iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ha jól tudom, ami a cydiában van modem progi müködik gond nélkül, csak ki kell probálni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsolti001
Hivatalosan nem lesz interneted , mivel a telefont nem ismeri fel modemként. NO DE van már pár program ami modemként tudja használni a telefont (iPhone program) , tehát elméletileg talán esetleg megoldható a dolog , de én még nem láttam olyan embert aki hallott volna olyanról akinek a testvérének sikerült megoldani ezt a dolgot!<#gunyos1><#hehe><#hehe>

mostmár nagyon iphone párti vagyok már csak egy kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatba hogy ha ugyebár elõfizetek erre a t-mobilos ikon dijcsomagra lesz internetem a telefonon...oké...de ha a telefont hozzádugom a laptopomhoz akkor lesz internet a laptopon? hülye kérdés de igy megsporolnék plusz 3000 ft havi költséget a laptopon...
Zomil
igen, ez a helyes link, a másik csak kamu...illetve ki tudja miket pakolnak abba a verzioba

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ne adjál már szegénynek kamulinket.

quickpwn.com fake site, senki ne használja. talán itt kéne inkább körülnézni...: http://blog.iphone-dev.org/
Zetorg
na még egy...
ha végigmegy, de nincs cydia meg installer, akkor ki kell cserélni a mobileinstallatin framework-t. ifhone.hu

Zetorg
ha így sem megy, akkor próbáld másik gépen.

Zetorg
szerintem nem jó a quickpwn amit leszedtél!
2.1-hez az elsõ verzióban volt dos ablak, de ahoz még hekkelni kellett sokat!
a jó verzióban emlékezetem szerint nincs dos ablak!

ezzel próbáld meg.
eredeti firmware-t kell betallózni...

PyRex
milyen hibaüzenettel konkrétan? nem lehet hogy a gépeddel van valami?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Zomil
1. attól, hogy 10perc alatt nem kapsz választ nem kell egyböl szidalmazni...
2. mivel t-mobilos teló és 3G, ezért elég kell hogy legyen az eredeti firmware, nekem 2.0.2-nél(még nem frissitettem 2.1-re) a quickpwn felajánlotta, h installert v cydiát akarok felrakni
lehet nem jó verziot szedtél le, probáld meg esetleg egy másikkal

Megpróbáltam ezt az iTune-os restoret, hibaüzenettel elszáll...

www.gamedroid.hu

Na most ugye az origit tallzgattam be eddig, lehet ciki, de épp 4. napja vagyok iPhone tulaj... Persze ez után leszedtem az általad említett custom firmwaret is, de azt kitallózva a quickpwn simán ismeretlen hibával kiszáll a folyamatból.

www.gamedroid.hu

MerlinW
2.1-es neki, csak jailbreak-elni akarja.

[merlinw.org]

ha kilép a quickpwn... töltsd le újra és/vagy menj másik gépre, és csináld ott.

ehhez kell aztán a logika.
precision
custom firmware, teló usb -n, itunes elindít, shift+restore, custom fw betallózás, és kész

Bazinga!

Ez egy T-Mobilos 8 gigás 3G.

Most ott tartok, hogy rendben lefut a program, de semmi változás nincs a telefonon. iTunes-nak mennie kell közben? Mert én azt nem indítottam el a procedúra elõtt. Ja, egyébként 2.1-es a telefon szoftver, nem tudom, ez számít e akármit.

Nem az iTunes lépett ki, hanem a quickpwn. De ezen már túl vagyok, most megcsinál mindent, dos ablakban különbözõ százelék értékek futnak le, aztán dos befejezõdik, ananász logó a telefonon, beindul, és semmi változás, se sydia se installer.

Mi a megoldás?

www.gamedroid.hu

Lacee
meg jo, hogy a hibas angolsag nem szanalom 😛

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ombika
Nah ezt most fejezd be surgosen itt!!! Ha vki tud segit b...ki!!! Nekem 3G-nel elmondtam mi segitett 2ik asztali pc,friss xp-vel!!

MerlinW
2G-nél nem kell DFU, 3G-nél kell (elvileg - de lehet custommal ott is megy sima shift+restore-al).

- alaplapi USB-be dugd, ne az elõlapiba.
- quickpwn elvileg számol veled DFU mód átkapsolásához
- ha iTunes lép ki az nem baj, indítsd újra. Nem iTunes lép DFU-ba, hanem a telefon. Újraindítod az iTunes-t látni fogja a DFU-s telót.

[merlinw.org]

chicco
én segítenék de nem tudom.Frissítést 1xüen shift restore +custom firmware-el csináltam

Nehogy valaki segítsen, mert a végén még másnak is jó lenne... Szomszéd tehetne must be die... Mekkora szánalom...

www.gamedroid.hu

A 2. Home gomboos lenyomás 23. mp-jében lép ki ez a szar...

www.gamedroid.hu

chicco
igy vok ezzel én is.Wifi elég ha van Gps-em van csak külföldön használom.Ha mégis kell a net az a sebi is elég ami van emilt lekérdezni

Valaki meg tudná mondani, hogy jailbreak esetén DFU módnál miért lép ki a qucikpwn egy hibával (amit nem részletez, csak a quickpwn.exe mûködése leállt...)? Rohadt idegesítõ, mindent pontosan leírás szerint csinálok.

www.gamedroid.hu

MerlinW
Ez azért nem ilyen egyszerû😊 De egy szuszra:
2G-t vettem januárban, eladtam valamikor nyár elején, vettem független 3G-t olaszból, öcsém is szeretett volna, de nem tehette meg anyagilag, ezért eladtam neki olcsóbban amolyan "családon belüli részletfizetésre".

