iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az alap SMS alkalmazásban nincsen olyan lehetõség, hogy SMS kézbesítési jelentést állíthassunk be. Úgy néz ki ez az apróság ideiglenes megoldás lehet. Állítólag, ha a szöveg elé rakunk egy kötõjelet, akkor kapni fogunk jelentést, amint a küldött SMS célba ért. A módszer Pannon és Vodafone hálózaton mûködik, T-Mobile-on nekem nem ment.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
én a 16osat vettem 48ért, havi 10000 meg belefér, mert amúgy is annyi volt a számlám általában 😊
persze ezt lehet kötni már meglévõ, de lejárt hûségû elõfizetésre is.
az ikon 400 9900 havonta, 400 perc, 200 sms, 2 gb net.
8gb teló 28000, 16gb 48000.
kifizetsz 990-et amikor elhozod, aztán fizeted 2 évig a 16990es havidíjat! persze kapsz érte 600 percet, 400 sms-t és 4 gb netet.
a 2 év hûség a díjcsomagra is vonatkozik!!
a 990 Ft az csak az elviteli ár, erre mér rájön a részletfizetés
ha egy meglévö elöfizetéshez akarod megvenni a telefont akkor 106ezer Ft, és bármilyen elöfizetéssel ennyi
mellette meg van a 2uj t-mobile csomag az ikon csomagok, azoknak az árait fejböl nem tudom
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
Ha nincs már érvényes hûség kötelezettséged, akkor természetesen köthetsz újat.
[merlinw.org]
●.°´● the best ●.°´●
Ti a WiFit melyik titkosítással használjátok?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Valaki leírná, hogy milyen módon is csatlakozna ez a WiFi-hez? Elvileg ha lát hálózatot, automatikusan fel kellene csatlakoznia nem (most nincs jelszó)? Tehát a listában van, bepipálható és mégsem. Mit lehet tenni? Esetlen akkor ez a része rossz lenne?
Csütörtök olyan 18 óra fele vettem, ha visszamegyek van esély a cserére? Vagy már a 72 órás csere nem létezik?
\" örökké nem eshet.... \"
Networköt talál (most nem jelszavaztam le)
ki tudom pipáltatni a hálózatot és mégis csak a 3G jelzéssel netezek.
MIért?
nyugodtan visszateheted egyébként a kártyát, mivel ha van elérhetõ wireless hálózat akkor em használja a 3G-t vagy EDGE-t.
szvsz felér egy pda-val, egyenlöre ugyan kicsit kevés igazán ütös program van rá, de nem szabad elfelejteni, h nem olyan rég ota kezdtem kijönni rá a programok
hamarosan lesz rá igo/tomtom gps program
játékok közül is van rá 1-2 igen szorakoztató
és pl. nem szabad elfelejteni, h a játékgyártok mostanában kezdik el felfedezni a telefont, pl. EA is fejleszt rá kb. 4-5 játékot többek közt simcity-t is
de már most is vannak jó kis játékok rá 😊
szoval sztem mindenképp megéri, jailbreak után gyönyörü theme-eket lehet rápakolni
a netezés a legjobb rajta 😊
jah és ugye nem kell egy vacak ceruzával bökdösni 😄DD
szoval szvsz nekem sokkal hasznosabb mint egy pda 😊
http://plastik.hu/2008/09/14/az-apple-dolgozik-a-teljes-iphone-magyaritason/