iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
régebbi szerintem szebb 😊 az új szélesebb is picit, mondjuk az új valahogy jobban kézreáll, s talán nem csúszik annyira...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Kokesz02
OK. kösz a választ

kokesz

Nem.😊 Csak a külsejét, ami szerintem szebb, de az nem ér annyit😊
Kokesz02
Csá szerintetek ha nem akarok 3g-s netet akkor jó a régebbi 2g-s iphone?
mármint azonkívül hogy máshogy néz ki és a 3g-n kívül nameg a gps-n kívül nem vesztek semmit?

kokesz

AleXXXXX
Nekem ezt akkor írta, mikor:
letöltötem tört alkalmazásokat, DE nem írtam felül a MobileInstallation filet.
Megoldás: felülírod, telefon újraindít.
Tadam!

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

zsolti001
Sajna nálam ezt a hibát irja ki:

Lacee
ez csak annyi, hogy nincs letölthetõ frissítés a programokhoz, nem függ össze az iphone-ra való feltöltéssel.

gyanítom, hogy egy update gombot nyomsz az "applications" oldalon, viszont ami neked kéne az egy másik oldalon (a telefonén) a sync.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zsolti001
Sziasztok!

Ez a hibaüzenetet kapom amikor programot akarok feltõlteni a telefonra!

Lacee
lehet hogy jön a 3g-modem funkció 😊

ez pedig egy objektív lista arról, hogy mit is tud és nem tud a ketyere, hátha nem lenne világos mindenkinek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zetorg
próbáltam. a winpwn is ugyan ott akad ki ahol az itunes.

dfu-ba lépés után kiírja, hogy preparingblabla és ott megáll...
most próbáltam, most látja valamiért az itunes, de ha indítok egy szinkronizálást, egy idõ után elszáll azzal az üzenettel, hogy nem fér hozzá a memóriához.
látja a t-pot is, tudok mászkálni a könyvtárakban...

oneal1
próbákltad újra csinálni az egészet?

!Forza Ferrari!

Zetorg
hát az van, hogy végigment a winpwn, mûködik minden, de azóta nem látja az itunes a telefont. ha DFU módba dugom rá, akkor meglátja recovery módban, de nem megy végig a restore sem. preparing iphone to restore végén kiakad...

oneal1
szedtem le témákat gépre, hova kell õket másolni winscpvel??

köszi

!Forza Ferrari!

Ami a 4129-ben leírtam az így volt. Azokat is installerbõl raktam fel. Bár azt nemtudom, hogy egy idõben miért nem engedte, de aztán már igen!
PyRex
Ácsi, ne beszéljünk már összevissza lol 😊

Amit AppStore-ból raksz fel (ugye az csak 2.0 vagy afeletti szoftveren van), azt ki tudod törölni az ikonon nyomvatartós, x-re tapintós módszerrel.

Amit instellerbõl vagy cydiából raksz fel, azokat az installerbõl vagycydiából tudod törölni.

Hogy tudok belerakni magyar TV-ket? Vagy nem is lehet csak külföldit? Nembaj és azt hogyan?:😊😊)
Backgammon-t le kéne tudni. De akkor azt mondom, hogy installerból vagy cydiából kell letörölni. Kivéve, ha 2.0ás, akkor kitörlöd az iTunesból.
Na most elõször nekem lehetett, aztán valamiért egy csomó ideig nem, aztán felraktam a Kate nevû progit, majd le is töröltem, de utána már megint engedte.
AleXXXXX
Amit cydiábol rak fel, vagy installerböl, azt tudtommal nem lehet a hosszan-nyomós módszerrel törölni, csak onnan, amiböl felrakta.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

zsolti001
Az egyik az a Backgammon(játék) a másik pedig egy Theme : WinterBoard

Mit szeretnél?
Ami nem alapból van rajta, azt engedi.
zsolti001
Köszönöm a választ , sajna pont azt a két programot nem engedi törölni amit szeretnék.

Törölni úgy, hogy az ikonra hosszan rányomsz és akkor elkezd rezegni. Lehet ide-oda pakolgatni és megjelenik egy X a bal felsõ sarokba, arra menj rá. Emellett ha 2.0ásról van szó, akkor töröld ki az iTunes-ból is.

Telepíteni meg gondolom beaddolni valahogy iTunes-ba és rárakni.😊 1stgenen meg jailbreak és installerbõl tudsz csak..
zsolti001
Sziasztok!

Kérdésem lenne hozzátok!

Ha leszedek programot a netrõl akkor PC-n keresztül hogyan tudom telepiteni a telefonra, ha nem tetszik egy már feltelepitett alkalmazás akkor azt hogyan tudom törölni a telefonról?

Elõre is köszi a válaszokat!

Zomil
google--> iphone theme

tessék válogatni 😄

én is igy nézegettem és rengeteg van

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
Mit nem tudsz?

Zetorg
ha valaki tud segíteni jailbreak ügyben, dobjon mán egy privit...

