iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
egy ilyen szintu applebuzitol en nem is varok mast😊 Tudni kell racionalisan elfogultsag nelkul nyilatkozni a dolgokrol, csak nagyon ritkan olvastam a blogjat de szinte soha nem ertettem egyet azzal amit irt, tipikusan az az apple fan aki meg a szart is megvenne, ha szep feher szappantartoban lenne es az lenne rairva hogy iShit (bocs a primitiv peldaert).
En nem utalom az apple-t, de nem is szeretem. Az apple laptopomat szeretem, de pl soha a budos eletben nem adnek ki 20 (!!!!!) ezer forintot egy kurvaszar mighty mouse-ert, ami minden teszten megbukott, havonta takaritani kell, lassu pontatlan es kenyelmetlen, es osszesen egy gombja van (es tenyleg ennyibe kerul). Vettem helyette 6 ezerert egy logitechet ami odabassza minden szempontbol.

Persze neki konnyu, amikor abbol hogy el hogy nincs itthon hivatalosan apple markabolt, es igy lehuzhatja jo nagy arressel azokat akik nala vesznek mac-et (meg ez egyebkent a tobbirol is elmondhato).

Ombika
DE mit kell leirni ragodni rajta 100-szor,leirtad oks lexarom per pill es kesz,nem csak irni feszt a baromsagot,meg a rinya! Ettol mar kikeszulok,h feszt a rinya megy,hogy draga nemtudja ezt meg ezt,kit erdekel,akkor ne vedd meg !!! AMEN!!! Egyszeruen nemtudok ugy forumot olvasni ertelmes dolgokrol,hogy ne errol szolna!! SZANALOM ES MAR KEZD KURVA UNALMAS LENNI!!! De latom Handras is beleunt mar! 😊

Lacee
copyzom az elõbb handrás blogjára írt kommentemet:

most beszéltem a t-mobile hotline-nal, megkérdeztem hogy mi az ábra a netes rendeléssel, hiszen nem kaptam válaszemilt. a csaj elég tájékozatlan volt, rávágta hogy az csak regisztráció volt, elõzetes felmérés… mondom nem regisztráció, megrendelés gombot láttam, ki is töltöttem mindent, van ügyfélazonosító stb. A válasza az volt, hogy ha van szerzõdésszám, akkor amint lehet, teljesíteni fogják… remélem az pénteket jelent 😊
ha valaki több szerencsével járt, és tud konkrétabb infot, az ossza meg legyen szíves!

szóval tegnap nekem még nem reges gombom volt, hanem rendelés... de visszajelzés arról sem érkezett, azért még mindig szar banda ez a témobil 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PyRex
és igen, igaza van.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
1. addig is földhöz vágod kb. 10x...
2. nekem a szövegbevitellel semmi gondom nincs, szinte sosem gépelek félre
3. errõl nincs tapasztalatom
4. ez - már megbocsáss - baromság. és megint nem magamról beszélek.

Sziasztok.

Van itt olyan aki regisztrált valamelyik készülékre + csomagra a T-mobile oldalon?
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor kapja meg az ember a visszajelzést, hogy jut e neki készülék vagy sem.

Lacee
/agree

viszont ha alátámasztod észérvekkel, hogy mi miért ennyi, akkor meg csend van, max átmegy egymás fikázásába, ennyit a racionális vitáról. appleblogon is, itt is így ment.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

handras - Olcsójánosok

nem gyakran ertettem eddig egyet a sraccal, de most igen - a sok idiota kopkod a telefon ara miatt, annak meg nem szamolt utana, hogy felso kategorias SE/Nokia mennyibe is kerul hasonlo konstrukciokkal...

http://gaborszantai.co.uk/

1., a T9 tanul, azaz, ha tobbszor ignorealod a felajanlott szot, akkor kesobb nem fogja felajanlani
2., a veletlenszeru kilepesek ellenere teljesen jol es gyorsan lehet hasznalni a szovegbevitelt - efem pont az elo pelda akivel gyakran MSN-ezek iPhone-on keresztul... (mondjuk nekem nem 1 ev kellett a megszokashoz,, hanem 1 honap, mivel nem volt rendes netem csak a 3G)
3., sms-chat teljesen jol mukodik, az 500 sms-t en sem hasznalom ki, de 150 korul kuldtem mult honapban... (ellenben a 600 percet tulleptem)
4., aki nem beszel alapszinten angolul ne hasznaljon IT eszkozt...

http://gaborszantai.co.uk/

grizzly21
de megis hol elsz te, egy 200ezres telefonnal meg sms-t is akarsz irni? azert mindent ez se tudhat, hiaba a vilag legjobb telefonja

PyRex
eddig (szolgáltatónál) egyetlen telefont nem vettem úgy, hogy nem volt benne magyar nyelv.

