iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
[merlinw.org]
a dev teamnél csak 2.0.1-hez láttam pwnagetoolt, ezért volt a kérdés.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lassan már 2 hetente kijön egy újabb SW, a hekkerek nem nyugodhatnak 😊
Téves, csak a szolgáltató kötött, bármilyen csomaggal megveheted, õk csak ajánlanak alapból kettõt.
"mintha odaadnák 3 millióért a 20 milliós mercit, csak éppen õk mondják meg utána, hogy melyik benzinkútnál tankolhatsz utána"
Kötelezõen megmondják ott is, hogy milyen benzint tankolhatsz bele 😊
Azért be lehet úgy állítani, hogy gsm hálózatról ne is tudjon netezni? Én csak wifin szeretnék netezni. Ha tudtom nélkül megszakadna a wifi kapcsolat, átvált a gsm hálózatra? El lehet ezt kerülni?
ha nem akarod jailbreakelni, akkor nyugodtan tedd fel a 2.0.2-est, a pwnagetool még csak a 2.0.1-et tudja törni, legjobb tudomásom szerint 😊
2.0.1-s firmware van a telefonon, itunes felajánlotta a 2.0.2-s firmware-t.
Érdemes frissíteni?
Besétáltam délután 17h-kor a Pólus centernél lévõ T-Mobile boltba és 20 perccel késõbb 8GB-s Fekete gyöngyszemmel léptem ki 😄
Fikázok nem érdekelnek.
Egy kérdés:itthon w-lanos hálózat van,meg is van az összekapcsolódás,de miképpen tudom kikapcsolni,hogy ne a t-mobile hálózatot használja nettezésre hanem a w-lan hálózatot?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
pont a jó minõségá füles miatt vettem észre a két iphone közti hangbeli különbséget, pl az elõsn kb fele hangerõn kellett hallgatni a számokat, itt a 10% környékén teljesen jó. az (apple termékeknél) sokat szidott középtartomány szerintem természetesebben szól, az már más kérdés hogy a gyárilag adott fülesnél mindez édesmindegy. de in-ear (sennh cx300 és társai) vagy rendes "nagy" fejhallagatónál már szépen kijönnek a különbségek.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Rendkívül jó a hasonlatod.
Vegyük azt, hogy megvetted 20 millióért a Mercédeszed, ott csillog a garázsodban, nézeget, gyönyörködsz benne.
De mivel autóról van szó, tehát használni is szeretnéd, ezért tetszik vagy sem, fel kell tankolnod.
Mennyi is egy tank benzin ára?
Mennyi ideig fogod használni a kocsit?
Hányszor fogsz tankolni addig?
Szorozd össze és jöjj rá, mekkora baromságokat írsz össze...
Egy telefon esetében ugyanúgy szükséges az elõfizetés, mint a kocsidba a benzin, mert nélküle nem használható. Ha ez árukapcsolás, akkor elég sok ilyen létezik még a világon.
Esetleg valaki nem járt mostanság a Pólusba lévõ T-Mobile felé?
Érdemes e odamenni készülékért?
majd egyszer talán nekem is lesz olyan 😊 mondjuk arra a fülesre azt mondják, hogy nem árt mellé egy tényleg jó lejátszó, és hogy a zene ha mp3, minimum 250kbit/s körüli legyen, ha viszont ezek megvannak, elég durván tud szólni.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
az ipod rész hangminõsége szerintem sokkal jobb, mint az elsõ generációs iphone-ban, és végre bármilyen 3,5-es jackdugót befogad, így használhatom a jó kis UE super.fi5 füleseimet hozzá. A telefon hangminõségén nem tapasztalatam különösebb különbséget, de elhiszem a szakértõk véleményét, biztos jobb lett az is.
a kilõhetetlen t9 is sokkal felhasználóbarátabb a réginél, bár ez is idegesítõ, de közel sem olyan erõszakos, mint az eredeti 1.1.4es verzió. Mondjuk még jobb lenne ha szerepelne benne magyar nyelv, talán pár hónap múlva...
Egyedül az aktiváció volt nehézkes, de az sem a készülék, hanem a t-mobil hibája: a csomagban levõ sim-kártya nem volt aktiválva (persze az útmutató semmit nem írt errõl), így a gép nem tudott vele mit kezdeni - jópár percnyi ijedt szörfölés után jöttem csak rá, mi a gond, és hívtam az ügyfélszolgálatot, 10 perc után megoldódott.
