iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyanez.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

na megpróbáltam én is a windowsos quickpwn-t, el is kezdte, megtalálta a restore fájlt, aztán kilépett hogy szabálytalan mûveletet hajtott végre, és most az iphoneon egy itunes logo van, meg az usb kábel képe, és nem indul.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

zsolti001
Jealbreakelni kell a telefont vagyis kinyitni!

ez a feltörés mit jelent?
zsolti001
Feltõrés után már lesz rajta magyar nyelv!

magus
ötletem sincs mennyire programozhato amit hasznal a rendszere...
vagy arra gondolsz mennyire alakithato at?
magyar nyelv nincs, de azt a 20 szavas szokincset ami kell egy ilyen kutyuhoz szerintem hamar elsajatithatod

és mennyire programozhato? magyar nyelv stb?
magus
a programok meg háát. van egy-kettõ ami jön rá, és jó hogy jön mert alapvetõ, de pl a játékoknál azért nekem az az észrevételem, hogy ezek olyanok mint ami a sima régi nokiámra voltak, csak szebbek. nem túl összetett, mobiljátékok. pda-ra van pl age of empire, worms, ilyen komplexitású cuccok nincsenek iphonera...

magus
ha az iphonet egy pda szerû telefonnal hasonlítod össze, akkor elõttem az a reklám sejlik fel, amit az apple csinált, azzal a nyomorék kockával meg az átlagos sráccal.

az iPhoneban rengeteg funkció le van korlátozva, amivel dobálóznak a pda-sok, jogosan, de ezt a kütyüt élvezet kezelni, élvezet nézni a kijelzõjét, ami nem mondható el egy pda-ról... netezésben utolérhetetlen, zenében egy pda-t megver, egy régi ipodot már nem.

sziasztok!
manapság gondolkodom erõsen hogy végre élek a vágyammal és veszek egy iphone-t ... az egyes nagyon tetszet hát még ez az uj...
a gondom az hogy nemrég egy barátom elég csúnyán leszolta a vasat miszerint drága és egy pda szerü telefonnal azt hiszem valami asust mondott sokkal jobban járnék olcsobb és windows van rajta...
mi a véleményetek errõl...
programozó barátaimtól hallottam hogy windows és mac rendszer között ég és föld a különbség ugyhogy szerintem maradnék az iphone - nál de,
van pár kérdésem felétek pl.:
olvastam pár dolgot és elég jol lehet törni ezt a telefont de a kérdés az hogy ha megvariáljuk akkor még megy tovább rendesen? mien kákos hatásai vannak ennek ? a t-mobilnál venném meg 16 gigásat
másik... ez a t-mobilos ez magyar nyelvü vagy mennyire programozhato ez ilyen szinten?
Lacee
Gondolj erre: van egy katonai építmény, ahova csak különleges engedéllyel lehet bejutni. Két megoldás van: hamisítunk egy engedélyt, vagy szerzünk egy tiszti ruhát és megtanulunk minden belsõ információt hogy ne is bukjunk le.

A hamis belépõkártya a turbosim, hiszen csak az elsõ azonosító-egységet veri át, míg a szoftveres függetlenítés egy jóval bonyolultabb (viszont talán hatékonyabb) mutatvány.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hát ez eddig tiszta, de az új szoftvert nem bírja átverni?😊
precision
olvasd el a mobilarena -s írást
a turbosim csak "átveri" a telefont, csak egyszer a folyamat elején
tehát a szó klasszikus érelmében vett függetlenítésrõl szó sincs

Bazinga!

Én csak azt nem vágom továbbra is, hogy mivel a turbosim hardveresen függetlenít, miért nem lehet a szoftverjét frissíteni? Már szoftverhez már turbosim kéne? De akkor csak van köze a szoftverhez..😊
precision
a turbosimes hardwaresen van függetlenítve a nem turbosimes az meg szoftveresen
az utóbbi a jobb
turbosimrõl bõvebben: link

Bazinga!

