iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
icracks.ru , bar ez majdnem detto ugyan ez! Van meg vhol laptopon masik cimem!

oneal1
a pecás progira nincs másik linked?
amit írtál azon az nincs fennt:S

!Forza Ferrari!

Ombika
Azta de durva mennyi fele bealltias, hirtelen azt se tudom mire kattintsak! Vista 64 alatt is fut! <#worship>

MerlinW
Be fog.

[merlinw.org]

peteragoston
Kösz. közben talaltam en is egy progamot OJOsoft Total Video Converter, nemtudom, hogy mennyire fog bevalni...

Én az Erightsoft Super nevezetû programját használom. Van iPod/iPhone konvertáló része is, az alapbeállításban jól konvertál.
Ingyenes progi, persze kismillió egyéb formátumot is tud konvertálni.

Köszke!
peteragoston
szerintem a DiskAid megfelelo a temak felrakasahoz...

Hali!Segitsetek légyszi!Pc-n tárolt iphone témát hogyan varázsoljak a telóra?Winscp kizárva nincs wi-fi-m!Köszke!
peteragoston
Hello!
Melyik filmkonvertalo programot legjobb hasznalni iphone-ra windowson?
Es milyen beallitasokkal?

oneal1
köszi, de a flick fishing-et itt nem találom csak másik fajtát

!Forza Ferrari!

Ombika
pl iDownloads.ru aszem!

oneal1
ezt honnan tudnám letölteni?

!Forza Ferrari!

peteragoston
En apullon nem is lattam. De meg mashol sem...

az iphone programot. appulon hibás a rapdshare verzió, más meg nincs.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Mozi fórumon -.-
^^
a school of rockot hol tudnám megszerezni?

MerlinW
http://iphone.t-mobile.hu/tarifak.php

[merlinw.org]

precision
flick fishing

Bazinga!

Ombika
Ahhhhhhhh menj mar mekkora poen! Mi a games neve?

passatgt
Ez mekkora durva, a víz is😄

kb mennyiért adják ezt a készüléket?

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Próbáld meg az ebayt.

Csak a T-Mobile 1db adatkábelt 8000 ft-t akar adni.

Ombika
Vhol vmi peticiot is ala lehetett irni azaz szavazni! En megtettem amik idegesitenek! 😊

precision
T-Mobile is árul iphone tartozékokat

Bazinga!

oneal1
www.speedshop.hu

!Forza Ferrari!

Sziasztok.

Tud esetleg valaki olyan boltot ahol iPhone tartozékok/kiegészítõk kaphatok normális áron?
www.digitalbridge.hu egy rakás sza.... 1 hónap alatt nem ért ide 2 kábel 😞

GregSB
Kint hagyom még pár napig a szavazást... ha valakinek eszébe jut még kérdés küldje el nekem privibe aztán kirakom. Nekem is van már egy ötletem, de nem akarom szavazással telefloodolni a bannert, lehetne úgy hogy minden szombaton / vasárnap kirakok egyet és kint van pár napig.

Zomil
én egyetemen van hogy 2orán át is folyamatosan netezek vele, és ilyenkor h többk ülönbözö oldalt nézek, nem csak 1-2-öt akkor gyakrabban kilép
sajnos ugyanez a helyzet a youtube nézöjével is, több video megnézése után kidob :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
"pl nem értem miért nincs benne egy olyan funkció hogy a zenéimet a telefonról playlistestõl coverestõl együtt felmásolja a gépre (fizikailag az mp3 -makat is) meg a libraryba is betegye õket... biztos nagyon bonyolult programozói munka lenne megvalósítani 😛 😊"

ja, hát igen nagyon bonyolult, olyannyira hogy egy 1 megás program képes minderre, a neve copytrans, ha esetleg másnak is szüksége lenne rá...

Bazinga!

Atika :o)
az lehet de arrol nem volt szo hogy ki mennyit netezik 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Ombika
Aki nem netezik vele napi szinten annak nem is fog, vagy max 5 oldalt lapozgatsz amitol nem fagy ki! 😊

Atika :o)
meg nekem se

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

oneal1
nekem még soha nem lépett ki safaribol

!Forza Ferrari!

wordsworth
Vannak bizonyos oldalak ahol kilép, ez gondolom valami meoria védelem, h ne fagyjon be, például www.elvira.hu részletes keresésnél sokszor elõfordul a gafyás, pláne mikor a legördito menu bejön.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

peteragoston
nekem is kielepeget tobb alkalmazasnal egy ido utan.
Restart

GregSB
Ok, indítok egy szavazást. Írok Abilitynek...

Újraindítasz.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

lehet valahoyg ramot felszabídtani?

Kilépeget, mint ahoyg az összes app, ha elfogy a ram. ezt elég szûkösen mérték az iphone-ban, nem safari-specifikus a probléma.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

pyrohun
de csak nagyon ritkán, kb. hetente egyszer. És szerintem összefügg azzal, hogy mennyi (tört) alkalmazás van telepítve.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Nekem is.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Nekem is.
nekemis.

Zomil
hopp, azt hiszem vkit kiütöttem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nekem igen :S

Lacee
apple társalgóból jött ötlet alapján, tartsunk szavazást arról, hogy mindenkinek kilépeget-e rendszeresen a Safari! Kiváncsi lennék hogy mennyire általános a probléma.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

pyrohun
Hát ha ekkora ökör vagy (sorry), hogy utánaolvasás nélkül a PC-re hekkelt osx-et frissítgeted, akkor meg is érdemled 😊

Lacee
a két éves macbookomon eddig egy fagyás volt össz-vissz (aperture + torrent + játék, és rádugtam az iphone-t, ettõl feladta), és kb két-három hetente indítom újra a rendszert. nem véltelen, hogy nem kapható standalone oprendszerként az OSX, egy összeberhelt tört verzió pedig közel sem ugyanaz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"