kellemes meglepetés, hogy mikor rádugtam a gépre a telefont, az iTunes felajánlotta, hogy a régi 2G-s iphone-omat restore-olja az új készülékre - ez olyan jól sikerült, hogy még a májusi híváslista is felment, az address book és egyéb beállítások mellett 😊
a fekete hátlap tényleg látványosan gyûjti az ujjlenyomatot, de nem vészes, úgysem kijelzõfel lefelé tartja az ember 😊
Safari-kérdés: még aktiváció elõtt, frissen kicsomagolva próbáltam volna a t-mobil site-ját megnyitni, amibe rögtön bele is törött a safari bicskája, teljesen kifagyott. Újraindítás után azóta is netezek rajta, semmi jelét nem adta bármiféle hibának.
szóval, jó cucc ez 😊
Az a 2500 pénz már tényleg korrekt ár és örülök a hírnek hogy lehet alkudozni a T-vel és nem csak a táblázat szerint adják a készüléket (occó öccá, pontyó.) Így már jobban elgondolkoztam hogy veszek egyet, eddig csak a "Ha nyerek a lottón" mappában volt benne. Köszi a felvilágosítást! <#worship>#worship>
Neked az a bajod hogy havi 10ezret nem beszélsz, sms-ezel, netezel el. Most írta dobaky hogy meg lehet egyezni a T-vel alacsonyabb havidíjban is, azt meg ne mond nekem hogy havi 2500 Ft sok mert akkor tényleg nem neked találták ki ezt a telót.
Ha csak úgy tudsz venni egy telefont hogy meg kell venned mellé egy mercédeszt is 20 millióért akkor az a telefon 20 millióba került. Hiszen az eredeti vásárlásod célja annak a készüléknek a birtokba vétele volt. És ha már neked van egy mercédeszed mit kezdesz egy másikkal? (amit nem adhatsz el mert az szerzõdés szegés) Hiába került az a készülék 3 ezerbe. És mi az hogy nem vehetek porsét, ha csak 10 kilómétert autókázom havonta? Ne hogy már úgy adják hogy ha 200km-re fizetem a benzint. Teccik érteni a logikát Primitív barátom?
Egyébként nekem új amit dobaky ír, de ezekszerint meg lehet egyezni a T-vel egyéb csomagban is. Havi 2500 az már nem sok...
még mindig nem fogod fel, hogy az az x ezer Ft nem az iPhoneba megy, hanem az elõfizetésbe? az én nokia 6233-asom volt 50e Ft, olyan jó 1 éve csinálok 15e Ft-os számlát átlagban (és nem fog változni az elkövetkezendõ 1 évben sem)
50.000 + 24*15.000 = 410.000 Ft
drágább mint az iphone
Nem kénea telefon nett árát összekeverni azzal az összeggel, amit a két év alatt fizetsz ki szolgáltatásokkal együtt.
A nettó ára a telefonnak 180 körül van, a maradék a 270 ezerbõl mind a lebeszélhetõ percek, SMS-ek és a netezés. Ha meg nincs havi 10 ezer a telefonszámlád akkor ezt a telefont nem neked találták ki, ennyi, vegyél egy olcsóbb Nokiát, SE-t, Samsungot, akármit.
12 hónapra egy 8 gigás: 12×9900 + 69990 = 188.790 Ft
Ennyivel több, mint amit te adnál érte. Ebben benne van 12*2 GB net, 12×400 perc beszélgetés, 12×200 hálón belüli SMS.
Mivel nem csak 10ezer forintos hívidíjjal lehet kapni hanem:
"A fent szereplõ ajánlatok mellett az iPhone 3G - a MobilOtthon és MobilOtthon Prémium kivételével - egyéb díjcsomagokkal is rendelhetõ, ez esetben azonban a T-Mobile egyedi árajánlatot ad az ügyélnek, csakúgy, mint a már leszerzõdött, mobiltelefonját új iPhone-ra leváltani kívánó elõfizetõk esetében."
link
Ez is egy példája annak hogyan lehet lehúzni egy rakás pénzt az emberektõl. Tényleg jó a készülék, ezt nem tagadom. Nekem ugyan csak egy iPod Touch-om van és imádom, meg minden (60 ért vettem 1 év garival, tokkal, 220-as töltõvel.) De most képzelj el egy iPod-ot csak van benne egy 2 mpx-es kamera (kb 20-ezer) és egy telefon lehetõség (kb 20 ezer), gps navigációs kütyü (40 ezer). Még mindig csak 140 nél járunk. Így a készülék tényleges értéke olyan 160 lehet szerintem, max 200. Ha tévedek akkor ez van. De 270.... az azért már nagyon durva. Persze egy részét lebeszélheted, de nekem egyszer volt egy elõfizum pannonnál és olyanokat számláztak ki amit nem is hívtam. Aztán meg 2 napom arra ment el hogy be is bizonyítsam nekik, nem telefonáltam brazilliába fél órán keresztûl. Ha veszek iPhonet (már pedig fogok majd), akkor csak függetlent és tuti nem 270-ért.
Na lehet elküldeni melegebb éghajlatra, másra úgy sem számítok...