iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cydiából telepítsd az asKB-ot.
Én elhiszem, hogy van rálátásod, de ugye nem gondolod komolyan, hogy az Apple a magyar szokásokat veszi alapul egy fejlesztésnél és nem a világ átlagot? 😊
"Az általam felsorolt lehangoló tulajdonságokon kívül még van egy raklapnyi, de nem óhajtok továbbra is darázsfészekbe nyúlkálni 😊"
Az általad felsorolt tulajdonságokat egy átlagfelhasználó soha, vagy legalábbis elég ritkán használja, viszont van sok olyan pozitív tulajdonsága amit nap mint nap, viszont ezek a konkurens mobilokban nehézkesen, bosszantóan használhatatlanul vannak megoldva, ezért vásárolnak egyre többen iPhone-t.
2. Nem vagyok sem gazdag, sem hülyegyerek. Mégis ilyen telefont fogok venni. Szóval ez az elméleted is bukó 😄
vagy az infra 😊
soha nem használtam õket, voltak olyan telefonjaim amiben mindegyik megvolt mégsem használtam soha
Bazinga!
!Forza Ferrari!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Bazinga!
a prediktív szövegbevitel engem is zavar
bluetooth meg minek? ha nem szórakozol a törögetéssel, akkor ott az itunes, ha meg töröd, akkor meg ott a wifi
Röviden, pár szóban reagálok, aztán lépek aludni.
A statisztikai adatokkal kitörölheted, a júzerek jóva nagyobb része hsznál ma Mo-n mms-t, mint mobil e-mail szolgáltatást, nem beszélve az emelt díjas mókákról. Maradjunk annyiban, hogy van rálátásom, és kész =)
Szövegbevitel: egy szóval sem említettem, hogy CSAK az angolt prediktív sz@r. Egyszerûen arról van szó, hogy ilyen nyelvi beállításokkal használtuk. Remélem érthetõ voltam 😊
(azért azt hallkan megjegyezném, nagyon úgy tûnik jelen helyzetben, hogy nem lesz magyar nyelvi opció, sazl 😮)
BT témára inkább nem kommentelek, magáért beszél.
Az általam felsorolt lehangoló tulajdonságokon kívül még van egy raklapnyi, de nem óhajtok továbbra is darázsfészekbe nyúlkálni 😊
Byez
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem hivatalos forrásból hallottam hogy Pesten egy TECSO-ban található Tré üzletben ki van rakva a telo 120ezerért kártyásan!
MEg most olvastam hogy 5000 db telot hoznak az országba csak!!! 😮
nah ennyit tudok
Az iPhone azért nem tartalmazza, mert elsõsorban amerikai piacra van szánva, ott meg nem is létezik ez a szolgáltatás. Ha annyira hiányzik, akkor majd 2.0-ra is elkészítik és akinek kell használhatja.
" az angol prediktív szövegbevitelt nem lehet kikapcsolni"
Ezzel a megjegyzéseddel két baj van. A prediktív szövegbevitel NEM angol nyelvû, hanem olyan nyelvû, amilyenre állítod a készüléket, mivel itthon nem forgalmazzák, így a magyar lokalizáció nincs is még benne.
Ha benne lesz akkor jön a másik probléma, nem akarod majd kikapcsolni, mivel igencsak jól mûködik.
Hogy ezt honnan tudom? Onnan, hogy 1.1.4-re elkészítették és bár ott egy kis alkalmazással kikapcsolható ez a szolgáltatás mégsem lett kikapcsolva, mert rendkívül jól mûködik.
"bluetoothon keresztül csak a headset használható, adatátvitel nem lehetséges"
Mégis mit szeretnél BT-on küldözgetni?
Zenét, videót? Egy iTunes-ra épülõ eszközrõl? Szerinted hány perc alatt perelnék szénné az Apple-t a kiadók, ha ezt engedné?
Bármi másra ott a WiFi, gyorsabb és kényelmesebb mint a BT.
"Õszintén megmondom ez az egy funkció, ami tetszett (nagyon) benne.."
Pedig van egy csomó tulajdonsága, ami miatt mi szeretjük 😊
A prediktívet nekünk nem sikerült kilökni, pedig nem egy percet nyüstöltük.
A nõk nagy többsége tutira nem fogja tudni használni, mivel a mûkörmökre nem reagál a képernyõ 😉
Idõközben eszembe jutott még egy dolog ami nagyon ötletes volt:
Ha elmentesz egy névjegyet pontos lakcímmel, és késõbb ráböksz az ikonjára, akkor azt automatikusan átlövi és megjeleníti a Google Mapsban 😊)))
21. század, ki használ ilyenkor mms -t? 😊 Amúgy 1.x -es jailbreak -re van mms cucc, amivel lehet küldeni és fogadni. Angol prediktív szöveg kikapcsolható minden szoftver esetében. A BT az jogos fájdalom.
Bazinga!
A képernyõ viszont varázslatos: akár böngészés, akár képnézegetés közben a kijelzõre helyezett két ujjunkkal tudjuk a kicsinyítést/nagyítást elérni, a menükben "huzogatással" navigálni. Õszintén megmondom ez az egy funkció, ami tetszett (nagyon) benne..
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
és szinkronizálsz egyet és kész (vagy magátol elkezd restoreolni
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
leszedtem a costumieze-t is meg a winterboard-t is de most sem állítja be háttérnek amit akarok:S
!Forza Ferrari!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Azért remélem hamarosan fellövik az oldalt árakkal 😊
Most még logint és passw-t kér. Szerintem holnap lesz elérhetõ mindenkinek, mivel holnaphoz 1 hétre lesz 22.-e.
mondjuk megnézném hogy ki használ el 1000 sms-t havonta 😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Szétnéztem a környezõ országok oldalain is (cseh, szlovák, lengyel, román), de még ott sincsenek árak... Valaki benézte ezt a hétfõt csúnyán :S
Egyébként meg kíváncsi lennék hogy mi alapján dõlt el nálunk hogy csak a T forgalmazhatja a telefont, amikor a cseheknél három szolgáltatónál is kapható lesz 22.-én. (O2, Voda, T)
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Bazinga!
az is fura hogy defaultban nem apple logónak kéne ottlennie hanem egy földgömbnek
Bazinga!