Egy számotokra primitív kérdés: Mi a külömbség a turbosimes és a nem turbosimes iPhone között?
Lacee
én pl online vettem, meg vannak még így páran szerintem, kérdezz és meglátjuk tudunk-e segíteni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jakewyler
Helyi t-mobilba nincs iphone, ~60km -t kellene utaznom érte, így egyszerûbb volt, hogy megrendeltem. Lenne pár kérdésem, olyantól aki online rendelte...

Zomil
hidd el egyszerübb ha bemész egy üzletbe 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jakewyler
#4424 valaki ?

Tegnap vettem egy fehéret.
Nekem még szoknom kell rendesen.
Van ami nehézkes, van ami nem úgy logikus nekem.

Majd látjuk.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sajátgépbe keresd! Vagy vistán a Számítógépbe!
Atika :o)
koszi szepen mar mukodik 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

"a settings/general/date & timra ha ramegyek kilep a menubol ezt masnak is csinalja"

Állítsd magyarra a Region Format-ot, utána jó lesz.

aha akkor en szurtam el valamit koszi majd megoldom 😉

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

precision
a pc felismeri digitális fényképezõként ha rádugod usb -re, így lehet leszedni a fotókat

másik kérdésedre meg a választ az 1phone.hu -n megtalálod

Bazinga!

Továbbá azt is szeretném megkérdezni,hogy pc-re letöltött iphone játékot,hogyan tudom felvinni az iphonomra?

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan lehet letölteni képeket az iphone-ról pc-re?

Elõre is köszönöm a választ!

zsolti001
Szerintem egyedi probléma!

magus
meg nem lehet akárhonnan netezni, csak ahol van wifi (gyenge az adóvevõje, képes néha bolygó méretû routerbõl kijövõ jelek elkerülésére is)

na egy eszrevetel feltettem a 2.1 jalibreak es a settings/general/date & timra ha ramegyek kilep a menubol ezt masnak is csinalja vagy en szartam el valamit? 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Ombika
Nem is kell az,ott a Cydia! 😊

chicco
Sziasztok.A lent leírtak alapján felfrissítettem a telefont.Elöször 2.01 majd 2.1-re .ami számomra érdekes,hogy a 2.01 ben volt installer az újban meg nincs.Ez OK ?? igy

Forza Italia
oks köszi a segítségeket

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

passatgt
nagyjából

Forza Italia
és a többi funkció ugyan az? Csak az Ipodba nincs benn a telefonálás

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Lacee
az egyikkel lehet telefonálni, a másikkal nem.

Forza Italia
amúgy az Ipod és az Iphone között mi a különbség?

passatgt
de ha 200-ért veszel jól átbasznak😄

passatgt
attól függ melyik, honnan, milyen állapotban van

100-200

Forza Italia
srácok mennyibe fáj egy Iphone??

carterx
te te ennyire utálod a rapidot?
bocs hogy odatettem,csak hogy megnyugodj már,hirtelen az jutott eszembe.
egyébként mindent odateszek,igaz hogy nincs accountom,nem is kellenek a pontok se.bocs.

szerintem meg azert rakod rapidra hogy igy is pontot szerezz na mind1 nemszep toled foleg hogy neked van szukseged segitsegre

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

carterx
[/img]

M@TriX
aztán kicsibe nem olvbasható? banyek. Rapidra képet? ilyet még nem láttam, köszönet érte.... 😊

Bár a megoldás is hasonló probléma, Lockolt a telód, és nem olyan szolgáltatóval próbálkozol ahova van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

carterx
mer ide csak kicsibe tudom betenni.
most nem az a lényeg hova tettem,hanem ami rajta van,abban segítsetek már.
köszi

Ombika
Vmelyik megoldassal majd jo lesz!! 2 nagy magyar iphone-al foglalkozo site van ,rszletes leirsokkal,kutakodj! 😊

Mi a szarnak rakod rapidra a kepet???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>