iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
Sziasztok az mitol lehet hogy ahol a szolgaltato irja ki a telefon hogy Tmobile SK ott nekem Tmobile H mutat mikor en nem is vagyok magyarorszagon? Tegnap voltam mukodott roamingon aztan mikor hazajottem nem valtott vissza. Probaltam manualissan beallitani a carrier-t de ugyan ugy tmobie H-t mutat valaki valami otlet??Koszi elore is

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Miért, az mennyire jó? Tekintve, hogy még nem kapható 😊

GregSB
Nem akarok flamet, maradjunk annyiban hogy az árához képest jó telefon 😄

passatgt
olyan jó mint az 5800?😄

GregSB
Az iPhone már a második a világon az okostelefonok között.

Jelenleg így néz ki a toplista az okostelefonok piacán (nem USA, világ!) :

1. Nokia 38,9%
2. Apple (iPhone) 17.3%
3. RIM (BlackBerry) 15.2%

Szép teljesítmény ahhoz képest, hogy másfél éve létezik a telefon.

A cikk külön kiemeli, hogy ez azért jó mindenkinek, mert az Apple arra sarkallta a nagyokat, hogy olyan jó készülékekkel álljanak elõ, mint a BlackBerry storm, vagy a Nokia 5800 "Tube".

Ezzel csak egyet tudok érteni, örülök hogy felkavarta az állóvizet az iPhone, jöjjenek csak a jobbnál jobb és olcsóbb készülékek! 😊

precision
kipróbáltam, hatalmas 😊

Bazinga!

MerlinW
Rakhatsz fel régit, de csak ha muszáj. A régi újragenerálja a playlistet ill. csinál egy pucolást a telefonon, majd újra felmásolja az anyagot az aktuális iTunes formátumban.

[merlinw.org]

Ability
Rakd fel mindig a legfrissebbet. Amúgy kompatibilis szerintem lefele is, bár asszem a 2.1-re való frissítéshez már 8-as iTunes kell, szóval lehet történtek változások. De én mindig a legfrisebbet használom, és minden úgy megy ahogy annak lennie kell.
autoszimulator
melyik iTunes-t szereti a legjobban a telefon? Mindig a legújabb kell neki, vagy esetleg egy régebbi az amivel fixen mûködik? Csak mert úgy tudom, hogy ha egyszer feltettem a legújabbat, ami most tölthetõ, akkor onnan már hiába gondlom meg magam, nem tudom a régivel kompatibilissé tenni a playlisteket és más menthetõ dolgokat..

.: mobilize.hu :.

Lacee
ocarina néven megtalálható az appstore-ban, 60 penny, gondolom 1 euro lehet.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

oneal1
ez nem semmi😄 honnan lehet leszedni?

!Forza Ferrari!

passatgt
OMG

na, ezért nagy az iphone, ilyesféle innovatív cuccokat máshol nem látni

GregSB
Vazze, hogy miket találnak ki iPhonera 😄

Ocarina, furulya iPhonera.

Érzékeli hogy milyen erõsen fújunk bele a mikrofonba, és ez alapján + a képernyõn lefogott "lyukak" alapján generálja a hangot:

oneal1
hát igen... de majd meglátjuk mi sül ki belõle...hátha😊

!Forza Ferrari!

Bercy
Én hetente egyszer töltöm, de nem beszélek 1-2 óránál többet(meg nem nyúzom folyamat).
Szóval az hogy meddig bírja erõsen használat függõ. A wifi pl nekem zabálja az akksit. A zene kevésbé.

Azt próbáld meg, hogy ne csak addig töltsd amég ki nem írja, hogy kész, hanem hagyd rajta éjszaka mondjuk.
Nekem is csak így bírja rendesen.
Ability
Nekem elég jól bírja. Általában olyan 3 óra használat és 3-4 nap tétlenség mellett van felén a töltöttség kijelzés.
Sziasztok.

Aksi nektek meddig bírja?
Utolsó pár napba szinte alig használtam a készüléket és max 1 napot bír az aksi 😞

nekem ez havonta egyszer.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

precision
ilyenem még soha nem volt

Bazinga!

Nektek nem szokott magától kikapcsolni a telefon? Nálam hetente egyszer-kétszer csinálja... Nem nyúlok hozzá, és egyszer csak látom, hogy semmire nem reagál. Se home gomb, se bekapcsoló gomb, se semmi, csak ha mindkettõt benyomom 10 mp-ig, akkor indul újra jóval tovább tartó boot logo-val. 3G, 2.1-es jailbreak-elt.

peteragoston
igazabol ezt a bluetooth dolgot a telefon firmware-be kellett voltna beepiteni, nem masra hagyni egy kulon program elkesziteset.
Ilyenkor elkepzelheto bizonyos lassulas, nem tokeletes mukodes is...

oneal1
kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl a bluetooth projektbõl😊

!Forza Ferrari!

