iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
valakik végigvannak sértve és halál komolyak

Zomil
hát a te eddigi megnyilvánulásod jóval tul tesz az "emesés ostobaságon"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sugam
úgy éreztem kötelességem beírni magyarul az éntelefont :], nem érzed ostobának az emese szöveget?

Lacee
örülök, hogy az eddigi egyszavas teljesítményed feljogosít bárki más értékelésre, pláne ostobaságot illetõen <#wow3>

de ha meg tudod magyarázni egy bõvített mondatban, hogy mi értelme volt beírni azt a magvas gondololatot 3882-ben, ami amúgy 0 információt hordozott, cserébe viszont nem is poén, akkor mea maxima culpa.<#gonosz1>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sugam
elég necces ez az emese szöveg 😄 mondhatni ostoba

Atika :o)
de lehet de nem fogsz tudni vasarolni az iphone.hu-n le van irva hogy kell

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Appstore-ra dombornyomott bankkártya nélkül nem lehet regisztrálni? Nekem csak sima van és azzal nem nagyon engedi... Anélkül el is felejthetem?

oneal1
van egy kis roblémám a telóval, mióta 2.x felett járok softban, nem tudom állítani a hátteremet..:S akármire állítom nem megy, a fehér apple logó virít mindig, a menüben meg az alap fekete, azzal nincs baj😊

tud valaki megoldást?

!Forza Ferrari!

Megjött!! MEGJÖTTT!!! Gyönyörû gyári független iPhone olaszból. Most frissítettem iTunes-al😊 Mindenkinek ajánlom a #3848, mert én tõle vettem. De leírtam a sztorit régebben, tényleg igaz😛
oké, így fogok tenni, köszönöm!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Ombika
ellington: fuggetlent olaszbol kizarolag,amit usa-ban hirdetnek igy kamu!!!

Nekem is csak úgy mondták, hogy olvasták valahol, hogy létezik ilyen app... De megkérdezem még1x. Azért köszi!

Okés thx.

\" örökké nem eshet.... \"

Lacee
köszönjük, Emese.

#3881: ezt hol hallottad? nem létezik ilyen app, de még hack sem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sugam
alma!énTelefon

Hali!
Bocs hogy ide irom ezt, de valaki mondta, hogy van olyan appl. a 3g s iphonokra, amivel lehet már bluetoothon adatot cserélni más telefonokkal is. már szétnéztem vagy 10-15 helyen is a neten, de sehol sem találtam.. Tudna nekem valaki ebben segiteni? elõre is köszi
üdv

Lacee
az iPhone a legjobb mobil platform, egy Microsoftos fejlesztõtõl nem rossz dicséret.

MerlinW
http://www.ebay.it/
http://pages.ebay.com.hk/eng/
http://www.ebay.uk/

[merlinw.org]

Lacee
ebben nem vagyok biztos, de szerintem 2G-s iphone-t újonnan nem lehet kapni sehol. viszont keveset használt telefont sokat lehet találni 100ezer alatt apronet.hu vagy beszeljukmac.com címeken.

köszi a linket, körülnézek, bár ahogy látom itt is 130ezer körül vannak a telefonok. viszont most azon gondolkodtam, hogy a 3G-t úgyse használnám ki, a GPS-t se, ergo jó lehetne egy sima iphone is. bár árban nincsenek is nagy különbségek. újonnan hol lehet venni?

Lacee
én itt tenném, vagy a francia/belga/svájci ebayen. Ezekben az országokban biztosan lehet hivatalosan független telefont kapni, és az EUn belül a vám miatt sem kell parázni 😊

precision
a 3G -n a fülhallgató bemenet már szabványos, bármilyen fülest rá lehet dugni
amúgy minden ugyanaz

a réginek a net wifin egyáltalán nem döcögõs

Bazinga!

szóval az ebay.com-ot elfelejthetem. melyikrõl lenne értelme rendelni?

Lacee
az amcsi aukciókkal kapcsolatos gond: még azok is, amiket unlocked-nak reklámoznak, nincsenek függetlenítve csak hûségnyilatkozat nélküliek.
Függetlenül tudomásom szerint csak Európában és Hong Kongban lehet kapni. (az apple honlapján van valahol egy táblázat, ami ezt mutatja, de most nem találom)

Lacee
arra kell figyelni, hogy 'unlocked' kifejezés szerepeljen, ez a függetlenített modell. a 200ezernél szerintem mindenképp kevesebbõl kijön külföldrõl, Olaszországban ugye 570 euróba kerül a 16 gigás, bár ha nem jár arrafelé az ember akkor ez kilõve. Ez átszámolva kb 840 dollárt jelent, de az USAban nem árulnak független telefonokat, törés pedig még nincs hozzá, ezért szerintem az európai ebayen kell próbálkozni.

azt még áruljátok el, hogy mi a különbség a 3G-s internet, és a gps-en kívül az új és a régi iphone között? a réginek a net mennyire döcögõs?

passatgt
ahogy nézegettem 800-900 körül vannak postával együtt, tehát 130-150 között

értem, akkor mégse tudok még eleget. mik azok a kulcsszavak, amikre figyelni kell, pl most látom ezt az atnt dolgot, hogy olyan telefont akkor ne, mert azt nem tudom itthon használni.

reális árban kb mennyiért tudnék megszerezni egy 16g-s változatot? itthon kerülne kb 200ezerbe, ahogy néztem.

Lacee
elég kis esélyed van "jó" árra, mivel fel fog menni legalább 700 dollár környékére. Az általad linkelt aukción nem látni, hogy független telefonról van-e szó. Ha nem, akkor ha nyernél sem tudnád használni itthoni kártyával csak ATnT-vel.

(az ebayes idõzítés egyébként úgy mûködik, hogy meg kell adnod egy maximlis árat, amit még hajlandó vagy kifizetni a cuccért, és a rendszer automatikusan licitál neked a nevedben addig a határig. Adott esetben emiatt van, hogy 2 másodperc alatt felmegy többszáz dollárral az ár, pedig csak 1-2 dollárokkal emeltek, viszont azt sokszor.)

éértem, köszi!

passatgt
beírsz licitnek egy akkora árat, amekkorát neked maximum megér

pl ebben az esetben beírsz 800$-t, így mondjuk 355$-ra rakná a licitet magától, de ha más is megadott már egy magasabb árat, akkor már 360$ lesz, utána ismét te jössz 365$-al és így tovább, tehát megadsz egy max árat, amit megér neked és az ebay automatán fog neked licitálni addig az árig

ja ez igaz lehet, olvastam taktikákat, hogy az utolsó 10 másodpercben kell benyomni a nyertes árat. amúgy mennyire lenne nehéz megszerezni egy ilyet, jó áron? úgyértem, hogy mennyi szerencse kell ahhoz, hogy pont én nyomjam be, pont a jó másodpercben a jó licitet?

passatgt
2 nap múlva 800$ lesz😊

szállíátsi kltség valós, vám csak ritkán van, ha eu-n belül akkor meg alapból nicns

ha megkéred, hogy írja rá a csoamgra, gift, akkor nem vámolnak

http://tinyurl.com/6c5w6h

pl, ezzel mi a gond? és még szeretném azt kérdezni, aki már rendelt így ebayrõl, hogy a szállítási költség, amit alul ki lehet számíttatni (jelen esetben 50 dollár) az mennyire valós? plusz a vám hogy néz ki, arra mennyit kell fizetni?

passatgt
nézd meg az értékeléseket, ott írja azt is, hogy melyik termékre volt az értékelés, és nézd meg mit írtak😊

meg nézud meg nem e használt, vagy a leírást böngészd át, hátha ír valami hibát

vagy ha nem független, akkor eléggé olcsón adják😊

de ez hogy néz ki? szóval ott van mondjuk 400 dollárért a 8 gigás iphone, megvenném, és mégse azt küldi, vagy hogy képzeljem el, hogy ez átverés?

Ombika
Meg szep,h kamu!!!

Dokkolo nekem is jolenne,ez f@xsag volt apple reszerol,h kihagytak belole! 😞

GregSB
Szerintem a legtöbb itthoni Apple bolt árul ilyeneket, itt van pl az iStyle.

Srácok nem tudtok vmi jó helyet ahol az iPhone-hoz lehet venni kiegészítõket? Gondolok itt pl tok, dokkoló stb...

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

GregSB
Az új BlackBerrynél is megfigyelhetõ a 3g-s kapcsolódási hiba.

Van ugye az a hiba, ami az új iPhoneok kb 2%-nál jelentkezett: 3G-s hálózaton ledobja a vonalat, akár beszélgetés közben is. Ugyan ez a jelenség figyelhetõ meg az új BlackBerry készülékekben... valszeg a 3G Chip gyártója a hibás.

passatgt
pff😄

Lacee
a java hiánya valóban kellemetlen, pl nem tudok netbankolni anélkül, de a flash szerintem fölösleges. a reklámok nagy részét magától kiszûri legalább, ezzel is csökkentve az elhasznált adatmennyiséget. Egyéb csillivilli honlapokat meg majd megnézek otthonról, szerintem beágyazott videokra, animációkra úgysincs szükség "on-the-go", a youtube pedig ott van külön.
Viszont a Java, hát igen...

Köszi😊
Tudom google a barátom, de összevesztem vele..<#idiota>
MerlinW
Free Video To iPhone Converter

De Google nem keveset dob ki😊

[merlinw.org]

5c0rp330n
http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20080827-betiltottak-a-brit-iphonereklamot.html
A brit reklámszabályozó testület betiltott egy iPhone-tévéreklámot, mivel vélekedése szerint az Apple megtévesztõ módon reklámozza a készüléket, az ugyanis nem támogatja sem a Flash-t, sem a Javát, így nem képes teljes értékû internetes funkciókra - pedig gyártója ezt állítja.

Tudtok valami jó kis konvertáló progit, amivel avi-s filmeket tudnék iPhonenak kedvezõ mp4re konvertálni, jó minõségbe?
láttam ott 500 dollárért is, sõt 350ért is, akkor ezek átverések vagy mi?

Ezt veszem. Elvileg holnap lesz meg.
MerlinW
Magyarországról gyári csomagolású új készülékek:

3G 16GB fehér, független 180.000HUF

3G 8GB fekete, független 158.000HUF

[merlinw.org]

Ombika
Onnan maximum fuggetlent,de 650-700 euro kornyeken! 😊