iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

carterx
Szasztok.

Vagy marha nehezet kérdeztem,vagy qrva béna volt a kérdés hogy senki nem tud válaszolni <#eplus2>
Azóta sincs változás,zavar a dolog.

Lécci segítsen már valami okos emberke!! Ha van itt olyan <#nyes>
Az All Packagesbõl bármit tudok telepíteni,de frissítés nuku.

Lacee
nem, a cydián sem terjesztenek illegális módon programokat... a jailbreakelést lehet simán testreszabásra használni, az hogy mennek vele a tört progik csak "mellékhatás".
azokat kézzel kell feltenned 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ombika
Jaja mar megtettem csak azt nem ertem ,h ami cydia-ban vannak progik ,nem az lenne a lenyege ,h feltortek?

#4092: Akkor probalj ki iPhone 3g-t is surgosen! 😊 Jah es nemszokott izzadni a tenyerem,nem iszok tablettas bort! 😊

precision
Csúszós a 1st gen iphone _fém_ hátulja? Akkor nektek nagyon izzadhat a tenyeretek 😛 Szerintem egyáltalán nem csúszik. Én egyszer ejtettem le a telefont eddig, de az bénaság miatt volt, mert nyujtotta ide a haver miután szórakozott vele, és nem figyeld ide hamarabb elengedte mielõtt megfogtam.

Bazinga!

PyRex
valóban csúszós. sajnos.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lacee
én igen. ugyanúgy megy, mint a függetlenítettnél.

Ombika
Marpedig igenis csuszos volt az 1st iphone...

#4074: Egyetertek! 😊

Jailbreakelte mar vki T-s telojat?

Én most jövök rá, hogy a számológépet el lehet fordítani!!😊 nagyon okos!😊
GregSB
Ráadásul ugyan azt a képet szórták szét a városban ami a bannerban van... lehet lecserélem 😄

WizarDTommy
turbo simes is annyi? komoly.. 😊
Pontosan. És én igazából nem is értem, hogy miért.
Lacee
...ebbõl is látszik hogy a turbosimes még a másikhoz képest is vastagon túl van árazva.

180e a turbo simes és a gyári független is.
WizarDTommy
Elõször is nem reklámozom, csak tisztában vagyok azzal, hogy nem olyan egyszerû ilyen telefonhoz hozzájutni úgy, hogy teljesen független. Azoknak irtam, akiket esetleg érdekel és nem akarják megvenni a gsm boltokban 200e+ feletti összegért. Mert ott annyiba kerül/fog kerülni.

Ahogy érzitek... 😊
............
Csak olasz állampolgár vehet és az is csak 2-t. Olyan emberek írták ezt, akik ott voltak, bár valahol nem kérték, nem ez a lényeg.
Tudod az zavar, hogy én két hete az árakat nézem a független iPhone-okon erre amikor meglátok egy jó árat, mert a 155e az jó ár, valaki ráírja, hogy az sok.. Csak akkor megkérlek informálódj, mielõtt hozzászólsz valamihez.
oneal1
illegális, jó duma....megy mindenhol a csencselés.

az okos minõsítésedet meg mellõzzük. ha unatkozol mehetsz másik topikba köszi...

!Forza Ferrari!

BlackShadow
vizsgakérdésem marketingbõl.. kösz h felidézed a régi "szép" idõket 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

PyRex
annit mondtam hogy nem apró és amúy is drága...

carterx
Sziasztok.

Az normális hogy napok óta ha belépek az App Store-be aztán meg az Install-on belöl a Recent Packages-be akkor semmi nincs frissítve,
se a Today,se a Yesterday,se az Older.Azelõtt imndhez voltak cuccok.
Nálam van valami elcseszõdve?
Hiába frissítem a sources-t.

thx

Akitõl én vettem az olaszból hoz nagy tételben és mivel ez ott illegális, hogy nagy tételben ráadásul külföldinek, többért adja, mint 500€, de biztos, ha te hoznád be 130ért árulnád, még akkor is, ha tudod hogy 158 alatt nem adják mások.... Okos....:-D
Lacee
gondolom úgy találták ki, hogy eddig aki már tudott róla utánaolvasott (más szóval már várta) az eddig megvette, itt az ideje átállni a szélesebb körben való reklámozásra.

iphone-nál is érvényes a diffúzió:
* Innovators – venturesome, educated, multiple info sources;
* Early adopters – social leaders, popular, educated;
* Early majority – deliberate, many informal social contacts;
* Late majority – skeptical, traditional, lower socio-economic status;
* Laggards – neighbours and friends are main info sources, fear of debt.

passatgt
te kezdted😊

PyRex
Ezt most megint miért kell elkezdeni..?

PyRex
4-6 oldalán én már eddig is láttam. Nekem az a bajom, hogy élõben is ellepte 😊)

GregSB
Vaze ellepte az iPhone a fõvárost. 4-6 vili oldalán végig ott van, és a nyugati Skálára is ragasztanak fel egy óriásit.

Nem értem miért most kezdik nyomatni a marketingjét, kicsit több mint 1 héttel a megjelenése után...

oneal1
nem olyan

!Forza Ferrari!

magus
hát ha a 1st gen hátulja olyan mint a touché akkor inkább az új, a touch már repült 3 métert a csúszós hátlapja miatt...

oneal1
ha felfrissítem újra a telót 2.0.1 re akkor töröl mindent?

azért szeretném mert ez talán emgoldaná a hátteres problémámat, hogy tudjam cserélgetni.

