iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok tudnátok tippet adni, hogy milyen módon tudnám berakatni a kocsiba az iphone-t? Milyen cég foglalkozik ilyen beszereléssel és vajon ez mibe is kerülne ez? Vkinek van tapasztalata ezügyben??

Elõre is thx!

\" örökké nem eshet.... \"

zsolti001
User/...../Music/iTunes
Ezt tárold el ha újra felraktad a gépre az iTunest akkor csinálj elõsször egy sima szinkronizálást,mjad utána a meglévõ mappát ird felül a mentett tartalommal. A következõ iTunes inditásakor már minden benne lesz.

Zomil
Kéne némi segitség:

Ujra szeretném rakni a windows-t és érdekelne, h hol tárolodnak az adatok itunes-hoz, vagyis: milyen app-ok/zenék, stb. van most épp a telefonon/ipodon

mert ugyebár visszafele szinkronizálás nincs(telefonrol itunse-ra)

Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsolti001
Szia

Ez nekem nem megy valamiért!

Ok, megvan a Winterboard, thx!

apám vistás laptopjára most telepítettem fel az itunest, aztán restoreoltam az eredeti 2.1es szoftverre a telefont, és megpróbáltam a quickpwnt, de ugyanúgy elakad a browsenál. van valami hely, ahol megcsinálják ezt nekem, mert én már agyvérzést kapok.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Ombika
Asztali szuz gep a megoldas vagy mac! 😊

Lacee
továbbra is Winterboard kell neked, a 2.0 szoftverrel télbe fordult a nyár.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

én nem vágom mit lehetne még csinálni. az én gépemen elszállt hibával a quickpwn, apám vistás laptopján meg a browsenél megadtam azt amit kért, és ott állt meg, csak kilépni lehet..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

PyRex
Winterboard

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ombika
16gb hova akar boviteni a se..feje! 😊 Videotelefonalast kutya se hasznal,tobbi mar megoldva! 😊

#4729: Valoszinu,hogy a carriert nem toltotte le,probald meg ujra felrakni ra firmwaret!

Hi, továbbra is az a kérdésem, hogy rakom fel a summerboard-ot 2.1es sw verzióhoz. Installerben, Cydiaban nincs. Valami más program?

magus
magus
: D

MerlinW
<#taps><#banplz>

[merlinw.org]

GhostRider1

&#9733;

jakewyler
Hali,
Olyan problémám van, hogy frissen vásárolt iphone 3g készülékemen, nem megy a Edge internet...(3g felénk nincs)
Felhívtam a t-online-t, elsõnek azt mondták updateljek 2.1-re, ez megtörtént, ez sem segített..

Valaki tud adni valami ötletet,tanácsot ?

AleXXXXX
Sziasztok!
Eladnám elsõ generációs, 8gbos iphone-omat anyagi okokbol... Akit érdekel klikk.

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Veszek egyet, unom már, hogy mindig a plázába kell járni wf netért letölteni valamit az iPhonra.

Köszi, rákerestem de ezekhez wi-fi kell, az meg nekem nics...

MerlinW
SSH+WinSCP

[merlinw.org]

MerlinW
Át tudod verni az iTunes-t és csinálhatsz amerikai accountot.

http://1phone.hu/2008/07/22/itunes-account-szaljbaragosan/

Vagy keress rá gugliban a "iTunes redeem registration" -ra

Érdemes megcsinálni, mert iStore jóságos. Pl, letölhetsz albumborítókat, ingyenes appokat, zenéket, stb.

[merlinw.org]

Hi!
Felraktam a legújabb 2.1-es softwaret a telóra (iPhone 2G), unlock. Nos az Installerben alig van pár alkalmazás, a Cydiaban már elég sok, de nem találom a summer vagy springboard programokat amivel Themet vagy wallpapert tudnék cserélni. Az Iphone Pc Suite meg behalt, nem "lát" semmit a telón. Valami programot tudtok, amivel másolhatnék a géprõl wallpapereket, mp3at, fájlokat oda-vissza?

Nah sikerült!

mostmár 2.1 jailbroken stb.
Viszont próbáltam rá pakolni cuccokat. végigcsináltam a mobileinstallationt (be is szivtam mert fagyott töltésnél de már megy).
Viszont irta hogy elõbb ingyenes cucc kéne rá. Azt viszont csak app stroe bolt dunék leszedni, de mivel nincs k hitelkártyám ezért nemtok egy rohadt ipat leszedni sehonnan ami persze free, újraindítani a telót és stb. Mert az egész rohadt neten csak linkek vannak itunes ba. Erre a hitelkártyás dologra nincs valami megoldáls? vagy nem tud valaki küdeni nekem egy free ipa-t?

Válaszotokat elõre is köszi😞😊
magus
ihacks.ru is jó, bár rapidshares

MerlinW

[merlinw.org]

Bocsi a láma kérdésért de hogy kell ezeket a telóra rakni mert az iTunes nekem nem installálja fel!Köszi!
MerlinW
Sajna nem. De legalább egy oldalon van mind, lehet könnyen keresni😊

Én viszont fele királyságomat egy IntelliScreen 2.23 törésért😊

[merlinw.org]

Zetorg
ez se rossz, thx 😊
kategóriák szerint nem lehet rendezni?

