iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Igy van es nemszeretem mikor altalanositanak,mert lehet ,hogy 20 millios audi-nak elektronikaja megadja magat fel evesen,de akkor se szidom,max anyazom eppen akkor,de nem altalanositok! 😊

Ability
Nekem 3G van és beszéltem már vele 2 órát is egyhuzamban, és abszolút nem melegedett, langyos volt, az is szerintem csak a kezemtõl.
Ombika
HAt en hetfon beszeltem vele 1 orat 1 huzamba,raadasul szilikon tok volt rata,ami megjobban gatolta,hogy kihuljon es semmi baj nemvolt vele! Ezt ne altalanositsd,vmi egyedi keszulek hiba a tied!!

MerlinW
"And it actually looks good below all that shattered glass. It will probably cut your fingertips though, which is good for your criminal record but bad for your iPod touch's blood tolerance."

Jó duma😊

[merlinw.org]

MerlinW
Tud persze, de pikkpakk kihûl és nem "púposodik"😊

[merlinw.org]

GregSB
Az idióták 😊

A legnagyobb poén hogy mûködik O.o

magus
hát azért az az alu is tud égetni...

PyRex
"beszeltel vele ennyi ideig?
nem"

You fail...
Ha tudni akarod, naponta 2-5 órát beszélek telefonon - bár ehhez neked semmi közöd. Nyáron volt olyan, hogy 2 óra egybe (akkor bontott a szolgáltató), majd 1,5 óra még plusszban. És a telefon valóban melegszik, de ha tényleg "púp lett a hátulján", akkor azonnal vidd vissza, mert valami gáz van a TE készülékeddel - nem általánosságban az iphone-nal.

"iPhone 3G-d van?
nem"

Valóban. De 3G-t is volt alkalmam használni, "hajtani" is sokáig, az sem produkálta ezt... Ennyit errõl.

A stílusod, amiben válaszoltál meg no komment kategória.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

nincs sajnos, de majd megprobalom a N73 makromodjaval, neha vannak jo pillanatai...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Ez gázul hangzik. Tudsz feltenni fotót a pukliról? Van makró obid? 😄

MerlinW
Igaz, elnéztem:

CPU: 620 MHz ARM 1176
GPU: PowerVR MBX Lite 3D

process - 90nm
voltage - 1V

[merlinw.org]

azért ne értsd félre, ez nem normális, én már beszéltem vele sokáig (~1 óra), utána meg intenzíven használtam (spore+vnc), és meleg lett, de nem annyira
nagyon nem 800 mhz az iPhone procija, de amúgy egyetértek, nem kéne melegednie.
MerlinW
Ennyit a mûanyag hátlapról😊 2G alu powa😊
Én beszéltem már vele 1-2 órákat, meleg volt az alu hátlap, de hát az mégiscsak hõvezetõ anyag, ellenben a mûanyaggal, ugye. Mondjuk nem is értem miért nem raktak szellõzõréseket a mûanyagra. A 800Mhz-es proci az 800Mhz-es proci, melegszik. Aztán szélsõséges hideg/melegben az aksi sem teljesít úgy ahogy kellene neki.

[merlinw.org]

beszeltel vele ennyi ideig?
nem
iPhone 3G-d van?
nem

Noverke, a kovetkezo beteget kernem!<#ticking>

PyRex
"a vege fele mar a pulcsim ujjat a tenyeremre kellett huzni, mert nem lehetett tartani a telefont annyira forro volt...
Lett is egy apro pup a hatlapjan:-("

naa, azért ez enyhén sarkítás, melegszik oké, de nem ennyire...

chicco
ja ja wifinél is tojás sûtõ lesz belõle.Meg akksi zabáló<#szomoru1>

Tudom, hogy nem altalanos, de volt tegnap ejjel egy 1,5 oras beszelgetesem - a vege fele mar a pulcsim ujjat a tenyeremre kellett huzni, mert nem lehetett tartani a telefont annyira forro volt...
Lett is egy apro pup a hatlapjan:-(

A tanulsag: ne dumaljatok sokat feleslegesen...

Lacee
meg a mono sugárzás 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zsolti001
Tisztelt Zsolt !

