iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senkit nem koteleznek a szifon megvetelere, 10e HUF elofizetesre pedig plane nem, aki megveszi az szamol a koltsegekkel es ha az agya nagyobb, mint egy csirkee, akkor ki is hasznalja a 10-17e HUF-ot, akinek meg villogni kell, az kenje be vazelinnel es helyezze fel a legbudosebb testnyilasaba... (tudom, hogy van akinel ez a szaj, de nem arra gondoltam...)
http://gaborszantai.co.uk/
Szóval mellé <#mf2>#mf2>
jaaa, az megeri...<#idiota>#idiota>
24hónap * 10ezer + 28ezer a készülék = ~270ezer forint. Annyit meg szerintem nem ér meg a ketyere. Annyiért veszek egy jó fényképezõt, meg egy iPod touch-ot és egy Nokia 3310-est. Jó persze ez mindet tudja egybe. De ha a touch tudna fotózni akkor nekem nem is kellene ez. Amúgy van tervbe Almánál hogy raknak touch-ba kamerát?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hogy mûködik ez az aktiválás? Mire jó ez a szolgáltatónak/gyártónak?
Aktiválás után lehet használni más sim kártyával is? Pl domino-s kártyát rakhatok abba az iPhone-ba, amit elõfizetéssel vettem?
Köszi a választ!
Srácok lehet hülye kérdés de csak jövõ7 elején tudják aktiválni a telefonom (számhordozás miatt) addig lehet használni valahogy?
\" örökké nem eshet.... \"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gondoltam így lesz stílusos, de már nekem is egyre jobban zavarja a szememet úgyhogy lehet kiszürkítem 😊
Egyébként mutasd meg hol dícsértem a telefont... legutoljára amikor véleményt nyílvánítottam róla akkor ezt írtam (#3293):
"Egyébként nem állítom hogy tökéletes a telefon. Ilyen szerintem nincs is. Bármilyet is veszel valamilyen kompromisszumot kötni kell sajnos. Azok akiknek itt a topicban van ilyen telójuk azok (általában -szerk.) együtt tudnak élni a hibáival."
Nem azzal van a baj hogy rosszat ír a telefonról. Mindenki leírhatja itt a véleményét róla, akár jó akár rossz. Egyedül a személyeskedésre és a flame-re vagyok allergiás, ezeket törlöm. Amit G csinált az pedig nem más, mint felesleges flame keltés, mert:
1. Már leírta több izben itt mik a kifogásai a telefonnal.
2. Az hogy mocskos szavakkal illeti a telefont nem fogja ezeket a hibákat orvosolni, csak azt fogja vele elérni hogy felbosszant néhány embert akikkel aztán orbitális flémparti fog kialakulni.
De nem fog, mert mostantól a mocskolódó, flémkeltõ hsz-eket is törölni fogom.
o milyen szep viszont a kis rozsaszin felirat itt felul, na ha valami akkor az a buzis
Elhiszem hogy idegesítenek a hibái amiket leírtál (safari fagyás, gépelés lassulás) de ez olyan dolog mint ahogy a Megane-odnak is kiesett a motorja: tömeggyártott cikknél elõfordul, sajna kifogtál egy hibásat. É na helyedben cseréltetném egy újra.
De légyszi ne csináld azt hogy bejössz ide 2 naponta és csak úgy random lefikázod a telefont, mert szerintem Te is belátod hogy ennek nincs sok értelme...
bena, szar, utalom, mar nagyon banom a 18 honap szerzodest, de azert WC-re viszem magammal netezni:-)))
Ismerjük ezeket a sztereotpiákat. Igazából én úgy vagyok vele ha valaki rámhúzza a fenti sztereotípiák egyikét anélkül hogy ismerne jobban csak azért mert iPhoneom / iPodom van akkor azzal az emberrel nekem nincs mirõl beszélni...
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Üdv
Részleteket a T-Mobile boltba kérdezd.
Nem nagyon tudom már követni az eseményeket csak annyi lenne a kérdésem h:
a mostani elöfizetésemmel akkor nem lehet megvenni, csak ha erre a 2-re fizetek elö ami meg van adva?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\" örökké nem eshet.... \"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(fehér MB-ja van - bár a legkisebb modellbõl anno nem volt választás)
mondjuk aki fiukent feher MB-t hasznal azon sem csodalkozok, csak nem szeretem, ha mogem all, mikor lehajolok:-)))
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>