iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a prediktív szövegbevitel engem is zavar"

Cydiából telepítsd az asKB-ot.

"A statisztikai adatokkal kitörölheted, a júzerek jóva nagyobb része hsznál ma Mo-n mms-t, mint mobil e-mail szolgáltatást, nem beszélve az emelt díjas mókákról. Maradjunk annyiban, hogy van rálátásom, és kész =)"

Én elhiszem, hogy van rálátásod, de ugye nem gondolod komolyan, hogy az Apple a magyar szokásokat veszi alapul egy fejlesztésnél és nem a világ átlagot? 😊

"Az általam felsorolt lehangoló tulajdonságokon kívül még van egy raklapnyi, de nem óhajtok továbbra is darázsfészekbe nyúlkálni 😊"

Az általad felsorolt tulajdonságokat egy átlagfelhasználó soha, vagy legalábbis elég ritkán használja, viszont van sok olyan pozitív tulajdonsága amit nap mint nap, viszont ezek a konkurens mobilokban nehézkesen, bosszantóan használhatatlanul vannak megoldva, ezért vásárolnak egyre többen iPhone-t.

GregSB
Egyébként nem állítom hogy tökéletes a telefon. Ilyen szerintem nincs is. Bármilyet is veszel valamilyen kompromisszumot kötni kell sajnos. Azok akiknek itt a topicban van ilyen telójuk azok együtt tudnak élni a hibáival. Más a preferenciájuk mint neked. Ettõl még nem lesznek gazdag hülyegyerekek.

GregSB
1.Magasról tojok arra hogy Mo.-on hányan használnak MMS-t, én tuti a budös életben nem fogok küldeni / kapni.

2. Nem vagyok sem gazdag, sem hülyegyerek. Mégis ilyen telefont fogok venni. Szóval ez az elméleted is bukó 😄

precision
én sem értem, ez kb olyan mint a wap vagy gprs
vagy az infra 😊

soha nem használtam õket, voltak olyan telefonjaim amiben mindegyik megvolt mégsem használtam soha

Bazinga!

oneal1
de nem is az a lényeg...én sem küldök, de azért frissítés elõtt fenntvolt az mms progi hátha elküldenék valamit, de csak kipróbáltam...

!Forza Ferrari!

PyRex
komolyan nem értem ezt az mms-es kötekedést... soha nem használtam mms-t, alig ismerek valakit, aki használt valaha. ok persze: ettõl még a telefon nem tudja, de 2008-ban mi a francnak egy rohadt elavult gagyi technológiához ragaszkodni?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

oneal1
sõt mms-t is lehet küldeni, fogadni is csak azt filemanagerrel tudod megnézni.

!Forza Ferrari!

magus
nem tudtam, köszi : )

precision

Bazinga!

magus
mms-t még életemben nem küldtem, pedig perverz módon szeretek ezekkel a hülyeségekkel szórakozni

a prediktív szövegbevitel engem is zavar

bluetooth meg minek? ha nem szórakozol a törögetéssel, akkor ott az itunes, ha meg töröd, akkor meg ott a wifi

Üdv!

Röviden, pár szóban reagálok, aztán lépek aludni.
A statisztikai adatokkal kitörölheted, a júzerek jóva nagyobb része hsznál ma Mo-n mms-t, mint mobil e-mail szolgáltatást, nem beszélve az emelt díjas mókákról. Maradjunk annyiban, hogy van rálátásom, és kész =)
Szövegbevitel: egy szóval sem említettem, hogy CSAK az angolt prediktív sz@r. Egyszerûen arról van szó, hogy ilyen nyelvi beállításokkal használtuk. Remélem érthetõ voltam 😊
(azért azt hallkan megjegyezném, nagyon úgy tûnik jelen helyzetben, hogy nem lesz magyar nyelvi opció, sazl 😮)
BT témára inkább nem kommentelek, magáért beszél.
Az általam felsorolt lehangoló tulajdonságokon kívül még van egy raklapnyi, de nem óhajtok továbbra is darázsfészekbe nyúlkálni 😊

