iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V: Augusztus 22-én további 20 országban lesz legálisan és hivatalosan elérhetõ az Apple iPhone, nem hivatlos, ám fixnek vehetõ információk szerint ebben a körben fog bekapcsolódni Magyarország is (eredeti announcementünk itt). Legutolsó (08.05) információink szerint ekkor már fogható lesz a termék, elõtte kb 10 nappal pedig elõrendelés is lesz.
Szal ha igaz a pletyka akkor 1 hét múlva indul az elõrendelés... hát kíváncsi vagyok, elég nagy a csend a Tkomnál.
99%-ban kész, már használható, de kézzel kell telepíteni. (nem nagy dolog)
"- WildEyes (lighttdp-vel safariban lehet megnézegetni a PDF/DOC/XLS doksikat amiket rátettem a kütyüre)"
FileMagnet ugyanerre jó.
"- Finder"
A készüléken való jogosultságok állítására már alkalmas cucc van, de file mûveleteket egyelõre nem csinál (iCommander), napról napra fejlõdik.
"- pure-FTPd (FTP szerver hogy totalcmd-bõl is rá lehessen menni a kütyüre)"
Még nincs.
"- AVPlayer"
Még nincs, rövidesen.
"- BigClock ( teljes kijelzõs digitális óra)"
Biztos van, de passzolom, hogy mire is lenne jó.
"- Flashlight ("zseblámpa" funkció)"
Van egy pár az App Store-ban.
"- KB2/KB (kikapcsolja a korrektúrát írásnál)"
Van, bár nem rakja a Settingsbe, hanem telepítése után kikapcsolja a szótárazást.
"- BossTool (nem a 300 megásra telepít hanem a nagyobb helyre)"
Boss Prefs, Boss Tools van, de alapból a pawnage úgy hozza létre a fájlrendszert, hogy minden a nagy partira van pakolva.
- Magyar nyelv (angol win-em van és már herótom van tõle, legalább a kütyüm legyen magyar)
- WildEyes (lighttdp-vel safariban lehet megnézegetni a PDF/DOC/XLS doksikat amiket rátettem a kütyüre)
- Finder
- pure-FTPd (FTP szerver hogy totalcmd-bõl is rá lehessen menni a kütyüre)
- AVPlayer
- BigClock ( teljes kijelzõs digitális óra)
- Flashlight ("zseblámpa" funkció)
- KB2/KB (kikapcsolja a korrektúrát írásnál)
- BossTool (nem a 300 megásra telepít hanem a nagyobb helyre)
Ezek amik elsõként kerülnek fel a szerkezetre mindig. Utána még van 1-2 dolog de azok nem fontosak, vagy csak "jó-ha-van" alapon tettem fe(toggle-wifi és társai).
Szóval tehát a fent felsoroltak közül mindegyikre szükségem van és csak akkor váltok 2.0-ra ha ezek már elérhetõek. Ezért szeretném tudni hogy hogy áll a helyzet (mivel olvastam hogy 2.0-ról 1.1.4-re visszaállni nem egyszerû manõver.)
A másik kérdésem meg hogy ha már megvan a 2.0-custom-firmware azt csak restore-olni kell 7.7-ben? Vagy még azt is macerálni kell valahogy?
A segítséget elõre is köszönöm.
Az lenne a kérdésem hogy Németországban lehet venni iPhone 3G-t? ha lehet akkor mennyibe kerül, függõ-e?
Cydiához adjátok hozzá a intelliborn.com/cydia repo-t és már telepíthetõ is.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Bár most nekem eshetnéntek, hogy miért jártatom itt a számat, hiszen a telefon még a kezembe se volt😛 és igazatok is lenne😄 uh én elõször "kiélvezem" az 1.1.4-et, ha megunom, vagy felülkerekedik bennem a kíváncsiság, felpakolom a 2.0-t. Szerintem ez a legjobb út.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Bazinga!
Sokan a lényeget nem értik.
A Cydia pont ugyanolyan csomagkezelõ mint az Installer, ugyanazt csinálják, csak más adja ki õket.
Az eddigi alkalmazások nem a Cydiától, vagy az Installertõl lesznek, hanem attól, ha a fejlesztõik elkészítik 2.0-ra õket, mivel az 1.1.x-re készült alkalmazások nem kompatibilisek az új rendszerrel.
Az, hogy az elkészült cuccost mivel telepítjük, egykutya..
"Meg nem igazán értem, minek ezt bonyolítani:nem volt megfelelõ az installer, nem lett volna elég azt "felfejleszteni" 2.0-hoz?"
Az Installert teljesen 0-ról újra kellett írni.
"Szerintem eléggé kellemetlen ez a megoldás.."
Miért, hajszál pontosan ugyanolyan megoldás a Cydia, mint az Installer.
2.0 alapból tud sim kártyáról importálni... ^^
[merlinw.org]
ezek közül csak az mxtube -t használom, és az már van 2.0 -ra is
Bazinga!
[merlinw.org]
jó így hírtelen nem jut eszembe, de van egys csomó amit néztem.😛 pl fring
akkor shazam, boss tool, boss prefs..
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
mit hiányolsz nagyon?
Akkor nekem marad 1.1.4+installer+itunes store.😄
Meg nem igazán értem, minek ezt bonyolítani:nem volt megfelelõ az installer, nem lett volna elég azt "felfejleszteni" 2.0-hoz? Szerintem eléggé kellemetlen ez a megoldás..
Most már csak a 2.0-s fejlesztés hegyek és új repo-k kellenek 😊
És azt hogy lehet beállítani, hogy amikor csörög a telefon, akkor az illetõ képét ne nagyképernyõben hozza ki, hanem csak kicsiben, és a háttérkép látszódjon? Mert a bemutató képeken így van rajta, de mégsem úgy hozza ki.
Köszönöm!
Itt pl Balatonon eleg gyorsan es stabilan jon.
minden más üresen marad
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A wapot felesleges volt megvenni, mivel 600kb az ló*asz.
Inkább vegyél 3 gigás csomagot, havi 4000-ért, és az megy edge-vel is (mobilinternet)
Az apn-hez etr írd ha vitamaxos vagy: vitamax.internet.vodafone.net
Ha elõfizus, ugyanez, csak nincs "vitamax."
Valaki segítsen plz! Aktiváltattam a vodafone GPRS WAP-ot, és nem akar mûködni, pedig a beállításokat is megcsináltam. Azt írja ki a böngészõban, hogy EDGE nem lesz aktív.
Más fórumban olvastam, hogy iPhone-on nem is megy WAP. Ez tényleg így van, lehet ez akkor a baja?
Köszi!!
bár gondolom a nagyból, mert a bosstools mikor elindítottam azt írta ki, hogy a fontokon kívül minden át van már mozgatva
A nem .ipa-s programokat a /var/stash/Applications.xxxxxx mappába kell másolnod.
Ha ott nincs semmi, akkor nem futott le a pwnage, BossTools-al tudod korrigálni (mindent mozgass át vele).
aztán láttam, hogy mindenhol azt írják, hogy a mobileframeworkot kell megpatchelni. kicseréltem azt a filet, átállítottam a chmodot, az itunes sikeresen felpakolta a crackelt programomat, de megint nem akarja megnyitni. elfelejtettem volna valamit?
ha leszedek legálisan egy programot, akkor az a 32 gigából eszi meg a helyet, nem ebbõl a picibõl, nem lehet arra a partícóra rakni a programokat?