iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eredeti apple logo az az, hogy nem egy ronda ananász van bekapcsoláskor az alma helyén 😊 (mert winpwn azt rak oda, hacsak expert módban ki nem szedik a pipát az ananász logó elõl)
sima frissítéssel itunes -ból nem igazán ment volna a dolog 😊 kellett hozzá a pwnolt (tört) firmware
Bazinga!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Fringle csak azokat tudok hívni, aki a partnerlistámon van, és õ is be van lépve fringbe? tehát úgy, mintha egy mobil skype lenne, vagy tudom õket hívni egxböl mobilra?(és ha oflineok is?)
2:
Én is amellett vagyok, hogy vennék az appstorebol, DE visa electronom van, (jó internetes fizetésre, kismilliószor vásároltam veled) de az appstore nem fogadja el.:S
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A Teleport-ot próbáltad? Én azt használom és tetszik (bár kicsit drága).
Én is így teszek, de van egy kis bökkenõ. Ahhoz, hogy pénzt adjak ki egy alkalmazásért, én elõbb ki akarom próbálni. Az App Store-os alkalmazások jó ha 2% olyan amit nem törlök le azonnal a kipróbálás után. Kicsit kellemetlenül érezném magam, ha ezekért a számomra használhatatlan, de a leírásuk alapján sokat ígérõ alkalmazásokért pénzt kellett volna adnom.
Én nem fogok senkit lenézni vagy fikázni amiért szénné hekkeli a telefonját. Õ dolga.
Egyedül egy féle tipusú embert nem tudok elviselni, de ilyet szerencsére még nem láttam itt a topicban 😊 (más fórumon annál inkább):
Amelyik hónapok óta epekedve várja hogy megnyiljon az AppStore meg az ITS, aztán ahogy elérhetõvé válik egybõl keresi az utat hogy tudná ingyen letölteni az alkalmazásokat. Közben végig panaszkodik hogy milyen sz@r az Apple itthoni képviselete. Loller.
amúgy 2.0.1 roxx! Iszonyat, hogy mennyivel gyorsabb a telcsi, szinte hihetetlen, hogy mit ki tudnak hozni... az 1.1.4 és a 2.0 csiga volt ehhez képest!
Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Azok nekem is, éppen ezért fogom õket megvenni. Tudom hogy ez itt Mo-on egy kicsit morbidul hangzik, de konkrétan pénzt fogok értük kiadni ahelyett hogy ingyen lewarezolnám õket 😄
Tudom, bolond vagyok 😊
miaz hogy eredeti apple logoval?
!Forza Ferrari!
2g-s phone om van, 2.0 val
fel szeretném tenni rá a 2.0.1 et.
ehez mik kellenek?elég az új fw és a winpwn 2.0.0.4 ?
a folyamat hogy zajlik?
köszi
!Forza Ferrari!
Létezik az, de nem tudod kikerülni.
Bár, ha a szobádból számûzöd az összes elektromos eszközt, még a falakból is kihúzod a vezetékeket. Majd a fal és az ablak minden négyzetcentiméterét vékony rézhálóval beborítod, akkor teljesen ki tudod vonni magad az elektromágneses térbõl.
Az más kérdés, hogy én már voltam ilyen helységben és igen furán éreztem magam.
akármilyen mobiltelefon a fejed mellett tartva nagymértékben befolyásolhatja az agymûködést (agyhulámok, maga a fej hõmérséklete stb), ezért nem ajánlják, ha például a telefont alváskor az éjjeliszekrényen vagy magad mellett tartod az ágyban - a fejedtõl minél távolabb legyen. Igaz hogy tudományosan nincs bebizonyítva a hullámok káros hatása, de VALAMILYEN biztos hogy van - most lusta vagyok linkeket keresgélni, de keressetek rá a témára 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nálunk is van ilyen kolléganõ, akinek fájt a feje a WiFi router-tõl...
A megoldás egyszerû volt. Elraktuk az asztaláról a szekrény tetejére, ahol nem látja és azt mondtuk neki, hogy kicseréltük kábeles megoldásra. Azóta nem fáj a feje.
