iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, az a problémám, szeretnék regisztrálni az appstore-ba, de nem tudok túljutni a VISA kártyás részen. Elvileg ki lehet hagyni ezt a részt, mert a FREE programokat akkor hogyan töltsem le? De eddig nem tudtam kihagyni ezt a részt. Segítsetek, hogyan tudnék reg-ni az appstore-ba!

Köszi!

Lacee
betehetsz egy negyedórás csengõhagot is, de csak a helyet foglalja fölöslegesen, mivel cirka 20 másodperc után úgyis felveszed, vagy a hívó fél teszi le...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Atika :o)
megvennem en a dolgokat csak nemtudok appstorrol vasarolni meg kell oldanom addig marad a crackelt sajnos

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

PyRex
ezt nem tudom, de ez nem tökmindegy?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

jalibreakelned kell a telefont erre keress ra

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Zomil
és még 1 lemaradt: tényleg csak 30másodperces lehet a csengöhang?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Olvasgattam a linkeken, h tört alkalmazásokat hogy lehet a telefonra rakni, de eléggé kesze kusza leirások vannak, több féle programot emlegetve 😄

szoval a kérdésem az lenne, h mi annak a programnak a neve, amivel a legujabb verziot fel lehet törni(nem akarom függetleniteni), h tört app-okat lehessen rátölteni?

a másik kérdésem pedig: mi a progi neve amivel lehet msn-ezni?

Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt
lol ne kérdezzétek, fogalmam nincs, hogy kerültem oda

passatgt
maga a hardver és külsõ elég jól néz ki, még a mai technikával is simán megvalósítható, viszont a szoftver az más kategória, azt még õk sem gondolták komolyan😊

Zomil
no igen, mivel most elég erös a forint, sztem egész jó árba lehetne progit venni, ha akarnék most az usa applestore-ban 😊

Lacee
nekem GB accountom van és magyar témobilos kártyám, annyi "hátránnyal" jár, hogy nem választhatom a magyar app store-t, csak a britet. de gond nincs vele.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
nem tudom 100% biztonsággal mondani, de nulla beavatkozással menni fog otthon is. netkapcsolattal rendelkezõ gép kell (de elképzelhetõ hogy még net sem kell, errõl nincs infom), meg térerõ 😊

PyRex
szvsz nem tudod beregelni usa accounttal és magyar kártyával...

PyRex
a google maps-hez ugye kell internet, hiszen a világ google térképe nyilván nincs rajta a telefonon. de hamarosan elkészül a nav n go és a többi gyártó a saját szoftverével, azokhoz már nem fog kelleni.

Köszi de ez nem egy új kártya lesz hanem számhordozással viszem át. Aminek az akiválási ideje holnap este 10 kor fog lejárni. Szal utána vagy megcsinálom otthon magam, vagy beviszem egy t-boltba és ott megcsinálják. Csak a mai napból kiindulva lehet jobb ha én magam csinálom meg, így legalább csak magam tudom okolni ha nem sikerül vmi folytán. 😊

\" örökké nem eshet.... \"

Lacee
Akkor elmondom az én aktiválásom történetét: telefont dobozból kivesz, bekapcsol, kábellel számítógépre rádug. Az iTunesban automatikusan megjelenõ ablakban regisztráltam, ezután jelentkezett az egyetlen probléma: abból adódott, hogy a telefonban levõ SIM-kártya (mivel új elõfizetõ vagyok) nem "élt", ezért a t-mobilos ÜSZ-nál kellett futni egy kört telefonon. Utána, mikor már érzékelte a térerõt, nyomtam egy sync-et az iTunesban és mindenféle beavatkozás nélkül aktiválta magát, minden mûködött flottul!

Az elsõ generációs teló aktiválásáról annó rengeteg vidó volt fenn jutúbon.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Srácok nem tudnátok vmi linket ahol fenn van, hogy miképp kell ativálni a telefont itthonról? Csak mert ma voltam benn egy T-mobile boltban ahol az illetõ vagy egy fél órát elszarakodott míg aktiválta a telefontját a havernak. Ja és azt is egy kinyomtatott oldalról puskázta de még így sem ment neki. Egy másik illetõ jött oda, hogy segítsen a fickónak. Na gondoltam én inkább megpróbálkoznék otthonról ha lenne hozzá "puskám".