Az Ön autójához a Gateway 300 adaptert tudom ajánlani. ( http://www.carlink.hu/index.php?cPath=12_21_83 )

Jelenleg az iPhone 3G készülékkel, csak ez a típus mûködik, de csak mint zenelejátszó.
Sajnos az iPhone nem küldi ki a telefonálás közben a hangot a dockcsatlakozón keresztül.
A beszerelésnél csak egy csatlakozót kell bedugni a rádió hátuljába és a kábelt kivezetni.

A készülék ára bruttó 37.560,- Ft, a dockcsatlakozó, vagy tartó ára bruttó 4.380,- Ft.
A beszerelés körülbelül 3-5 ezer forint.

Van raktáron, azonnal elvihetõ, vagy tudjuk szállítani.

Üdvözlettel: Kaintz László ! !

Kaintz László
Blue Electronic kft
Tel.: 06 70 771-8984
Web: http://www.carlink.hu/
Email: [email protected]

PyRex
az fm transmitter és a jack kábel hátránya, hogy a telefonról kell állítani a lejátszást. míg a másik - jóval drágább - megoldásnál a autó fejegységérõl, vagy akár a kormányról is

chicco
Én próbáltam régen sima jack-ot dugni bele nem ment.Lehet a 3g más de nekem a 2g-en rövid volt a jac és nem érzékelte hogy benne van a dugó.

Zetorg
hmm... holnap ki is próbálom a transmittert az ájfónnal.
most jövök csak rá, hogy simán össze tudom kötni egy 3.5 jack kábellel 😄
úgyis szarakszik a fejegységem cd-je 😞

passatgt
aha értem, ennek annyi a trükkje, hogy a telefonon a hangerõt leveszed a felére kb, és az autórádión tuningolod fel a hangerõt😊

Lacee
hát nem is arról beszélek, hogy hallani egy másik rádiót, de elég durván belejátszik a statikus zörej ha nem egy töküres frekvencián vagyok. belkinnel, griffinnel, és egy noname adóval is próbáltam, több autóban, szóval nem hülyeséget beszélek 😊
te vagy szerencsés!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
már miért kéne odébbtekerni az adást?😊

mivel a jel közelebbrõl jön, a rádiód azt fogja fogni, nem azt, amin alapból szól egy rádió

legalábbis nálam így mûködik😊

venni meg ebayen lehet

GregSB
Ha csak zenehallgatásról van szó én az Fm transmitert hanyagolnám, nagyon megbízhatatlan. Inkább szereltetni kell egy AUX csatlakozót a mûszerfalra, állítólag azt is megcsinálják pár ezer Ft-ért.

Lacee
az általam említett belkin cucc ilyen, AAA elemmel megy és akármilyen 3,5mm-es jackdugót befogadó lejátszóba passzol.

cnet leírás róla

magus
tényleg, fm transmitter van hozzá? kocsiba tudom, hogy van, de amivel az utcán is tudom hallgatni a dolgokat...

Lacee
csak ne sokat autózz mellé, mert ha szerencsés vagy, csak 100km után kell odébbtekerni az adást, rosszabb esetben 10percenként (mint pl Olaszországban) 😊
viszont jó pont, hogy a transzmittert bárhol máshol is lehet használni, pl hangfalak hiányában rádión át hallgatni akárhol, zavarni a szomszéd néni slágerrádióját, ilyesmi 😉

(3500 ft az tök jó, hol kerül ennyibe? nekem egy belkin tunecastom van, az 55 euro volt...)

passatgt
egy szivargyújtós töltõ/fm transmitter tökéletesen megfelel kocsiba, és kijön max 3500 Ft-ból

magus
dension is jó, én már használtam párszor a dmp3-at : )

zsolti001
Kedves Zsolt!

