iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Jelenleg így néz ki a toplista az okostelefonok piacán (nem USA, világ!) :
1. Nokia 38,9%
2. Apple (iPhone) 17.3%
3. RIM (BlackBerry) 15.2%
Szép teljesítmény ahhoz képest, hogy másfél éve létezik a telefon.
A cikk külön kiemeli, hogy ez azért jó mindenkinek, mert az Apple arra sarkallta a nagyokat, hogy olyan jó készülékekkel álljanak elõ, mint a BlackBerry storm, vagy a Nokia 5800 "Tube".
Ezzel csak egyet tudok érteni, örülök hogy felkavarta az állóvizet az iPhone, jöjjenek csak a jobbnál jobb és olcsóbb készülékek! 😊
[merlinw.org]
.: mobilize.hu :.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ocarina, furulya iPhonera.
Érzékeli hogy milyen erõsen fújunk bele a mikrofonba, és ez alapján + a képernyõn lefogott "lyukak" alapján generálja a hangot:
Szóval az hogy meddig bírja erõsen használat függõ. A wifi pl nekem zabálja az akksit. A zene kevésbé.
Azt próbáld meg, hogy ne csak addig töltsd amég ki nem írja, hogy kész, hanem hagyd rajta éjszaka mondjuk.
Nekem is csak így bírja rendesen.
Aksi nektek meddig bírja?
Utolsó pár napba szinte alig használtam a készüléket és max 1 napot bír az aksi 😞
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Ilyenkor elkepzelheto bizonyos lassulas, nem tokeletes mukodes is...
Csak egy személyi ig. kell hozzá.
Én Aug 22-én vettem a Pólusba és csak ennyit kértek el, és új elõfizetõ voltam.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt szeretném kérdezni hogy ezt megvásárolhatja akárki?
Vagy kell ehez bejelentett munka hely esetleg?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
(Amúgy csak tipp, én még viszonylag új vagyok iPhone terén, és még nem is volt ilyen problémám, de logikusnak tûnik.)
Lécci segítsetek.
Olyat csinál ujabban a teló hogy hiába dugom rá a pc-re,nem indul el az iTunes és ha én elindítom,nagy nehezen meglátja a telót de nem szinkronizál össze vele,tehát nem látja a telón lévõ dolgaimat,és se telepíteni nem tudok rá,se törölni.Alol pedig mutata hogy mennyi a szabad és használt memória.
Mi oka lehet ennek és mi a megoldás,nem szeretném ha elvesznének róla a mentett cuccok.
Thx
még a régi iphonom van 1. valahányas szoftverrel.
Az lenne a kérdésem, h frissítésnél vmi elveszik a telóról vagy minden marad ugyan úgy?
Köszi
De biztos?😄😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
a problémádra egy orvoslat! sokat szívtam vele mire meglett a megoldás😊
var/mobile/library
"LockBackground.jpg-t töröld ki és máris tudod változtatni a hátteret!
!Forza Ferrari!
egy olyan problémám van a telóval hogy nem hallom a beszélgetést telefonban:S
ha hívnak kicsörög, a zene nem szól, csak fülhallgatóval...
valam ia fülhalgató miatt lehet mert ha halkítom vagy hangosítom a telót akkor nem azt irja hogy hangszórók hanem hogy fejhallgatók:S tehát úgy érzékeli hogy be van dugva.
szval elég gáz a dolog.
indítottam újra, nem segített, lehet kéne nyomnom egy restore-t?
!Forza Ferrari!
Ha veszek használtan egy független iPhone 2G-t 1.1.3 SW
szoftverrel, akkor azt lehet frissíteni a 2.1re ugye?