iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
ui.: SE szar -.-
Ezt sokáig én is így gondoltam, aztán a P990i után egy jó idõre félretettem az SE-t, mint választható platformot 😊
A Nokiák valóban híresek a szoftverhibákról, ezért kell Ericssonban utazni. Persze ízlések és pofonok, nekem a Nokia menürendszere jobban kézre áll. No de ne nem is offolnék tovább.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
sok játék csinálja ezt 2.0.1 alatt hogy nem ment... pedig a jogosultságokat ugyanúgy állítom mint 2.0 -ban és mégsem jó
engem is érdekel a megoldás 😊
Bazinga!
az lenne ap roblémám vele hogy nem menti el az állásokat, ha ujraindítom aj átékot akkor törlõdik az állás és a statisztika is:S
tud valaki valami orvoslást erre?
köszi!
Am. kegyetlen jó!próbálja ki aki még nem tette😊
!Forza Ferrari!
Szerintem fordulj szervizhez, mert ez egyáltalán nem normális mûködés, fõleg, ha gyakran és nem reprodukálhatóan (nem egy adott oldalon, adott mûveletnél) teszi.
minden gyari alapotban van, semmi nincs ratelepitve, mivel nincs netem, AppleStoreban frissitettem 2.01-re, ennyi tortent mindossze...
a legbosszantobb, mikor egy hosszabb kommentet gepelek, a lenyomott karakterek egyre lassabban, majd egyaltalan nem reagalnak, aztan hirtelen fekete kijelzo a felso savval, amiben az ora van, jo esetben par masodperc mulva kilep a fomenube, de van amikor csak a kikapcsolas/reset segit csak...
Bazinga!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
hány megapixeles ennek a kamerája? vagy eggyáltalán van neki ? :S
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
dg.hu, beszeljukmac, appleblog, totalcar, index oldalakat én is rendszeresen látogatom és ide is sokszor a telefonról írok.
A többit is megnézegetem, próbálgatom, de szerintem ott valami más lesz a gond.
Én a helyedben csinálnék egy restore-t és új eszközként venném fel újra az iTunes-ba. Egy nem tört készüléknél nem tart sokáig újra beállítani a dolgokat. Így kiderülne, hogy szoftveres gond van, vagy lehet, hogy be kéne vinned szervizbe.
Egyébként milyen rendszer van most fent rajta?
Ulkesh:
mivel kicsit kenyelmetlen hosszabb ideig netezni rajta ezert konnyen felsorolom az altalam rendszeresen latogatott honlapokat, Te biztos tudsz segiteni, hogy ezek kozul melyik jelent veszelyt a telefonomra:
- sg.hu, beszeljukmac, appleblog, index, w.blog, totalcar, formula.hu, dpreview.com es meg egy-ket fotosoldal, ami nem igenyel flasht...
bankozni nem tudok, mert sem a K&H, sem a Barclay's nem tamogatja Safarit...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"iPhone: a hiba a 3G chipben van, de nem lesz termékvisszahívás
A legfrissebb hírek az iPhone 3G adatátviteli problémáival kapcsolatban.
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az elmúlt hetekben egyre több iPhone 3G felhasználó panaszkodott arra, hogy a készülék nem valami fényesen teljesít 3G fronton. A felhasználók elmondása szerint a telefon UMTS/HSDPA adatátvitele a vártnál jelentõsen lassabb, ezenkívül pedig gyakran az is elõfordul, hogy a készülék egyszerûen eldobja a 3G adatkapcsolatot. Az Apple reakciója erre rögtön az volt, hogy ez nem az iPhone hibája, hanem sokkal inkább arra vezethetõ vissza, hogy az USA-ban az iPhone 3G-t forgalmazó AT&T-nek jelenleg bizony ilyen minõségû a mobil hálózata. Ennek az állításnak viszont az a szépséghibája, hogy az új iPhone 3G problémáira nem csak az amerikai, hanem az európai felhasználók is egyre nagyobb számban panaszkodnak. A holland T-Mobile szóvivõje nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a probléma nem a szolgáltató hálózatában, hanem bizony magában a telefonban keresendõ. Ennek bizonyítéka, hogy az iPhone 3G-vel olyan helyeken is akadozik a 3G adatátvitel, ahol más mobiltelefonokkal hibátlanul mûködik a 3G.
