iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mitõl lehet, hogy 3G-vel a Google maps nem képes megtalálni? Csak tölt. De alapjába véve elég gyenge.. Hol megtalál,hol nem...
A Youtube pedig wifin keresztül nem hajlandó betöltõdni...
Egébként ha be van kapcsolva a 3G, akkor telefonáláshoz is mindig azt használja tehát hamarabb lemerül? Mert akkor nem érdemes bekapcsolva hagyni ha fõként telefonáláshoz használom.

5c0rp330n
valóban? légyszíves segíts már ki akkor, és mutasd már meg, hogyha én esetleg nem a rószaszín barbivilágban élek és nem csak a rózsaszín szolgáltatósoknak szeretnék sms-t küldeni, hanem más hálózatba is, akkor azt hol tudom kitölteni a táblázatban? ha esetleg én egyáltalában nem igényelnék netcsomagot, vagy elég lenne 2 gigás is (aminél az ikon sem nyújt többet, szóval no comment, hogy miért ekkorával van számolva), akkor azt hol tudom megadni? miért gondolják, hogy én alapból pont 200 percet telefonálok és 20 belföldi sms-t küldök? ha 5 gigás net van minden szolgáltatónál (minusz tré) számolva, akkor mi az isten nyiláért 1024 az adatforgalom? lát ebben valaki bármilyen logikát is? áá, nem, egyáltalán nem manipulatív a dolog. aki komolyan ezt gondolja, annak valami komoly gondja van az agyával.
a négyjegyû fvtáblázatos példa pedig harmatgyenge, amit te akarsz használni, az is benne van, minden benne szépen sorjában, nem manipulatív módon.

Lacee
ez a táblázat arra jó, hogy te beírod mennyit beszélsz, smsezel, netezel és kidobja hogy mennyibe fog mindez kerülni. sõt, az egyes szolgáltatók percdíjait is átírhatod ha helytelen:
link, a mennyiségek átírva
korrektül ki is jön, ha kb 120 percnél kevesebbet beszélsz egy hónapban és nem írsz egyetlen sms-t sem, akkor sokkal olcsóbb a voda vagy pannon csomagja, csak a fix olasz árral kell számolni, amit ha hozzáad az ember akkor már éppen nem fasza. Az is oda van írva szép nyomtatott betûkkel, hogy azért használ 5G-s netet a másik két cégnél, mert aannál kisebb csak a 100MB-os van, aminél pedig veszett sokba kerülne a 2 gigányi, olcsóbb 5öt venni. megintcsak azt kérdem, hol az átverés?

ennyi erõvel a négyjegyû függvénytáblázat is manipulatív, mert elõre ki van töltve a szorzótábla, pedig én nem is azt akarom használni.

innentõl nem etetem én sem a trollokat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

5c0rp330n
akkor már leírtam, hadd ne kelljen megint leírnom önkényesen hozzászámolja a legaránytalanabbul drágább 5 gigás netcsomagokat, és egy szinten emlegeti az ikon 2 gigás megoldásával, önkényesen alapból beír x sms-t (ráadásul csak belföldit lehet, mert a trémobil csomagnak az a kedvezõ-szánalmas!), x perc beszélgetést, aztán nem sül le a képükrõl a bõr amikor a legolcsóbb pannon/vodafone csomag 12-13ezer forint körülre jön ki, mintha nem lenne olcsóbb megoldás. ennél parasztvakítóbb, félrevezetõbb táblázatot alig lehetne kitalálni. még azoknál a trés reklámoknál is szánalmasabb, amikor egy szolgáltatás neve és egy nagy "0 Ft" felirat foglalja el a hely 70%-át, a maradék helyen pedig a *-ozás és apróbetüsrész van, ami olyan apróságokról tájékoztat, hogy bizony sajnos 2 év hûség van, hogy az a 0 Ft sem 0 Ft, mert az csak a kezdõrészlet, meg hasonló érdektelen dolgok. mint írtam: másra nem jó ez a táblázat, mint megtévesztõ adatokkal megnyugtatni azokat, akik 2 év alatt 300000-400000 ft-ot fognak összesen kiadni az iphone-ért, azt beállítva, hogy ez nem is olyan qrvasok. pedig ennyi pénz igenis qrvasok, akárhogy nézzük, millió értelmesebb dologra el lehet cseszni. semmi más értelme nincs az egész dolognak.

