iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
hamarosan lehet függetleníteni, saccra max. 2 hét, de inkább 1...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

precision
ja hát igen azt nem említettem, de az gyárilag az

Bazinga!

oneal1
de az olasz független az okés

!Forza Ferrari!

Zomil
még1szer megkérdem hátha nem vettétek észre 😊

valaki fel tudja tölteni vhova a phonesaber-t, mert már nem elérhetö az applestore-bol

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
hát ez a turbosim féle izék sosem igazi megoldás, én sosem használnék ilyet
olvastam már olyan sztorikat is hogy teljesen tönkrevágta a telót (nem pont iphone -t hanem mást), meg olyat is, hogy dobálgat a hálózatról vele a telefon

szóval aki 3g -t akar annak egyedüli megoldás jelenleg a trémobájl, függetleníteni sehogy sem lehet a 3g -t, max jailbreakelni

Bazinga!

PyRex
gondolom ezt nem nekem akartad 😊

GregSB
"Tegnap nemtom mi lett volna velem nélküle, eltévedtem a 4dik kerületbe😄 Olyan faszán elvezetett gyalog a Szusza stadionhoz...😊"

Uhh hát halod elég merész vagy 😊 Nem tudom honnan érkeztél a Szuszához, de a mögötte lévõ rész (nyugati felé) az gettó, van ott 1-2 olyan utca ahova még fényes nappal pucéran se mennék be egyedül, mert még a bõrömet is lelopnák az ízeltlábú zenészek 😄

PyRex
igen tudom, a legyes duma nagyon jó, de mindenki tudja, hogy egy vicc. ezt érvnek felhozni... 😊

GregSB
"és közben világszerte egyre több iphone-t adnak el"

Erre fog jönni az az érv, hogy egyél szart, sok millió légy nem tévedhet, sok a buta márketingel megvezethetõ ember stb. Never ending stoooooorrryyyyy.

PyRex
A trollt nem én linkeltem, figyelni kéne...

A táblázathoz..:

"és intelligensen megmutatja, hogy ilyen adatmennyiséghez csakis a 6ezer forintos 5 gigás csomag jöhet szóba."

Nem, nem errõl van szó. A táblázat a legoptimélisabb esetet veszi számításba miszerint ha 5GB-ot netezel, nyilván AZT A CSOMAGOT VÁLASZTOD, amivel így a legolcsóbban jössz ki. Aki nem azt választja az egy lúzer, vagy túl sok pénze van, amit ki akar szórni az ablakon, vagy egyszerûen csak scorpionnak nevezi magát és mindenbe beleköt.

Te sokat tudsz az iphone-ról? LOL, most lusta vagyok visszakeresni az összes láma hozászólásod, meg a kötözködésed, aminek a 90%-áról kiderült, hogy baromság, meg tudod az az igazság, hogy meddõ vita. Ilyenekkel mint te még vitázni sem állok le. Szarok én magasról a véleményedre, gondolj, amit akarsz, igen persze: az apple szar, az iphone szar, az ipod szar, az itunes szar, de akkor is te dobálózol mocsokkal folyamatosan és közben világszerte egyre több iphone-t adnak el. Ennyit rólad. Majd ha az eladási adatokat nézegeted, gyõzd meg magad mindig, hogy "akkorisnekemvanigazammertaziphoneegyszar". ^^ Szánalom amit mûvelsz...

Jézusom, nem unalmas azon vitatkozni, megéri-e vagy sem? Ha valaki eddig is kifizette a 10ezres havidíjat, annak megéri, aki nem, annak nem biztos. Ilyen egyszerû. De jelenleg csak a T-nél van, ha tetszik, ha nem.
Én emiatt jöttem el a P-tõl, ott is fizettem net nélkül 10-et, itt nettel együtt fizetek annyit. Mert 4 órát lebeszélni...azért az nagyon sok, akárhonnan nézzük. Én kb 3 órára fizettem ennyit a P-nél...

