iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi,
érdemesebb az itunes-on keresztül törölni(számítógépen), hiszen hiába törlöd a telódról, ha a gépen lévõ library-ben benne marad, akkor a következõ szinkronizáláskor újra rá akarja majd tenni....ha csak nem állítod be külön, hogy azt ne tegye rá...vagy törlöd külön onnan is.
Szóval a a legegyszerõbb megoldás: iTunes.

Nekem is lenne kérdésem.
Olvastam - és tapasztaltam is - hogy nem lehet külön csengõhangot beállítani, nemhogy mondjuk mp3-at. Ezt azért elég amatõrnek tartom, gondolom van rá megoldás. Ismer valaki esetleg valami application-t vagy trükköt erre vonatkozóan?

Egyébként....csak egy meglátás: aki tényleg belevág egy ilyenbe, mint én, aki konkrétan emiatt átszerzõdtem a T-mobilhoz, számoljon vele, hogy a csábító áron felül is nem kis költség egy ilyen telefon. Az újlenyomatok elviselhetetlenek, ha csak nem veszel rá csodavédõfóliát 4500 huf-ért. Ha a fóliával megvagy, érdemes tokot is beszerezni, hiszen olyan törékeny a lelkem, viszont a számtalan a választék ellenére sem olcsó mulatság.

Aztán azt is nehéz megállni, hogy le ne töltsünk 1-1 fizetõs szolgáltatást, legyen az akár játék, vagy bármilyen kiegészítõ progi...miközben az ember böngészi az ingyenes lehetõségeket, el-el csábul egy-egy csoda szolgáltatás láttán.

Illetve nem árt, ha rendelkezünk dombornyomott bankkártyával, mert csak így tudunk beregisztrálni az iTunes-hoz, ami elengedhetetlen a frissítések és az ingyenes cuccok miatt.

Egyébként amióta megvan, azóta nem tudom letenni. Mindig találok valami újat, valami extrát, a negatívum csupán a csengõhang hiánya és az, hogy nincs copy-past.
Ezene kívül fülig ér a szám😊

Lacee
készítem a popcornt 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

"Hogy lehet a telóról letörölni az egyszerre az összes képet, zenét, videót, névjegyet, mail beállításokat és SMS-t? "

Reseteled a készüléket.

Settings/General/Reset/Erase All Content and Settings

"a gps-érõl konkrétan nem olvastam, de ez a 4-5 perces kérdés eléggé hihetetlenül hangzik, szinte kizártnak tartom, hogy igaz lenne."

Olvasgass fórumokat, elég sok ember szív ezzel. Pl.: PDAMania fórumán is.

"egyébként ha ennek díszre jó a gps-e, akkor az iphone-é mire jó? konkrétan ott használni nem tudod, más gondod nincs is vele, mintha ott sem lenne."

Sokan abban téves elgondolásban élnek, hogy nem jó, meg nem mûködik a 3g iPhone GPS-e.
Szerencsére tökéletesen mûködik és arra amire egy mobilba épített GPS való, tökéletesen meg is felel.
Pl. megmondja, hogy a helyzetedhez képest hol van a legközelebbi ATM, benzinkút, étterem, hotel stb. és megmutatja az utat.
Tudsz útvonalat is terveztetni vele bármely célpontig. Két dolgot nem tud, nem beszél és nem tervezi újra az útvonalat. De legalább minden a helyén van hála a Google Maps-nak nem úgy mint a Nokia Maps-ben ahol a Duna máshol folyik és a Csepel sziget is elkerült a helyérõl 😊

"annyira nem kicsi az a kijelzõ és direkt úgy van kialakítva az egész menü, hogy olvasható legyen és kezelhetõ legyen ujjal is."

Egész addig, amíg nem indítasz el egy programot és mivel a WinMo programok 99% nem ujjra van optimalizálva, így halászhatod elõ a cerkát.

"VGA felbontás magáért beszél. másnak valahogy egyszer nem fagyott, ez is érdekes."

Mondom olvasgass fórumokat, nagyon-nagyon sok embernek van gondja vele.

"az a "tetü lassú" pedig abszolút nem stimmel, némelyik menüpontban kicsit lehetne gyorsabb, ennyi. láttam róla videót"

No itt a probléma. Én nem videót láttam róla, hanem használtam pár hétig.