Nekem meg igen 😊
Nem árt, ha be tudom állítani a saját (Apple által nem támogatott) szolgáltatómat, hogy felmásolom a megfelelõ Carrier Band-et. A normális magyar billentyûzet sem árt. No meg jailbreak nélkül nem lehet adat hurcolászásra sem használni a készüléket. Az IntelliScreen és a rengeteg letölthetõ App Store-os alkalmazás is fene mód hiányozna.
A headset-et nem csak zenéhez használom 😊
nem igaz :
" A földi élõlények szervezete az évmilliárdok
során alkalmazkodott ehhez a háttérsugárzáshoz, így hatása (káros vagy hasznos) kimutathatatlan. "
google 1.talalat
Van akinek a router is fejfajast okoz, ami pedig kb semmi egy telefonhoz kepest amit raadasu a fejedhez 0 cm-re tartasz..
G: Próbáld meg kikapcsolni a 3G-t és a GPS-t ha nem használod õket, ezek nagyon szívják az akksit.
http://gaborszantai.co.uk/
Városi legenda..
Annyi az igazsága, hogy valóban, a Lithium akksinak nem szabad lemerülnie, mert egy bizonyos pont után átbillen és nem vesz fel többet töltést, ki lehet dobni. Az is igaz, hogy a hosszabb élettartamot ezeknél az akksiknál a rátöltés garantálja.
DE a készülék elektronikája nem is engedi a teljes lemerülést és az akksi károsodását. Amikor egy mobil kikapcsol alacsony töltöttség miatt, akkor az akksi még 10-15%-os töltöttségen áll. Magyarul ezt neked nem kell figyelni és 20%-nál kikapcsolgatni.
Nálad valami gubanc lehet, ha ilyen gyorsan merül.
Mondjuk én is le tudom meríteni egyébként, csak játszani kell vele, Aurora Feint 1 óra alatt 20-30%-ot leeszik az akksiból, de átlagos használat mellett nálam már elketyegett 3 napot is töltés nélkül.
"En vagyok a bena, vagy Mail alatt nem lehet elforditani a telefont, hogy a nagyobb billentyuzetet hasznalhassam?"
Nem vagy béna, nem lehet elforgatni.
"De igen, sokat javit a gyorsasagon, de sajnos a Safaribol meg mindig veletlenszeruen kilep a fooldalra, vagy gepelesnel lelassul/lefagy..."
Mondjuk én nagyjából állandó oldallistát járok be mobilon, de 1.1.3 óta nincs kilépés a Safariból. Gépelés meg csak fektetett nézetben lassult be, de 2.0.1-nél ez is megszûnt.
2: Tudniillik, a lithiumos akksikat nem szabad csontra lemeríteni, annyira hogy kikapcsoljon a teló, 20%-nál már tölteni kell, mert ha nagyon lemerül, az egy hatalmas pofon az akkumulátornak, felér több hónapos normál használattal. Ez a harmadik lithiumos akksis telefonom, és a három telefon alatt, 1x merült le csontig a második akksija. Inkább kikapcsolom én, olyan 20% körül.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
En vagyok a bena, vagy Mail alatt nem lehet elforditani a telefont, hogy a nagyobb billentyuzetet hasznalhassam?
Ha este futas kozben zenet szeretnek hallgatni, telefonalni, netezni, mikor hazaertem, akkor ujra toltenem kell...
Egyszoval, vagy az en akksim gyenge, vagy Te nem hasznalod a telefonod:-)
petnekiabel
John Gruber érvelése szerint ez nem "kill switch", hanem kizárólag a Core Locationhöz való hozzáférését tiltja le a feketelistára kerülõ programoknak, hogy a fizikai hollétedrõl árulkodó információt ne tudják esetleg helytelen célokra használni.
http://daringfireball.net/2008/08/core_location_blacklist
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Mennyit vártál mielõtt feladtad?
Ha komoly nyûgje volt elõzõleg, vagy reseteled (két gomb együtt 5 másodpercig), akkor a rendszer azzal kezd, hogy az összes rendszer-cache-t üríti és újraépíti. Ilyenkor van, hogy 3-4 perc mire megjelenik a Springboard, ha sok alkalmazásod van telepítve.
Normális ez, hogy így kiütötte magát?