iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
raktam osx-et a gépemre, gondoltam egyszerûbb lesz használni vele az ájfónt.
rádugom a telefont gépre, kiírja, hogy kell ájtúnsz frissités. leszedi, telepíti, újraindul aztán soha többet nem indul el az osx.
beton stabil
rádugom a telefont gépre, kiírja, hogy kell ájtúnsz frissités. leszedi, telepíti, újraindul aztán soha többet nem indul el az osx.
beton stabil
Egy pár kérdés attól aki képben van most...
Most egy 2.0 van fenn az iPod Touchomon, de rühes lassú (mp3-akat rámásolni modem sebességgel teszi, az is ettõl függ?) az egész menü, egy kikapcs-bekapcs 10 perc, szóval újra szeretném tenni.
Mit kellene csinálnom, hogy utána a szépen rendezgetett zenéim, borítókkal mindennel utána meglegyen? backup?
Mikor jön ki a 2.2? Mert ha ma megcsinálom 2.1-el, és holnap kijön az új morci leszek.
Egyáltalán hogy kell most? a 2.0-át winpwn-el csináltam, de olvasgattam itt, hogy a 2.1-es quickpwn rengeteg embernél hibát ír ki...
Egyébként a Flash hogy áll?
Most egy 2.0 van fenn az iPod Touchomon, de rühes lassú (mp3-akat rámásolni modem sebességgel teszi, az is ettõl függ?) az egész menü, egy kikapcs-bekapcs 10 perc, szóval újra szeretném tenni.
Mit kellene csinálnom, hogy utána a szépen rendezgetett zenéim, borítókkal mindennel utána meglegyen? backup?
Mikor jön ki a 2.2? Mert ha ma megcsinálom 2.1-el, és holnap kijön az új morci leszek.
Egyáltalán hogy kell most? a 2.0-át winpwn-el csináltam, de olvasgattam itt, hogy a 2.1-es quickpwn rengeteg embernél hibát ír ki...
Egyébként a Flash hogy áll?
na várj... ennyi erõvel odafele is gáz lenne, ha nem eredeti zenéd van...
én sem értem miért nem lehet úgymond pendrive-nak használni? (csak képekkel)
én sem értem miért nem lehet úgymond pendrive-nak használni? (csak képekkel)
nem értem ha bármilyen mp3ból enged playlistet csinálni és szó nélkül felsynceli a telefonra, visszafelé miért okoz neki gondot ugyanez
Bazinga!
"pl nem értem miért nincs benne egy olyan funkció hogy a zenéimet a telefonról playlistestõl coverestõl együtt felmásolja a gépre (fizikailag az mp3 -makat is) meg a libraryba is betegye õket... biztos nagyon bonyolult programozói munka lenne megvalósítani 😛 😊"
Másolásvédelmi okokból.
Ha van iTunes accod, és authorize-olsz egy számítógépet, akkor be tudod másolni az iPhoneról / iPodról a gépre azokat a zenéket, amiket iTuneson keresztül vettél. Az nehogy az Apple hibája legyen már, hogy másolásvédelmi okokból nem engedhetik meg hogy a többi, innen-onnan összeszedett mp3-akat szabadon másold.
Másolásvédelmi okokból.
Ha van iTunes accod, és authorize-olsz egy számítógépet, akkor be tudod másolni az iPhoneról / iPodról a gépre azokat a zenéket, amiket iTuneson keresztül vettél. Az nehogy az Apple hibája legyen már, hogy másolásvédelmi okokból nem engedhetik meg hogy a többi, innen-onnan összeszedett mp3-akat szabadon másold.