!Forza Ferrari!

oneal1
😄😄

kell a ráknak, nekem van még 1st gen, nem kell a müanyag

!Forza Ferrari!

Ombika
Sok a rinya,akkor lehet kimenni erte hajra!!!
Egyeni joga mennyit tesz ra,ha nem tetszik vedd meg T-nel,mint en is!!
AMEN!

Zetorg
hello!

ma vettem egy 16gigás telót...
szeretnék regisztrálni az itunes store-ba, de nincs se vis se mastercard kártyám. ingyenes programokat szeretnék letölteni.
mi lehet a megoldás?

Lacee
arról nem is beszélve hogy az ilyen hiénák miatt van/volt Európa-szerte hiány a készülékekbõl (hiába vezették be a fejenként 2 darabos szabályt, biztosan meg lehet kerülni), de végülis mindegy, szabad piacgazdaságban élünk... csak kicsit etikátlan dolog szerintem.

PyRex
pontosan így van.

oneal1
dehogy várom el de aki ezzel bizniszel az nem egyért megy ki hanem minimum 10 db ért....
azon már 300e haszon van, csak 10 db on.
szval szerintem 30 at rárakni csak azért mert behozza...mondjuk ez jellemzõ a gsm boltokra vagy brutálabb árak.

!Forza Ferrari!

Ombika
Miert te azt varod el,h kimenjen vki erte es ugyanannyiert odaadja ugy,hogy o fizette utazasi koltseget ,kajat ,idejet stb.. LOOOOLLL!!! <#banplz>

oneal1
500 euro olaszban

az nem 155e

!Forza Ferrari!

MerlinW
Miért lenne drága? Ár alatt van legalább 5e Ft-al...

Reklámozás dologban félig egyet értek, ugyanakkor iPhone topikban miért ne lehetne iPhone-t jóárasítani? Fõleg, hogy nehéz hozzájutni az általa ajánlott termékhez. Szerintem nincs vele semi gond.

[merlinw.org]

Neked ez drága? Mi neked az olcsó?
Ombika
Miert adna ,ha nem tetszik ullj autoba es menj ki,aztan majd rajossz,h szinte mar sehol sincs es johetsz haza a nagy minuszos utaddal! Abban igazad van,h nemkellene itt reklamoznia! 😞

PyRex
ez nem apróhirdetés, amúgy qrva drágán adja a kedves ismerõsöd...

Ne itt reklámozz! Gagyi vagy!!😊
Lentröl jöttem. Mentem a putriba egy iPhone 3Gvel a kezembe..:-D amikor jöttek a sötét lovagok eldugtam..😊
WizarDTommy
Ismerõsöm tud szerezni teljesen független, tehát az Apple által függetlenített iPhone 3G-t. Nem kell törni sem, frissíteni is nyugodtan lehet akármikor.

8GB-s - 155.000 Ft.
16GB-s - 175.000 Ft.

Amennyiben érdekel írjatok: [email protected]
Zomil
már vki rendes volt és átküldte, de köszi neked is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

5c0rp330n
"Nem, nem errõl van szó. A táblázat a legoptimélisabb esetet veszi számításba miszerint ha 5GB-ot netezel, nyilván AZT A CSOMAGOT VÁLASZTOD, amivel így a legolcsóbban jössz ki. Aki nem azt választja az egy lúzer, vagy túl sok pénze van, amit ki akar szórni az ablakon, vagy egyszerûen csak scorpionnak nevezi magát és mindenbe beleköt."

ezekszerint nem érted, hogy mirõl van szó. a probléma nem az, hogyha 5 gigát írsz be adatmennyiségnek, akkor az 5 gigás csomaggal számol. a gond ott van, hogy MINDEN ESETBEN ezzel a csomaggal számol. nem néz ez semmiféle optimális csomagot, a többi csak dísznek van ott, nincs olyan eset, amikor azokkal számolna egészen egyszerûen. írj csak be egy kerek 0-t a forgalomhoz és ugyanúgy az 5 gigás csomag árát számolja fel. ha pedig 10 gigát írsz be, akkor is az 5 gigás csomaggal számol, holott a 10 gigással kb heted annyiba kerülne a netezés ilyen adatmennyiségnél.
általában ha valamirõl azt mondtam, hogy szar, akkor meg is indokoltam, hogy miért gondolom így, ezt pedig nem nevezném mocskolódásnak.
én pedig az eladási adatokra szarok magasról, nem az jellemzi, hogy egy termék mennyire jó, hogy mennyire tudják lenyomni a nép torkán.

GregSB
Egyébként ma délután meg akartam tudni valamit Wikipediáról. Haverom Nokia N95-je kéznél volt, szal arról néztem meg. Eredmény: a fõoldal bejött tökéletesen, rákerestem a cikkre, bejött, és totál szétesett oldal fogadott. A fõcím alatti kép belelógott a content boxba, aminek így a 2/3-át nem láttam, az alcímek egybefolytak a hasábokkal stb, totál átláthatatlan volt, úgy kellett kibogoznom az infokat, tiszta szánalom volt az egész.

Lehet hogy az iphone nem tud Flash-t meg Javat, de legalább azokat az oldalakat _normálisan_ be tudja hozni amik ezeket nem igénylik...

GregSB
Ja nem, bocs, Verseghy-nek ment 😊

PyRex
az neki nem fog menni, hiaba is rakod fel. Legalabbis szerintem

precision
most rendes akartam lenni és felrakni neked, de besshzhoz a telóra és az /Applications -ben nins ott
springboardon meg igen, és fut is 😄
nemtom merre van, ha leírod akkor leszedem és felrakom vhova

Bazinga!