iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
16.990

SD456
Hi all!

Most valamit nem értek a T-Mobil-nál. Ha 2 éves hûséggel veszem meg a 16GB os iPhone akkor csak 5e FT és a havidíj ?

PS3 ID: SDani456

PyRex
mi vesztesek vagyunk, a nyertes az apple és a google 😄DDD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

GregSB
😊)

Kezdõdjék a küzdelem! A nyertesek csak mi, a felhasználók lehetünk 😊

GregSB
Én örülök a megjelenésének, talán egy kicsit sarkallni fogja az Applet hogy gyorsabban fejlesszenek. A long-press context menüt és a fentrõl lehúzható függönyt átvehetnék, nameg a kopipésztet is. (az android is sokat nyúlt az iphone UI-ból, szal nem lenne para 😊

GregSB
Függetlenül lehet kapni Szlovákoknál, kb €500-s áron (8G😎

Az itthoni feltételekrõl megtalálsz mindent a bannerban. Még talán annyit hogy a két fõ T-mobil csomagon kívül meg lehet velük egyezni más konstrukcióban is. Ki lehet tõlük alkudni havi 3000-es csomagot is, nyilván így magasabb kezdõrészletet kell letenni.

MerlinW
Oké megvan, 1phone.hu-s source-on volt😊
Köszi!

[merlinw.org]

MerlinW
3 prog van csak ifhone source-ban egyik sem az 😞

[merlinw.org]

akyyy
utóbbi napokban voltam bent kétszer úgy. tpontokban, de inkább kihagynám😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zetorg
azt hogy jó dolog-e, döntsd el te! sétálj be egy t boltba és nyomkodd meg kicsit. engem beszippantott pár perc után 😄
3G-t nem lehet még függetleníteni.

Zetorg
cydia-ban, ifhone source-rõl letölthetõ hozzá cucc.

akyyy
hi

jó dolog az iphone? csak T-nél lehet használni, vagy lehet pannonos kártyával is (illetve hogyan lehet függetleniteni?😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MerlinW
Skacok, ezt a "Call forwarding active" popup-ot 2.1-ben hogy lehet eltüntetni? A régi carrier fájlos megoldás nem müxik.

[merlinw.org]

5c0rp330n
amit beírsz.. a címsorba. ugyanis ez alapján (és az elõzmények alapján) egészíti ki a címeket. ez pedig csak egy hasznos ficsõr, ami a keresést hivatott megkönnyíteni. semmi egyébrõl szó nincsen.

Zomil
tájékozottság rulezz....

ha nem tudnád, a chrome-ban amint beirsz vmit azt kiküldi a netre, nem ugy mint a többi böngészö ami csak akkor küld adatot amikor rányomsz pl. a küldés gombra

vagyis mindent érzékel amit beleirsz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

5c0rp330n
<#wilting>
semmilyen adatodat nem küldött el a chrome a google-nek. elcseszték a felhasználási feltételeket, de azonnal javították. tájékozottság rulez.

Zomil
jah csak közben meg amint netre felmész titokban minden adatodat elküldi a goggle-nek, ök meg késöbb a szerzödés kisbetüs részére hivatkoznak...ahogy történt ez a chrome-nál is

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

5c0rp330n
jaja, odabasz. ráadásul full open source.

Az Installer 4 szinte semmire nem használható, használd a Cydiát.
Ami forrást felvettél és alkalmazásokat telepítettél valószínû a régihez valók és 2.x-en nem futnak.

MerlinW
Frissítettem 1.1.4-rõl 2.1-re, ahogy Ulkesh írta régebben, és minden rendben volt.
3 lépés volt az egész:

- ifone.hu ról letöltöttem a 2.0.1-es Custom firmwaret illetve a 2.1-es Custom-ot.
- iTunes 7: Shift+Restore --> 2.0.1 (nem kell DFU)
- iTunes 8: Shift+Restore --> 2.1 (nem kell DFU)

Jailbraked, aktív, független, Installer4, Cydia, minden süti.

[merlinw.org]

Hello!

Segítség kéne!

Szóval nem rég vettem az iphonet. 2.0 szoftver van rajta és installer 4. Nagynehezen találtam jó source ket és le is szedtem progikat, játékokat stb. Percekig telepített meg töltött meg minden. Végül megjelent a menüben az ikon, stb, de ha rákattintok az itja hogy az alkalmazás nem nyitható meg?!?! Olvastam itt winspcrõl meg ilyenekrõl, de tényleg nemtom most mivan vagy hogy mi legyen.

Segítséget elõre is köszi😊
Zetorg
egy sípolás nem is lenne zavaró, de sms-nél lejátsza az egész dallamot 😄
hívás még nem jött beszélgetés közben, de remélem nem jácca le a fél perces csengõhangomat 😄

Titeket nem zavar az, hogy beszélgetés közben belecsipog és belerezeg a fületekbe, ha jön sms vagy email? Szerintem nagyon bosszantó!
autoszimulator
Hú, 3650-es, ha az emlékezetem nem csal!