Byez

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Emberek!
Nem hivatalos forrásból hallottam hogy Pesten egy TECSO-ban található Tré üzletben ki van rakva a telo 120ezerért kártyásan!
MEg most olvastam hogy 5000 db telot hoznak az országba csak!!! 😮
nah ennyit tudok
Európai szolgáltatók felmérése alapján az elõfizetõk 4%-a használja az MMS szolgáltatást. Gyakorlatilag egy pont olyan halott technológia a mobil internet árnyékában, mint a WAP. Ma már lényegesen egyszerûbb, gyorsabb és fõként olcsóbb e-mail-ben elküldeni egy képet mint MMS-el bohóckodni, fõleg, hogy az valószínûleg a címzett számítógépére érkezik, ahol normális méretben lehet megtekinteni, szerkeszteni, vagy kinyomtatni.
Az iPhone azért nem tartalmazza, mert elsõsorban amerikai piacra van szánva, ott meg nem is létezik ez a szolgáltatás. Ha annyira hiányzik, akkor majd 2.0-ra is elkészítik és akinek kell használhatja.

" az angol prediktív szövegbevitelt nem lehet kikapcsolni"
Ezzel a megjegyzéseddel két baj van. A prediktív szövegbevitel NEM angol nyelvû, hanem olyan nyelvû, amilyenre állítod a készüléket, mivel itthon nem forgalmazzák, így a magyar lokalizáció nincs is még benne.
Ha benne lesz akkor jön a másik probléma, nem akarod majd kikapcsolni, mivel igencsak jól mûködik.
Hogy ezt honnan tudom? Onnan, hogy 1.1.4-re elkészítették és bár ott egy kis alkalmazással kikapcsolható ez a szolgáltatás mégsem lett kikapcsolva, mert rendkívül jól mûködik.

"bluetoothon keresztül csak a headset használható, adatátvitel nem lehetséges"

Mégis mit szeretnél BT-on küldözgetni?
Zenét, videót? Egy iTunes-ra épülõ eszközrõl? Szerinted hány perc alatt perelnék szénné az Apple-t a kiadók, ha ezt engedné?

Bármi másra ott a WiFi, gyorsabb és kényelmesebb mint a BT.

"Õszintén megmondom ez az egy funkció, ami tetszett (nagyon) benne.."

Pedig van egy csomó tulajdonsága, ami miatt mi szeretjük 😊

Ha tudnád mennyien használnak mms-t.. 😊
A prediktívet nekünk nem sikerült kilökni, pedig nem egy percet nyüstöltük.
A nõk nagy többsége tutira nem fogja tudni használni, mivel a mûkörmökre nem reagál a képernyõ 😉
Idõközben eszembe jutott még egy dolog ami nagyon ötletes volt:
Ha elmentesz egy névjegyet pontos lakcímmel, és késõbb ráböksz az ikonjára, akkor azt automatikusan átlövi és megjeleníti a Google Mapsban 😊)))

precision
😊

21. század, ki használ ilyenkor mms -t? 😊 Amúgy 1.x -es jailbreak -re van mms cucc, amivel lehet küldeni és fogadni. Angol prediktív szöveg kikapcsolható minden szoftver esetében. A BT az jogos fájdalom.

Bazinga!

Ma próbáltam ki a 8 Gb-os változatot. Tudom, itt most sokan le fognak hurrogni, de ez a készülék nem több, mint egy divatos kütyü gazdag hülyegyerekeknek. Rengeteg alapvetõ funkció hiányzik belõle, csak, hogy párat említsek: nem mms képes (éljen a 21-ik század), az angol prediktív szövegbevitelt nem lehet kikapcsolni (minden egyes megkezdett szónál erõlködik a masina, szavanként lelõni pedig bûvésztrükk..), bluetoothon keresztül csak a headset használható, adatátvitel nem lehetséges, stbstbstb....
A képernyõ viszont varázslatos: akár böngészés, akár képnézegetés közben a kijelzõre helyezett két ujjunkkal tudjuk a kicsinyítést/nagyítást elérni, a menükben "huzogatással" navigálni. Õszintén megmondom ez az egy funkció, ami tetszett (nagyon) benne..

Atika :o)
mindenkeppen 😊 na jovo heten kiderul hogy igaz e vagy kamu lebeszeltem illetovel mondta hogy jovo heten lesz neki meg mert ami volt eladta es hogy lesz 8 gigas is olcsobban majd megirom hogy mi volt 😊 (ha mas nem marad a tmobil)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

passatgt
akkor meg, de elõtte próbáld ki😊

Hat kezbol kezbe torteno atadasrol van szo szoval ha atveres az kiderul

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Lacee
az gyanúsan olcsó, nem? 570 eurónak szinte csak a fele.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Megérné, de szinte 100%, hogy átverés.