Beszéljünk inkább magáról a telefonról.
Jójó, nem az a lényege a kérdésemnek😊
passatgt
nem hasonló, hanem turbo sim iphone-ba😊

Én egyet nem értek.
Tulajdonképpen, ez egy hardveres megoldás hasonló, mint a turbosim. De még is egy haverom faterjának, akinek turbosimes telója volt, az iTunes frissítés tönkrevágta. Miért?
Sland
Ezt már láttátok?

bocs ha volt már, de nem olvasom a topikot minden nap...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

oneal1
igen megvolt mind2 dolog

!Forza Ferrari!

magus
az almappákra is beixelted?

Lacee
létrehoztad az üres Documents mappát is?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

oneal1
volna egy ksi próblémám:

ssh- winscp vel felteszem a progit. jogosultságot rakom 775 re ahogy kell de ezt kapom mikor indítanám a programot: The application "Flyingrider" cannot be opened.

és minden felrakott programra ezt írja.

eközben a saját phonom ra feltudtam tenni.

aki tud valamit segíteni írjon
köszi

!Forza Ferrari!

Lacee
ugyanez a tapasztalatom, Balaton-Veszprém-Fehérvár távon ment a gps, direkt próbálgattam mindenféle honlapot közben, kis msn a palringoval, sõt letöltöttem az Aurora Feint játékot is az appstore-ból (plusz egy rövid, egyperces youtube-video), és így állok ~100 megánál. Ha azt veszem, hogy mindez kb 3-4 óra alatt ment el, úgy soknak hangzik, de másfelõl közel sem ennyi forgalmat generálok napi szinten, mint mikor "teszt" üzemmód van.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
mi most elmentünk pár napra balcsira, és volt lenn egy iphone. az úton msn-eztem és google mapseztem, lenn híreket olvastunk, egésznap pötyögte vki, ha nem mi, akkor barátnõk nyomkodták, így sikerült napi 100 mega adatforgalmat generálni. ha nem töröd fel és pakolsz rá mindenféle okosságot, szinte lehetetlennek tartom, hogy lehasználd a 4 gigát

Lacee
olvass akkor vissza, hogy érvekkel szemben te mire voltál képes, és megérted hogy miért reagál mindenki csípõbõl ellenérzéssel az újabb hsz-eidre. táblázatos érvekre a válaszod kimerült "a de akkor is gonoszság, ti meg álomvilágban éltek" felkiáltással, nehogy már eljátszd a racionális érvek harcosát, mert sikítok 😊

de mondom, részemrõl oké a dolog, befejeztem. más szóval peace 😊

A 2 GB gyorsan leporog?
nekem egy het alatt, heves hasznalat, rengeteg google maps, gps navigacio es e-mailezes mellett most tart 200 megabajtnal az adatmennyiseg, pont a minap gondolkodtam azon, hogy a 2 GB-ot kb még ha akarnám se tudnám kimeríteni.
Asztali gép helyett már telcsin netezem, mert bárhol tudok, ez nálam napi szinten legalább 70-80, de inkább 100 honlapot jelent (nagyjából 10 különbözõ lap, linkekre kattogtatást összeszámolva, pl origo, index, blog.hu, stb)
Igaz, jutubozni nem jutubozok, az lehet, h tenyleg gyorsan leszopatja. De nem hiszem

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

5c0rp330n
lehet vitatkozni, hogy az, hogy 5 gigás csomaggal számol mind a pannon, mind a voda esetében, bármekkora is az adatmennyiség (holott náluk nem vagy kötve netcsomaghoz, mint a tmobil-os ikonnál, szabad választásod van, egy forintot sem kell fizetned netért, ha nem netezel) szándékosan megtévesztés, vagy rossz, de a lényegen szerintem nem változtat..

