iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
um, még egy pár kérdésem lenne ha nem baj...

downgradelem 1.1.4-re
winpwn-t leszedem, kovetem amit ott akar

miutan ez megvan, a free applicationokat nem tehetem fel itunessal? mert szinkronizalni akar, akkor mit fog szolni a nem epp legalis programokra amik ott vannak?

ha elbaszodik az ipod, es kene a garancia, akkor csak szimplan felteszem a gyari frissitest, es az legyalulja az egesz pwnage tool szorostul borostul?

nincs vmi step by step tutorial for complete idiots valahol amugy?

ja igen, es cydia (nem volt meg jailbreakelve, nem lattam meg az elozo installert) az hogy mukodik? az egy program, amivel fel tudom rakni ra a kulonbozo nem appstorebol valo programokat, pl scummvm?

Imrusssss
Sziasztok !!!
Én új vagyok itt és szeretném megkérdezni, hogy hol és mennyibe kerülnek és honnan tudom megvenni az Iphone-t vagy Iphone 3G-t nekem tök mindegy ha 8 vagy 16 gigás csak szertenék én is beszerni egyet mert rá vagyok kattanva!!!!
Elõre is köszönöm a segítséget!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

iTunes-ban kiválasztod a bal oldali oszlopban a music-ot fenn, és fájl menü, "add file to library" vagy "add folder to library"

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

precision
programokat fel lehet tenni cydian keresztül (ugyanaz mint 1.1.4nél az installer) vagy appstore -on keresztül (ha nem tudsz fizetni akkor vannak ingyenes programok is) vagy winscp -vel (azis puttyra épül csak bele van integrálva egy grafikus ablakkezelõ felület) a megfelelõ helyre másolva a nem épp legális programokat (#3034, #3041)

Bazinga!

precision
1. ami *.app könyvtárban van azt az /Applications -be, és winscp -vel 755 chomod (vagy ha 755 -el nem megy akkor 777 -et) és set owner group recursively pipa, és ok

2. ami *.ipa azt átnevezed *.rar -ra, kicsomagolod, és lesz benne egy olyan mappa hogy Playload... na abban lesz a *.app mappa, amivel ugyanúgy kell eljárni mint ahogy az 1. pontban 😊

Bazinga!

oneal1
EZEKET HOVA KELL BEMÁSOLNI?

!Forza Ferrari!

Helló!

Ma vettem egy elsõ generációs iPhone-t. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom rátölteni számítógéprõl a zenéimet? Már dokkoltattam, de nem engedi behúzni a zenéket a mappába...
magus
és ha tegyük fel nem cseszek el semmit (el lehet egyáltalán pwnage tool használata közben?), akkor a programokat majd putty-val rakom fel, minden másra marad az iTunes?

precision
sajnos utólag már nem tudod ezt jailbreakelni, vissza kell rakni az 1.1.4 -et... itt egy leírás errõl
aztán mintha mi sem történt volna had szóljon a winpwn

Bazinga!

magus
um, felraktam a 2.0ás fw frissítést, semmi jailbreak, akármi, csak frissítettem manuálisan egy netrõl leszedett frissítéssel, gyak mintha az iTunessal csináltam volna meg. Hogy csináljam meg hogy tudjam használni a pwnage toolt? butítsam vissza 1.1.4-re, aztán onnan csináljam a már ismert lépéseket?

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://appscracked.tk/

Bazinga!

oneal1
jaja már megy😊

még1 kérdés😊

most nézem hogy nem mûködik a mail programom...megnyitja egy pillre de be is zárja. ezzel mit elhet kezdeni?

ja és hátteret sem tudok változtatni

!Forza Ferrari!

precision
nincsmit 😊
sikerült?

Bazinga!

oneal1
óóó! kószi!

!Forza Ferrari!

precision
ehhez kell egy putty (google / putty.exe download)
azt elindítod, ugyanazokat az adatokat adod meg neki mint a winscp -nek (ez is ssh -n keresztül kapcsolódik a telefonhoz)
bejön majd egy fekete ablak, amolyan dos szerû, és oda kell majd beírni az ln -s -es parancsot (figyelj oda mindenre, kis-nagybetûre, idézõjelekre, szóközökre) aztán enter és újraindítod a telefont

Bazinga!

oneal1
Carrier Bundle telepítés:

Az UIPhoneFormats.plist-et másold a /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats mappába.

A Vodafone_hu.bundle-t és Pannon_hu.bundlet a /System/Library/Carrier Bundles mappába.

Ha ezzel megvagy akkor Terminal-on keresztül lépj be az iPhone-ba:

ssh [email protected]
jelszó: alpine
ln -s “/System/Library/Carrier Bundles/Vodafone_hu.bundle” “/System/Library/Carrier Bundles/21670″
ln -s “/System/Library/Carrier Bundles/Pannon_hu.bundle” “/System/Library/Carrier Bundles/21601″

az utolsó 4 sor mit jelent?mert addig rendben van hogy bemásolgatom ahogy írja... de ez az ln-s?

!Forza Ferrari!

