iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Verseghy #3802: Olvass forumokat, atveresek es sokan be is dolnek neki sajnos!! 😞 Egyenlore nincs meg olyan cucc amivel tudnak fuggetleniteni a telot a gyarin kivul persze!
5c0rp330n: Neked meg mibajod van,nincs jobb dolgod mint itt ertetlenkedni es sok folos HSZ-t gyartani,plane ,ha tenyleg megvetted mar uj szifnond elvezd es ne suketelj please!!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyébként tudom hogy te csak objektív vagy, és csak meg akarsz minket menteni mert hülyék vagyunk. És mi parasztok meg erre lehurrogunk ahelyett hogy megköszünnénk hogy felvilágosítasz minket, mert teljesen elvakultan imádjuk a telefont, annyira hogy észre sem vesszük az igazságot amit csak te látsz.
Kegyetlen világban élünk.
A topic szellemiségével pedig nincs semmi baj, általában értelmes diszkurzus folyik a telefon használatáról, jailbreakelérõl stb, amíg be nem jön ide "valaki" akadékoskodni.
az olyan urban legendeket pedig el sem akarok hinni, hogy karácsony környékén szabályos börze van a külföldi csomagokból a nemzetközi kicserélõben, hogy kinek mi kell - azért ez eléggé hihetetlen, de elképzelhetõnek tartom hogy régen ilyen is megeshetett.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A postai dolgozók is lopnak, bizony, de ha jól tudom, nem ez a fõ ok.
"Magyar, ne lopj", ugyebár, ilyen ez a nemzet 😊
múlt héten rendeltem egy tokot, 3$-t fizettem összesen, volt a borítékon 10,5$ bélyeg
[merlinw.org]
Ja, és még egy rémhírt szeretnék eloszlatni: NEM igaz, hogy adatfogadás közben automatikusan a hangpostára teszi a hívásokat a telefon, többszörösen kipróbálva, abszolút gond nélkül jönnek a hívások még az index.hu címlapjának betöltése közben is.
650Ft!!! Itthon a szomszéd utcába drágább a bélyeg😊)
[merlinw.org]
~200 külfödli rendelés változó értékben. Jófejek postások a környékemen?😊
Egyébként ez rossz hozzáállás. Megérkezik az. Egy mail váltás az eladóval, õ elküldi neked a bescannelt postani bizonylatot, bebattyogsz a magyar postára, megmutatod nekik, aztán elõkotorják/kárpótolnak, stb. De bevallom eddig nem sok ilyenrõl hallottam az online rendelõ ismerõs körömben sem.
[merlinw.org]
Ájfonhoz nem láttam autós állványt, azzal kézben kell vacakolni, azaz meg kell állni a kocsival, vagy csukott szemmel, térdkormánnyal vezetni😊
[merlinw.org]
Ott kezdõdik, hogy eladáshoz (de a PayPal számlához is a bankszámlaszámodat) muszáj valós adatokat megadnod, stb. (a pontos menetét nem tudom, mert eladni nem adtam ott el, de pl a magyar teszvesz-en postán küldik ki a jelszavadat)
Ezáltal már megvan minden ami számít.
Emellett ha panaszt írsz a supportnak, õk máris küldik a hatóságot.
De pár kattintással kiderül, hogy az adott eladó üzlet-e vagy magánszemély, illetve értékelési rendszer is van mint a hazai piacokon is, tehát látod mennyi áruból mennyi érkezett meg.
Több mint 10 éve megy az e-Bay, jó dolog az😊 Rendeltem én már több százezres Marantz erõsítõt is onnan ezelõtt 6-7 éve, az is megjött egy karc nélkül.
A szállítási díjat is feltüntetik, de a boltok nagy része általában odaírja, hogy free shipping, azaz ingyenes.
[merlinw.org]
Azt hiszem Vodánál is hasonló nehézségekbe kerül😊
[merlinw.org]
Tisztában vagyok vele, hogy úgy-ahogy reális áron árulja a T a magyar viszonylatokat tekintve, de számomra már túllép az ár-érték arány határain.
Megjegyzem e-Bay-en már most is látni jópár 700-900 dolláros 8, sõt 16GB-os független 3G-s készüléket. Megvehetném magyar-jóárasítva is, de inkább elnyaralom a maradék pénzt😊
[merlinw.org]
Amíg nincs IGO, Tomtom, addig izé van. Jobb mellé egy PNA/PDA.
Ha már lesz rá normális nav. rendszer, akkor meg úgy vagyok vele, hogy az ember akkor navigál, ha hosszabb távra utazik (belfölfön eddig sem tévedtünk el, vagy ismerjük a városunkat, vag van szánk, szemünk, tudunk olvasni/kérdezni, papír térkép, stb)
Hosszabb távú utakon meg nem szívesem merítem le a telefonom GPS-el, inkább merüljön a nav rendszer és ha nagyon eltévedek (lehet olyat egyáltalán Európában?😊) még tudok telefonos segítséget hívni😊
Ezért nem kedveltem soha az all-in-one készülékeket. Egy dolog elhal, megy vele minden😊
Lényeg, hogy telefon+navigációs készülék. Pillanatnyi helyzetedet meg elvileg (itthon nem tudom mûködik-e) EDGE-el/hotspotokkal is meg tudod állapítani. Annyi meg bõven elég a googlemaps mellé.
De mint írtam ez szigorú magánvélemény😊
[merlinw.org]
Meg párszor már tévedtünk el autóval és szidtam magam, hogy ha most nem cseréltem volna le az N95öm mennyire jó lett volna😊 De mondjuk ez ritkában fordul elõ.
Internetezni akarsz bemész egy McDonald's-ba, vagy leülsz egy iskola elõtt, aztán hajrá WiFi.
Mindenkinek a saját dolga, de 3-4x annyit fizetni ugyanazért, csak mert 3G-s...😊
[merlinw.org]
Te biztos jobban tudod, a szerzõdést nyilván nem én írtam alá, hanem te.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(Pénteken megjön a gyári független iPhone 3G-m JUPPPIIII<#taps>#taps>)
Egész nap ide járkálsz, táblázatokat bújsz, hogy megmondd, most épp miért is hülye mindenki, aki ájfónt vesz. Valami gyerekkori sérelem, vagy esetleg nincs más örömöd az életben? Otthon nem hallgat meg senki, a fõnök leszar, és az ájfón-tulajdonosokat szemelted ki arra, hogy fölényességet mutass velük szemben?
Itt vered magad hetek óta, hogy mekkora rakás szar ez a cucc, de azért le merném fogadni, hogy a topik ott van a kedvencek között. Valami nagyon nincs nálad rendben.
De azt ugye belátod, hogy az összköltségbõl (pl 288ezer forint a te számításaid szerint) le kell vonni a csomagok valódi értékét? Azt pedig már néhány oldallal korábban kiszámoltuk, hogy külön-külön 200 perc beszélgetés és 2 GB internet 7-8ezer forintba jön, ha úgy tetszik csak havi ezer-kétezer forint körül fizet az ember sarcot a telefonért. (attól most el is tekintek, hogy 400 perc van belefoglalva és nem csak 200, és 200 hálón belüli sms, mintegy bónuszként)
48ezer kezdeti ár + 2 évig összesen még 48ezer az 96. ENNYI a telefon.
mint ahogy az is igaz, hogy nemc sak ezzel a két csomaggal lehet vásárolni belõle, itt a fórumban is többen írták hogy akármilyen elõfizetéshez kapható, különbözõ árakon. (nyilván mindenhogy õk járnak jól, de hát ez a cél)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"