Zetorg
jó oldal, köszi hogy említetted!
mármint az appulo 😊

MerlinW
Ha valaki nem ismerné:
több mint 1000 tört app

Legújabbak, direkt linkekkel, nem rapidos szarokkal. Amiket eddig kipróbáltam, mind kifogástalanul mûködött.

[merlinw.org]

precision
😄DD

Bazinga!

Felrakod a legújabb (jelen esetben a 8.0.0.3.5) iTunes-t majd a zenéidet "pakold" át oda és ha ez megvan akkor már csak az van, hogy a telód összekötöd a PC-vel (hozzáadott kábellel) majd regisztrálás után mehet is a zenék szinkronizálása. Hozz létre mondjuk playlist-eket ahova bepakolsz kellõ zenét majd a a music fülön ki tudod választani, hogy mit szinkronizáljon. Ennyi...

Azt kell, hogy mondjam, hogy az iTunes a második legjobb dolog a világon (a szeletelt kenyér után! 😊) )

\" örökké nem eshet.... \"

Sziasztok, tegnap óta van iPhone 3G-m. Nem jailbreakeltem, mert nem merem, hátha tönkreteszem. 😊 Azonban beszereztem két e-book olvasó alkalmazást - eReader és Stanza -, de nem tudom, hogyan tehetném a telefonra a könyveimet, ha lehet ilyet egyáltalán.

Tudna valaki segíteni ebben a kérdésben?

www.gamedroid.hu

köszi szépen
precision
rakd fel a 2.1 -et, rakd fel a mobileinstallation crack -et

minderrõl leírás --> ITT <-- (van ám az oldalon keresõ is 😊 )

programlelõhelyként meg az appulo.us -t használom

Bazinga!

PyRex
de

Köszi,

már csak annyit ez a mobileinstallation framework hogy smint? és ha frisstiem a telot nem veszti el a függetlenségét?
Installert felejtsd el, halott dolog!
Cydiából meg fõleg felhasználói programokat tudsz telepíteni (SwirlyMMS, IntellScreen, iLog stb.)
Játékot iTunes-ból telepíts, több száz törött játék kering a neten, amit egy mozdulattal fel tudsz telepíteni, ha a MobileInstallation frameworköt lecseréled.

A szoftvert egyébként frissítsd 2.1-re, megéri, mert látványosan gyorsabb.

a shot
itunesal hogyan?

PyRex
itunes miért nem jó? 😊

Hello mindenki!
Segítség kéne!

Én már komolyan ott tartok hogy baromi jó de kidobom perceken belül és visszamegyek a w800i hez.Egy hete vettem a telót, 2.0.2 (5C1)sw, cydia és intaller 4 van rajta.
Namost: 3napja próbállok rá rakni progikat ahogy goole ben is láttam meg minden, poénost játékot meg hasznost egyaránt. Órákat töltöttem kcsg source kereséssel cydiahoz és installer 4hez (de már nem találtam olyat a végén ami már nincs meg egyszer). Ha elkezdek keresni a legtöbb progi ilyen srga doboz ikonnal jelenik meg, és unable to decode package t ir ki. Vagy pl tegnap találtam egy sourcet ot, (m2) teli van minden földi jóval, órákog töl mindent(crash bandicoot, labirynth stb), installál, erre rákattintok és alkalmazás nem inditható el.

Nagyon szépen kérlek titelet segítsetek mert már agyvérzést kapok, írok egy kés app ot és knyiro stewet!!!!

Köszi
a shot
Akkor mit kell tennem?

magus
um, az iphone nem kezel könyvtárakat... mármint a zenéket id3 tagek alapján pakolgatja...

a shot
sziasztok,

Valaki megtudna mondatni, hogy melyik programmal tudnek a legegyszerubbem zenet masolni az iphonra illetve hogyan, melyik konyvtarba, stb...

Koszonom!

"hogy platformot fejlesztenek mindenféle telóra, olyan durva megkötések nélkül mint az iPhoneban mindenféleképp érdekes"

Pont emiatt nem vennék ilyen készüléket soha.
A teljesen nyitott rendszerû telefon mint olyan kedvezõ platform a vírusíróknak. Kedves dolog lesz, mikor egy jóképû vírus egész nap emelt díjas számokat fog hívogatni a tudtod nélkül és SMS, MMS spammelésre használja a készüléked.
Mivel a teljes rendszer ismert és nyitott lesz, gyakorlatilag egy ilyen készülék átjáróház lesz egy hozzáértõ rosszindulatú programozó számára.

autoszimulator
hm, hát érdekesen néz ki. De arra reméljük tényleg jó lesz, hogy nem engedi leülni pl az Apple-t, és jönnek majd a fejlesztések, és fõleg a frissítések az iPhone-hoz. Azt meg még inkább remélem hogy nem kapja el õket is egy nokia láz, hogy minden évben egy hasonló, picit többet tudó példányt dobnak a piacra, és onnantól az van támogatva, vegyed meg! :S

.: mobilize.hu :.

MerlinW
Kérdés: 2.1-ben hogy tudom megoldani, hogy a telefonszámokat szépen zárójeles-kötõjeles formában írja ki?

[merlinw.org]

Zetorg
sry, mindig keverem a kettõt 😊