Lacee
persze tudom hogy én vagyok a hülye, a fórumokkal egyidõs a "Please do not feed the trolls" figyelmezetetés...
(link)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
már ne haragudj, de az árlistás táblázatot csak te nem értetted, már kiveséztük 2-3 oldallal korábban. bebizonyítani nem tudtad hogy hülyeség, hiába kértelek többször - nézd meg a cellanapló kommentjeit, ahol llehozták eredetileg, pannonos és vodás emberek is utánaszámoltak a tarifáknak és hiteles. errõl ennyit is. Kb kétnaponta belekötsz valamibe, aztán kiderül hogy nincs igazad (ténybeli tévedés, belemagyarázás, akármi), ekkor kis szünet. Megint két nap és kezdõdik elõlrõl. Nem unalmas?

egyébként a táblázatban minden info ott van (olasz iphone 250es euróval számolva, percdíj, stb), még mindig ott a lehetõség hogy kijavítsd ami rossz szerinted. Céltalanul kötözködni a legkönnyebb, viszont nem vezet sehová.

5c0rp330n
nehogy sértésnek vedd, de ennyire azért még nem akarok mély kapcsolatba merülni veled 😊
egyébként pedig a samsung-ot ugyanúgy elvakultnak neveztem ezzel az instinct dologgal.
meg amikor jött a tmobil-os táblázat azokkal a nevetséges árakkal. valahogy azt sem viccként fogták fel egyesek, hanem komolyan gondolták, olyannyire, hogy mostmár a bannerban látom viszont. ez még egy tmobil reklámnak is qrvaerõltetett lenne.

PyRex
5c0rp330n, mi az MSN címed? 😄DAS:SD:

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ja, azért, mert nekem az van beállítva a Dupla Home gombra.
Beszarok, ez tényleg mûködik😄 Bár engem az iPodba rakott bele, de durva..😄😄😄
Eleve felesleges a két készüléket összehasonlítani.
Az egyik smartphone, a másik nem.
Az egyik GSM hálón mûködik csak a másik CDMA-n.
Az egyik internetre van kitalálva a másik szinte alkalmatlan netezésre.

Az alma és a krumpli összevetésének tipikus esete. Mindkettõ gömbölyded, de nem sok közük van egymáshoz.

Izgalmas vita folyik.. Szerintem vegyétek fel egymást MSNre, vagy inkább találkozzatok egy teadélutánra, de ne itt... Nem ezt akarom olvasni, amikor idejövök...<#lama><#szomoru1><#zavart2>
PyRex
jahogyja! szóval a(z amatõr) kép az tiszta gáz, de amit a Samsung nyilvánosan nyomat, mocskolva az Apple-t, arra nincs egy rossz szavad sem? Érdekes ember vagy te...

passatgt
személy szerint az instict reklámot és pyrex képét is viccesnek találtam, egyiket sem lehet komolyan venni és ezzel szerintem nem csak én vagyok így, persze rajtad kívül😉

5c0rp330n
nincs hát. -.-
#3958 ->amelyik helyre egy ilyen hangvételû kép bekerülhet egy rossz szó nélkül, ott azért valami biztosan nincs rendben. és akkor én vagyok az elvakult.

PyRex
már megbocsáss, de ha nincs, akkor miért itt flémelsz? nincs jobb dolgod?

Hellosztok!
Akinek sikerült a T-s telot jailbreak-elni az vegyen fel MSN!!!
MSN-em:[email protected]
5c0rp330n
a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert hibás, olyan dolgot feltételez, ami nem igaz.

"százmillió légy repked szarra, akkor a szar is jó?"

Kérdezd a legyet 😊

PyRex
kösz, hogy válaszoltál a kérdésemre 😊))

Ombika
Házigazda: GregSB KErjuk moderald a sok idiotat es a folos ertelmetlen HSZ-eket! KOszi <#worship>

5c0rp330n
hogy jön ez ide? egyébként szó sem volt most iphone-ról, itunes-ról és ipod-ról volt szó. esetleg még iphone dizájnról, régebben.

