iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
mennyire rosszul áll az iphone-nak a szifon elnevezés...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lacee
igaz, gyors keresés után azt találtam, hogy az amerikai céges alkalmazás 4,5%, míg a háztartási arány 20%. Világszinten pedig 4 még mindig 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magus
háát, tesómék USA-ban élnek, és amikor kinn voltam náluk feltünt, hogy az irodában mindenki pc-t használ, és csak rákérdeztem, hogy miért, mikor elvakult mac fanok, otthon is a wc papír is almás... a válasz röviden annyi volt, mert irodai munkára nem jó... a grafikusok meg a hangmérnökök azt használják, de amúgy használhatatlan. és ez csak USA, Ázsiában gyakorlatilag ismeretlen fogalom az Apple, Európában azért közel sincs 10%-on szerintem, ha USA-ban áll ott, de ott is max otthon, irodában nem hiszem...

ha vírust írnék azonkívül, hogy csakazért is, nem hiszem, hogy egy metroszexuális yuppieszökevény emailezése az oasis zenekarrol különösen érdekelne

precision
tenkju

Bazinga!

zsolti001
Ment!

Lacee
USAban 10% körüli az Apple részesedése a laptop-piacon, a céges környezetben nyilván jóval magasabb (csak hasraütök, legyen mondjuk 42%), szerintem ha annyira könnyû lenne összedobni rá egy-két jó kis trojant vagy bármit, sokan "csakazértis" készítettek volna már - pláne ha szóba kerülhetnek mindenféle titkos információk, stb.

más:
http://plastik.hu/2008/09/21/video-felvetel-a-szifonnal/

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
privátban tudnál adni egy linket az aktuális vlchez?

Bazinga!

zsolti001
Live TV stream vlc playerel.

magus
azért kevésbé sérülékeny egy mac, mert alig használja valaki. illetve nem is sérülékeny, csak senki se veszi a fáradtságot hogy írjon rá vírust...

magus
azért a tv jó dolog... ezzel kõkeményen odaver az iphonenak...

a telefonra mennyire igaz az a régi "mac vs windows" csata?
a winfosos rendszerü telefonok sérülékenyebbek mint egy iPhone?
a rendszere ha jol tudom debian alapu ugyhogy tovább kéne birnia mint egy normál telefon nem hogy winfosos ....
nemrég veszekedtem egy barátommal aki ezt a pálcikávalnyomogatos szutykok hive....és odavolt teljesen hogy van rajta windows msg...bár nete nincsen.... egy ilyen telefon nem zabálja a virusokat?
mflex
Kinek mi az "itthon", de hagyjuk..fogom tudni használni 😊

What about the forests?

passatgt
htx

Ombika
SZIFON 3G!!! <#taps><#banplz>

GregSB
szifon szifon szifon szifon szifon szifon szifon szifon szifon szifon ...

😄DD

Ombika
Sejtettem,hogy nemfog tetszeni , figyi VOLT ILYEN JELLEGU KERDES?! 😊))

"Remélem minnél elõbb a kezeim közé kaparintok egyet 😊"

És mire fogod használni?

Levélnehezék? Kacsázni a tóban?

Csak mert telefonként nem fogod, mivel az Instinct nem támogatja a GSM szabványt a CDMA-t meg az itthoni szolgáltatók 😊

passatgt
nem lehetne bevezetni, hogy aki becézi a telefont az örök bannt kapjon?

vagy legalább 1 heteset😊

rohadtul irritál

Ombika
Mennyire rosszul all a szifonnak a magyar nyelv,JEZUSOOOM! 😊

zsolti001
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

mflex
Amíg nem próbáltam ki, addig nem tudok róla nyilatkozni.

Nekem már a megjelenéskor iphone-nom volt (van), viszont ilyen cikkeket (mellette szólót és ellenérveket) már én is sokat olvastam.

Nekem teszik a telefon, veszek egyet, aztán ha nem válik be , megy trash-be.

What about the forests?

PyRex
aha, meg akkor erre a linkre reagálva tanulmányozd ezt is:

mflex
Vásárlás elõtt tanulmányozd ezt is 😊

Remélem minnél elõbb a kezeim közé kaparintok egyet 😊

What about the forests?

zsolti001
Ja bocs a de IntelliScreen be lehet tenni fõ képernyõre!
Itt van hozzá egy Link

zsolti001
1. Hiváskor a képernyõn megjelenõ gombbal!
2. Ezek mind vannak benne! (sõt még több is SpoppingList Dynolicius,Files)
3. Samsungom volt, van de egyenlõre többet nem lesz összes se lehet hasonlitani a két telefont!
4. A fõ képernyõre semmit nem tudasz kitenni mind ahogy a képen is látszik (bocs a minõségért de most nem volt kedvem vacakolni)
De a következõ képernyõre már bármit ki tudsz rakni (ahogy én is több oldalon keresztül)

Remélem segitettem valamiben!

PyRex
nekem adott egy free license-t, ami egy hét után lejárt... most már fizetni kellene, persze biztosan meg lehetne buherálni, vagy az is lehet, hogy már megtörték.