5c0rp330n
igen, az ikon csomagokhoz fixen kötve van egy 2 vagy 4 gigás net, és ennek az átlépése gigánként egy tízezres minden esetben, ezzel biztosan sokan be fognak faragni (bár aki ilyen telefont vesz, ilyen havidíjas csomagban, biztos nem nagy érvágás ez sem). biztosan ezzel is számolt a kis té, nem nagyon fogják sokan nyomonkövetni, hogy mennyi mega van még hátra 😊
a lényegen viszont nem változtat amit írtam. mind a vodafone, mind a pannon esetében minden esetben az 5 gigás csomaggal számol a táblázat, pedig ott van választásod a semmilyen csomagtól egészen a 10 gigásig (voda esetében a korlátlanig)
Lacee: nagyon szép idézet, de amikor érvek ellen egy ilyennel jössz, mégis mit vársz?

Lacee
Fodor Ákos: Ne adj igazat

Ne adj igazat.
Neked túlsokba kerül;
nekem meg épp van.

(amúgy rotgön értelmezhetõbb a hozzászólásod, hogy nem szándékos megtévesztésnek állítod be a táblázatot, hanem rossznak. nagyon nem ugyanaz.)

"biztosan nálam van akkor a probléma, hogy ha 0 és 5120 között egy bármilyen számot beírok, ugyanannyi havidíj jön ki mindenhova? (kivéve a trénél)"

Itt van a kutya elásva, csak nem látjátok a fától az erdõt 😊

Nem ott van a T-Mobile haszna, hogy 2 évig fizeted a 10 rugót havonta, hisz az egy átlagos elõfizetést alapul véve, ahol nem figyelnek be flottakedvezmények nem magas összeg (400 perc havonta az átlag napi 13 perc beszélgetés, mobilnetre meg mindenképp szükséged van egy ilyen készüléknél.).
A bökkenõ ott van, hogy az iPhone egy internet terminál, szinte mindenhez kell net kapcsolat. Az átlag iPhone vásárló nem rendelkezik WiFi-vel, hanem mindenhol a 3G-t használja. A 2 GB olyan gyorsan lepörög, hogy öröm nézni.
Itt ugrik be a képbe ez az excel táblázat, lesd meg a havi tarifát, ha túlléped a 2 GB-os keretet. 3 GB-nál már duplája a kifizetendõ összeg az alap havi díjnak.
No innen lesz meg a T-Mobile haszna, meg a készülék ára 😊

5c0rp330n
igen, éppen ebbõl kifolyólag értek valamicskét hozzá, ezért kértem ki magamnak, hogy valaki segghülyének nevezzen belõle anélkül, hogy bármi halvány fogalma lenne róla, hogy mennyit értek hozzá. (egyébként rohadtul nem vagyok büszke, hogy értek hozzá valamennyire) (ráadásul a hozzászólásából inkább az tükrözõdött, hogy õ nem értett hozzá, 0 és 5120 között bármilyen számot be lehet írni, ugyanazzal a 6ezres csomaggal számol pannon és voda esetében is, és feltételezhetõen még fölötte is, mivel 10 gigát beírva praktikusabbnak találhatná a 10 gigás csomagot ahelyett, hogy gyönyörûen kiszámolja a 80ezres havidíjat az 5 gigás csomaggal. szóval teljesen feleslegesen szerepel a 100 megás és 10 gigás csomag, azokkal sosem számol a táblázat, csak dísznak vannak ott, el lett cseszve, vagy direkt-hogy minden esetben olyan mocsok drágának tûnjön, a tmobil meg olyan mocsok olcsónak-, vagy véletlenül, a készítõ bénaságából, a lényegen nem változtat: a táblázat ROSSZ.) az átlagembereken pedig nem a bme-seket értettem. aki pedig iphone-t vesz, nem feltétlenül bme-s, sõt.

magus
már bocs, nem személyeskedni akarok, de kikérem magamnak... most felvételizel a bme-re, szerinted ott az emberek 99%-a milyen szinten ért az excelhez, tekintve, hogy elsõ féléves tantárgy? elhiszem hogy a buta cigány nem ért hozzá, de a buta cigány nem vesz iphonet (hanem lop de mindegy). ne általánosíts

5c0rp330n
az ilyen idióta megjegyzéseket pedig tartsd meg magadnak. nem sok agy kéne pedig ahhoz, hogy átlásd, hogy ki ír baromságokat és ki nem.

