iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" örökké nem eshet.... \"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyszerûen pár hónapja kipróbálta az ingyenesen kipróbálható mobil internetet és mikor lejárt a próbaidõ nem kérte a szolgáltatást.
Természetesen a T-Mobile nem kikapcsolta hanem letiltotta az élõfizetésrõl a netet!!!
MySpace mobile, valami játék, magic 8 ball meg sudoku. De igazából csak azért szedtem le, hogy legyen rajta valami kezdésnek😊 Flashlightot nem találtam, csak a régi installerbe volt benne. Mms-t se találtam. Majd még nekiállok keresgélni.
Haver ugyanezzel szívott 2 napig ,mire rájött a tisztelt T-Mobile ,hogy az elõfizetésbe le van tiltva az internet.
Amint visszakapcsolták máris hasított a net.
Nem az enyém az iPhone. Nekem iPod touchom van, aztán ezért kért tõlem segítséget az egyik ismerõsöm. Úgyhogy nem tudom mi az a WeTools. Azt store-ról le lehet szedni vagy alapból fent van a telón és csak telepíteni kell? vagy hogy van ez?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ezt is külön aktiváltatni kell a ténél, v mi? Eddig végig wifin voltam, nem került elõ a probléma...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Én jómagam pl ezeket véltem hasznosaknak:
- SpeedDial
- Remote
- Shazam
- Converter
- Shopper (bár ezt csak a csajom miatt szedtem le)
- Flashlight
- Path Tracker
- Labyrint LE
- Evernote
Nagyjából ennyi. Ezek mind fent vannak a magyar store-on a Shazam kivételével (hogy miért senki nem érti fõleg, hogy free) némely free némely fizetõs. De nem egy érvágás és sztem igen jól használható app cuccok. Amúgy remélem igazad lesz Lacee és 1-2 hónap mulva már "komoly" app cuccok lesznek fenn. Addig is maradnak ezek egyenlõre....
\" örökké nem eshet.... \"
Szerintem kell még két-három hónap hogy meginduljanak a valóban jó szoftverek, reméljük a legjobbakat. de csak hogy kedvedre tegyek: hangvezérlés mi a ráknak? 😊
ha lesz, akkor is majd lehet próbálkozni-szenvedni hogy milyen akcentussal mondjad az angol parancsokat hogy végre is hajtsa amit szeretnél, mert a magyar parancs amúgyis esélytelen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"
3G speed. Worldwide.
iPhone 3G uses a technology protocol called HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) to download data fast over UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) networks."
Sajnos ennek az AppStore-nak nagyobb a fustje, mint a langja, mert egyelore ugyanolyan sz*r programok vannak ra, mint Nokia-ra (oke, szebbek es jobban kezelhetoek, csak a tartalom 0).
Sehol egy normalis navigacio, hangvezerles, dokumentum kezelo...
(mar varom, hogy valaki megmagyarazza, hogy "de ez igy jo")
http://gaborszantai.co.uk/
Nem értek hozzá, de az infot innen vettem: 3g definiton eszerint a 3g "alfajai" az UMTS, a HSPA és a FOMA, tizedesjegyû G-rõl nemigen esik szó. Persze a wikipedia nem tévedhetetlen, de furcsállnám hogy pont tech témában pontatlan.
Egyébként meg amíg WinMobile 6.1-el jön addig lehet akármilyen csicsza, nálam instant FAIL. Majd ébresszetek fel ha kijön a Samsung az elsõ Androidos telefonjával <#szomoru2>#szomoru2>
http://gaborszantai.co.uk/
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
viszont 3g-t sokan keverik azzal is, hogy a telefonon elõl is van kamera😄
vagy szimplán 3. generációs iphone😊
Amúgy jópofa a Mobilport híre, hogy a Tmob harmadik generációs(!) iPhone-t adott, stb stb.
a 3G az nem 3. generációt jelent, ez tudtommal az iPhone 2. generációja 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
4 gigás csak az elsõ generációs iphone-ból volt, abból sem hosszú ideig.
Mennyibe kerûl az Iphone3G-nak a 4gb-os változata függetlenûl meg pannonosba? Mert nemtudom lehet én vagyok a hülye de sehogyse tudtam kivenni az árakat a fenti linkekbõl. Elõre is kösz
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
mission impissible, in the end, stb. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007