"az iphone is legalább ugyanilyen hamar lemerül, még feleolyan felbontású kijelzõvel is."

Látom te csak írsz, olvasni nem tudsz...
Ugyanazzal a használattal az iPhone 2-3 napig üzemel, amivel a Diamond egy egész napig sem ment el.
Nem olvastam róla, nem videót láttam róla, hanem használtam, használom.
Ne haragudj, de kicsit nevetséges, hogy itt olyasmirõl írsz, amirõl 0 tapasztalatod van, csak valahol láttál róla valamit..

"egy touch pro pedig a szart is kiveri belõle"

Azzal még jobb a GPS, mert gyakorlatilag egyik WinMo-s navi program sem megy vele egyelõre 😊

"persze ezeket nem a tipikus iphone vevõknek találták ki, akiknek fingjuk nincs az egész telefonról"

A tipikus iPhone vevõnek sokkal nagyobb tudása van a készülékérõl, mint neked lesz valaha is bármelyik WinMo-s csodáról. Tekintve, hogy igencsak ismernie kell, ha fel akarja törni, módosítani akarja a programokat, vagy bármit a készüléken.
Ismét olyasmirõl próbálsz okosakat írni, amirõl fingod sincs. Csak magadat járatod le vele, de ez a te dolgod..

GregSB
Egyébként meg ízlések és pofonok. Én nem tudtam megbarátkozni a Winmobile-al. Használtam pár hónapig egy ASUS PDA-t, meg egy HTC-t is, de azóta úgy vagyok vele hogy soha többet. (az ASUS-on még az SMS-ezés is többször kifagyott, pár évet öregedtem amíg azt használtam)

Magasabb tudás ide vagy oda, számomra telefonálásra, médiára, mindennapi használatra sokkal jobb egy Nokia smart phone, vagy az iPhone. Próbáltam egy Touch-Flo-s HTC-t is, az sem gyõzött meg.

Atika :o)
koszike

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Lacee
restore-ral szerintem.

#3638: tartsd az ujjad az egyik ikonon, míg el nem kezdenek mozogni. Ilyenkor megjelenik mindegyik bal felsõ sarkában egy kis feket X, arra kell rábökni hogy töröld õket.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Tessék végre felfogni, hogy nem minden embernek van szüksége székhekkelhetõ l33t PDA-ra, van akinek az iPhone tudása is bõven elég a néhány korlátozás ellenére is. Pont.
Én elhiszem hogy a Te igényeidnek sokkal jobban megfelel a HTC Diamon / Pro, de légyszíves ne vetítsd ki a Te igényeidet az egész emberiségre és fogadd el hogy van akinek megér ennyi pénzt az iPhone, és nem dilettáns, nem hülye, nem megvezetett termékzabáló, hanem egész egyszerûen _más az igénye mint Neked_. Ezt már nem elõször írom le itt ebben a topikban, lassan már kezdem unni, lehet kirakom vastagon szedett betûkkel a banner alá...

GPS navi softwaret meg már rég fejleszt az iGo és a TomTom is iPhonera. Lesz az is idõvel! Mint ahogy minden más is, még csak 1 éve van a telefon bizniszben az Apple, van még mit tanulniuk, fejlõdniük!

Es azt hol tudom megnezni, a telefonban?? Es meg egy kerdes hogy tudok letorolni valamit amit felinstalaltam???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Hogy lehet a telóról letörölni az egyszerre az összes képet, zenét, videót, névjegyet, mail beállításokat és SMS-t?
Ja nem😊 De azt kiírja, hogy hány órát beszéltél összesen, ha minden hónap elején lenullázod, akkor tudod hogy addig meddig beszéltél, és valahogy tudod átlagolni, hogy mennyi hálózaton belüli és kívüli hívás volt, aztán beszorzod😊
MerlinW
Hát van a hekkelõs júzer akinek PDA/WinMobile kell, meg van a júzer aki csak telefonálni szeretne pár kényelmes fícsörrel. Innentõl egyénre válogatja.

iPhone jó annak aki nem szöszölni akar a készüléken, hanem gördülékenyen használni akarja azt, HTC és társai meg annak jó aki kézi számítógépet szeretne.