PyRex
amúgy mióta is van iphone-od?

PyRex
<#taps><#taps>

precision
reméljük lesz belõle valami
ehhez már csak az kéne hogy könnyedén lehessen a telóra fájlokat pakolni, úgyértem usbre dugva ne csak mint fényképezõ ismerje fel

Bazinga!

5c0rp330n
fasságokat beszélsz, érvek nélkül. ki nem szarja le, hogy mi és hogy virágzik? hogy jön ez ide? attól még nem lehet szar? százmillió légy repked szarra, akkor a szar is jó? nonszensz vagy apám.

No végre valami:

QuickOffice

PyRex
õõõ, jajj, beszólt mr. nagyokos, jajj most mi lesz.... Úristen, most annyira megmondtad, hogy mennyire szar az itunes meg az ipod... Olyan vagy mint a Samsung. Szarozol valamit, ami toronymagasan virágzik. Ennyit errõl. Lehet dumálni, lehet ellene hadakozni, de ettõl még baromságokat beszélsz. Pápá!

passatgt
mondom, nem vagy elvakult, de ok, akkor elvakult vagy

5c0rp330n
aha.. miért is?

"iTunes - most már cikkeznek is róla, kellett x év mire rájött pár ember, hogy az iTunes inkább a halála mintsem a virágzása a zenének, drm mp3, rofl"

Kár, hogy nem igaz.
- az iTunes az egyetlen internetes zeneáruház ami virágzik
- az Apple van legjobban a DRM ellen, a friss zenék legtöbbje már nem tartalmazza
- nem mp3 a fájlformátum, hanem AAC

"iPod - az, hogy a legtöbbet adják el belõle nem jelent semmit. jó, de nem azért mert a legtöbbet adják el belõle."

Igaz.
Nem azért jó mert a legtöbbet adják el belõle, hanem azért adnak el belõle a legtöbbet, mert jó 😊

"appstore - nagyrésze ingyenes. a 347. diszkógömb ingyenes, a használhatóak meg pofátlanul drágák."

Gondolom ha a 8-9 dolláros alkalmazásokat drágállod, akkor a WinMo-s Symbian-es alkalmazások 40-50 dolláros árát meg olcsónak tartod 😊

passatgt
"áá, nem elvakult egyik oldal sem, egyáltalán.."

sõt, te sem vagy az😉

5c0rp330n
áá, nem elvakult egyik oldal sem, egyáltalán..
"-létrehoztuk az itunes-t
-létrehoztuk az ipod-ot"
ki nem szarja le? itunes egy fos, a zeneipar egyik tönkrebaszója, fizessünk a drm-es fos minõségû, csak ipod-on lejátszható zenékért. fantasztikus ötlet. ipod szintén egy fos. design pedig valami fantasztikus valóban, nagyon büszke lehet rá minden iphone tulaj. a telefon egyik oldala egy nagy kijelzõ lekerekített szélekkel, a másik oldala egy mûanyag egyszínû felület és egy alma logó. nem azt mondom, hogy kell ennél több, de kicsit vicces ilyen nulla dizájnú telefon dizájnára ilyen büszkének lenni..

Lacee
Az elsõ ponttal többé-kevésbé egyetértek, de: 1-2-3 euró egy-egy programért pofátlanul drága? Na nehogymár. Az egy zeneszám - egy dollár séma (amivel semmi gond nincs, teljesen korrekt 2000-2500 forintért legális albumokhoz hozzájutni, itt a bibi a DRMel van csak) alapján nem hinném hogy bármelyik is drága lenne.
Inkább az a gond, mégpedig nem is kicsi szerintem, hogy nincsenek demoverziók (illetve csak kevésnek van "lite" verziója), tehát zsákbamacskát vagy kénytelen venni, ezért sokan inkább nem is költenek, vagy törten használják azokat.
Az pedig, hogy az iphone-os prgramoknak létezik egy egységes gyûjtõhelye, ahol a fejlesztõk kapnak egy komplett terjesztési architektúrát, szerintem nem hátrány, inkább hogy elõny. Neked sem kell mindenféle repositorykat telepíteni, honlapokat böngészni a programok után, mindegyik ott van egy nagy gyûjtõhelyen. Az árakat, meg hogy mi ingyenes és mi nem, sajnos(?) nem az Apple szabja meg, õ a keretrendszert biztosítja.