PyRex
megelõztél 😊

magus
cydián belül ott van az összes source, csak nincs alapból hozzáadva

oneal1
akk ott a bibi😄

hol találok source okat?

köszi😊

!Forza Ferrari!

PyRex
nem sok?? lol van vagy 500 téma 😊 adj akkor hozzá megfelelõ source-okat...

oneal1
hali!

nincs valami olyan oldal ahonnan témákat tudnék letölteni?

cydiaban amit ad az nem valami sok...

!Forza Ferrari!

Lacee
lehet hogy valakinek rá kell bólintania (harmadik személy, pl lektor), mielõtt nyilvánossá teszik, vagy a többi nyelvre várnak hogy egy közös patchben lehessen aktiválni õket. Igazából bármi lehet, reméljük minél hamarabb jön biztos info.

utolsó mondat annyi, hogy az intelliwriterben felhasznált algoritmusok és adatbázisok bármiféle felhasználása tilos, kb egyenlõ az örökzöld "minden jog fenntartva" felirattal 😊

Szerk:
Valami ötlet, hogy miért fordíttatta le az Apple magyarral és nem rakta bele?
A szöveg így szól:
"IntelliWriter ProofReader Hungarian text proofing software © 2002 by Vantage Research. All rights reserved. Portions of technology and word list supplied by Morphologic. Reproduction or disassembly of embodied algorithms or database prohibited."
Forrás: iPhone -> Settings -> General -> About -> Legal

A Morphologic egy magyar fordítóiroda. Tényleg benne kéne lennie a magyar nyelvnek. Valami ötlet, hogy miért fordíttatta le az Apple magyarral? Ez az utolsó mondat mit jelent?
Utolsó kérdés: ha jailbreak-elem a telefont, van annak bármiféle kockázata, lesznek-e majd nem használható alkalmazások, letilthatják-e a telefont szolgáltatótól, stb?

Köszi

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Én is megtaláltam! Érdemes lenne megnézni a nyelveket, hátha valamelyik más ország nevén, magyart találunk..😄😄
SD456
Hi all!

Mostanában akarok a T-Mobile-nál venni iPhone 3G-t és azt szeretném kérdezni, hogy aki ott vette az iPhone-ját annak beszámították a régi mobilját vagy nem ?

PS3 ID: SDani456

Atika :o)
a jalibreak-al nem veszted el a garanciat mert ha dobsz egy sima restoret itunesbol akkor senki meg nem mondja hogy elotte jalibreak volt rajta

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Oh, értem, köszi, akkor inkább hagyom, nekem fontos a gariancia... 😊

AleXXXXX
én totalcomanderbe használok egy beépülõt, a neve t-pot. a hálózatok [/] jel alatt lesz, ha installáltad - egy t-pot hálózati hely.

Lacee
Hungarian text proofing?
nocsak nocsak.... amúgy az update vastag betûs szövegét ide is kitehetnénk 😊

Atika :o)
Hat sajnos kell jalibreak eddig en se talaltam megoldast hogy azt kikeruljem mert csak azzal lehet open SSh-t tenni telefonra amivel aztan csatlakozol hozza pc-rol hogy lasd az osszes konyvtarat

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

USB-n keresztül milyen szoftverrel kapcsolódhatok a telefonhoz PC-rõl? iBrickr állítólag megõrjíti a 2.0.2-es fw-t.

Kell jailbreak ahhoz, hogy a letöltött appok múkodj!-enek? 😊

thx

Lacee
mikor átmásolod a telefonra, akkor automatikusan 755ön áll (legalábbis nekem mindegyikkel így volt), ezt kell 775re átírni.

oneal1
nekem sok csak 775 el mûködik

!Forza Ferrari!

precision
1phone.hu -n, ifhone.hu -n van sok leírás, linkek ott vannak a bannerben

nagyon röviden, openssh csomagot kell felrakni cydiaból, gépre kell mondjuk egy winscp amivel kapcsolódsz ssh -n keresztül a telefonhoz (a telefonnak és a winscp -t futtató gépnek közös wifi hálón kell lennie)

tört programok meg úgy néznek ki két módszer van

1. lecserélsz egy filet a telefonon, és onnantól kezdve a tört .ipa (IPhoneApplicaton) fájlokat simán fel lehet telepíteni iTunes -ból
2. nem kell fájlt lecserélni hanem, kitömöríteni az .ipa filet és a benne található .app mappát kell femásolni winscpvel az /Applications -be és a jogosultságokat átállítani rekurzívan 755 -re

nagyvonalakban ennyi, többet nem írhatok mer az már warez, tessék szorgalmasan olvasgatni a két fent említett oldalt 😊

Bazinga!

Ombika
Amihez meg ugye,h feltudjam tenni progikat SSH progit kell telepiteni cydia-bol es utana meg vmit piszkalni,majd mehetnek fel a tort app-ok!?

carterx
Értem!
Akkor csak várni tudok,neked minden ok gondolom?

Lacee
van itt valaki aki okosabb mindenkinél csak ritkán van konstruktív hozzászólása 😉

(én passzolom a kérdést)