iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintõképernyõ csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:
Tegnap óta én is iPhone tulajdonos lettem, csak információként mondom mindenkinek, hogy ne a kütyüt nyomkodják feleslegesen. A díjcsomagban nincs benne a hivószámkijelzés amit külön kell megrendelni (már ha tudni akarod hogy ki hív) 192 Ft-ért. Ezt velem elfelejtették közölni, és megmondom õszintén nem is gondoltam, hogy ezt külön meg kell rendelni és még fizetni is kell érte. Szeretlek T-Mobile. Furcsa, hogy egy igencsak drága elõfizetésbe ez már nem fért bele....
Online megrendelés esetén ugyan bekattintható a "Hívó fél számának kijelzése (ingyenes, havi számlán fizetendõ)", de hogy ez mit jelent, azt nem tudni."
link
nem nagy dolog, de azért kedves gesztus.
8 giga internet hol 3600 forint egyébként? (86.000 osztva 24 hónappal az durván 3600ra jön ki, holott a vodafone-nál 5 giga ötezer, pannonnál és t-nél 5 giga hatezer forint.)
akkor most ki torzít, az eredeti xls táblázat, vagy te?
részemrõl ennyi, többet nem kívánok foglalkozni a témával: sokadszorra bebizonyosodott hogy nincs értelme. Mindenki legyen boldog úgy, ahogy van, de ha mindenképp vitázni szereténk valakivel legalább ne valótlanságokkal tegyük.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
aki meg évente beszél 2 órát, nyilván nem fog elõfizetéses telefont venni
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(ebay-en talált árak alapján, forintba átszámolva)
világosan látszik, hogy a "legjobb" esetben is aki 7500 forintot nem csesz el egy hónapban telefonálásra/sms-re/netre, alapból nem éri meg, míg a nagyobb csomagok esetén ez 13500 forintra emelkedik. én erre azt mondom, hogy lehet, hogy van, aki beszél ennyit, de az utóbbi összeget én évente költöm el telefonálásra körülbelül.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szeptemberben új Nano, iTunes 8.0 és 10.5.6 Blu-ray support
Legalábbis Kevin Rose szerint, aki egy YouTube videóban / blog postban szellõztette meg az információkat. Rose szerint:
- a teljes iPod vonalat frissíteni fogja az Apple
- a Nano keskenyebb lesz és nagyobb kijelzõs
- az iPodok árait jelentõsen csökkenteni fogják, hogy az iPhone-tól határozottan elkülönítsék
- iTunes 8.0, ami nem csak egy szokásos bugfix / Apple chain-feature release, hanem rendes “dot update” sok okossággal és más felülettel (Rose többet is tud errõl, de még nem beszél — talán még a Tiger-style folder ikonok is mennek Hawaiira?)
- Blu-ray support a szintén hamarosan megjelenõ 10.5.6-ban
Mennyire hihetõ mindez? Eddigi tapasztalataim alapján Rose elég jól szokott szivárogtatni (késõbb beírjuk majd ide is), illetõleg õ az amerikai blög celebrity number EGY, tehát nyilván nem szivárogtatna, ha nem lenne valami jó forrása odabenn a Cégnél.
szóval, aki az 1000 forintos feltöltõkártyával elvan 3 hónapig, az ne itt fikázza az iPhone-t, hanem vegyen ipod touchot óccsóér' pár hónap múlva, a telefon-funkciót leszámítva ugyanott lesz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Persze hogy 200 perc 60as díjcsomagon marha drága, azért vannak nagyobb csomagok is. Mutasd be hogy mi az átverés, a pannon és vodafone honlapjáról linkelve a helyes árakat! Mert ugye a táblázatban hazudnak, akkor tessék bizonyítsd be hogy te vagy az ász, akit nem vezetnek meg.
Ha 200 perc egy hónapban és 50 sms irreális neked, attól még másnak (pl nekem) egyálatlán nem az, talán elsõre hihetetlneül hangzik de így van.
ó kérlek kezdd el megint hogy 408 ezerbe kerül a készülék, azt is régen hajtogattad már.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Ez engem is érdekelne. Bár úgy sejtem teljesen mindegy...adatforgalom= adatforgalom....
Ez elég furi...
max a témobilos hotspotokat nem használhatod ingyen.
10.000-ért annyi 2G, ami sztem bõségesen elegendõ (én folyamatosan böngészek, mailozok,stb, és 3 nap alatt csupán 60Mb adatforgalmam volt) , több mint 6 óra telefonálás és naponta 6 sms...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
a 3000-es csomagnál pedig azért 8000-et ír, mert az ineternet-csomagot is beleszámítja, ez is oda van írva szépen nyomtatott betûkkel
srácok,srácok, ne vagdalkozzunk már, ha már nem sikerül rendesen használni azt a nyomorult táblázatot.
Elvileg sokféle dombornyomott(!) kártyával mûködik, illetve többen említették hogy elfogadja a CIB internet kártyát is.
Ha meg a fuggetlen arral szamoljuk akkor nincs kotelezo szerzodes, miert szamolnank bele barmilyet is?
Azert jol kijott a vegere hogy a legdragabb t-s csomag olcsobb mint a legkisebb pannonos, nem is vartam mast. Nem mintha erdekelne mostmar a dolog, mert nem hiszem iphonom lesz de 1. nem kene felrevezetni azt aki megis venni akar 2. legalabb ha adatokat kozlunk az legyen korrekt
13250 ft-os legolcsóbb pannoncsomag ftw!
edit: visszaszívtam, pont alattam van érv is 😊
Pannon 120 12 590 Ft
Pannon 180 11 930 Ft
o rly? a legkisebb pannoncsomag havidíja 13250 forint? az ennél eggyel nagyobb csomag olcsóbb, a 2-vel nagyobb csomag mégolcsóbb? akinek ezt ledugod a torkán, az meg is érdemli. ez a táblázat egy gyalázatos megtévesztés, semmi másra nem jó, mint a barmokkal elhitetni, hogy 400ezer forint, amit fizetni fognak nem is olyan kib@szott sok. (pedig az).
http://gaborszantai.co.uk/
elvileg😊
“A függvényekkel teletûzdelt táblázat a három nagy szolgáltató csomagjait hasonlítja össze, a Pannon és a Vodafone esetében persze bele kell kalkulálni, hogy az 5 gigabájtos mobilinternet csomag több adatforgalmat tartalmaz, mint a T-Mobile iPhone-os csomagjai. A táblázatban egyébként benne van minden: havidíj, éves költség, két éves költség, telefon ára.”
A napokban berakom majd a bannerba is...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Állítólag fake, csak illusztrációnak készítette a srác, de elviekben meg lehet csinálni.
Info