iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Hiába a jó tulajdonságok, ha egy ikont 4-5-ször kell megnyomni, mire érzékeli azt, de a bemutatóvideón volt olyan is, mikor a fickó fel is adta és továbblépett, mert nem tudta elérni a funkciót."
"Az elõzetes képek és videók alapján lehet el kéne kezdeniük elölrõl, mert ultragáz, ahogy kinéz és ahogy (nem)mûködik."
ugyanazt boncolgatod hosszan, amit már leírtam. az UI még nem tökéletes, várhatóan lesz ez még jobb.
"És teljes védtelenség a rosszindulatú kódokkal szemben, lehetõség a rendszer instabillá tételére és lelassítására. Köszönjük, de inkább a kompromisszumok..."
úgy tudtam volt/van neked Nokiád. akkor viszont mért mondasz ilyen hülyeséget? pontosan tisztában kellene lenned vele, hogy mennyire volt védve a rendszer a rosszindulatú programok ellen már 3 generációval ezelõtt is. gyakorlatilag 100%-os védelme volt/van. és ez ha változott, akkor csak javulhatott.
"Én inkább örülök, hogy nincs, így az Adobe kénytelen volt készíteni egy teljesértékû Flash-t az iPhone-ra, nem egy lebutított semmire nem jó változat került bele gyárilag."
jah. hanem inkább semmi az égvilágon nem került bele gyárilag. ez így tényleg sokkal jobb lehet. a "semmire nem jó változat" pedig gond nélkül behozza a masszívan flash-re épülõ oldalakat is, de biztos tényleg nem jó semmire, csak nekem tûnt úgy.
"Ezt enyhén kétlem. A nagyfelbontású kijelzõ miatt, bekapcsolt 3G-vel, WiFi-vel, GPS-el, jó ha 4-5 órát mûködni fog. Kisebb felbontással a Diamond sem nagyon megy tovább ezekkel a bekapcsolt eszközökkel."
olvass.
"Battery Capacity:
BL-5J 3.7V 1320 mAh
Talk Time (estimated):
GSM: up to 8.8 hours
WCDMA: up to 5 hours
Standby Time (estimated):
GSM: up to 16.9 days
WCDMA: up to 16.6 days"
ezek mellett egyébként 35 óra zenelejátszás, sztereó hangszórók.
Harry Seldon: a te világodban 28ezer forint egy iphone. oké. ezzel kár lenne vitatkozni. egy ugyanilyen csomagban arányosan valószínûleg még neked fizetnének 50ezret, ha 5800-t vennél, de hagyjuk. és programmal bluetooth-t varázsolsz a telefonba? rly? tudsz fileokat küldeni, zenét hallgatni sztereó bt-n (a2dp)? én nem tudom, elképzelhetõ, hogy tudsz, én ilyenrõl nem tudtam.
"Multitasking szintén van, teljes testreszabhatóság pedig azt hiszem tökéletesen verhertetlen az iPhonenál. Kábé a legutolsó pixelig, hangig magad csicszázhatod a készüléket. "
ha ez így van, gondolom biztosan tudsz mutatni egy videót, ahol legalább 10-20 program fut egyszerre az iPhone-on és vadul váltogatnak a megnyitott dolgok közül, tudnál mutatni egy ilyet? a teljes testreszabhatóságot is elhiszem neked, biztos hivatalosan is szénnémoddolhatod az egész cuccot (vagy mégsem?), ennek ellenére én csak annyit látok, hogy az összes iPhone menüje 100%-ig ugyanolyan, amit látok, egy s60-asnál ha beraksz egy háttérképet, már szétmoddoltad a telefonod ahhoz képest, amit az iphone-okon látod, de beállítasz egy témát (teljesen hivatalos téma), és már minden máshogy néz ki. mondom, én nem kételkedek benne, hogy az iphone is tud ilyet, sõt, még azt is elhiszem, hogy "tökéletesen verhetetlen", mert nem feltételezem senkirõl, hogy valótlanságokat beszél, amíg biztosan nem tudom, hogy így van.
szerintem semmi szégyellnievalója nincs kinézetben. de onnantól kezdve, hogy az egész egy nagy kijelzõ, szinte teljesen mindegy is, hogy a maradék kis helyet hogyan töltik ki.
és én nem mondanám, hogy annyival nem tud többet..
www.gamedroid.hu
"MMS, bluetooth, videórögzítés alapból" - gondolom a prímet az "alapból" kifejezés akarja elvinni. Jelzem, sikertelenül. Öt perc alatt gazdagíthatom - már megtörtént, természetesen - az iPhonomat ezekkel a funkciókkal, sõt, választhatok is, hogy melyik programot szeretném használni adott funkcióra a sok közül.
Multitasking szintén van, teljes testreszabhatóság pedig azt hiszem tökéletesen verhertetlen az iPhonenál. Kábé a legutolsó pixelig, hangig magad csicszázhatod a készüléket.
Az oprendszer nem nyílt, cserébe gyakorlatilag elpusztíthatatlan, atomgyors és felhasználó- illetve fejlesztõbarát.
A készenléti-használati idõ rövidségében azonban igazad van, engem ez zavar a leginkább.
Mindent összevetve tegyük össze a két készüléleket, és kezdünk el mindkettõn játszadozni, tallózgatni, alkalmazásokat futtatni.