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Zomil
mi történik akkor ha usa applestore accountal regelem be a telefont?
nem lesz gond, h a telefonom itthone de egy usa account alá regisztrálom be?

Lehet hülye kérdés, de nekem nem tiszta. Ezek a mai GPS-szel felszerelt telefonok mint az új iPhone, HCT Diamond, stb, a GPS-t internet segítségével futtatják? Szóval szívják az adatforgalmat vagy úgy mûködnek mint egy sima autós GPS?

Hozzáteszem, hogy bontatlanul adja és nekem azt mondta, hogyha nem bízok benne, ozzak laptopot és aktiváljuk.
A FAQ-ban olvasottakból nekem az jött le, hogy szerencsés, aki gyári független iPhone 3G-hez jut. Ugye kevés boltban van, csak olasz állampolgár vehet, az is csak 2-t stb...
Felvettem a kapcsolatot egy sráccal, aki elmondása szerint véletlen valami haverjától szert tett egy kapcsolatra olaszországban, aki valami mobilszolgáltatós. de fû alatt gyári független iPhoneokat árul külföldieknek, nagyobb mennyiségbe. Persze, hogy profitáljon, több mint 500 euró, de azért mégis megéri szerintem.
A telóm úton van elvileg majd csütörtökön jön vagy pénteken, majd kiderül, hogy kamu-e. Ahogy megjön majd beírom. Ha valakit érdekel írjon nekem privit és megadom a számát meg mailjét. Amugy hirdet iPhone-t beszeljukmac.com-om is, de persze ott nem írja le a storyt, csak hogy eladó egy iPhone 3G😊
PyRex
ja és ne cserélgesd a SIM-et, mert néha ez történik és onnantól szívás van 😄

PyRex
ez egy tipikus hiba a jailbreak-elt, függetlenített, de amúgy gyárilag függõ telcsiknél. Nekem is csinálta többször. Próbáld meg a Cydiából feltenni rá a bootneuter-t és az talán megoldja, de VIGYÁZZ mert el is cseszheted. Vagy: csinálj backupot itunes-ban restore-old és nyomj jailbreak-et újra. talán az megoldja...

Zomil
oké sry 😊
több idiota kérdésem remélem nem lesz 😄

(amugy csak biztosra akarok menni, ha már rendesen megveszem a telefont, nem pedig függetlenül)

Lacee
tegnap (szinte ugyanerre vonatkozó) kérdésedre hárman-négyen is írtuk hogy nyomtalanul eltüntethetõ a beavatkozás.

ZoRaL
gond nélkül megy a restore

Zomil
Amugy ez a jailbreake mennyire biztonságos, nem teszi tönkre a telefont? utána gond nélkül lehet restore-olni?

Lacee
dehogy baj, én is jól elszórakozom a scrabble és jezzball progikkal 😊
három lehetõséged van:
1. ingyenes appstore-os játékok, megy minden magától
2. megvett appstore-os játékok, szintén nem kell semmi, csak pár euro
3. warezolt fizetõs játékok, ezekhez pedig jailbreakelni, SSH-val szórakozni kell, meg persze nem is szép dolog

mindenki választhat <#taps>

ehhh miert baj az ha az ember neha mikor unatkozik es nincs mas lehetosege elovegye telefonjat es jatszon rajta picit foleg hogy az iphonban ugyebar meg ez is elvezetes mert jobbra ballra dontogeted telefont 😊 na de nem fogok itt ez korul irogatni majd ha lesz idom kiprobalom esetleg eredmenyt beirom ide hatha erdekel mast is 😊 Koszi a segitseget neked is meg lacee-nek is

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

passatgt
nokia-t lehet keverni a szarral, bár nem rímel😮

MerlinW
Elolvasod a honlapjukon ha van, vagy letöltöd és kipróbálod😊

Ha könyvtárakat szerettem volna létrehozni, vagy attributumokat megváltoztatni, nem iPhone-t vettem volna, hanem vindózos-ceruzás-(nem-olyan)-okostelefont.

[merlinw.org]

Lacee
ha úgyis warezolt játékot akarsz rátenni, akkor mit számít az a két (na jó, van az három is) kattintásnyi jailbreak?
az említett módszerekkel nem tudsz ilyesmit csinálni, csak fájlok tárolása, és csengõhang/háttérkép hozzáadása megoldható, a tört/hekkelt játékok telepítését nem támogatja egyik sem.