AleXXXXX
hát.. én akkor nem láttam .😄 a blogon 5 nappal ezelõtt lett bejelentve, gondoltam beírom ide is, ha valaki nem nézné a blogot😄 remélem nem baj😊

Az én iphone-om (nem 3g) ma érkezett meg mo-ra, a vámon csücsül.. Remélem nem vámolják, nincs kedvem kiszarni a pénzt, meg akkor csak jövõhét közepére lenne itta csomag. Ha nem vámolják, lehet péntekre ittvan.. szurkoljatok😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

PyRex
aznap már kijött, amikor az osx-es...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

oneal1
jaja már 1,5 hete megvan😊
nem hurrogtam😉

!Forza Ferrari!

AleXXXXX
Lehet megint hülyeséget írok, vagy esetleg valaki írta már elõttem, akkor elnézést, nem kéne a fejemet lehurrogni.. de kijött a dev-teames cucc windowsra.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

oneal1
reméljük😊

végre sikerült winscp-t kitanulni (a tippjeiddel)😄 erre nemtudok tölteni hozzá cuccot csak pár van az ifhone-n

!Forza Ferrari!

precision
nálam se jó, TEMP DOWN, azaz átmeneti leállás... hamarosan újraindul szerintem

Bazinga!

oneal1
#iphone.hu nektek sem mûködik?

!Forza Ferrari!

PyRex
én sem értem, ezen filózok már napok óta. és akkor qrva jó, mert ha van egy program, ami már régóta telepítve lett, franc sem emlékszik majd rá, hogy cydia, installer, vagy appstore által letöltött cuccról van-e szó. ok, mondjuk appstore-ra könnyû rájönni...

precision
ami nemtom hogy mitõl lesz jobb mint a cydia... hiába van installer, attól még a régi source -okon lévõ régi programok ugyanúgy semmit nem fognak érni... ugyanúgy át kell õket portolni 2.0 -ra, és ezeket a programokat ugyanúgy hozzá lehet adni a cydiahoz... szal nem értem ezt az egész installer mániát 😊

Bazinga!

PyRex
2.0-n cydia van, de lesz rajta installer (4.0) is hamarosan.

PyRex
valakinek megy a Remote app. windows xp-vel? 😊

MerlinW
Nem tudtam, hgy nincs Installer 2.0-án. Nem frissítettem és nem is áll szándékomban😊 1.1.4-el teljesen jól megvagyok.

[merlinw.org]

oneal1
2.0 sintaller?😄

na amúgy már megvan köszi😉

!Forza Ferrari!

MerlinW
installer, openssh

[merlinw.org]

oneal1
2.0 ás softal hogy kell belõni a winscp-t hogy tudjam feltenni a progikat?

köszi

!Forza Ferrari!

GregSB
Kb 60 hsz-ig követtem, utánna rájöttem hogy felesleges idõpocsékolás ezt a sok hülyeséget elolvasnom, még egy Blikkel is jobba járok 😄

Lacee
az appleblogon mindig is súlyos kommentelés zajlott, de itt érdemes végigolvasni, miket össze nem hord a jónép 😊
ja, mellesleg a post szintén a handrás-féle telefon tesztje.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PyRex
Hát írnak pár baromságot, de azért nagyjából korrekt cikk.

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
hátöö a régi jobb volt 😛

Bazinga!

PyRex
nemteccik? <#nemtudom>

precision
mi ez az új logo? 😊
nagyon 'tünci' rózsaszín <#idiota>

Bazinga!

nekem olymindegy, engem mar attol is kiraz a hideg, hogy sok helyen a 3G adatforgalom korlatozva van, meg 2 hetig varnom kell a broadband-re, addig csak igy tudok netezni...
szerencsere unlimited, nemugy, mint a nemet T-mobile-nal...

http://gaborszantai.co.uk/

PyRex
"ha egy adott elofizetesen nincs forgalom, akkor a hozzatartozo telefont iTunes/AppStore-on keresztul letiltjak..."

ha ez szerzõdésben nincs leírva, akkor nem tehetik meg, ha mégis, akkor iszonyat botrány lenne belõle, perek sokaságaival, amiben 100% vesztenének - nem érné meg nekik.

GregSB
Egy kis app review:

hallottam egy olyan felinfot a Regent Street-i Apple Storeban, hogy minden szoftverfrissites utan ujra kell a telefont regisztralni, es ha vmi nincs rendben, akkor iBrick...
illetve az is elkepzelheto, hogy ha egy adott elofizetesen nincs forgalom, akkor a hozzatartozo telefont iTunes/AppStore-on keresztul letiltjak...

persze lehet ez az elado vedekezese arra, hogy egy holgy serelmezte, hogy nem kap fuggetlen iP3G-t...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
iPhoneok meglepõen jól tartják az árukat. 114K tényleg nagyon baráti volt érte, remélem hamar lesz hozzá unlock és tudod használni 😄

Megy,megy mint írtam 114k nem volt érte sok,és olyan nincs hogy " nem lesz soha crack" néhány hét szvsz.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

114k volt.
És lesz hozzá unlock nyugi.😊

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

grizzly21
es ha nem lesz crack soha? Mostmar mindegy, de muszaki cikkekbe befektetni nem eri meg..folyamatosan megy le mindennek az ara

GregSB
Akkor vettél egy GPS-es iPod Touchot 2x-3x áron 😄

Najó, legalábbis addig amíg nem lesz unlock hozzá.

Mûködni mûködik , csak éppen simkari nélkül😊.

GregSB
Grat!

és mûködik is van AT&T föggõ? <#hehe>