Lacee
IntelliScreen a Cydiában fizetõs? nem próbáltam ki, de erre való.

1. bejövõ híváskor el kell húzni az ujjadat a képernyõn a felvételhez (mint az automatikus zár feloldásakor), vagy a felsõ gombbal tudod némítani a csengést. A végén az érintõképernyõn levõ "close call" gombot kell megérinteni, ezzel teszed le.

PyRex
4. ...ha fizetsz érte. vagy van belõle tört is?

MerlinW
1. Nem. A képernyõn történik minden, érintéssel. Illetve a felsõ "power" gombbal elnémíthatod. A home gomb standby ébresztésre, a programok bezárására, és az iPod kezelésére szolgál elsõ sorban.
2. Vannak
3. Ebben a topikban mit vársz?😊 Persze hogy iPhone szoftvere a jobb😊
4. Külsõ programmal igen.

[merlinw.org]

autoszimulator
Sziasztok!

Épp telefonvásárlás elõtt állok, és egyik nagy esélyes nálam az iPhone. Néztem sok videót, tesztet, és igazából azt a pár hiányosságot leszámítva nagyon jó kis készüléknek ígérkezik. Akinek van már ilyenje, azoktól kérdeznek pár alap dolgot, hogy mennyire jól müködnek, vannak-e?

1. Telefonhívást hogy lehet fogadni, majd letenni? A középsõ kis gombbal?
2. Jegyzetek, emlékeztetõk, ébresztõ, ezek gondolom vannak benne rendre?
3. Sokáig a másik kiszemeltem a Samsung i900 volt, de arról a kameráján kívül sok jót nem hallottam, fõleg a WinMobile miatt. Van itt olyan aki már esetleg mindkettõt használta, annak mi a véleménye errõl? WinMobile-os telefonom volt már, abban megvolt minden funkció, ami kell, de eléggé csúnyácska és windowsosan bugos volt :S
4. A telefon kezdõképernyõjére, amin alapállapotban van, ki lehet pakolni bizonyos dolgokat, pl emlékeztetõt?

Köszi a válaszokat elõre is 😊

.: mobilize.hu :.

Ombika
Igen van cegnel sose volt asztalin iTunes ,felraktam majd siman vegrehajtottam JB-t,YES!! Buzi Personal Computer! 😞

Ombika
Jo lesz az 2.0.2-nek is!! 😊))

ja jó nem szóltam, mégiscsak backupol a tíz perccel zelõtti állapotra. ötletetek van, hogy miért halt meg a hibával a restore?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Nektek nem írja ki állandóan, hogy Network Lost... Annyira idegesít, naponta többször is kiirja, pedig max térerõm van.
de nemértem, lebackupoltam most is elõtte, és mégis csak egy 10 naposat tud visszatölteni. nem írják fel automatán egymást ezek a backupok?

és most csak az apple logót mutatja, és nem csinál semmit.

azt írta, hogyh nem lehet restoreolni vmi (6)-os hiba

köszi
akkor dobom is rá.

MerlinW
Nem tûnnek el. Készül automatikus mentés minden szinkronizáláskor.

[merlinw.org]

ha restoreolom a custom firmwaret, akkor gondolom eltûnnek a naptárbejegyzéeim meg az smsek. ezeket nem lehet valahogy megmenteni?

MerlinW

[merlinw.org]

zsolti001
Azért irtam ,hogy nem mindig az user a hibás sokszor a windows szar amirõl próbálják buherálni a telefont!

zsolti001
Mámint 2.2-es szoftver? van már olyan ?

akkor bizakodó vagyok, mingyá leérnek, és felrakom.

chicco
nekem ment és 1 Magyar siteról huztam le.Azóta is az megy.Persze tegnap T-mobilnál néztem 1 3g kiálított darabot amit már 2.2 volt fent

http://www.themers.org/mobiles-firmware-mods/2701-iphone-3g-custom-2-1-firmware-cydia-installer.html

na, most ezt próbálom felrakni.

hozzánemértés itt nemtom, nextnextnext finish rendszer kb, azt csináltam amit mond, és szabálytalan mûveletet hajtott végre.

a custom firmwaret úgy értem, hogy az mûködik e 3g-nél, amit chicco leírt, hogy leszedett a netrõl egy jailbreakelt firmwaret, és azt rakta rá a telára.

zsolti001
Lehet , bár én is T-mobilos vagyok de az eddigi telefonjaimon se volt bekapcsolva így ez a funkció nem hiányzott!

Közben kiderítettem, hogy a T-mobileosok az SMS elejére a *A#szóköz (tehát 4 db karakter) beírásával kapnak jelentést.
zsolti001
Igen elötted nagyon sokan próbálták, amit én észrevettem az esetek 90%-ban simán felmegy a dolog a maradék 10% ban vagy a winnel van baj vagy esetlegesen az user hozzánemértésével.Szó mi szó nekem is az elsõ alkalommal 3X kellett nekifutnom.