AKi ismeri az Alma hozzáállását a felhasználói felületekhez, az tudja miért akar iPhone-t, aki nem ismeri vagy nem szereti, az meg azért nem akar. Tény hogy a WinMobile-os szerkezeteknél a ceruzát nagyrészt a reset gomblyuk-hoz adják, mintsem a használatához😊

Hõzöngés elkerülése végett van PDA-m, volt HTC Kaiser-em is, viszont mióta iPhone-t használom nem parázok telefonálás közben, hogy vajon mikor áll meg a világ. Ennyi.

De természetesen mindenki maga dönt. Egyébként is, ahogy ez egyik elõttem szóló is írta, ebben a topikban nem fogsz teljesen objektív választ kapni telefon ügyben😊

[merlinw.org]

Azt tudom de azt hittem hogy lehet a telefonban is 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

5c0rp330n
a gps-érõl konkrétan nem olvastam, de ez a 4-5 perces kérdés eléggé hihetetlenül hangzik, szinte kizártnak tartom, hogy igaz lenne. egyébként ha ennek díszre jó a gps-e, akkor az iphone-é mire jó? konkrétan ott használni nem tudod, más gondod nincs is vele, mintha ott sem lenne. annyira nem kicsi az a kijelzõ és direkt úgy van kialakítva az egész menü, hogy olvasható legyen és kezelhetõ legyen ujjal is. a VGA felbontás magáért beszél. másnak valahogy egyszer nem fagyott, ez is érdekes. az a "tetü lassú" pedig abszolút nem stimmel, némelyik menüpontban kicsit lehetne gyorsabb, ennyi. láttam róla videót, teljesen gördülékeny volt rajta minden. ha pedig ennyire sebességbuzi vagy, kikapcsolhatod a touchflo effekteket és olyan sebessége lesz, aminél jobbat ma nem látni sehol. egyébként az iphone is legalább ugyanilyen hamar lemerül, még feleolyan felbontású kijelzõvel is. a diamonddal szemben gyakorlatilag nincs komolyabb érv az iphone mellett. egy touch pro pedig a szart is kiveri belõle, persze ezeket nem a tipikus iphone vevõknek találták ki, akiknek fingjuk nincs az egész telefonról, csak ezt látja mindenhol meg csillivilli és akkor az a világ legjobb telefonja, ennyi.

t-mobile.hu -n beírod a számod meg az elõfizetõi kódot és kidobja.
Sziasztok azt valahol meg tudom nezni hogy mennyi idot beszeltem eddig le??? Szoval a kimeno hivasok idotartamat??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Azért nem tudom még aktíválni mivel számhordozással vettem meg a telót és azt mondták, hogy az átállás a két szolgáltató között 4-5 nap. Addíg nem tudom használni telefonálásra sajna. Viszont mikor összekötöm a géppel akkor az iTunes egybõl feldobja, hogy regisztrálhatom az iPhone-t ha akarom, illetve accountot az app store-hoz. Az app store-t már megcsináltam de a regisztrálást még nem. Ezen opción keresztül regisztrálnák a boltban is? Lehet láma kérdés de új még nekem ez a dolog.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Lacee
nálad van a telefon, de még nincs aktiválva? ahhoz nem kell bevinni a boltba, dugd rá az itunes-ra és egy perc alatt megcsinálja magától. a firmware frissítését is, kb 250 mega letöltés és 1 perc install 😊

Ez jóóó!
Köszi^^
Srácok lehet hülye kérdés de én csináljam meg az upgradet (2.0.1-rõl) vagy hagyjam, hogy majd aktíválásnál csinálják meg a boltban (már ha ott ezt egyáltalán megcsinálják)??

Kiemelt ügyfélként vetted te is, mi? 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A lassúságot úgy tudom orvosolták az új firmware-ekkel, szal gondolom a GPS is javult. Viszont ez az akksi idõ nagyon lehúzó... Bár lesz hozzá nagyobb kapacitású utángyártott, de az nem az igazi...