ez hülyeség, szerintem
ok, hogy az osx egy stabil(abb) rendszer a windowsnál (bár hozzáteszem, az asztali gépemen 2,5 éves xp van...) még nem jelenti azt hogy alapvetõ funkciót hagynak ki a szoftverbõl
ez a backup gomb most nem tudom mit csinált, felül egy csík végigment hogy "making backup...", kb 6-7 percig és kész... semmi nyoma, hogy bármit felmásolt volna a gépre.. ha most nyomnék egy syncet ugyanúgy lenullázná az egész telefont
pl nem értem miért nincs benne egy olyan funkció hogy a zenéimet a telefonról playlistestõl coverestõl együtt felmásolja a gépre (fizikailag az mp3 -makat is) meg a libraryba is betegye õket... biztos nagyon bonyolult programozói munka lenne megvalósítani 😛 😊
ok, hogy az osx egy stabil(abb) rendszer a windowsnál (bár hozzáteszem, az asztali gépemen 2,5 éves xp van...) még nem jelenti azt hogy alapvetõ funkciót hagynak ki a szoftverbõl
ez a backup gomb most nem tudom mit csinált, felül egy csík végigment hogy "making backup...", kb 6-7 percig és kész... semmi nyoma, hogy bármit felmásolt volna a gépre.. ha most nyomnék egy syncet ugyanúgy lenullázná az egész telefont
pl nem értem miért nincs benne egy olyan funkció hogy a zenéimet a telefonról playlistestõl coverestõl együtt felmásolja a gépre (fizikailag az mp3 -makat is) meg a libraryba is betegye õket... biztos nagyon bonyolult programozói munka lenne megvalósítani 😛 😊
Bazinga!
"tény, ez az itunes nem egy intelligens program"
Inkább arról van szó, hogy nem egy olyan platformról származik, ahol szokás évente a teljes system reinstall. <#banplz>#banplz>
Inkább arról van szó, hogy nem egy olyan platformról származik, ahol szokás évente a teljes system reinstall. <#banplz>#banplz>
hm, itunesban devicesnél, jobb klikk az eszköz nevére, és backup
eddig ez nem volt ott vagy nem vettem észre, most mindenesetre másolgat valamit
remélem mindent felrak szépen a pcre 😊
eddig ez nem volt ott vagy nem vettem észre, most mindenesetre másolgat valamit
remélem mindent felrak szépen a pcre 😊
Bazinga!
nekem is most ez a gondom h win reinstall volt, nem mentettem le az itunes könyvtáramat, és ha most syncelnék, letörölne mindent, contactokat, zenéket, programokat
tény, ez az itunes nem egy intelligens program
tény, ez az itunes nem egy intelligens program
Bazinga!
aham...gondoltam, hogy akkor nem nyúl hozzá.
akkor így végül is bármit csinálok, letörli a programjaimat.
ha be van pipálva és nincs az itunes-ban, akkor letörli, ha nincs bepipálva akkor is. okos megoldás.
akkor így végül is bármit csinálok, letörli a programjaimat.
ha be van pipálva és nincs az itunes-ban, akkor letörli, ha nincs bepipálva akkor is. okos megoldás.
"még figyeltem is direkt, hogy az applications ne legyen bepipálva, erre letörli a fele programomat!"
A mondat elsõ fele után miért csodálkozol a második felén? 😊 Szinkronizál = Ha kiveszed a pipát, letörli.
A mondat elsõ fele után miért csodálkozol a második felén? 😊 Szinkronizál = Ha kiveszed a pipát, letörli.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
mocskos itunes :@
behúztam egy halom zenét, gondoltam szarok rá, hogy amit most nem rakok be, letörli a telefonról. még figyeltem is direkt, hogy az applications ne legyen bepipálva, erre letörli a fele programomat! 😞
behúztam egy halom zenét, gondoltam szarok rá, hogy amit most nem rakok be, letörli a telefonról. még figyeltem is direkt, hogy az applications ne legyen bepipálva, erre letörli a fele programomat! 😞
ha újratelepítettem az xp-met, de nem csináltam biztonsági mentést az itunes-ról, hogy tudom visszaszedni a gépre a cuccaimat a telefonról? :S
Köszönöm szépen!
Én is gondoltam a Stocks-ra de nem tudtam, hogy kell rákeresni.
Én is gondoltam a Stocks-ra de nem tudtam, hogy kell rákeresni.
Ha más devizákra van kiváncsi, ott a Forex on the go. Van ingyenes változata is.
én erre a bloomberg - et használom és nagyon jo szerintem app store ból lehet ingyenesen telepiteni
Nincs olyan program amivel az árfolyamokat lehet nézni?