iPod-részhez nem tudok hozzászólni, nekem kezdettõl fogva bejön, mióta használok egyáltalán (4G volt az elsõ, elõtte iRiverem volt. Egyáltalán nem az alja ketegóriába tartozik, de az ipod szerintem nagyot vert az akkori modellre - nekem már akkor is csak a telefonfunkció hiányzott belõle 😊)

Uff.

magus
iTunes - most már cikkeznek is róla, kellett x év mire rájött pár ember, hogy az iTunes inkább a halála mintsem a virágzása a zenének, drm mp3, rofl

iPod - az, hogy a legtöbbet adják el belõle nem jelent semmit. jó, de nem azért mert a legtöbbet adják el belõle.

appstore - nagyrésze ingyenes. a 347. diszkógömb ingyenes, a használhatóak meg pofátlanul drágák.

ne írjuk már le azokat a marketingdumákat, ami már annak a nyugdíjasnak is világos, hogy hülyeség aki most lát elõször internetet

MerlinW
Minden a telefonra tárolódik, a SIM-re semmit sem ír.
A telefonkönyv a AddressBook.sqlitedb fájlba kerül.

A telefonon MacOS mobilváltozata van azaz Unix. Tehát relatíve minden olyan amilyen Mac-en, vagy Unix-on.

[merlinw.org]

engem csak az érdekelne, hogy miért kellett restartot nyomnod?
ilyenkor törlõdik minden?
Illetve: az adatok, amiket bevittem (nevek, számok) azok hová tárolódnak? Simre vagy a phone-ra?

Más: Hogyan tudok 1-1 üzenetet törölni anélkül, hogy az összes sms-t törölném, amit egy-egy embertõl kaptam? Eddig még csak komplett "csevegéseket" sikerült törölnöm, 1-1 üzit nem.
precision
😊

Bazinga!

PyRex

Leszkrollozol az aljára és ott van.😊
passatgt
MerlinW
Ne is mond😊 Kíváncsiságból vettem év elején egy HiPhone-t😊 A telefon az árához képest mûszakilag nem is lenne rossz (egyedül a 2-300Mhz-es proci kevés - ezáltal izzad pár dolog alatt), de a szoftvere borzalmas. Frissítés meg nem lehetséges, csak szervízkábel forrasztgatással, különbözõ programokkal való varázsolgatásokkal, és még a legfrissebb soft-al is messze áll a használhatótól😊 Eladni nem tudom, polcon dísznek jó...😊

[merlinw.org]

PyRex

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zomil
Phonesaber-t nem tudná vki feltölteni vhova? 😊
nagyon megköszönném, mert sajnos nem találom sehol,mivel a lucasart kivonta a forgalombol, mert szerzöi jogokat sértetek szerintük :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacee
megoldódott, beírom hogy mi volt a bibi, hátha másnak is segíthet: restore után felajánlja az itunes, hogy frissíti a "carrier settings"-t, amit mindenképp el kell fogadni. Igen ám, de utána visszaállítottam a régi telefonom backupját (ami még a 2G-s készüléké volt májusban), ezzel felülírva az említett hálózati beállításokat. Így aztán harmadik restore kellett, éj "set as new iphone" opció a túnszban.

PyRex
igen ennyi. 😊

Miképpen tudom megnézni,hogy éppen melyik Apple Stor-ba vagyok regelve?
Elméletileg az accountnál a Country az Hun de ennyi lenne?

PyRex
akkor adhatnál privátban olyan felvilágosítást, hogy hogyan lehet egy hûségszerzõdésbõl úgy kijönni (kiskapu), hogy ne fizettessék ki veled a fennmaradó részt..? köszi! 😊

Már megvan. Aktiváláshoz kellett. De az App Storenak nem álltam még neki megnézni a kínálatát.😊