Én a Diamond-ot azért adtam el, mert tetû lassú, a GPS-e csak dísznek jó (navigációra alkalmatlan, mert 4-5 perces késésben van a valósághoz képest és van, hogy fél óra alatt sem talált pozíciót), a kijelzõje szép, de nagyon kicsi, az akksija 9-16 óráig nem bírta egy huzamban és nálam többször fagyott.

5c0rp330n
tudásban, kamerában, mindenben a Diamond szanaszét veri az iphone-t. 2 dologban jobb az iphone: multitouch (na, de fontos..) és valamivel gördülékenyebb menü. egyébként minden egyértelmûen a Diamond mellett áll.

Én is telefon vásárlás elõtt állok, csak én a HTC Diamond és az iPhone között vacilálok...😊
Sok tesztet, videót átnyálaztam már, de még mindig nem jutottam dûlõre.
A HTC kicsivel jobban tetszik, van benne normális GPS, csak hamar lemerül.
Szerintetek melyik?

Srácok tudnátok ajánlani vmi dokkolót az új iPhone-hoz? Csak mert egy kicsit macerás ez a ki-be dugogatós módszer. És nem lenne jó ha idõ elõtt tönkremenne a csatija. Meg amúgy is elegásabb megoldás ez a dokkoló.

Thx!

MerlinW
Késõ van😊

[merlinw.org]

Lacee
köszönöm, nekem is hasonló van, csak nem USA hanem UK. bár szerintem megint nem nekem írtad 😊

(3610-ben magus hsz-ére reagáltam, miszerint felismeri ha Mo.-ról akarja az ember használni a brit appstore-t ami ebben a formában nem teljesen igaz)

5c0rp330n
n95 8gb nekem meg sem fordulna a fejemben. vagy N82 (ha inkább fotózás a fontos), vagy N78 (ha a zenehallgatáson van a hangsúly). miért is?
-az n95 8gb semmiben nem jobb az n82-nél, viszont nagyobb és oldalról nevetségesen tégla kinézete van, lencsevédõje pedig nincs a kamerájának és a vakuja is egy fos, míg az N82 xenon vakuval sokszoros tesztgyõztes
-a beépített 8 giga jó tulajdonsága LENNE az n95 8gb-nak, ha mellette bõvíthetõ lenne. csakhogy mivel nem bõvíthetõ, az a 8 giga inkább hátrány, mint elõny. ugyanis tetülassan lehet csak rá adatokat másolni (~1MB/s), így órák alatt lehet csak rá nagyobb adatokat mozgatni, ezenkívül az adatok megosztása is jóval nehezebb más eszközökkel (illetve adatok befogadása), és ha már a 8 giga kevés lesz, nem fogsz tudni mit csinálni. egy microsdhc bármikot praktikusan kikapható, benyomható pl. egy kártyaolvasóba, és 20 MB/s-el tudod rányomni az anyagot. ezenkívül van már belõle 16 gigás is, és még ki tudja milyenek lesznek. egy 8 gigás Sandisk kártya, olvasóval pedig már-már nevetséges áron van, valami 6-8k ha jól tudom.
az N78 pedig zenehallgatásra azért kíváló, mert 24 óráig is bírja elvileg, és hangminõségileg is eléggé a top kategória a mobilok körében.

ezek fényében n95-t csak az vesz körülbelül, aki nem ért semmit a témához, csak a legnagyobb számozású, legdrágább modellre van szüksége, mert attól lesz menõ.

MerlinW
Kis gugli, és bárki csinálhat magának amerikai iTunes accot. (Redeem kód generáló oldalak)

itt egy

Ha nem mûködne, van belõle több is.

[merlinw.org]

Lacee
egyértelmûnek egyértelû, csak szerintem elég nehezen védhetõ álláspont: akkor a macbookokat is le kéne korlátozni, mert az ITS-ban vett mp3-at onnan is átlõhetem bluetoothon keresztül akrákinek...

Ok elhiszem csak egy kicsit mellbevágó volt....

PyRex
homályos? szerintem elég egyértelmû.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lacee
az mms és a kopipészt hiányán kívül ez a fõ érv amit szinte mindenhol emlegetnek az iphone negatívumai kapcsán, nyilván nem viccbõl mondtam én sem.

Ez most komoly???