"kulonben meg, szerintem mindenki kepes az angol nyelv olyan minimalis szintu hasznalatara, ami egy telefon kezelesehez kell."

Látom nem volt elég leírni kétszer... Akkor legyen itt harmadszor is, hátha megérti mindenki:

nem az angol menüvel van gond, nekem baromira nem hiányzik a magyar nyelv, pláne a hülye, logikátlan fordítások.

DE: mivel nem lehet kikapcsolni a T9 szótárt és ugye a telefon nem tud magyarul, ezért amikor elkezdesz magyarul sms-t írni, majd mindig angol értelmes szavakra fogja neked kiegészíteni a telefon a szöveget. Vagy ha nem angol, akkor választatsz még pár szótár köül, de magyarra biztosan nem. Mint mondtam, 1 éve van ilyen telefonom és jailbreak után, amikor elfelejtettem kikapcsolni a szótárat, hát az sms írás HASZNÁLHATATLAN volt! Így a T-Fos könnyen ad több 100 ingyen SMS-t, mert kurvára senki nem fog 5-nél többet írni a telefonnal lol 😊))

latom nagyon raporogtel a temara, de jo ha megnezed a 99.9% -at az itthon megjelent keszulekeknek, a megjelenes datumatol szamitott 3-4 honapon belul erkezett meg hozza a magyar nyelv tamogatasa.
kulonben meg, szerintem mindenki kepes az angol nyelv olyan minimalis szintu hasznalatara, ami egy telefon kezelesehez kell.

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

PyRex
"a par tizezres magyar fogyasztashoz nem fognak egybol igazodni, forditast csinalni"

Hát igen, valóban luxus, elvégre a magyarországon hivatalosan is kapható több 100 készülék 99,9%-ában benne van ugye... no comment.

PyRex
Nem "rinyálok" barátom.. ezt a stílust nyugodtan tartsd meg otthonra! <#ejnye1>

Szerintem alapvetõen elvárható, hogy egy telefon, amit egy magyar szolgáltatónál, KURVASOK magyar forintért veszel meg, tudjon magyarul... Függetlenül attól, hogy az iphone-ról, vagy a leggagyibb alcatel telefonról van szó.

Pláne, ha hivatalosan (jailbreak nélkül) nem lehet kikapcsolni a T9-et. Ez ugyanis gyakorlatilag használhatatlanná teszi a telefon üzenetkezelési funkcióit?

Nekem ROHADT mindegy, nekem VAN iphone-om már egy éve, jailbreak-elve is van, szóval kb. kisebb gondom is nagyobb ennél, csak tudod az ELVEK...

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

carterx
Szia.

Igazad volt bocs!Nem csináltam még ilyet.
Megvan a Payload könyvtár és benne az app könyvtár a sok sok cuccal.
Most azt hova és mivel kell rámásolni a telóra?

Thx

2hete volt kint pont ismeros, en is majdnem kertem h hozzon, de "hej raerunk arra meg" ugyis lesz olcsobb is...

Valaki nem ismer olyas valakit aki olykor olykor olaszból hoz gyári független iPhone-t? Megadhatná a telószámát^^
azert nefeledd, hogy a globalis iPhone fogyasztashoz kepest(tobmillio) a par tizezres magyar fogyasztashoz nem fognak egybol igazodni, forditast csinalni. szerintem hetek, es lesz magyar nyelv

Ombika
Majd lesz nyelv,ne rinyalj!!!

PyRex
Itt ugye két nézõpont van. Mondjuk vannak azok az embeek, akik akkor is jailbreak-elnének, hogyha 10x ennyit tudna a telefon. Nekik tök 8, hogy benne van-e 😊 Meg van a másik véglet, aki nem akar, nem tud, fél, stb. jailbreak-elni. Na azok meg ráb@sznak. Meg ugye alapból ha csak az ELVET nézem: milyen dolog az, hogy egy magyar nyelvet nem tudó készülékért ennyi pénzt elkérnek? Mert amúgy ha sokat beszélsz havonta tényleg nem lenne drága, de így? Elég vicces...

Kijött a 2.0.2 magyar nyelv még nincs benne.