Igen

MerlinW
Közmû 250-300k (bankja válogatja) feletti hitelfelvétel esetén kell csak

[merlinw.org]

AntiHero
és ugyan ezt vetted amit én?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hali.

Csak egy személyi ig. kell hozzá.
Én Aug 22-én vettem a Pólusba és csak ennyit kértek el, és új elõfizetõ voltam.

Ombika
KEll hozza kozuzemi stb...

Zomil
ez egy elöfizetés, nem tudom mi kell hozzá, de ugyanazok mint minden más elöfizetéshez 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
Szeretnék vásárolni közeljövõbe iPhone 3G telefont. A t-mobile-os akarom megvenni. 27 990 Ft a telefon / 10k havonta.

Azt szeretném kérdezni hogy ezt megvásárolhatja akárki?
Vagy kell ehez bejelentett munka hely esetleg?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ability
Kicsit zavaros lett, de leírtam neki privibe tisztán. 😄
Pookie
Köszi.

Ability
Próbálj egy backup-ot nyomni (hogy elmentse a dolgaidat), utána frissítsd, vagy restore-old a legutolsó mûködõ backup-ból. Gondolom DFU vagy Restore módban menni fog, és lehet megoldja.

(Amúgy csak tipp, én még viszonylag új vagyok iPhone terén, és még nem is volt ilyen problémám, de logikusnak tûnik.)
Ability
iTunes csinál backup-ot frissítés elõtt, szóval a beállítások megmaradnak, de a felmásolt dolgokat lehet újra kell szinkronizálni.
carterx
Sziasztok.

Lécci segítsetek.
Olyat csinál ujabban a teló hogy hiába dugom rá a pc-re,nem indul el az iTunes és ha én elindítom,nagy nehezen meglátja a telót de nem szinkronizál össze vele,tehát nem látja a telón lévõ dolgaimat,és se telepíteni nem tudok rá,se törölni.Alol pedig mutata hogy mennyi a szabad és használt memória.
Mi oka lehet ennek és mi a megoldás,nem szeretném ha elvesznének róla a mentett cuccok.

Thx

Pookie
Hi,
még a régi iphonom van 1. valahányas szoftverrel.
Az lenne a kérdésem, h frissítésnél vmi elveszik a telóról vagy minden marad ugyan úgy?
Köszi

Ombika
Kb 15szor kilett targyalva,h egyik mikrofon masik hangszoro! 😊))

oneal1
na akkor ok

!Forza Ferrari!

Ability
Nekem anno egy sima kikapcs is segített, de egyszer asszem beragadt, és több reset után jött helyre. De a lényeg, hogy bármikor újra elõjöhet, nekem többször is csinálta. Mióta 2.1-re váltotottam azóta jó lett. Amúgy a hátteres megoldást köszi, kipróbáltam, jó lett.
zsolti001
10000%

Hát nekem eddig meggyõzõdésem volt, hogy az alul a két kicsi rácsos rész, mind2 hangszóró, de most, hogy így mondod...
De biztos?😄😄
Zomil
az nem a mikrofon véletlen? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én most vettem észre, hogy a jobb oldali hangszóró nem szól. És egyik haveromnak se. Nektek?:oo
pyrohun
nekem ez sokszor elõfordult már. azt hiszi a telefon ilyenkor, hogy be van dugva a füles, teljesen hülye 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

oneal1
megoldottam közben, megpiszkáltam a füllhallgató bemenetét... és jó lett😊

a problémádra egy orvoslat! sokat szívtam vele mire meglett a megoldás😊

var/mobile/library

"LockBackground.jpg-t töröld ki és máris tudod változtatni a hátteret!

!Forza Ferrari!

Ability
Ez mér a régi 2.0-ás verziók törésében volt hiba. Az eredetiben nem, csak a törtben, legalábbis én másik tapasztalataiból ezt szûrtem le. Nekem a jailbreakelt 2.1 tökéletes, de amúgy régen nekem is volt ilyen problémám. Sõt, még mindig van, nem tudok háttérképet cserélni, ez a jailbreak miatt van. 😄
oneal1
hali!

egy olyan problémám van a telóval hogy nem hallom a beszélgetést telefonban:S

ha hívnak kicsörög, a zene nem szól, csak fülhallgatóval...

valam ia fülhalgató miatt lehet mert ha halkítom vagy hangosítom a telót akkor nem azt irja hogy hangszórók hanem hogy fejhallgatók:S tehát úgy érzékeli hogy be van dugva.

szval elég gáz a dolog.

indítottam újra, nem segített, lehet kéne nyomnom egy restore-t?

!Forza Ferrari!

ikegami
köszi

precision
lehet

Bazinga!

ikegami
Egy kérdésem lenne:
Ha veszek használtan egy független iPhone 2G-t 1.1.3 SW
szoftverrel, akkor azt lehet frissíteni a 2.1re ugye?

peteragoston

A school of rock alkalmazasra
itt egy par link:
link1
link2
link3