Es meg egy kerdes ezekkel a progikkal is tudok konyvtarat letrehozni es annak megvaltoztatni az atributumat szoval hogy ha jatekot akarok feltenni akkor ne kelljen jalibreakelnem 😊 ha nem megy nem lesz jatszas 😊

koszi szepen majd kiprobalom hogy mukodik e jolenne 😊

MerlinW
- iPhone PC Suite
- Touch Copy

Google, Torrent

[merlinw.org]

Es ehhez hogy fertel hozza milyen progival ha megkerdezhetem??

#3708 ok ok olvastam felfogtam en csak kerdeztem hatha tudja valaki 😊 es koszi a segitseget

Lacee
mivel installerbõl/cydiából kell telepíteni az openSSH-t, sanszos hogy néküle nem fog menni 😊
bár úgy emlékszem, hogy a /var/root mappához régebbi firmware-nél hozzá lehetett férni jailbreak nélkül is (fájlokat másolni ide-oda), ezzel nem tudom hogy mi a helyzet mostanság.

MerlinW
Akkor olvasd el megint amit írtam.

"iPhone 1-hez KELL jailbreak (és installer), 3G-hez NEM TUDOM."

Ezt majd elmondja egy 3G tulaj. (szerintem kell ahhoz is)

[merlinw.org]

Siman mukodik en csak erdeklodom hogy pl jalibreak kell e hozza mert restorolni fogom eredeti firmwarera es nem akarok jalbreakot csinalni es azert kerdem hogy aznelkul lehet e SSH-t tenni. 😊

Ombika
Ne legy mar .. 😊 Attol ,hogy ott van a jel ,az csak jelzi,hogy milyen adatsebeseggel tudnal csatlakozni!! Magatol eletbe nem megy netre telo csak ,ha vmi progi frissiti magat vagy e-mail stb(de ugye ezeket meg te szabalyzod)...

Az a 3féle ikon csak az aktuális hálózati lefedettséget jelöli, nem azt, hogy épp van adatátvitel.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

"mondjuk olyan nincs, amit ha nem használsz, frissíti magát, mivel ezek a háttérben ugye nem futnak..."

De igen futnak, hacsak nem kapcsolod ki õket...
Ilyen például a törölhetetlen "Stock"-tõzsdehírek, ami akár óránként is frissítheti magát automatikusan, ha nem állítod át külön manuálisra.

Az internet pedig ha jól tudom folyamatosan megy, csaképp nincs (annyi) adatátvitel.
Nekem legalábbis folyamatosan ott van a 3 net ikon közül az egyik, és úgy láttam, hogy csak a wifit lehet ki-be kapcsolni...
MerlinW
iPhone 1-hez kell jailbreak (és installer), 3G-hez nem tudom. De ha nem tudod mi a túró az ssh, ne akarj belemászni az Iphone unix rendszerébe😊

[merlinw.org]

MerlinW
Jailbreak nem egyenlõ függetlenítéssel

[merlinw.org]

A telefon szoftwarebe csak open SSH vagy mi a turo telepitese utan lehet csak belemaszni?? Es ahhoz hogy ilyen open SSH-t tegyek telefonra szukseges jalibreak?? Koszi a valaszt

ZoRaL
sziasztok,
lenne egy kérdésem, mitõl van az hogy beállítom pl. Orange Sk-ra carriert és mindig visszaugrok Tmobile Hu-ra, de szerintem orangen maradok csak rosszul irja ki (szlovák orange iphone 3g, 2.0.2) Köszi

3G-re nem is fogom tudni telepíteni?:o Mert én nem akarom se jailbreakelni se mást. Majd ha meglesz akkor az gyári független lesz😊
PyRex
az "elég érdekes..." arra utalt, hogy nem kérdés.

IGEN, a nem appstore-os programok képesek futni a háttérben (nem mindegyik), de ezek ugye hivatalosan nem támogatott cuccok, szóval mindenki aki ilyeneket használ, saját felelõsségére tegye, el lett mondva 1000-szer.

5c0rp330n
egy kérdés volt, szóval inkább te vagy fail, barátom 😊
Lacee: ha nem használtad, hogy generált 600 giga forgalmat? mégiscsak fut a háttérben? :o