iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
pontosan mire vagy kiváncsi? a winpwn (tehát nem quick-) mindig csinál egy ilyen custom firmware-t, nem?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zsolti001
1. SMS kézbesítés

Az alap SMS alkalmazásban nincsen olyan lehetõség, hogy SMS kézbesítési jelentést állíthassunk be. Úgy néz ki ez az apróság ideiglenes megoldás lehet. Állítólag, ha a szöveg elé rakunk egy kötõjelet, akkor kapni fogunk jelentést, amint a küldött SMS célba ért. A módszer Pannon és Vodafone hálózaton mûködik, T-Mobile-on nekem nem ment.

És azt a kódot meg tudná adni valaki? 😊
és valaki próbálta már 3g-re ezt a custom firmware dolgot?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

zsolti001
Nem küld , nem lehet beállitani, max egy kóddal tudod megoldani ,hogy jelentést küldjön!

Nektek küld jelentést az elküldött SMS-ekrõl a 3G? Mert nekem nem. Egyáltalán be lehet állítani és hogyan? Kössz
MerlinW
Ez a (#4464 - lásd válasz gomb) leírás mûködik 2G 1.1.4-el is? Vagy még várjak a pwn-re?

[merlinw.org]

chicco
nem veszett el semmi.mert csinál az itunes 1 bacupot.Késöbb mindent visszarak sync-nél kivéve a THEME dolgokat 2g iphone volt

Jogos😄
Zomil
vmi jó kis tower defense játékot nem tudtok? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacee
miért adódna hozzá? telefonálsz mondjuk 200 percet, írsz mellé 50-60 sms-t, internetezel (ezek külön összeadva már megvolnának 10e), és ezzel még ki sem merítetted a havi keretet. ha csak 20-50 percet beszél az ember havonta, és nem használja netre sem a telefont, akkor persze nagy ráfizetés, de akkor meg minek az iphone 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zetorg
dehogy lesz...sose telefonálok 400 percnél többet...

Hát de ehhez csak hozzáadódik a plusz 10e. Szóval ha nekem 10e volt a számlád, most kb 20 lesz. Najó leszámítva az ingyen cuccokat 15e.
Zetorg
szerintem ikon 400-zal a 8 gigás 28000-ért elég jó.
én a 16osat vettem 48ért, havi 10000 meg belefér, mert amúgy is annyi volt a számlám általában 😊

gohanssj2fru
oké köszönöm idöközben rájöttem😄

●.°´● the best ●.°´●

Zetorg
ez az ikon 600...
persze ezt lehet kötni már meglévõ, de lejárt hûségû elõfizetésre is.

az ikon 400 9900 havonta, 400 perc, 200 sms, 2 gb net.
8gb teló 28000, 16gb 48000.

Zetorg
nincs részletfizetés...
kifizetsz 990-et amikor elhozod, aztán fizeted 2 évig a 16990es havidíjat! persze kapsz érte 600 percet, 400 sms-t és 4 gb netet.
a 2 év hûség a díjcsomagra is vonatkozik!!

Zomil
sztem te nagyon el vagy tévedve...
a 990 Ft az csak az elviteli ár, erre mér rájön a részletfizetés

ha egy meglévö elöfizetéshez akarod megvenni a telefont akkor 106ezer Ft, és bármilyen elöfizetéssel ennyi

mellette meg van a 2uj t-mobile csomag az ikon csomagok, azoknak az árait fejböl nem tudom

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsolti001
gohanssj2fru
de ha nekem lejárt a hûségnyilatkozatom, és vennék egy ilyen telefont, akkor milyen elõfizetésre lehte ilyen telefont venni 990-ért?

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
köszi a gyord választ 😊 hát sajnos annak örültem volna hogyha nem kellene ezért egy új szerzõdést kötni 😄

●.°´● the best ●.°´●

MerlinW
Felmondhatod elõtte a régi szerzõdésedet, de nem hiszem, hogy megéri..😊
Ha nincs már érvényes hûség kötelezettséged, akkor természetesen köthetsz újat.

[merlinw.org]

gohanssj2fru
a t-mobil-nál ezt a telefont 990.-ért CSAk ÚJ elõfizetéssel lehet megvenni?

●.°´● the best ●.°´●

Ombika
En se ilyen gondom meg sose volt! 😞 Lehet uj winfos kellene vagy iTunes uninstall nemtudom!!

de nem értem, hogy másnak akkor hogy megy.

Ombika
MEg nincs mar masik gepen is probaltam vista 32 bit,ott meg el se fogadja kurva firmwaret,tehat tovabb se tudok lepni! Kezdek ideges lenni,aszem eljon lassan a macbook ideje! 😞

Zetorg
3G-s iphone-on próbáltad?

szóval azt mondod töltsek le egy jailbreakelt firmwaret, és azt rakjam be a telóba? gondolom akkor elvesznek az smset, naptári idõpontok meg minden. hogy kell ezt csinálni? 8as itunes nem jó hozz, meg a sima 2.1es szoftver, le kell butítanom elõtte mindkét dolgot?

chicco
Skacok mihez kell a quickpwn?Amit leírtam az müxik

hátlapi usb-n próbáltam, a program hibát észlelt, ezért leállt.

chicco
nekem ment simán a 2.01 a 7-es itunes shift+restore azután meg a másik gépemen szintén XP a 8-as itunes alol 2.1 custom firmware szintén shift+restore.És voala frissített és müxik

Zetorg
akinek nem megy a quickpwn és esetleg elõlapi usb-rõl próbálkozik, dugja be hátra, közvetlenül az alaplapra! usb hub-on keresztül szintén nem megy!