Az iPhone 3G zenelejatszas egy iPod adaptert (dock csatlakozon keresztul), a telefonkihangositas egy Bluetooth adaptert igenyel (dock csatlakozon keresztul nem tud menni). Az auton nem kell kulonosebb atalakitast vegezni.

iPod adapter:

Dension Gateway 300 iPod/USB adapter ...... valtozata, a radio CD-tar bemenetehez csatlakozik. Leirasa honlapunkon megtalalhato. iPod dock kabellel vagy iPod tartoval rendelheto (a tarto mechanikailag nem 100% kompatibilis az uj iPhone 3G-vel, de siman hasznalhato vele). A tarto szellozoracsra furasmentesen is rogzitheto. Raktaron. Ara 41940 Ft, akcios beszerelessel egyutt 44940 Ft brutto. Partnerunk a MultiMediaService szereli, elerhetoseguk honlapunkon.

Bluetooth adapter:

Egyik megoldas a Gateway 300 adapterhez kulon csatlakoztathato BTA1000 Bluetooth modul. Ez egy nagyon egyszeru adapter, alapszolgaltatasokkal, a Bluetooth sztereo zenelejatszast is tamogatja kompatibilis mobiltelefonnal vagy PDA-val (iPhone ezt nem tudja). Leirasa honlapunkon megtalalhato. Mar nem gyartja a Dension, utolso listaara 17500 Ft, egy hasznalt, muszakilag kifogastalan es hianytalan darabot tudnek adni 10000 Ft-ert, 8 nap garanciaval. Beszerelese 2500 Ft.

Masik megoldaskent fuggetlen Nokia Bluetooth kihangositot tudnek ajanlani, a CK7-W tipust. Leirasa itt: http://www.nokia.hu/ck-7w

Ezt a MultiMediaService forgalmazza es szereli, a termek ara 28000 Ft brutto, szerelessel egyutt 35200 Ft brutto.

Osszesitve:

GW300 + BTA1000 + beszereles: 57440 Ft

GW300 + CK7-W + beszereles: 80140 Ft

Megrendeles e-mail-ben, szamlazasi adatokat kernenk, ceg eseten adoszamot is.

Varom visszajelzeset!

Hetfon-kedden kulfoldon leszek, telefonon nem leszek elerheto. Kerdes eseten hivjon akar ma is, avagy szerdan.

Üdvözlettel:

Juhász Tamás

DigiChip Bt.

+36-20-3190996

Lacee
4733, de nem baj

laci 700

magus
mármint magyar tulajdonban van

magus
igen, tuti : )
magyar a cég, csak amerikai piacra dolgoznak
(felismerik a magyar szöveget és továbbítják annak aki beszél magyarul)

MerlinW
Ez tuti?😄

Contact information

DICE ELECTRONICS, LLC.

Corporate office location: 297 Kingsbury, Suite D, Box 4470,
Stateline, NV 89449 (No walk-ins)

Sales office location and mailing address: 3720 Industry Avenue #108
Lakewood, CA 90712

Hours: Monday-Friday 9 AM - 5 PM (PT)
Phone:1-888-DICE-999 (1-888-342-3999)

[merlinw.org]

magus
ha magyarul írsz nekik emailt, nagy valószínûséggel magyarul fognak válaszolni, tuti tipp 😉

Ez jónak tûnik. Irtam is a cégvezetõnek és majd meglátjuk mit ír vissza. Ha tudok vmit akkor megírom. Remélem sikerrel járok, mert már egy jó ideje keresek ilyen céget.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Thx de ahogy elnézem ezek nem igazán magyarok. De azért köszi!

\" örökké nem eshet.... \"

Ombika
Millioszor kilett mar targyalva,alul kereses opciot melegen ajanlom!!

Ability
Én régen ezt az oldalt használtam.
Csengõhangot milyen formátumba lehet felrakni? És mivel konvertálom át?😊
jakewyler
Hali,
Volt már valakinek olyan, hogy nem indul el az óra(clock)? (rámegyek vissza dob a menübe, szoftver frissítés, resi, volt már)

köszi

Ombika
Sima xp-s geppel ment nalam!!!

zsolti001
zsolti001
Ez engem is érdekelne , de sajna eddig senki nem válaszolt emailben ,pedig jópár céget megkerestem ez ügyben!
Esetleg ha van valakinek ötlete az írja már le ide !

Szomszédoknál sincs semmi hasonló :-(

Zomil
Nagyon köszi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"