Azt hiszem, már öt perc után nem kétséges, hogy az iPhone még mindig nem talált legyõzõre és ahogy a terveket elnézem, nem is fog egy darabig. Az Apple ezt zseniálisan kitalálta és megcsinálta, nincs mese.
www.gamedroid.hu
Bazinga!
? mikor?
Ennek csak egyetlen olyan kompromisszuma van, ami nem javítható és ami miatt sokkal rosszabb választás, mint az iPhone, és az a kijelzõ. Elavult, érzéketlen, kézzel nehezen használható technológiát választottak hozzá, pluszban cerka helyett egy idióta pengetõt adnak hozzá amit az ember tuti nem fog rálógatni a készülékre, mert hülyén néz ki és kényelmetlen, mert mindenbe beleakad.
Hiába a jó tulajdonságok, ha egy ikont 4-5-ször kell megnyomni, mire érzékeli azt, de a bemutatóvideón volt olyan is, mikor a fickó fel is adta és továbblépett, mert nem tudta elérni a funkciót.
"alapból teljeskörû multitasking, teljes testreszabhatóság, nyílt oprendszer"
És teljes védtelenség a rosszindulatú kódokkal szemben, lehetõség a rendszer instabillá tételére és lelassítására. Köszönjük, de inkább a kompromisszumok...
"sokkal jobb készenléti/beszélgetési/lejátszási idõ"
Ezt enyhén kétlem. A nagyfelbontású kijelzõ miatt, bekapcsolt 3G-vel, WiFi-vel, GPS-el, jó ha 4-5 órát mûködni fog. Kisebb felbontással a Diamond sem nagyon megy tovább ezekkel a bekapcsolt eszközökkel.
"Flash Lite 3"
Én inkább örülök, hogy nincs, így az Adobe kénytelen volt készíteni egy teljesértékû Flash-t az iPhone-ra, nem egy lebutított semmire nem jó változat került bele gyárilag.
"az pedig majd még eldõl, hogy az UI-n mennyit tudnak még csiszolni a megjelenésig, több, mint valószínû, hogy ez az egyik fõ dolog, amit csiszolni fognak még."
Az elõzetes képek és videók alapján lehet el kéne kezdeniük elölrõl, mert ultragáz, ahogy kinéz és ahogy (nem)mûködik.
ki a francot érdekel, hogy mit tud, ha ránézel az iphone után és inkább hozzáse nyúlsz.
amúgy annyival nem tud többet, senkit se érdekel, hogy gyorsan futok egy énekversenyen
alapból teljeskörû multitasking, teljes testreszabhatóság, nyílt oprendszer, sokkal jobb készenléti/beszélgetési/lejátszási idõ, Flash Lite 3, 3,2MP Carl Zeiss kam, microsdhc, nagyobb felbontású kijelzõ.. de felesleges is tovább sorolni, mert az említett 2 dolgon kívül mindent fel lehetne sorolni. az pedig majd még eldõl, hogy az UI-n mennyit tudnak még csiszolni a megjelenésig, több, mint valószínû, hogy ez az egyik fõ dolog, amit csiszolni fognak még.
Cydiából telepíthetõ a Backgrounder, amivel ki lehet kapcsolni adott alkalmazás kiléptetését.
Ez így Fail.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
és menni fog
persze minden mobileinstallationos mûvelet után újra kell indítani a telefont
Bazinga!
egy kérdésem lenne: ha olyan alkalmazáshoz szeretnék ikont ami nincs alapból benne 1 theme-ben, akkor elég, ha a x.jpg az alkalmazás nevével egyezik meg?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ha már az elsõ két képernyõt össze tudom hozni az új téma ikonjaiból akkor az már egy elég sok ikonnal rendelkezõ téma
Bazinga!
Iphone Tunnel Suite
ezzel tudsz "ssh -zni" telóra wifi nélkül usb -n keresztül
Bazinga!
Mivel? Pc es melyik programmal? ----- Ez mar jo helyre cimezve!
és egy szót sem szóltam netrõl, te kérdeztél engem a #4856-ban. azt hittem jailbrake-hez kell segítség.
vagy megtévesztõ lehet amit írtam. a link egy oldalra mutat, ahonnan le tudod tölteni a quickpwn programot.
itt egy direkt link hozzá 😊
ha jó verziójú frameworköt raksz föl, nem lesz gond. linkeltem már tegnap.
diskaid progival cseréltem én...
Ingyenes programok már voltak rajta, de persze lehet, hogy a jailbreak után ez nem számít, kipróbálom.
Mobileinstallation framework cserével nem fog meghalni a telefon? Olvastam ezzel kapcsolatban néhány rémtörténetet.
USB-kapcsolattal mûködõ file managert tudtok, amivel be lehet állítani a fájlokat attributumát? Én sajna még nem találtam ilyet.
www.gamedroid.hu
ha akkor sem megy, cseréld a mobileinstallation framework-öt.
"alkalmazás neve not installed on iPhone because it could not verified"
www.gamedroid.hu
Témák, a Silent Hilles nagyon jó, a háttérképeket változtatja folyamatosan
Háttérképeket az EndlessWalls nevû alkalmazással szedtem le
Még egy bánatom van: Nincs Wi-Fim, de jó lenne felrakni a "telefonra" néhány játékot. Nincs valami megoldás arra, hogy USB-n keresztül egy iPhone-os file manargerrel fel lehessen rakni az alkalmazásokat?
www.gamedroid.hu