iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de ha meg tudod magyarázni egy bõvített mondatban, hogy mi értelme volt beírni azt a magvas gondololatot 3882-ben, ami amúgy 0 információt hordozott, cserébe viszont nem is poén, akkor mea maxima culpa.<#gonosz1>#gonosz1>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
tud valaki megoldást?
!Forza Ferrari!
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
\" örökké nem eshet.... \"
#3881: ezt hol hallottad? nem létezik ilyen app, de még hack sem.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bocs hogy ide irom ezt, de valaki mondta, hogy van olyan appl. a 3g s iphonokra, amivel lehet már bluetoothon adatot cserélni más telefonokkal is. már szétnéztem vagy 10-15 helyen is a neten, de sehol sem találtam.. Tudna nekem valaki ebben segiteni? elõre is köszi
üdv
amúgy minden ugyanaz
a réginek a net wifin egyáltalán nem döcögõs
Bazinga!
Függetlenül tudomásom szerint csak Európában és Hong Kongban lehet kapni. (az apple honlapján van valahol egy táblázat, ami ezt mutatja, de most nem találom)
reális árban kb mennyiért tudnék megszerezni egy 16g-s változatot? itthon kerülne kb 200ezerbe, ahogy néztem.
(az ebayes idõzítés egyébként úgy mûködik, hogy meg kell adnod egy maximlis árat, amit még hajlandó vagy kifizetni a cuccért, és a rendszer automatikusan licitál neked a nevedben addig a határig. Adott esetben emiatt van, hogy 2 másodperc alatt felmegy többszáz dollárral az ár, pedig csak 1-2 dollárokkal emeltek, viszont azt sokszor.)
pl ebben az esetben beírsz 800$-t, így mondjuk 355$-ra rakná a licitet magától, de ha más is megadott már egy magasabb árat, akkor már 360$ lesz, utána ismét te jössz 365$-al és így tovább, tehát megadsz egy max árat, amit megér neked és az ebay automatán fog neked licitálni addig az árig
szállíátsi kltség valós, vám csak ritkán van, ha eu-n belül akkor meg alapból nicns
ha megkéred, hogy írja rá a csoamgra, gift, akkor nem vámolnak
pl, ezzel mi a gond? és még szeretném azt kérdezni, aki már rendelt így ebayrõl, hogy a szállítási költség, amit alul ki lehet számíttatni (jelen esetben 50 dollár) az mennyire valós? plusz a vám hogy néz ki, arra mennyit kell fizetni?
meg nézud meg nem e használt, vagy a leírást böngészd át, hátha ír valami hibát
vagy ha nem független, akkor eléggé olcsón adják😊
Dokkolo nekem is jolenne,ez f@xsag volt apple reszerol,h kihagytak belole! 😞
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Van ugye az a hiba, ami az új iPhoneok kb 2%-nál jelentkezett: 3G-s hálózaton ledobja a vonalat, akár beszélgetés közben is. Ugyan ez a jelenség figyelhetõ meg az új BlackBerry készülékekben... valszeg a 3G Chip gyártója a hibás.
Viszont a Java, hát igen...
Tudom google a barátom, de összevesztem vele..<#idiota>#idiota>
A brit reklámszabályozó testület betiltott egy iPhone-tévéreklámot, mivel vélekedése szerint az Apple megtévesztõ módon reklámozza a készüléket, az ugyanis nem támogatja sem a Flash-t, sem a Javát, így nem képes teljes értékû internetes funkciókra - pedig gyártója ezt állítja.
3G 16GB fehér, független 180.000HUF
3G 8GB fekete, független 158.000HUF
[merlinw.org]