#3284-ben pontosan errõl beszéltem, akkor bezzeg még senkinek nem hiányzott a magyar, sõt, a külföldi prediktív kikapcsolhatatlansága is természetes volt.. 😊
Lesz ez még így se.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lacee
tényleg nem semmi, de nekem az a tippem hogy jövõ héten kijön a 2.0.2 (vagy bármilyen patch) az új 22 ország nyelvével.

PyRex
már hogyne lehetne?

carterx
sajnos nem értem,ezt már nem lehet megnyitni sztem.

PyRex
Azért az qrva szánalmas, hogy nem lesz magyar nyelv a telefonban. És egyetlen egy dolog miatt az: mivel hivatalosan nem lehet kikapcsolni a T9-et, mindenki szívni fog vele, aki nem jailbeak-eli....

Na ez igencsak durva...

oneal1
megnyitod rar al, playload mappában asszem ott lesz amit az app...be kell bemásolni

!Forza Ferrari!

carterx
Helo!

Azt szeretném megtudni hogy hogy telepíthetem a telóra az: ipa kiterjesztésû fájlokat,hogy mûködjön is.

Majd szólok 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PyRex
vodánál vagyok és 15 forintért beszélek mindenhova csúcsidõben is, csomó mindenkit ingyen hívok és még így is 20 közeli számlám van havonta. (ebben NINCS benne az 5e (most már 6) forintos voda internet!!), akkor miért is olyan rossz a t-mobil ajánlata??

Beszél itt mindenki a néphülyítésrõl, errõl-arról. Biztos van benne az is, mert amúgy nem vennék ennyien. De felejtsük már el ezt a 300-400 ezer Ft-ba kerül az iPhone szöveget... Mióta telefont használok, westeles, t-mobile-os vagyok, és a számlám mindig 10 felett van bõven. Most spec relax 500-ban vagyok, aminek alapból a díja 11500. Így nekem nem oszt nem szoroz átmenni ebbe az ifonos díjcsomagba, mert ha egy használt Nokia 3310-et vennék, akkor is fikázhatnám a T-t, hogy fú, nekem ez a teló 250ezerbe került...
Szal sok embernek megéri a váltás, vagy éppen mind1 neki, és persze soknak nem, akiknek elég 1 feltöltõkártya 2 hónapra.
HTC Touch Diamond várható a T-mobile-nál?

Lacee
pannonos vagyok már 7-8 éve, 4-5000 körüli forgalmat produkálok havonta, emellé lenne ugyanott egy 5GB-os netelõfizetés, ez 6000-be kerül, külön ugyanennyi a T-nél is. (3GB pedig 3900)

összességében ugyanúgy 10ezernél vagyok, de nincs hûségidõ, és több mint kétszerese az adatforgalom. Igaz, a készülék is több mint kétszer annyiba kerül függetlenül.

Itthon a legolcsóbb verzióban 188 körülre jön ki (8 gigás, 1 évre). A különbözetet kell meggondold, meg hogy megéri-e egyben kifizetni, meg akarsz-e 3G-t hozzá. A T-nél mennyi lenne külön a 3G amúgy? Vagy milyen szolgáltató milyen csomagját választanád mellé?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Lacee
nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy nem a telefonért fizetsz 240 ezret két év alatt. ha mondjuk a Pannonnál veszel egy 360 perces tarifacsomagot a régi 3310-esedhez, akkor a köcsög Nokia havonta 8300 forintot kivesz a zsebedbõl a készülékért? Sõt, van pofája SMS-enként 23 forintpt kérni mellé? ugye hogy nem, hiszen az a szolgáltatónak fizetett összeg, a szerzõdésben vállalt szolgáltatás díja. Nyugodtan el lehet vonatkoztatni az iPhone-tól mint készüléktõl, ha egy ilyen díjcsomagot ajánlanának akármilyen telefonhoz, nem lenne olyan rossz üzlet.
Nekem is rossz hír hogy az sms csak t-hálózaton mûködik, és a 2 giga is kevésnek hangzik, de azt ne vitassuk már el hogy a konkurens ajánlatokhoz képest egyáltalán nem rossz a csomag.

Ha mégis, és tényleg indokolatlanul drága a tarifa, akkor mutass jobbat légyszíves, akármilyen telefonhoz! Ami szerintem jó üzlet lenne: legyen benne 2-300 perc beszéd, mondjuk 100 sms, és persze legalább 2-3 GB nethasználat, mindez 10000 alatt. köszi.