És akkor most a legfrissebb hírek: a problémát állítólag egy a német Infineon cég által gyártott mikrochip okozza. Az Apple most mindent megtesz annak érdekében, hogy megússza az igen költséges és nem utolsó sorban komoly presztízsveszteséget okozó termékvisszahívást. Különbözõ források szerint a 3G problémákat az iPhone közeljövõben érkezõ szoftverfrissítése teljes mértékben orvosolni fogja. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!
Természetesen az Infineon sem hagyhatta szó nélkül a témát: a cég szóvivõje elmondta, hogy az ügy pikantériája, hogy az iPhone 3G-be szerelt Infineon mikrochip minden más mobiltelefonban, így például többek közt a Samsung készülékeiben is hibátlanul mûködik."
link
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Két kérdésem lenne...nem is igazán a készülékkel, hanem annak a megvásárlásával kapcsolatban.
Kicsit több, mint egy éve vettem egy elõfizetéses készüléket (k550i) 2 éves hûségnyilatkozattal, édesapám révén céges elõfizetéssel (családdal ingyen tudok beszélni és további kismillió kedvezmény...).
Valószínüleg így, vagy úgy 3G iPhone-t szeretnék venni, csak még nem igazán tiszta, hogy hogyan. A két éves szerzõdésembõl csak egy év járt le és nem tudom, hogy tudok-e úgy egy új elõfizetésés készüléket venni, hogy csak simán rádobnak a szerzõdésre +2 évet, vagy meg kell várnom, amíg lejár a szerzõdés.
Abban sem vagyok egészen biztos, hogy most ugye van ez a céges elõfizetésem és foghatja-e a t-mobile magát és belekényszerít egy 10k-s csomagban, csak és kizárólag azért, mert ezt a készüléket választom.
Hálás lennék, ha valaki szétfoszlatná a kétségeimet😊 Elõre is köszi!
2. Én azért vettem, amiket Ulkesh leírt róla, leszarom, hogy ki mit gondol, rég kinõttem már abból a korból, hogy nekem egy telefon kelljen ahhoz, hogy valaki felnézzen rám.
3. Szánalmas ez az egész vita. BÁRMELYIK telefonról minimum annyi hibát lehet felsorolni, mint az iphone-ról
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
!Forza Ferrari!
El nem tudom képzelni milyen oldalakat látogathatsz...
Én ezen netbankolok, olvasom a híreket, fórumozom és a fenébe, de nem fagy ki.
Esetleg megoszthatnál egy biztos megoldást a kifagyasztáshoz, hogy mi is megtapasztaljuk ezt a folyamatos szívást, amit neked kell elszenvedned nap, mint nap.
Gyanítom Nokiád van, ezért gondolod úgy, hogy a gyors, stabil, fagyásmentes mûködés vicc.
De légy szíves akkor mosolyogj legközelebb, amikor fontos beszélgetést várva a zsebedben lefagy a mobilod.
azt ne mondd hogy ettõl már burzsuj vagyok 😄 az a burzsuj aki 2-300 ezres "márkás" telefont vesz (porsche, armani és társai)
Bazinga!
1. kozepkategorias: ez igaz, csak az ara felso kategorias - ilyen arert tudasban joval felszereltebb telefont lehet kapni - de az nem ilyen gombolyu es nincs rajta alma (semmi gond nincs ezzel, en is elsosorban az OSX, illetve kicsit az alma marketing miatt vettem alma laptopot ezt nem tagadom le)
Peace 😊
(Kieg:: valaki említette, hogy ingyen is adogatják a telót, nos, nálunk is elvihetik majd ócóért, de mellé egy baszott drága netcsomagot is megvásároltatnak majd)
sajnos Genius Bar-ban sem vigasztaltak az AppleStore-ban: nem en vagyok az egyetlen...
mas:
elkellene felejteni a telefon osszekoteset a sznobizmussal, divatmajmolassal:
1., ez egy kozepkategorias gadget, raadasul nem draga, legalabbis egy jobb Nokiahoz kepest nem...
2., annyira erdemes vele villogni, mint egy iPod nano-val: az utcaseproknek is ez van Londonban - egy jobb csomagban ingyen elviheto az O2-tol...
A netes alkalmazások nem annyira zabálnak. Átlag 1-1,5 óra netezéssel, fél óránkénti mail letöltéssel, kb. 1 óra beszélgetéssel, fél-1 óra zenehallgatással 75-80%-ig merül le nálam reggel 9-tõl délután 6-ig (nagyjából ilyenkor érek haza és akkor úgyis a dokkba állítom be.)
Amivel hamar le lehet meríteni az a játék, mert akkor felkapcsolja az órajelet, meg használja a GPU-t is (melegszik is ilyenkor szépen). Játékkal szerintem 5-6 óra alatt csontra lehet meríteni 😊
Az App Store-os alkalmazások egyébként tényleg nem futnak háttérben, mert az 1.x-es SDK ezt nem engedi (a 2.0-s SDK, ami a 2.1-es rendszerrel kerül ki, ezt a korlátozást már nem fogja tartalmazni).
A külsõs alkalmazások viszont ezt gond nélkül megteszik. Chat-re egyébként érdemes megvárni a Fring 2.0-s változatát, addig meg ki lehet húzni a Palrongo-val.
pl agilevel felmegyek msn -re (1.x alatt van még csak sajna), home gomb, csinálok bármi mást, és ha írnak msnen akkor rezeg a teló és az agile ikonjánál megjelenik egy szám hogy hány új üzenet jött
szóval van multitask, az osxben ott van a lehetõség, és azoknál a programoknál ahol van értelme ott használják is
Bazinga!
ezzel azért vitatkoznék... mármint egy ilyen cuccnál átlagos használat ha nyüstölöd a netes alkalmazásokat, azok viszont kõkeményen lezabálják az aksit...
a multitask hiánya meg miért ne létezne? ha megnyomod a gombot akkor bezárja a programot és kivág, nem lehet egyszerre futtatni több programot. a zene mehet a háttérben és ennyi.
a többi igaz -.-
MMS dettó, élõ emberrel nem találkoztam aki használta volna a videótelefonálást.
"Szerinted ez egy 3G-s terméknél elfogadható?"
Lazán, mert semmire nem jó.
"Vagy akár: több taskot nem képes egyszerre kezelni."
Kár, hogy ez nem igaz, de jól hangzik egy hozzá nem értõ szájából 😊
---
De rendben, akkor felsorolok pár tulajdonságot aminek az iPhone megfelel, légy szíves ajánljál helyette mást, ami ezeket tudja:
- Villámgyors a programok indulása és futása
- Legyen átlátható és bármikor azonnal reagáló menürendszere
- Legyen GPU és vektor támogatás a hardverben és gyors processzorra (az iPhone-ban 620 MHz-es van)
- Nagy méretû és felbontású kijelzõ
- A tudása könnyen bõvíthetõ legyen natív alkalmazásokkal, amiket ne kelljen kismillió helyrõl összevadászni, hanem egy Installerbõl, vagy Store-ból lehessen telepíteni
- Az árában legyen benne 8, vagy 16 GB háttértár
- Átlagos használat mellett 3-4 napig üzemeljen egy töltéssel
- Legyen benne jól használható e-mail kliens és böngészõ
- 3,5 mm-es fülessel lehessen hallgatni zenét rajta
- Legyen rajta könnyen és jól használható zenelejátszó alkalmazás
- Legyen stabil, ha 3 hónapig nem indítom újra, akkor is maradjon gyors és hibátlan mûködésû
- Mivel szeretem turkálni a telefon rendszerét, legyen az szabadon hozzáférhetõ és
szerkeszthetõ, ha máshogy nem, hack után
- Ha valamilyen alkalmazást szeretnék készíteni, akkor álljon a rendelkezésemre
egy teljes fejlesztõi környezet, minden segédlettel, leírással, természetesen ingyen
- Legyen szép
- Legyen hozzá egy megbízható Community, akik bármilyen problémát meg tudnak oldani
Olyan apróságokat, mint multi touch, gyorsulás érzékelõ nem is írtam 😊
Várom a javaslataidat 😊
A videótelefonálás lehetõségét nem tudja a készülék, mivel nincs frontkamerája.
Szerinted ez egy 3G-s terméknél elfogadható? Gagyi technológia?
Vagy akár: több taskot nem képes egyszerre kezelni. Ez a mai win alapú pda-knak nem okoz gondot.
És még sorolhatnám percekig, de nincs szándékomban.
Úg gondolom, hogy ennyi pénzért már értelmes munkaeszközt vásárolhatsz magadnak. Az USA-ban egy eladható termék, mivel az ott élõ emberek totál más körülmények között élnek. Persze attól nem félek, hogy itthon nem talál majd gazdára jópár darab, a marketing nagyon erõs lesz 😊