5c0rp330n
szánalmas. amikor én érvekkel jövök és cáfolom meg a fasságaitokat, indoklás nélkül én leszek a troll, én leszek a seggfej, én leszek a fasz. amikor én rólatok egy kib@szott rossz szót nem mondtam, nem személyeskedtem, semmi. de én vagyok a troll, oké, értjük a logikát. (ezek szerint remekül sikerült értelmezni a trollokról szóló általad linkelt írást, gratulálok) ennyit rólatok. az iphone-hoz segghülye vagyok? igazán? mutass már rá légyszíves egy hozzászólásomra, amibõl ezt kikövetkeztetted. jobban ismerem, hogy mit tud az a fos, mint a tulajok ~80%-a, akik hetekkel a megvétel után olyanokkal jönnek, hogy "mér nem megy a net?", "mér nem tudok blútúszon átküldeni filet ezzel a telefonnal?". az excel pedig teljesen nevestéges, komoly célokra tökéletesen alkalmatlan program. az átlagemberek ~98%-ánál ettõl függetlenül jobban értek hozzá.

"Mivel a táblázatban mind a három szolgáltató internetes csomagjai szerepelnek és a táblázat pontosan aszerint kalulál, ami árban a legmegfelelõbb az általad beírt adatmennyiséghez képest... ezt csak így zárójelben 😊"
o rly? biztosan nálam van akkor a probléma, hogy ha 0 és 5120 között egy bármilyen számot beírok, ugyanannyi havidíj jön ki mindenhova? (kivéve a trénél) biztosan én nem tudok számolni, hogy 0 kb adatmennyiséghez mekkora csomag kell, a táblázat viszont szerencsére rendbeteszi a dolgokat, és intelligensen megmutatja, hogy ilyen adatmennyiséghez csakis a 6ezer forintos 5 gigás csomag jöhet szóba.
te megnyitottad egyáltalán életedben ezt táblázatot, mielõtt ilyen horderejû hülyeségeket beszélsz?

grizzly21
ez tuti? En jokat hallottam rola, es a rantasbol a poziciot is ki lehet szamolni, hasznaljak a wii controllert koordinatak kideritesehez is - nyilvan nem nagyon komoly celra

Lacee
igen a quake-et is kipróbáltam, néha elcsodálkozom hogy csak 10 évvel ezelõtt volt, hogy csúcsnak számított, ma pedig a telefonon fut 😊

a kezelése spec. elég nehézkes, pl a strafe-re nem tudtam rájönni, hogy kell.

Nemtom mi volt a telón alapból, hogy teszteljem a függetlenséget (mert a fóliás csomag és az aktiválás még nem gyõzött meg) frissítettem egybõl iTunes-al. De jóval lassabb mint az 1.1.4.
PyRex
quake elég jó, csak az irányító gombok lehetnének jóval átlátszóbbak is szvsz.

PyRex
ha a 2.0.2 lassú, akkor nézd meg a 2.0-t... 😄

amúgy szerintem az 1.1.1-et sebességben sosem fogják "utolérni", na akkor tényleg hasított minden, azóta lassult, de nem vészes. mondjuk tény, hogy jóval többet is tud.