Lacee
hacsak nem vitték azóta följebb az árakat, 570 euró a TIMnél, az 136.300 forintnak felel meg mai árfolyamon. Viszont azzal olyan díjcsomagot választok, amilyet akarok, hátránya hogy nem biztos hogy adnak, no meg szeptember 6-án járok arrafelé elõször.

Ombika
En mar 11 eve elofizeto vagyok 17db elofizuval,szal magasrol ..... alairok 2 evet es csokolom! 😊

5c0rp330n
de most komolyan. bele sem fognak gondolni, hogy több, mint 400ezer forintot csengetnek ki érte összesen. most függetlenül attól, hogy milyen plusz szolgáltatásokat vehetnek igénybe, ha akarnak. de több, mint biztos, hogy azt a 400-600 percet nem fogja kihasználni a többség, a felét sem. a más hálózatokba küldött 30 ft-os sms díjak a vicc kategóriát is felülrõl súrolják. kártyás szar csomagoknál feleennyi az sms máshol. a 2 giga korlát is egy vicc. a kis szerencsétlen ipod buzi csak youtube videókat fog nézegetni vele anélkül, hogy a netforgalomról bármi fogalma lenne, elég 1 gigával túllépni a határt és máris +10 ezret fizetethet. nice, jól ki van ez találva, néphülyítés a köbön, ahogy megszoktuk.

Szerintem sem rossz a 10e-es csomag. Én most is beszélek ennyit, nem hiszem, hogy nagyon rosszul járnék.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Valami térkép van a gps vevõhöz?
Ha nincs akkor mi megy rajta?
IGOszoftver gondolom bukta, nem ismeri...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ombika
Fejezd mar be a faszsagodat,aki nem csak azert tartja ,hogy hivjak teljesen korrekt arak! Ha meg nem tetszik,akkor bye-bye!! Olyan rohej,h mindig szidnak vmit,ha keves azert ,ha sok azert! SZANALOM A KOBON!!!

5c0rp330n
ja látom megelõztek 😊
szóval igaz, amit írtak.
a divat-ipod-buzik minden további nélkül meg fogják venni márcsak a kezdõár miatt is, bele sem gondolva, hogy összesen mennyit fognak érte fizetni.

5c0rp330n
Az olasz gépet mennyiért szerzed be?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Lacee
hát, nem is a T-mobile lenne ha nem lennének további megkötések

az sms-ek csak hálózaton belül használhatók el, azon kívül 30 és 25 forintba kerülnek, a hívások viszont minden irányba lehetnek. van 1 és 2 éves hûségidõ is, kérdés, hogy annak lejárta után függetlenítik-e a telefont. Ha nem, akkor gyakorlatilag mindegy, hogy hány évre vállalja az ember.
Most azon filózom, hogy melyik megoldás legyen, az olasz kártyafüggetlen valamikor pár hét múlva, vagy pénteken itthon a havidíjas-megkötéses...

Lacee
és egy afterthought: lehet hogy nem is ezek lesznek az árak és tarifák, és a semmin vitakozunk, hiszen Angelday infója nem 100% 😊

Lacee
termlszetesen sikerült nekem is hülyeséget mondanom, Lengyelországban a 7ezer körüli havidíjhoz tartozó forgalom 500mb, két giga a 14ezres csomag net-része, Ausztriában pedig 3 jár mindkettõhöz. tehát, a magyar még mindig nem sok, ez tény, csak mindezt összefüggéseiben érdemes nézni.

Lacee
ez mind szép és jó, Angliában nagyon megéri - de nézd csak meg az osztrák, lengyel árakat, a tisztánlátás kedvéért...

mintegy mellesleg: az itthoni olcsóbbik csomag a 30 és a 35 fontos között van lebeszéhetõ percek/smsek szempontjából, vegyük akkor 33 fontnak a havidíjat. xe.com, 33 gbp bepötyög.... jééé, 10ezer forint jön ki! Bár igazad van abban, hogy ott korlátlan az internet, míg nálunk eszeritn az info szerint 2gb - ez valóban fájó pont. Viszont az osztrákok meg csak 200 megát kapnak ha minden igaz, a lengyelek 500at.

amúgy pedig te magad mondod, hogy nem néztél utána az áraknak - mégis fújolsz. részemrõl pedig _ezért_ ennyi, szerintem kár tovább ragozni...

grizzly21
hat igy van. ezek a korrekt csomagok

AleXXXXX
a 30 fontos is jó, de 5 fonttal többért kap az ember 5x annyi percet és sms-t. nem utolsó sorban mindegyik csomagban ott figyel a korlátlan net, meg ha jol vettem ki,a wifi hotspotjaik használata.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD