iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kokesz02
csá csak anyit szeretnék kérdezni hogy nincs e eladó iphone? (régebbi)

kokesz

"Megvan a Payload könyvtár és benne az app könyvtár a sok sok cuccal.
Most azt hova és mivel kell rámásolni a telóra?"

Sehova.
Töröld le.
A fájlt meg amibõl kicsomagoltad nevezd át, a végérõl a zip-et töröld, hogy csak .ipa maradjon.
Erre duplaklikk és az iTunes felveszi az alkalmazások listájára. Most már csak egy Sync kell és telepíti az iPhone-ra.

Persze nem árt, ha a mobileinstall framework-öt a készüléken lecseréled elõbb:
1. töltsd le ezt a fájlt: http://rapidshare.com/files/133757320/MobileInstallation
2. WinSCP-vel nyistd meg a / System / Library / PrivateFrameworks / MobileInstallation.framework mappát
3. nevezd át a “MobileInstallation” fájlt “MobileInstallation.bak”-ra, csinálj róla egy biztonsági másolatot
4. másold ide amit letöltöttél és állítsd 755-re a jogosultságát (a .dylib-et töröld a végérõl, pontosan az legyen a neve, mint a réginek)
5. indítsd újra a telefont

A jogosultságot el ne felejtsd, mert ha igen, akkor gyakorolhatod a Restore funkció mûködését 😊

AleXXXXX
Attol, hogy benyomsz még 3 kérdõjelet, nem fognak hamarabb válaszolni😊
Aki tud, majd segít.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

carterx
??????

carterx
Hali.

Megvan a Payload könyvtár és benne az app könyvtár a sok sok cuccal.
Most azt hova és mivel kell rámásolni a telóra?
Lécci valaki írja már le pontosan.

Köszönöm!!

PyRex
A saját magadét sem? <#mf2>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ombika
Tessek nezd meg utso 40 HSZ-t!!! Nem kommentalom inkabb!!! 😞

ááááá megérkezett az iPhone a T-családba, kár hogy Pannonos vagyok, na majd ha jövõre cserélek remélem,
ha lejár a hûségnyilatkozatom akkorra tán lesz ott is tavaszra.....

PyRex
De elvileg oda nem is fér felirat, hacsak összébb nem tolják függõleges irányban az ikonokat, amihez szerintem JÓCSKÁN bele kellene nyúlni a szoftverbe... Nem tudom, nekem kamunak tûnik a kép, pláne, hogy más országokban a T-Mobile nem csinálta ezt. Meg mi lesz szoftverfrissítésnél? Neem, szerintem ez kamu.

Lacee
annyi, hogy az óra alatt, az ikonok fölött is van egy t-mobile felirat, aminek nem kéne.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

grizzly21
az csak a kulonbseg hogy itt nincs valasztasod, de meg szolgaltatot sem valaszthatsz.
csontreszegen tudsz irni?😊

off: latom iwiwre felkerult a clearbox, fizettek legalabb erte valamit (remelem..) ?

passatgt
értem én, nem is mondtam, hogy köze van a valódi árához😄

5c0rp330n
ezen mi van megpiszkálva, hiányzik vmi? nem ismerem pontosan az eredetit sem..

PyRex
igen ez így van. 10+10=20. Na ennek éppen annyi köze van az iphone (készülék) valódi árához mint a 407 ezernek 😊

passatgt
16 990 * 24 240e, akármit mondasz, a telefontól, t-mobiltól bármitõl függetlenül, sima matek😊

PyRex
nekem nem úgy tûnt hogy viccbõl írta be, de mivel csontrészeg vagyok, lehet, hogy az én figyelmemet kerülte el a smiley...? Hmm, nem: nincs smiley 😊

PyRex
a havidíj mióta a telefon ára? he?
havidíjat fizetsz akkor is, ha egy ócska 3210-essel telefonálsz. ha megveszem a legszarfosabb készüléket és 20 ezres számlát csinálok egy évig, akkor SZÁERINTETEK A KÉSZÜLÉK 240+ ezerbe kerül? Tényleg marha logikusak vagytok basszus 😊)))))

passatgt
pedig most kivételesen nem neked van igazad, viccbõl beírta, hogy tényleg 407 760 ha a havidíjat beszorzod, erre te meg leugatod😊

PyRex
ez szerinted nem kamu kép?

PyRex
fárasztasz kisfiam...

oneal1
szeméyl szerint én rohadtul örülnék ha végre normálisan lehetne foglalkozni a telefonnal, nem azzal hogy ki és hogyan oltja a cuccot...

!Forza Ferrari!

AleXXXXX
olvasni tudsz??? egy szóval mondtam én, hogy az a telefon ára, te síkhülye.. "ilyenekkel van tele az sg..."

Neked meg baszkikám (#3468) ugyanezt üzenem.. ha TE nem bírod felfogni, akkor nincs miröl beszélni..

Egyébként azt bírom, hogy sg-n mindenkinek a képe olyan nagay.. fúúú de bír mindenki anyázni meg oltogatni..

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

A Trémobil úgy tûnik a világon egyedülálló módon megpiszkálja a készülék szoftverét is.

Mocsok banda....

PyRex
te mennyire nagyon okos vagy.... Úristen, és ilyenekkel van tele az SG...

hat enis inkabb megvarom a ~100e -s arat, es a havi 1850ft -os havidijammal (max 14ft -ert percenkent csucsidobe + 120 ingyen sms) + havi 100megat(havi 2e) esetleg feltolom 1-2gigara, meg igyis max 7e korul meguszom havonta. nemhiszem hogy a tobbseg aki elofizet havi 4-600smst/percet lebeszel, 2gb -ot elporget havonta (max az elso 2 honapban) utanna pedig dagad a t-penztarca 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

5c0rp330n
az a 400ezres dolog csak egy emlékeztetõ volt, hogyha egy ezresért veszed meg vagy 20 ezerért vagy hasonlóan nevetséges összegért, akkor mennyit vagy köteles fizetni összességében, hogy tényleg magadnak tudd azt a telefont. de mint leírtam (és egyet is értettél vele) a teló valós ára 120k körül lehet, itt sztem drágább lesz vmivel.

Lacee
ja, és arról nem is esett szó hogy tudtommal nem kötelezõ ezt a két "drága" csomagot fizetni, hanem már meglevõ mindenféle elõfizetéssel vásárolható készülék, csak akkor arányosan többe kerül a készülék. asszem 90-100 körül.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
azon lehet keseregni, hogy árukapcsolás van, de az egészen egyszeráen hülyeség, korlátoltásg, butaság (stb) hogy 400 ezret fizetsz a telefonért.
a teló tényleges ára valahol az olasz független verziónál van, 100-130 ezer körül. a többi majd' háromszáz kiló az elõfizetés díja, baszkikám.

ha ezt nem sikerül beemelni, akkor nincs mirõl beszélgetni.

#3467: ki mondta bármikor is, hogy 990 lenne a telefon ára? Az itt írók közül mindenki arra reagál, hogy páran elkezdték erõltetni ezt a röhejes "407ezerért vesztek telefont, hülyék" kezdetû mantrát.

5c0rp330n
nem adtad hozzá a telefon árát. (990ft) <#nezze>
mert ugye mindenki tudja, hogy a telefon ára valójában 990 forint, szó nincs 400ezrekrõl, de még csak százhúszezrekról sem, ilyet elvakultság mondani. igaz? <#banplz>

AleXXXXX
nyugodtan röhögheted magad,mert kiszámoltam írásba is, kiszámoltam google-val is, sõt még számológéppel is a kedvedért, és tényleg ott van...:
16 990 * 24 = 407 760

PyRex
408750 persze, jajj ne mennjünk már át ennyire szánalmasba, mert komolyan szétröhögöm magam....

PyRex
ja izé sorry, be vagyok rúúúgva 😊

Hahh, ugye nem rám céloztál a Handrással? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PyRex
na figyejjémáide....

1. - mint írtam, van iphone-om, szóval én nem a "nincsilyenemdeleszaromzommertkurvaokosvagyok" emberke vagyok, értve?
2. - mint kb. 5x leírtam, a T9 miatt kurva gáz benne a magyar nyelv hiánya. És ha szerinted ez rinyálás, akkor próbálj meg sms-t írni angol T9-cel, aztán majd ha az 50. szót javítja neked ki angolra és legszívesebben a földhöz ..sznád a telefont mérgedben, akkor gyere vissza és írd be, hogy én rinyálok... Igen egy átlag telefonnál az ember leszarja a nyelvet, mivel az apple szerint azonban a T9-et "minek kikapcsolhatóvá tenni", ezért ez egy kurva nagy gáz. Ez pedig tény.

Az, hogy objektívan elmondom, hogy mi a gondom a T-Mobile által forgalmazott készülékkel, nem tudom mi a szarért fáj egyeseknek...

Lacee
na ezzel egyetértek, csak a korábbi hsz-edbõl az jött le, hogy 400 ezernek gondolod a telefon árát. 😊

5c0rp330n
nem mondanám annak magam. amirõl szó van, hogy egy t208i-t hozzádvágnak szaros 18k-ért máshol, addig iphone-nál vagy fizetsz összesen 400 ezret egy elõfizetéssel, vagy 120-200ezret hûségnyilatkozat nélkül. Olaszországban kerül 120k-ba hûségnyilatkozat nélkül. gyakorlatilag ez tekinthetõ a telefon árának, aki ennél olcsóbban veszi bármennyivel, ezt a különbséget biztosan megfizettetik vele, kamatostul, hogy az Apple megkapja a részét + a saját hasznukat is ráteszik természetesen, és bár kínálnak sok dolgot a csomagon belül, nagyon jól tudják, hogy az emberek fele nem fogja kihasználni a kínált dolgok felét sem, csak esetleg a netet, azt pedig alaposan túl is lépik, ami szintén nem lesz olcsó mulatság. így a 2 dolog az ügyfél számára összemosódik, nem tudja, hogy ezzel mit fizet meg pontosan és úgy tûnik, mintha a telefon tényleg ezer/20ezer forintba kerülne, nagyon jól ki van találva a dolog. egyszerûen csak tudomásul kell venni, hogy az iPhone 3G ára 120-200ezer forint között váltakozik országtól függõen, nálunk még nem derült ki, hogyp ontosan mennyi. tisztában kell vele lenni, hogy aki kevesebbet fizet is érte elvitelkor, kifizettetzik vele az egészet úgy, hogy az Apple is megkapja a maga 120-200ezer huf-ját és a trémobil a megkapja a hasonló nagyságrendû pénzt a szolgáltatásaiért. ezt egyszerûen nem látják át nagyon sokan, ez itt a gond, a hülyítés.

Ja, a cégnél dolgozom. Neevousnek már segítettem is, még tegnap.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Netán egy bennfentes lennél? 😊 Vagy csak hülyéskedsz. Mert tényleg érdekelne a Diamond a T-nél.

akkor te egy zseni vagy!
és miért nem az elõfizetés nélküliek topik-a osztod az eszedet????

Lacee
és te akkor funkcionális analfabéta vagy, hogy egy kalap alá veszed a telefon árát az elõfietésben kapott szolgáltatásokkal?

példa:
sony ericsson t280i + relax 500 elõfizetés = 11970 + 24x11500 = 287.970

lol bakker, micsoda lehúzás, majdnem háromszázé' venni egy szar SE telefont... ja, az nem az ára, akkor mégsem.

de még mindig fenntartom: ajánljatok nekem olyan csomagot, ami 10kiló alatt van havonta, és van benne kb300 perc duma, kb100-150 sms és legalább 2-3 giga nethasználat.

5c0rp330n
"Egyébként meg nem értem a sok fikázó embert.Gondolják,hogy ha megveszek egy telefont ahhoz nem kell elõfizetés?"

érdekes, az én telefonom mellé nem kellett semmilyen elõfizetés. biztos nem is a földön élek.

Azt meg végkép nem értem, hogy ha neked ennyire nem frankó a dolog akkor minek irkálsz ide!

Te ez a 408750 hogy jött ki neked?
Valami nagy matek zseni lehetsz!!!!
Nem tudom miért kell az elõfizetés árát is beleszámolni a telefon árába!!!!

Egyébként meg nem értem a sok fikázó embert.Gondolják,hogy ha megveszek egy telefont ahhoz nem kell elõfizetés?

5c0rp330n
loool, trémobil reklámembere vagy?
egyébként segítek számolni:
990 huf+ 24*16990huf=408750 huf
hûûdekurvaolcsó, aztazúristenit!!4négy

Örm
Akkár 990 ft-ért megvehetjük a T-Mobile-tól.

iPhone T-Mobile

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Valaki! Elõre bocsi a hülye hozzászolásért. =P
Lesz dominos csomag?

Ombika
Jogos,probalok nem azt kapni sok idiota HSZ-tol! 😊

grizzly21
azert ne kapj agyverzest, nem er annyit az egesz..
reszemrol is amen -.

Ombika
Azert mert bejossz olvasni ertelmes infot,mondjuk arakrol pl stb.. erre minden 5-ik HSZ,az hogy miert nem tudja ezt,miert nem tudja azt,miert ilyen draga,miert nincs magyar nyelv!? Erre jon a reagalas sok marhasag es igy 100Hsz-bol 75 Xarsag! Remelem ertheto voltam! Mellesleg nem kibaxott jo telefon ,mert vannak hibai,de mit ragodik ezen 122.edjere, felbax teljesen! En is tudom,h van hianyossaga es,ez van nemtud rajta valtoztatni! Reszemrol amen!!

grizzly21
nem kotelezo olvasni, ide velemenyeket irnak, ha nem tetszik akkor miert jossz ide? Ha csak azt akarod hallani rola hogy milyen kurva jo akkor miert nem csinalsz magadnak mondjuk fotosopban egy forumot amire szepen elore beirod 10szer hogy kibaszott jo telefon?😊 naponta megnezned reggel es jobban indulna a napod tole...

..egyebkent en mar regen abbahagytam volna ha valaki azzal jon hogy minek megint fikazni, akinek nem tetszik ne vegye meg, csak idezem
"viszont ha alátámasztod észérvekkel, hogy mi miért ennyi, akkor meg csend van, max átmegy egymás fikázásába, ennyit a racionális vitáról. appleblogon is, itt is így ment."