És itt volt a pillanat mikor vennem kellett magamnak egy újat. Vehettem volna ugyanolyan független 3G-t ~500 juróért, de törpöltem és úgy döntöttem, hogy a 2G sokkal jobban megéri az árát.
GPRS/EDGE/wifi nekem elég, GPS nem kell mobilba, alu hátlap powa, aksi nekem elég, hekkelés egyszerûbb. Nos, ennyi az idõ😊

Lényeg, hogy nem savanyú szõlõ, nem azért mert már van, hanem mert nincs akkora különbség a két teló között mint az áruk között. 2G jó, a különbözetet meg eliszom.

Szubjektív a dolog, nekem így megfelel.

[merlinw.org]

Nagyon köszi, nem gondoltam, hogy ennyire közel a megoldás.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

A melegedésrõl csak annyit, hogy nem kell ahhoz 1-2 óra beszélgetés, hogy ezt produkálja. Nálam pl GPS használat közben egyszercsak lefagyott és nem tudtam semmit csinálni, még kikapcsolni sem lehetett. Na akkor pikk pakk úgy elkezdett melegedni, hogy komolyan mondom le kellett tennem. Ez úgy kb 1-2 perecig tarott és mire újraindult (magától) már elég keményen forró volt! Be is paráztam, hogy most ilyenkor mi lesz ha nem történik vmi "csoda" és nem éled fel hamvaiból. De aztán életrekelt vmi úton módon és pillanatok alatt visszahült. De hála nem lett rajta maradandó "károsodás"....

\" örökké nem eshet.... \"

Zomil

Hello!

Segítség kéne! Éppen töltök egy csomó appot és csak annyit kérdeznék hogy a zip es játékokkal témákkal stb mit kell csinálni?

Köszi😊
Nem vagyok jártas az iTunes dologban.

Ha újra kell valamiért telepítenem az XP-met, akkor mentsem le az iTunes mappát egy másik meghajtóra? Vagy nem kell, mert a telóról majd vissza tudom pakolni a vinyóra?

A megvett, letöltött programoknál hagy van? Pl. aki sokat töltött, és szervizben a gépe, újat kap, akkor újra meg kell vennie?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

passatgt
van😊

Lool, ilyen van?😄
passatgt
erre elég neked egy golyóstoll ami villog ha van wifi<#unalmas>

Lacee
akkor még egyszer: wifi van mindkét fajtában, természetesen.
logod alapján arra tippelek, pannonos vagy 😊 és könnyen lehet, hogy néhány hónap múlva ott is kapható lesz a 3G.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

akyyy
<#idiota><#gonosz2>3g-t nem szeretem mert drága. meg wifi azért lenne jó ilyen kis kutyure, mert akkor nem kell mindig elõkapni a laptopot, hogy megtudjam, tudnék e netezni (meg itthon amugyis wlan van má)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

peteragoston
Hello!
Szeretnek vasarolni hasznalt iphone 2g 8gigas telefont.
Ha van valakinek elado, kerem kuldjon uzenetet.
Koszonom...

Sosem vennél 3G-t, mert már van egy 1st gened. Ha most kéne választanod, és totál elfogulatlanul döntenél, nem értem, miért döntenél a kisebb tudású, gyengébb akksival szerelt változat mellett. Azért, mert fém a hátulja? Ugyanmár.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

PyRex
nekem a hsdpa hiányzik a 2g-bõl de minden más jobban bejön (alu borítás, kijelzõ színhõmérséklete, gps nem kell, stb.)

MerlinW
Ízlések és pofonok, de tényleg. Sosem vennék 3G-t,

[merlinw.org]

Ability
Én azért inkább a 3G-t javasolnám. Tovább bírja az aksija, szabvány fülhallgató bement, gyors internet elérés akkor is, amikor nincs wifi a közelben. Meg nekem a mûanyag borítás is jobban tetszik.
MerlinW
Lényeg 2G vagy 3G, tök mindegy, mindkettõ nagyon jó vétel. "Mi" csak azért anyázunk, mert emberek vagyunk és semmi sem elég nekünk😊 Egy biztos, ha megveszed, csalódni nem fogsz benne.

[merlinw.org]

Ombika
Hogyne lenne!

Ability
Mindkét fajtában van wifi.
akyyy
jah hát az kár. wifi sincs rajta?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mert amig nem hasznaltam folyamatosan, addig talan nem tudtam ezt?

mindenesetre nem tudnek jelenleg jobbat, de akkor is meltatlan a minosege az Apple-hoz (sajnos mostanaban mas Apple termekre is jellemzo ez)

http://gaborszantai.co.uk/

precision
szabvány fülhallgató bemenet, ez még különbség, a 3g javára
ja meg más technológiával gyártják a kijelzõt a 3g -ben, ettõl kicsit sárgásabb lesz az árnyalata ami nem baj, csak másmilyen

Bazinga!

Ability
Nagyjából 3G (ami rohadtul kell ha netezni is akarsz rajta, mert az EDGE lassú), GPS, mûanyag borítás, erõsebb aksi.
Ombika
Jah es van 1 ilyen tag a beszmegen is,de mar allitasa szerint 3ik telot veszi,akkor minek,ha nem tetszik neki! Csak kineveti mindenki!! <#banplz>

akyyy
mi a különbség a sima iphone és az iphone 3g között?

PyRex
hozzátenném: nem értem hogy lehet így élni, ilyen mentallitással... archangel barátunk már a 1st gen. megjelenésekor is szarozta a telefont, aztán eltûnt, vett egy 3g-t és azóta is folyamatosan szinte csak rosszat mond róla. (költõi) kérdésem, hogy akkor most ez mazochizmus? ha szerintem valami szar, gagyi, akkor nem veszem meg.