Lacee
sajnos az iPhone olyan buta, hogy BT-n keresztül csak a headseteket ismeri fel, minden más eszközt szándékosan letiltottak rajta - valami homályos kalózkodásellenes indokkal, nohiszen.

Lacee
hát nekem van egy régebbrõl ügyeskedett UK accountom, és mikor a magyart akartam kiválasztani, kaptam egy kis dorgálást hogy tessék visszatérni a brit területre, ergo nem veszi észre hogy Magyarországról próbálkozol 😊

a 'nagy' pwnage tool csinál egy saját .ipsw file-t amivel restore-olja a telefont (ezáltal sok beállítást megváltoztathatsz benne), a quickpwn pedig ha jól értem olyan, mint a ZiPhone vagy iLiberty voltak anno, tehát nem kell restore a jailbreakeléshez, gyorsan megvan a folyamat. Kár, hogy csak windows alól megy a quickpwn.

Sràcok az mièrt van, hogy BT-nem tudok csatlakozni màs eszközhöz? Elkezd keresni de nem talàl màs eszközt.Vajon mi lehet a gond? Vmit esetleg nem àllìtottam be jòl?

magus
felismeri, hogy magyarként akarod a brit shopot használni.

mi a különbség a winpwn és a quickpwn között?

Miert nem tudok WinSCP vel a telefonhoz csatlakozni beallitottam mindent ahogy kell es csatlakozasnal hibat ir 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

"a dev teamnél csak 2.0.1-hez láttam pwnagetoolt, ezért volt a kérdés."

Pwnage Tool csak 2.0.1-hez van, de Quickpwn van 2.0.2-höz is.

http://blog.iphone-dev.org/post/46800837/my-little-pwnies-dressage

Zomil
és külföldi shop-ot nem lehet használni ingyenes progik töltésére akkor ha magyaron nincs annyi? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
nokiára több program lesz mindig is, ipodra csak ituneson keresztül vehetsz...

msn 2 van rá, az egyik ingyenes, mûködik (nagytestvér azért figyel), a másik elméletileg jobb, gyakorlatilag nem mûködik a tört verzió, úgyhogy gyak. nem létezik.

azt, hogy hogy kell rápakolni crackelt cuccokat a fenti linkeken le van írva.

nem kell hozzá bankkártya, csak a fizetõsöknél kéri el. bár a magyar shopban sokminden nincs, ami kellene, úgyhogy ott is a warezhez kell nyúlni...

Zomil
köszönöm szépen 😄
eléggé bö választ kaptam arra ami engem tényleg érdekel 😊
Igazábol most ugy konkrét program kivánságom nincs, azt láttam h van zenefelismerö program rá(bejátszol a mikrofonba valamit és felismeri a számot), még ilyen függvényes progi érdekelne, msn gondolom van rá

játékok terén csupán némi szorakozás miatt kellene, poker, bejeweled szerü jopofaságok, meg scummvm, pda-n remekül el tudok szorakozni broken sword-el 😄

wifi arra kéne h msn/oldalak olvasgatása mennyen vele semmi komoly

video konvertálás nem gond, van nekem ipod videom itthon arra is szoktam konvertálni videokat😊
bár zenét inkább továbbra is azon használnék +nagyszerü hordozható merevlemez 😛

emulátor/tört programok telepitése nem tudom hogy megy a telefonon, de ha pm-be tudsz küldeni linket ahol valamenyire le van irva, informatikus hallgatóként nem hiszem, h komoly gondot okozna 😄

Még 2 kérdésem maradt:
Vkit megkérnék, h egy képet rakjom már fel, h lássam milyen képet csinál a fényképezöje(ha épp meglátok pl.: egy szép kocsit stb. azért nem csináljon olyan ronda képet 😛)
a másik dolog meg, h itunes acc-ot csak bankártyával lehet csinálni, v lehet anélkül is h azért az ingyenes progikat "legálisan" tudjam leszedni 😊

Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Talmácsi tökéletes arca lenne az Apple iPhone és a T-Mobile közös promójának:
T-Alma

(mobilarena forumrol)

http://gaborszantai.co.uk/

magus
a programokat amúgy lecsekkolhatod az ituneson belül, hogy milyenek vannak.

ja és azért nem mindegy a háttértár se (8gb) meg az hogy multitouch. mindenki ezzel jön, de tényleg élvezet kezelni ezt a vackot. meg játszani a giroszkoppal

magus
programok csak most kezdtek kijönni rá, rengeteg van, ebbõl mondjuk csak egy részét tekinthetjük használhatónak...