Szerintetek megeri uj 3G-s 16 gigas verziot 80 ezerert uj becsomagolva nincs blokkolva tmobilnal nemigen lesz olcsobban (foleg hogy meg szamlat is kell fizetni)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

precision
mindent töröl, olyasmi mint egy win újratelepítés a PC -k esetében 😊

Bazinga!

AleXXXXX
gyalul, mviel restore-olni kell, DE ha az itunes backupolt, akkor amikor restore-olt ott lesz hogy set up your iphone, ott kiválasztod set upas exctiting device, kiválasztod az elõzõ iphoneodnak a nevét
és szinkronizálsz egyet és kész (vagy magátol elkezd restoreolni )

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

magus
um, ez legyalulja a telefont? zenéket, programokat, vagy csak frissíti, és minden marad ahol van.

Most már oké.

Jó a banner, de hol a linksor?

oneal1
hmmm
leszedtem a costumieze-t is meg a winterboard-t is de most sem állítja be háttérnek amit akarok:S

!Forza Ferrari!

GregSB
Ez jó kérdés. Mondjuk nekem meg az nem számít, mert ahol én használnám a telefon ott javartészt vannak ingyenes hotspotok 😊

Lacee
az 500mb adatforgalom nem kevés egy hónapra? a 150 perccel nincs gondom, szerintem én 100at sem használok el - nagyrészt engem hívnak 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Ehh, hülye vagyok, pénteken leszünk 1 hétre a starttól 😄

Azért remélem hamarosan fellövik az oldalt árakkal 😊

GregSB
Már létezik az iphone.t-mobile.hu 😊

Most még logint és passw-t kér. Szerintem holnap lesz elérhetõ mindenkinek, mivel holnaphoz 1 hétre lesz 22.-e.

GregSB
Azt tedd hozzá hogy ez a középsõ csomag, aminél 1 zlotyiért elvihetõ a telefon. Az alsó csomagnál 52 ezer Ft-nyi zlotyi a kezdõrészlet és 6800 Ft a havidíj. Mondjuk ehhez csak 150 perc, 450 SMS és 500MB net tartozik de ha hasonlót vezetne be a T itthon én azzal kiegyeznék.

Lacee
lengyel díjátbálzat, 350 perc beszélgetés vagy 1050(!) sms + 2GB internet 14e forintnak megfelelõ helyi egység...

mondjuk megnézném hogy ki használ el 1000 sms-t havonta 😊

szlovakiaban amit megtudtam 22-en reggel kapjak meg az arakat egy ismeros ott dolgozik 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

GregSB
Jah én is lesem már reggel óta a honlapjukat de semmi...

Szétnéztem a környezõ országok oldalain is (cseh, szlovák, lengyel, román), de még ott sincsenek árak... Valaki benézte ezt a hétfõt csúnyán :S

Egyébként meg kíváncsi lennék hogy mi alapján dõlt el nálunk hogy csak a T forgalmazhatja a telefont, amikor a cseheknél három szolgáltatónál is kapható lesz 22.-én. (O2, Voda, T)

precision
appflow talán a neve

Bazinga!

precision
nekem egyik sincs

Bazinga!

Lacee
mikor jönnek már a magyar árak? lehet hogy t-mobilnál elfelejtették a dátumot? 😊

AleXXXXX
hmm melyik app az, amelyiknél ha a képernyõ jobb alsó sarját érinted, akkor kihozza az ikonokat ilyen negydkörben? láttam egyszer..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

oneal1
hát ez igy akkor elég szar:S

neked fenntvan valamelyik?

!Forza Ferrari!

precision
de vmelyik biztos bekavar, és magának beállította a hátteret és nem engedi megváltoztatni

Bazinga!

oneal1
fenntvan a winterboard meg a costumieze is.
ezek nem kavarnak be?

!Forza Ferrari!

oneal1
most tettem fel😄

!Forza Ferrari!

precision
az fura mert én is azt a firmwaret raktam fel amit linkeltem és nálam simán át lehet állítani
az is fura hogy defaultban nem apple logónak kéne ottlennie hanem egy földgömbnek

Bazinga!

AleXXXXX
ahoz nem értek..😄 restore?😛

oneal1
az addig oké, de nem állítja át

!Forza Ferrari!

AleXXXXX
settings-->wallpaper.

oneal1
ti át tudjátok állítani a hátteret?
arra gondolok ami a feloldás elõtt van.

mert az apple logo van és nem enged mást beállítani

!Forza Ferrari!