Úgy néz ki, a Network Reset megoldotta a problémát.
Ti a WiFit melyik titkosítással használjátok?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

van már megoldás?

Ezt is próbáltam már tegnap. Akkor sem látja és veszett lassan tölti a netet a 3G nélkül.

Valaki leírná, hogy milyen módon is csatlakozna ez a WiFi-hez? Elvileg ha lát hálózatot, automatikusan fel kellene csatlakoznia nem (most nincs jelszó)? Tehát a listában van, bepipálható és mégsem. Mit lehet tenni? Esetlen akkor ez a része rossz lenne?

Csütörtök olyan 18 óra fele vettem, ha visszamegyek van esély a cserére? Vagy már a 72 órás csere nem létezik?

Srácok egy fura dolgot vettem észre az sms-t illetõen. Elküldök egy sms-t és ha megnézem az elküldés idejét akkor az egyezik az épp aktuális belsõ idõvel. Viszont akinek elküldtem annak már úgy jelenik meg mintha 1 órával késõbb küldtem volna el. Szal van egy 1 órás késés az elküldés és a megérkezés között. Ezt eddíg nem vettem észre csak a csajom ma mondta, hogy õ így kapta meg. Próbáltam másnál és mások is azt mondták, hogy a megérkezés idõpontja nem egyezik az elküldésével. Ilyet már tapasztalt más is???

\" örökké nem eshet.... \"

Zomil
rakd esetleg a 3g-t off-ra? 😊

A WinSCP-n kívül milyen lehetõségek vannak még, ha USB-n keresztül szeretnék fájlt cserélni, jogot állítani? A TOtal commanderes T-pot erre nem megfelelõ, jogot sem lehet állítani, és az applications mappát is fájlnak mutatja.

Ombika
Vista alol el se fogadja a firmwaret ,ROHEJ! 😞

Tehát a Setting -> WiFi ON
Networköt talál (most nem jelszavaztam le)
ki tudom pipáltatni a hálózatot és mégis csak a 3G jelzéssel netezek.

MIért?

Igen, csak az a gond, hogy látja, és nem jelzi ki a WiFis kapcsolatot, mindent 3Gval ér el.

Lacee
valószínû, hogy hülyeséget mondok, de nem lehet hogy SIM nélkül nem tudod használni a wifi funkciót sem?
nyugodtan visszateheted egyébként a kártyát, mivel ha van elérhetõ wireless hálózat akkor em használja a 3G-t vagy EDGE-t.

Ombika
Eddig xp-s geprol ment,most ujjal nem! Mindjart probalom vista alol 32 bit! Lassan eljon az ideje MB Air-nek! 😊

Kivettem a SIM-et (ki akartam próbálni, hogy milyen a WiFi-vel, mert valami guzmit érzek a WiFi dologgal). Szeretnék WiFI-rõl netezni. Miért nem tudok? Látja a hálót, be is tudom pipálni, de semmit nem talál.

Zomil
én 3hete vettem meg a telefont és meg vagyok vele elégedve 😊
szvsz felér egy pda-val, egyenlöre ugyan kicsit kevés igazán ütös program van rá, de nem szabad elfelejteni, h nem olyan rég ota kezdtem kijönni rá a programok
hamarosan lesz rá igo/tomtom gps program
játékok közül is van rá 1-2 igen szorakoztató
és pl. nem szabad elfelejteni, h a játékgyártok mostanában kezdik el felfedezni a telefont, pl. EA is fejleszt rá kb. 4-5 játékot többek közt simcity-t is
de már most is vannak jó kis játékok rá 😊

szoval sztem mindenképp megéri, jailbreak után gyönyörü theme-eket lehet rápakolni
a netezés a legjobb rajta 😊

jah és ugye nem kell egy vacak ceruzával bökdösni 😄DD

szoval szvsz nekem sokkal hasznosabb mint egy pda 😊

nekem xp-m van, és szar volt, szóval lehet tényleg a vista a kínja. de ez annyira fapados így.

Ombika
Valszeg windows,masok szerint is! 😞 Most probalom 1 vistas laptopon!

Lacee
meg lesz patch is amiben jön a magyar nyelv
http://plastik.hu/2008/09/14/az-apple-dolgozik-a-teljes-iphone-magyaritason/

zsolti001
Nálam Vista alatt simán ment , 4db telefont csináltam meg így.(Nem az enyémek :-D)

Ombika
Jah epp restore nyomok mar 5odjere es probalkozok masik laptopon! Ugylatom nem egyeni problema! 😞