MerlinW
Olvastam sok helyen, hogy 2.0.2-vel problémák vannak a Wifi kapcsolattal - eldobálja -. Ez mennyire általános dolog? (2G-s tapasztalatokat kérnék😊)

[merlinw.org]

magus
van egy-két játék, aminél tök jól ellehet lenni az accelerometerrel. nem tudom, hogy ez szoftveres, vagy hardveres, de pl a gts racingnél vagy minél van átmenet, a többinél meg tényleg olynan ahogy leírtad. a wii is ilyen, köszönõviszonyban sem volt a mozgásérzékeléssel, volt gyenge és erõs rántás, de az is sikeres lett, az amatõrsége ellenére

és ez? ez megvan az ipodomon, tényleg ilyen. kezelni kicsit nehéz, de ámulatba ejtõ, hogy folyamatos a sebessége

Nem tudjátok mikor jön ki új FW?
Kicsit gyorsíthatnának rajta, Conctactok, SMSek. És nem beszélve errõl a jelszós dologról, amit belinkeltem😊
Lacee
hát így egyértelmûen megérte, még szép 😊

ez a játék egész jópofa, nekem az egyetlenm bajom az, hogy az accelerometer szerintem túlságosan érzékeny ilyesmihez - nem különöztet meg túl sok átmenetet, van a lassú eldöntés, és a gyors eldöntés, ennyi. Vagy csak én bénázok vele?

MerlinW
2.0-ás tört játékok, alkalmazások
Ha zavar a "warez", töröljétek.

[merlinw.org]

Építõipari KFT😊 Több mint 150 ember tartozik ehhez az elõfizetéshez. De nem mindenkinek van ez a netcsomag. Még nekem se, de a jövõhéten bekapcsoltatom😄😄
PyRex
na ez nem semmi, milyen cég? nincs egy felesleges kártyátok véletlenül? 😊

Nekem nagyon gyors a 3G, a Google maps is. Engem meg másodpercek alatt megtalál. Tegnap nemtom mi lett volna velem nélküle, eltévedtem a 4dik kerületbe😄 Olyan faszán elvezetett gyalog a Szusza stadionhoz...😊

Amúgy visszatérve a netcsomagokra. Nekem a vodánál, a cégnek olyan csomagja van, hogy 3000 forint havonta és korlátlan internet. Emellett 7 forintos percdíj mindenkivel. Szerintem nekem megérte ez a gyári független így, mert egy T-Mobile-os elõfizetésnél drágábbak a percdíjak és az internetrõl nem is beszélve😊
PyRex
ték volt 😊 amúgy engem nem gyõzött meg ez a game.

PyRex
(Csak tudod az a gáz, hogy Mr. Skorpió ezzel bebizonyította, hogy nem csak az iphone-hoz s*gghülye, hanem az excelhez (az excel függvényeihez) is. Mivel a táblázatban mind a három szolgáltató internetes csomagjai szerepelnek és a táblázat pontosan aszerint kalulál, ami árban a legmegfelelõbb az általad beírt adatmennyiséghez képest... ezt csak így zárójelben 😊

magus
pár nappal ezelõtt pont a balatonalmádin található kilátónál és strandon próbálgattuk a 3g-t és ment minden. még pusztapicsámfalun is volt 3g vagy edge

Lacee
csak nehéz megállni a bicskanyitogató állítások megcáfolását, de innentöl én is meguntam. A korábbi linkemen a troll leirásához használt 3 példából 2 ráillik a szituációra, szal gyanús😊

Hotdog: en pont ma probalgattam a gpst es a 3gt, de nem volt vele gondom: a b.almadi strandon 800kbit a sebesseg😊 gpsen pedig probakepp elnavigaltattam magam egy ismeretlen utcaba, siman jo volt, neha 1-2 metert kesett a potty a terkepen, de ennyi. A telefonalos kerdesre majd egy nalam okosabb valaszol biztosat, de en nem vettem eszre kulonbseget bekapcsolt 3gvel az akksit illetoen. Annyi csak, h nem mutat jol hazon belul a kis terero😊

GregSB
Nem fogok törölni, mert nincs személyeskedés se flame...

Ettõl még persze szerintem is hülyeségeket ír Mr Skoripó úrfi, de joga van hozzá hogy ide írjon... Nem kell vele törõdni, egy idõ után bele fog unni hogy senki nem reagálja le a sok baromságot amit ír.