Állítólag a Documents to Go fejlesztõi már készen állnak az Office-szerkesztõ programjuk iPhone változatával, csak arra várnak hogy az Apple megoldja a kopipésztet. Amikor megjelenik a következõket fogja tudni:
(ezeket tudja jelenleg a program WinMo, BlackBerry és Symbian platformokon)
View, edit and create native Word, Excel and PowerPoint files and attachments
Supports Microsoft Word, Excel and PowerPoint
Includes support for Microsoft Office Word 2007 & PowerPoint 2007
Full featured solution with viewing AND editing functionality
Supports file and attachments received via e-mail, BluetoothŸ or media card
Unique InTact Technology retains original document formatting of edited files
Spell checking for word processing files
Advanced character/font formatting
Advanced paragraph formatting
Insert and delete tables for word processing files
Insert and edit auto bullets & numbers in word processing files
Sorting in spreadsheets
Apply cell formatting in spreadsheets
Insert and delete worksheets
Insert, duplicate and delete slides in presentations
Nagyon kell egy ilyen progi már iPhonera, jó lenne ha csipkedné magát az Apple és belerakná végre a kopipésztet...
(ezeket tudja jelenleg a program WinMo, BlackBerry és Symbian platformokon)
View, edit and create native Word, Excel and PowerPoint files and attachments
Supports Microsoft Word, Excel and PowerPoint
Includes support for Microsoft Office Word 2007 & PowerPoint 2007
Full featured solution with viewing AND editing functionality
Supports file and attachments received via e-mail, BluetoothŸ or media card
Unique InTact Technology retains original document formatting of edited files
Spell checking for word processing files
Advanced character/font formatting
Advanced paragraph formatting
Insert and delete tables for word processing files
Insert and edit auto bullets & numbers in word processing files
Sorting in spreadsheets
Apply cell formatting in spreadsheets
Insert and delete worksheets
Insert, duplicate and delete slides in presentations
Nagyon kell egy ilyen progi már iPhonera, jó lenne ha csipkedné magát az Apple és belerakná végre a kopipésztet...
tényleg komoly, bár szerintem egyszerûbben és olcsóbban lehetne úgy megoldani, hogy például egy weboldalt megnyitva lehessen vezérelni a számítógépen szóló zenét, onnan meg lehet hangszórót rakni minden szobába😊
lol? 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Melyik az a video konvertáló program, amivel feliratos filmeket lehet iPhone-ra konvertálni?
[merlinw.org]
Meg mindig nemtalaltam mukodokepes telo vas pc kozti netkapcsolat megosztasra alkalmas programot is ami mukodne?! De nem olyan hsz-eket kerek,h program nev, hanem tapasztalatot aki mar probalta es mukodik is neki!!
nekem most azt csinálja az appstore ha telepíteni akarok bármi free programot hogy "Can't connect to iTunes store"
wifi van ofkorsz, eddig ment minden... el sem jut odáig hogy kérje a usert meg a passt
wtf?
wifi van ofkorsz, eddig ment minden... el sem jut odáig hogy kérje a usert meg a passt
wtf?
Bazinga!
Persze, Cydiából telepíted..
sziasztok az intelliscreen progi iphonra mar beszerezheto valahonnan??
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Keziras felismerorol nem tudok.
De evvel lehet jegyzetelni.
Meg elkeszitett fotokra is lehet firkalni.
Itunes: Sketches (Price: $5.99)
Alternativ mod:
http://rapidshare.com/files/150650775/Sketches_v1.3_.ipa.html
vagy
http://www.sendspace.com/file/li7b21
De evvel lehet jegyzetelni.
Meg elkeszitett fotokra is lehet firkalni.
Itunes: Sketches (Price: $5.99)
Alternativ mod:
http://rapidshare.com/files/150650775/Sketches_v1.3_.ipa.html
vagy
http://www.sendspace.com/file/li7b21
oké visszahozni visszatudtam a régieket valahogy...szinkronizáltam az itunesal de a google map még mindig kérdéses adott egy naptár ahol 3 naptárat egyesitettünk én mindet egyben akarom látni a telefonomon...
sziasztok probálkoztam ezzel a google naptárral a telefonra de csak rosszabb lett eltüntek a meglévõ idõpontjaim...hogy tudom visszahozni azokat?...csak egy naptár lehet? vagy lehet egyszerre a telefonon a sima és a google is?...nagyon jo lenne ha valaki leirná hogy hogy hozta össze ha neki ment...köszönöm elõre is