úgymond hasznos alkalmazásokból már kevesebb, de sokféle van. pdf olvasó, doc olvasó, ilyesmik vannak. van olyan is, ami méri a kocsiban, hogy mennyivel mész. de pl gps-t akárcsak minimálisan értelmesen kihasználó alkalmazást még nem láttam, szóval azért nem egy iGo. nem tudom lesz-e egyáltalán rá. Függvénykirajzolót nemrég láttam ha jól emlékszem, nem töltöttem le, de mintha lenne rá.

De ha konkrétan kíváncsi vagy, hogy van-e a program ami téged érdekel akkor kérdezz, most így hirtelen nem tudom mire gondolsz

a média részét azt hiszem nem kell összehasonlítani az n95-el, egyértelmû. a videokonvertálás macerás, de ugye az n95 képernyõjén úgyse nézel, szóval mégcsak versenyben sincsenek. (bár létezik olyan program, ami lejátszik avit az iphonen, de még csak béta)

játékokból pl sok van. mindenféle, poker, autoverseny, sakk, passziánsz, szerepjáték (1), de az igazán nagy nevek még folyamatban vannak, lesz itt pár érdekes dolog, ha nem felejtõdik el a platform. most jelenleg sudokuból van rengeteg. de azért van elég normális játék, hogy ne unatkozz. de olyan 10-20 kivételtõl eltekintve nagyon mobiljátékok. olyanok mint symbianra. jó-jó, ellehet velük baszni az idõt, de nem olyan komolyak, mint a psp-n. de állítólag ez is változni fog.

emulátorok ha érdekelnek akkor tetszeni fog. scummvm van, vagyis a point & click kalandjátékok mennek rajta (azért egérrel nyílván jobb...). a monkey island 3 kivételével tökéletesen. az is játszható, de érzékelhetõ, hogy izzad rajta. NES emulátor tökéletes. SNES emulátor kevésbé sajnos, az elég lassú, de verzióról-verzióra gyorsabb. Gameboy Advance emulátor meg so-so, van ami gyors, van ami nem.

wifije nem különösebben, használható, netezgethetsz vele, meg töltögethetsz, de nem egy laptop.

szerintem ha pont egy N95-el rakod szembe, akkor én nem választanám a Nokiát. Médiában hülyére veri, programokban perpill még jobb a Nokia (pláne, hogy az iphone a feliraton kívül egyáltalán nem használja a gps-t), de hosszútávon mindenféleképp változni fog a helyzet az iphone javára.

ami viszont nagy szopás az iphoneval, hogy apple termék. ha programokat akarsz rárakni, ami nem eredeti (ne menjünk bele, Magyarország, itt mindenki lop), azzal van macera rendesen (csak az elején), nem csak szimplán behúzod a .sis-t bluetoothon. Az emulátoroknál is ez az ssh-s szopás van, mert nem használhatod a bluetoothját. De ha ezen túllépsz, akkor nem para.

Na itt tuti nem fogsz objektív véleményt hallani senkitõl 😄
Az N95 egy remek telefon, az ájfón pedig egy remek ájpod amivel telefonálni tudsz. Döntsd el mit szeretnél.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zomil
Sziasztok!

Telefon vásárlás elött állok, nokia N95 8gb és Iphone között vacilálok.
A kérdésem az lenne, h multitouch-on kivül irjatok még vmit iphone javára 😄
Érdekelne pl. h sokfajta programot lehet rárakni?
mert azt tudom, h ugye az n95-re szinte minden van, akár függvényeket akarok grafikusan ábrázolni, stb.
Játékok terén hogy áll? pl. régi point&click játékokat rá lehet varázsolni? gondolok itt broken sword, day of the t., vagy hasonlo klasszikus játékok
Wifi-je erös?

Elöre is köszi a választ, sokat segitenétek 😊

Honnan tudom letolteni a 3G-s 2.01 es firmwaret?? van az applenak valami download center mert valahogy keresgetem oldalukon de nem igazodok ki.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>