.: mobilize.hu :.

"Igen csak a gond az ami nekem volt egy nokiámmal."

Milyen típus?

Ombika
Az 1 teljesen mas kategoria ,marmint a fuggetlenites!!!

GregSB
Nálam nem lassú. A betöltése lassab mint a Media Playeré, de nem idegesítõen. Elindulás után viszont minden villámgyorsan történik benne.

magus
jah, ezt észrevettem...

a flashbe mondjuk szerintem több energiát kéne fektetniük, most ha jól értesültem képként szedi la honlapokat és darabolgatja, a flashnél ezt nem tudná megoldani...

amúgy nálatok nem lassu az iTunes? 5 perc mig megnyilik, kattingatni benne 5 mp kesessel szamolva lehet csak, iszonyat lassu, de nem merem ujrarakni, mert akkor nem lesz megtorve, es amugy se hajlando hozzanyulni az ipodhoz reinstall utan, nem?

Lacee
a JB annyiban különbözik, hogy nem függetleníti a telefont. bár ki tudja, lehet hogy a szoftveres módosítás puszta ténye is kizáró tényezõ lehet, meg kéne kérdezni egy illetékestõl.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

autoszimulator
Igen csak a gond az ami nekem volt egy nokiámmal. Az is hasonlóan volt szoftveresen függetlenítva, aztán behalt a telefon, összeomlott az OS. Bevittem szervízbe garin belül, és felküldték pestre, ott pedig félig letörölték a szoftvert, majd bemondták, hogy ez bizony függetlenítve volt, ezért nem csinálják meg. Azóta is megvan a teló, nem indul, semmi, ennyit róla :S

zsolti001
Nem az a lényeg ,hogy jelbreakes a telefon hanem a szolgáltatás nincs összefüggésben a telefonnal ,max akkor tiltja le az elõfizetést ha nem fizeted ki a számládat, a telefonon meg észreveszik a feltörést akkor a garancia ugrott. De mivel szoftveresen hatolsz bele a készülékbe így annak nyomát teljesen eltudod tüntetni és akkor a büdös életben nem jönnek rá ,hogy mi volt a telefonodon(belsõ szervizes ismerõs árulta el).Természetesen ezt a szervizelés elõtt neked kell megcsinálni de mondjuk egy teljesen halott telefonnál ez igen körülményes!

passatgt
urban legend, csak nem olyan régi

nálam is döl a csuszka erõsen az iphone felé
valaki azt mondta nekem hogy ha tmobil rájön hogy feltörtem a telefont akkor letiltja a szolgáltatást......
ezt nehezen hinném, tmobil honnan tudná hogy jb-es a telo?
vélemények?
autoszimulator
köszi a véleményeket, nagyon dõl a mérleg az iPhone irányába 😊 Instictet nézegettem, de igazából nem sikerült rájönnöm milyen OS van alatta, az meg azért így még elég lutri, és ahogy valaki írta elõttem, GSM kompatibilitás sincs, csak CDMA.

R0sc0
nagyon köszönöm 😊

zsolti001
R0sc0
nincs valakinek tört verziója a dynoliciusbol?

Még mindig örülök, hogy nekem ezzel nem kell foglalkoznom!😊
PyRex
szerintem nem vagyunk messze tõle.

Lacee
szerintem egyedül annyi értelme van a lassú, fokozatos újításoknak, hogy minden alkalommal újra kell csinálni a jailbreaket, a 3G-s függetlenítés meg még mindig sehol sincs.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zetorg
miért szenvedtek a custom fw-vel, ha a quickpwn megcsinálja 10 perc alatt itunes nélkül? :\

amúgy ha valakinek csak apple logóig jut, mert elbaszott valamit:
kikapcsolás -> DFU módba lépés -> kikapcsolás -> bekapcsolás

ez után általában megy megint.

PyRex
gondolom belerakják. az apple logikus (de ennek ellenére mocskos) taktikát követ: szépen lassan csepegtetik a plusz dolgokat. szerintem kb. 1 nap lenne nekik belerakni a copy+paste -et, a flash támogatást, az email-eknél való rendes csatolmány kezelést, stb...

magus
persze, ez nem kétség...

azért az a flash csak jól jönne... (bár így is elvagyok vele csaknah...)

PyRex
hát igen, de szerintem a net és pontosan a safari kezelése mindent odaver iphone-on.

magus
hát ez már annyira nem bíztató...

de az ötlet nekem tetszik. elvétve nézek csak tv-t, de ezen belekukkangtatnék. ha ma nem tudtam volna netezni elõadáson felkötöttem volna magam, szóval hasznos kis funkció lenne...

PyRex
beléd is 😊))))))))

PyRex
ahaigen, fõleg hogy ahol tesztelték, katasztrófálisan lehúzták azt a feature-t... (szar minõség, lassú, kép és hang csúszik, stb...)

PyRex
csatlakozom, legyen örök ban 😊