõtt

bár nemtom, nekem 1.1.4 jailbreak volt az iphoneomon mielõtt winpwn -oltam és simán ment

megpróbálhatod hogy így nekiállsz hogy eredeti 2.0 van rajta, ha nem sikerül nincs semmi veszve, mert akkor 1.1.4 -et ráteszel és winpwn 2.0 újra

Bazinga!

precision
amúgy step-by-step howto kb így néz ki:

1. winpwn -t elindítod, ipsw builderbe betallózod az apple.com -ról való megfelelõ, hivatalos 2.0 -ás restore ipsw -t
2. ha kész még mindig winpwn, iPwner gomb, betallózod neki az 1. pontban létrehozott CUSTOM firwmare filet
3. winpwn elvileg kérni fogja hogy rakd DFU módba a telefont (bedugott usbvel home+power majd 10 sec után power elenged és csak a home marad nyomva... megjelenik az usb ikon a kijelzõn, ez a DFU mód)
4. ha sikerült a dfu mód az itunes -nak auto el kell indulnia ha még nem futna, és ott elmész oda ahol amúgy restore -t kéne nyomni, csak a restore gombra SHIFT kísérete mellett nyomsz rá...ekkor bead egy browser ablakot, megadod neki ugyancsak az 1. pontban létrehozott custom firmware -t és kész

Bazinga!

magus
um, mármint ennek a jailbreakelésnek a lényege kb annyi ahogy láttam, hogy leszeded a gyári 2.0-ás fw-t, winpwn-el megcrackeled, aztán azt másolod rá az ipodra, és ennyi, akkor hogy mi volt a crackelt fw elõtt fenn rajta, 1.1.4 vagy 2.0 crackelt/eredeti nem mindegy?

precision
igen, csak ha simán restoret nyomsz itunes -ban akkor az ugye értelemszerûen nem jailbreakelt szoftver fog leszedni 😊

Bazinga!

magus
most rakom fel, közben rájöttem, mi a probléma

ez azt írja h 2.0 kell, ez meg csak nem írja, hogy 1.1.4 kéne

végülis ha restorera nyomok, és úgyis új firmwaret rakok fel, akkor mindegy, hogy mi volt elõtte, nem?

precision
nem itunes -al fogod felrakni a free programokat hanem appstore -al
nem fog semmit szólni hogy van fent crackelt program... ehhez majd kell egy itunes store account, ha nincs bankkártyád az se baj, 1phone.hu -n van leírás hogyan kell regelni redeem kóddal, azzal is használható az appstore ingyenes programok telepítésére

apple oldaláról ha leszeded a hivatalos restore filet és azt felrakod akkor elvileg nyoma sem marad a jailbreakelésnek

cydia olyan mint az installer, jelenleg kevesebb programmal, de folyamatosan bõvül... scummvm speciel már elérhetõ cydian is

Bazinga!

precision
jót szedsz? ez a hivatalos site -ról van: link
.NET Framework 2.0 fent van?

Bazinga!

precision
én úgy tudom hogy kell az 1.1.4

Bazinga!

magus
"Az alkalmazásinicializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra."

ezt írja ki a winpwn mikor elindítanám...

magus
um, kötelezõ az 1.1.4? ha 2.0 van alapból az nem jó? valahol írják hogy kell, valahol nem, csak azért kérdem