iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
vagy arra gondolsz mennyire alakithato at?
magyar nyelv nincs, de azt a 20 szavas szokincset ami kell egy ilyen kutyuhoz szerintem hamar elsajatithatod
az iPhoneban rengeteg funkció le van korlátozva, amivel dobálóznak a pda-sok, jogosan, de ezt a kütyüt élvezet kezelni, élvezet nézni a kijelzõjét, ami nem mondható el egy pda-ról... netezésben utolérhetetlen, zenében egy pda-t megver, egy régi ipodot már nem.
manapság gondolkodom erõsen hogy végre élek a vágyammal és veszek egy iphone-t ... az egyes nagyon tetszet hát még ez az uj...
a gondom az hogy nemrég egy barátom elég csúnyán leszolta a vasat miszerint drága és egy pda szerü telefonnal azt hiszem valami asust mondott sokkal jobban járnék olcsobb és windows van rajta...
mi a véleményetek errõl...
programozó barátaimtól hallottam hogy windows és mac rendszer között ég és föld a különbség ugyhogy szerintem maradnék az iphone - nál de,
van pár kérdésem felétek pl.:
olvastam pár dolgot és elég jol lehet törni ezt a telefont de a kérdés az hogy ha megvariáljuk akkor még megy tovább rendesen? mien kákos hatásai vannak ennek ? a t-mobilnál venném meg 16 gigásat
másik... ez a t-mobilos ez magyar nyelvü vagy mennyire programozhato ez ilyen szinten?
A hamis belépõkártya a turbosim, hiszen csak az elsõ azonosító-egységet veri át, míg a szoftveres függetlenítés egy jóval bonyolultabb (viszont talán hatékonyabb) mutatvány.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a turbosim csak "átveri" a telefont, csak egyszer a folyamat elején
tehát a szó klasszikus érelmében vett függetlenítésrõl szó sincs
Bazinga!
az utóbbi a jobb
turbosimrõl bõvebben: link
Bazinga!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem még szoknom kell rendesen.
Van ami nehézkes, van ami nem úgy logikus nekem.
Majd látjuk.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Állítsd magyarra a Region Format-ot, utána jó lesz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
másik kérdésedre meg a választ az 1phone.hu -n megtalálod
Bazinga!
Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan lehet letölteni képeket az iphone-ról pc-re?
Elõre is köszönöm a választ!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
bocs hogy odatettem,csak hogy megnyugodj már,hirtelen az jutott eszembe.
egyébként mindent odateszek,igaz hogy nincs accountom,nem is kellenek a pontok se.bocs.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bár a megoldás is hasonló probléma, Lockolt a telód, és nem olyan szolgáltatóval próbálkozol ahova van...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
most nem az a lényeg hova tettem,hanem ami rajta van,abban segítsetek már.
köszi